Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6082   2024. 12. 09. hétfő 18:54
Andante74 Andante74
Nem klikkes.
Vannak, akik ismerik már egymást korábbról, és vannak, akik nem.
Pont, mint bármelyik szórakozóhelyen, ahova vannak visszatérő vendégek.
Mi most voltunk szombaton a feleségemmel, és voltunk párokkal is, aztán az estét egy fiatalemberrel zártuk hármasban. Felettébb kielégítő volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4747134)
2024. 12. 08. vasárnap 17:27
Sziasztok!
Bár szólóban nem olyan egyszerű egyik klubban sem az ismerkedés, de a Tik Tak-ot mennyire ajánljátok ilyen téren (szombaton)? Valóban nagyon klikkes, vagy nyitottabbak a vendégek az ismerkedésre?
(esetleg valakik mennek-e most 12.14-én?)
#6081   2024. 12. 08. vasárnap 17:27
X Törölt felhasználó (4747134)
Sziasztok!
Bár szólóban nem olyan egyszerű egyik klubban sem az ismerkedés, de a Tik Tak-ot mennyire ajánljátok ilyen téren (szombaton)? Valóban nagyon klikkes, vagy nyitottabbak a vendégek az ismerkedésre?
(esetleg valakik mennek-e most 12.14-én?)
#6080   2024. 12. 08. vasárnap 17:05
X Törölt felhasználó (4747134)
Szerintem ezt konkrétan "senki sem figyeli", nem releváns. De mi miatt kérdezed pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630652)
2024. 11. 30. szombat 17:30
Sziasztok! Swinger klubokban mennyire gyakoriak az olyan párok, ahol a ferfi tag körül van metélve?
#6079   2024. 12. 02. hétfő 18:07
adat_99 adat_99
Hello!

Nyíregyházán vagy Debrecenben vannak még swinger bulik?

Köszi a Választ!

üdv
#6078   2024. 12. 01. vasárnap 08:45
X Törölt felhasználó (4630652)
Ertem, koszi! Baratnomnek jobban tetszik ugy, csak azert kerdeztem. smile
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 30. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 18:37
Szerintem nem gyakoribbak, mint a teljes népességben úgy általában. A férfiakon többnyire van alsónadrág, mielőtt akcióba lendülnek, szóval ránézésre előre nem fogod megtudni, hogy körül van-e metélve vagy sem. Én körül vagyok metélve, de soha senki egy pillanatig nem említette, hogy ez bármit befolyásolna, akár pro, akár kontra. Nekem fel sem tűnt a feleségem partnerein, hogy ők körül vannak-e metélve vagy sem.
#6077   2024. 11. 30. szombat 18:37
twostrokeguy twostrokeguy
Szerintem nem gyakoribbak, mint a teljes népességben úgy általában. A férfiakon többnyire van alsónadrág, mielőtt akcióba lendülnek, szóval ránézésre előre nem fogod megtudni, hogy körül van-e metélve vagy sem. Én körül vagyok metélve, de soha senki egy pillanatig nem említette, hogy ez bármit befolyásolna, akár pro, akár kontra. Nekem fel sem tűnt a feleségem partnerein, hogy ők körül vannak-e metélve vagy sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630652)
2024. 11. 30. szombat 17:30
Sziasztok! Swinger klubokban mennyire gyakoriak az olyan párok, ahol a ferfi tag körül van metélve?
#6076   2024. 11. 30. szombat 17:30
X Törölt felhasználó (4630652)
#6075   2024. 11. 30. szombat 04:16
Nemetparos Nemetparos
Sziasztok. Miskolcon vagy Egerben nincs swinger klubb ugye? Most szombaton..
