Sziasztok! Szombaton érdemes menni.
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 09. 02. hétfő 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 02. hétfő 19:23

Sziasztok!
Péntek vagy szombat este lenne a jobb(tikktakk) , pasi többest szeretnénk
Köszönöm az információt.
(Ez egy válasz SzAndCs üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 13:15

A weboldaluk június közepe óta nem működik, de a facebook - zárt csoport - oldaluk szerint folyamatosan nyitva vannak és szervezik a bulikat a megszokott időpontokban. Hát a marketing nem 100-as. Szerintem hívd fel őket telefonon.
A weboldaluk június közepe óta nem működik, de a facebook - zárt csoport - oldaluk szerint folyamatosan nyitva vannak és szervezik a bulikat a megszokott időpontokban. Hát a marketing nem 100-as. Szerintem hívd fel őket telefonon.
(Ez egy válasz Westerhagen üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 10:37

Tud valaki valamit a Szigetszentmiklósi paradise-ról? Mikor rendeznek újra bulikat?
Tud valaki valamit a Szigetszentmiklósi paradise-ról? Mikor rendeznek újra bulikat?
Sziasztok!
Sziasztok!
Elvileg jövő csütörtökön lehetőségem nyílna egy esti klublátogatásra Bécsben. Pár klubot találtam google segítségével, ám lehet, hogy nem voltam eléggé kitartó, de lényegi képet nem sikerült kapnom, melyik klub esetében mire is számítsak. A Traumland, amit hallomásból és nagyjából ismerek, igaz az infóim már meglehetősen régiek, lehet, hogy semennyire sem aktuálisak...
Esetleg tudtok ajánlani valamit, amit érdemes lehet hétköznap megpróbálni?
Elvileg jövő csütörtökön lehetőségem nyílna egy esti klublátogatásra Bécsben. Pár klubot találtam google segítségével, ám lehet, hogy nem voltam eléggé kitartó, de lényegi képet nem sikerült kapnom, melyik klub esetében mire is számítsak. A Traumland, amit hallomásból és nagyjából ismerek, igaz az infóim már meglehetősen régiek, lehet, hogy semennyire sem aktuálisak...
Esetleg tudtok ajánlani valamit, amit érdemes lehet hétköznap megpróbálni?
Sziasztok!A lakóhelyetekhez legközelebb Szentkirályon szoktak tartani privát bulikat.
(Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2024. 08. 31. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 21:16

Sziasztok. Eger környékén tudtok clubbot vagy privát bulit párnak?
Bizony, ott a pont! Éppen a 0 felé konvergál.
(Ez egy válasz doddo30 üzenetére (2024. 08. 31. szombat 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!☺️
Az esély erre ….igen gyenge (Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2024. 08. 31. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 31. szombat 21:16
Az esély erre ….igen gyenge (Ez egy válasz Neytiri üzenetére (2024. 08. 31. szombat 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudni, nem tudtam biztosan, de a leírás alapján persze sejtettem, hogy kit gondoltak és kevertek össze a tulajjal......
(Ez egy válasz Frakk2021 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Egy kis segítségre infóra lenne szükségem.
Így az 50 es éveim vége felé szeretnék elmenni egyszer egyszer egy egy klubba. Lehet esélye a magamfajta srácnak egy egy akcióra? Nem vagyok túl koros ehez? Bár fiatalos a megjelenésem , de bizonytalan vagyok, és hajt a kiváncsiság.
Előre is kösz a választ
Így az 50 es éveim vége felé szeretnék elmenni egyszer egyszer egy egy klubba. Lehet esélye a magamfajta srácnak egy egy akcióra? Nem vagyok túl koros ehez? Bár fiatalos a megjelenésem , de bizonytalan vagyok, és hajt a kiváncsiság.
Előre is kösz a választ
Hát ha valaki megnézi vele a youtube videót, ahogyan lefolyik a székről interjú közben, és amilyen ruhában van egy cégvezető, hát ha őt egyetlen nő is meg tudja kívánni, annak egészségére, és ahhoz én nem nyúlnék hozzá, így ebből a szemszögből nem tűnik vetélytársnak. Igazából kijelenthetjük, hogy a Magyar klubok színvonala inkább színvonaltalanság.
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 03:25

Néztem valahol egy videót a tulajdonossal, amiben azt mondja, hogy magának és a barátainak csinálta a helyet. Nem ismerem a tulajdonost, se a helyet, de mivel ő maga mondja, hogy mi volt a hely megnyitásának célja, így úgy érzem valamennyire jogos lehet dom96 észrevétele. Természetesen a személyeskedő rész előtti megjegyzésére gondolok.
Teszem hozzá, mivel magának és a barátainak nyitotta a klubot és ezek szerint nem semlegesen a háttérbe húzódva felügyeli az estéket, így ő is versenyzőnek számít a hölgyek kegyeiért folytatott küzdelemben. Picit talán komolytalan olyan elvárást támasztani vele szemben, hogy előzékenyen félreálljon a közszolgálat jegyében.
Teszem hozzá, mivel magának és a barátainak nyitotta a klubot és ezek szerint nem semlegesen a háttérbe húzódva felügyeli az estéket, így ő is versenyzőnek számít a hölgyek kegyeiért folytatott küzdelemben. Picit talán komolytalan olyan elvárást támasztani vele szemben, hogy előzékenyen félreálljon a közszolgálat jegyében.
Jól írta Angyal+ a szaunázó úr nem a tulaj.
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 08. 30. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 00:24

Nem kell, hogy kimaradjon a swinger klubos élmény, csak sajnos utazással jár nekünk. Legközelebb Bp. és környéke, távolabb Szeged (Szatymaz).
Nem egészen ezt mondta. Azt mondta, hogy olyan helyet szeretett volna, ahol ő is és a barátai is jól érzik magukat! De ahogy látom az ellenségeinek is sikerült eleget tennie..
(ez nem neked szól) (Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 03:25
(ez nem neked szól) (Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 03:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Néztem valahol egy videót a tulajdonossal, amiben azt mondja, hogy magának és a barátainak csinálta a helyet. Nem ismerem a tulajdonost, se a helyet, de mivel ő maga mondja, hogy mi volt a hely megnyitásának célja, így úgy érzem valamennyire jogos lehet dom96 észrevétele. Természetesen a személyeskedő rész előtti megjegyzésére gondolok.
Teszem hozzá, mivel magának és a barátainak nyitotta a klubot és ezek szerint nem semlegesen a háttérbe húzódva felügyeli az estéket, így ő is versenyzőnek számít a hölgyek kegyeiért folytatott küzdelemben. Picit talán komolytalan olyan elvárást támasztani vele szemben, hogy előzékenyen félreálljon a közszolgálat jegyében. (Ez egy válasz Frakk2021 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 28. szerda 19:18
Teszem hozzá, mivel magának és a barátainak nyitotta a klubot és ezek szerint nem semlegesen a háttérbe húzódva felügyeli az estéket, így ő is versenyzőnek számít a hölgyek kegyeiért folytatott küzdelemben. Picit talán komolytalan olyan elvárást támasztani vele szemben, hogy előzékenyen félreálljon a közszolgálat jegyében. (Ez egy válasz Frakk2021 üzenetére (2024. 08. 28. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Mielőtt vádaskodsz, jobb lenne, ha tudnád ki a tulajdonos...a legszebb mondatod, igazságtalan versenyelöny.....,a swinger nem verseny...szimpátia, vonzódás az adott helyen, időben....kommuníkálni kellene a párokkal, lányokkal, nem valótlanlanságot írni.
Nem kell, hogy kimaradjon a swinger klubos élmény, csak sajnos utazással jár nekünk. Legközelebb Bp. és környéke, távolabb Szeged (Szatymaz).
(Ez egy válasz Kivancsi 3as üzenetére (2024. 08. 28. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Koszi majd utana jarunk
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Három Majom Szatymaz
klubb! (Ez egy válasz Madarkak egyutt üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
klubb! (Ez egy válasz Madarkak egyutt üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok csongrad megyebe vanak swinger clubok?