#6074   2024. 11. 28. csütörtök 21:14
CsarlszBronszon CsarlszBronszon
"olyan honaljszaggal hogy a csillár bemozdult"
worship
Na ezen hangosan felröhögtem hehe
És csak kíváncsiságból, nem mert lehajolni szappanért? vigyor2
Ha ilyen poénos a társaság, mostmár tuti lemegyünk! Hol voltatok?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 17:55
Igazság szerint ez a topik nem arról szól hogy bizonygassak neked bármit is Látom a számokból hogy matematika is megy Maradjunk annyiban hogy kinyúlott nyakú pulóveres tulajjal soha nem szexeltünk Viszont a minap bepróbálkozott egy egyetemi főmunkatárs olyan hónaljszaggal hogy a csillár megmozdult Hidd el hiába bizonygatta hogy mekkora titulus ez.... Ellenben elszomorítana ha származás szerint szelektálnának mert pl van török barátunk is
#6073   2024. 11. 28. csütörtök 17:55
jirzi jirzi
Igazság szerint ez a topik nem arról szól hogy bizonygassak neked bármit is Látom a számokból hogy matematika is megy Maradjunk annyiban hogy kinyúlott nyakú pulóveres tulajjal soha nem szexeltünk Viszont a minap bepróbálkozott egy egyetemi főmunkatárs olyan hónaljszaggal hogy a csillár megmozdult Hidd el hiába bizonygatta hogy mekkora titulus ez.... Ellenben elszomorítana ha származás szerint szelektálnának mert pl van török barátunk is
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 27. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 23:28
Nem írok olyanról amiről nem győzödtem meg, hogy neked rózsaszín a világ.... hát hó neked, de az csak a te világod, de sajnos nem a mások világa, hogy van gyengébb és erősebb este az még mindég csak az 50% részének a része, hiszen a klub adja az 50et és részt vevők a másik 50et, így mivel az első 50 sajnos itthon csak 20% nagyon sok jó indulattal 30%, már nem is jöhet ki az a rózsaszín csodálatos világ ami mellett ki tartasz az én véleményem szerint. Persze relatív ezek a számok kinek mi az érték rendje, nekem sok minden kiveri a biztosítékot, én nem hiszem, hogy magas elvárás volna bármelyik, pl hogy nem a pult közepén táplálkozzon már a tulaj a rendezvény közepén, hogy ne köhögöjon már az idegen vezető 5ször a feleségem arcába, hogy legyen már alkalomhoz illően öltözve a személyzet, ne 10szeresre kinyúlt ruha foszlányokba, és minimum lehessen megkülönböztetni a résztvevők től, hogy ne temetési zene szóljon egész este, hogy a pultos ne nézzen már levegőnek látványosan, hogy ne legyenek török ukrán szerb a nemet szándékosan nem értő posztó bunkók beengedve, stb, ez csak 2 klub,
#6072   2024. 11. 28. csütörtök 13:31
A mekis hasonlat részben jó, részben nem.
A Mekiben a kínálat adott, változó tényező nulla
Inkább egy fürdöhöz tudom hasonlítani, melyik jobb: a Paskál vagy Pala vagy a Szecska.
Paskál kisebb és tiszta, de csak kevés szolgáltatással bír, a Szecska nagy és patinás de cserébe zsúfolt és koszos, a Pala nagy és sok benne a szolgáltatás, cserében csak nyáron tart nyitva.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 12:50
Meg kell tapasztalni ennyi, pont olyan ez mint egy étterem, van akinek a meki a netovább , és van akinek, ha már elindul akkor az legyen egy felső kategóriás étterem, mi az utóbbi vagyunk , és 15 éve gondolkodom milyennek képzelném el ha sajátot fejlesztenék, és a hazaiak látványa rámutatott hogy milyen nem lenne, de pl az is egy információ innen a GG-ről, hogy valószínűleg magas elvárásokkal kevesebben vannak mint fordítva. Inkább a privát bulik.
#6071   2024. 11. 28. csütörtök 12:50
upaupa upaupa
Meg kell tapasztalni ennyi, pont olyan ez mint egy étterem, van akinek a meki a netovább , és van akinek, ha már elindul akkor az legyen egy felső kategóriás étterem, mi az utóbbi vagyunk , és 15 éve gondolkodom milyennek képzelném el ha sajátot fejlesztenék, és a hazaiak látványa rámutatott hogy milyen nem lenne, de pl az is egy információ innen a GG-ről, hogy valószínűleg magas elvárásokkal kevesebben vannak mint fordítva. Inkább a privát bulik.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 09:40
Köszi a tapasztalatokat!
Igazság szerint a tulaj kinyult pulcsija, pultbéli unottsága, a háttérzene gyászsága az még nem indokolná egy hely kerülését. Ha ezek a legnagyobb problémák akkor az semmi.
Nekem ilyen szempontok számítanak:
-hely milyen? Fizikai adottságok. Méretezés, tisztaság, miliö, felszereltség. Kényelmes vagy túlzsúfolt?
-személyi hozzáadott érték. Tulaj jófej vagy nem az, határozott a nem odaillökkel vagy eltür mindent, harapnivalo és italok választéka minősége.
-látogatók. Okésak? Nem odaillők? Nemek aránya egészséges? Párok vagy csak szóló hapsik?
Ilyesmi...
#6070   2024. 11. 28. csütörtök 10:04
ermy5.0 ermy5.0
Köszi a választ!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 26. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 20:58
Ismerős nő mondta, hogy ő szereti a csütörtöki gang bang napot a S4U-ban, mert akkor "megy a lepattanóra". Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy akkor sok pasi van ott, akiknek ráadásul nincs is ellenükre egy gang bang helyzet.
#6069   2024. 11. 28. csütörtök 09:40
Köszi a tapasztalatokat!
Igazság szerint a tulaj kinyult pulcsija, pultbéli unottsága, a háttérzene gyászsága az még nem indokolná egy hely kerülését. Ha ezek a legnagyobb problémák akkor az semmi.
Nekem ilyen szempontok számítanak:
-hely milyen? Fizikai adottságok. Méretezés, tisztaság, miliö, felszereltség. Kényelmes vagy túlzsúfolt?
-személyi hozzáadott érték. Tulaj jófej vagy nem az, határozott a nem odaillökkel vagy eltür mindent, harapnivalo és italok választéka minősége.
-látogatók. Okésak? Nem odaillők? Nemek aránya egészséges? Párok vagy csak szóló hapsik?
Ilyesmi...
#6068   2024. 11. 27. szerda 23:28
upaupa upaupa
Nem írok olyanról amiről nem győzödtem meg, hogy neked rózsaszín a világ.... hát hó neked, de az csak a te világod, de sajnos nem a mások világa, hogy van gyengébb és erősebb este az még mindég csak az 50% részének a része, hiszen a klub adja az 50et és részt vevők a másik 50et, így mivel az első 50 sajnos itthon csak 20% nagyon sok jó indulattal 30%, már nem is jöhet ki az a rózsaszín csodálatos világ ami mellett ki tartasz az én véleményem szerint. Persze relatív ezek a számok kinek mi az érték rendje, nekem sok minden kiveri a biztosítékot, én nem hiszem, hogy magas elvárás volna bármelyik, pl hogy nem a pult közepén táplálkozzon már a tulaj a rendezvény közepén, hogy ne köhögöjon már az idegen vezető 5ször a feleségem arcába, hogy legyen már alkalomhoz illően öltözve a személyzet, ne 10szeresre kinyúlt ruha foszlányokba, és minimum lehessen megkülönböztetni a résztvevők től, hogy ne temetési zene szóljon egész este, hogy a pultos ne nézzen már levegőnek látványosan, hogy ne legyenek török ukrán szerb a nemet szándékosan nem értő posztó bunkók beengedve, stb, ez csak 2 klub,
#6067   2024. 11. 27. szerda 22:10
jirzi jirzi
Nem szeretnélek megsérteni , de amit leírsz azt tükrözi hogy hallomásból ismered sokakkal együtt ezeket a helyeket Csak egy megjegyzés Szombet TT v Paradise, Péntek DL Ezeken a helyeken ekkor van ,,csúcsnap" Az hogy ti magyarok milyen színvonalat hoztok nem tudom Mi magyarok azért nem hasonlítjuk magukat sem a svájci sem az osztrák swingerezőkhöz ahol a 60 -70 es fater dobálja utánad a gumit hogy gyere dugd meg a mamát Mondjuk mégsem gondoljuk hogy az összes külföldi ilyen lenne . MInt ahogy minden klub látogató tudja hogy vannak jó és gyengébb esték minden helyen
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 26. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 21:35
Mindenkinek más más az ingerküszöb, szerintem fogd fel úgy a klub kérdést, hogy nincs jó Magyarországon, csak kevésbé rossz, azt az elcsépelt dumát meg engedd is el a füled mellett, hogy olyan az este amilyenné az ott lévők alakítják, mert ez csak az 50% igaz, ahogy próbálták szépíteni itt a helyzetet pl a DL-el kapcsolatban az már 10 évvel ezelőtt is ilyen hely volt mint amit itt írtak a C típusú alakokkal, csak volt még hozzá sok keleti külföldi, az meg szerintem megint csak elképzelhetetlen, hogy egy akkora létszámú estén ami ott egy szombat, érdemben érjen is valamit a biztonsági személyzet, ahhoz minden sarokban kelle lennie egynek, de akkor meg az rontaná a varázst. Én látom szerintem a te elképzelésedet, és az elvárásodat és most borítékolom, hogy bármelyikbe mész csalódni fogsz, és nem veled van a baj, nagyon nem hanem tényleg nem ilyennek kellene lenniük, tényleg nem erre gondol az ember amikor elképzel egy ilyen helyet, ennek tudatában is érdemes bele vágni, csak így talán kisebb a csalódás, ami példa eszembe jut pl egy osztrák kórház kontra egy magyar, na mi magyarok ebben is a szokásos színvonalat hozzuk, és olyan magyarosan.
#6066   2024. 11. 26. kedd 21:35
upaupa upaupa
Mindenkinek más más az ingerküszöb, szerintem fogd fel úgy a klub kérdést, hogy nincs jó Magyarországon, csak kevésbé rossz, azt az elcsépelt dumát meg engedd is el a füled mellett, hogy olyan az este amilyenné az ott lévők alakítják, mert ez csak az 50% igaz, ahogy próbálták szépíteni itt a helyzetet pl a DL-el kapcsolatban az már 10 évvel ezelőtt is ilyen hely volt mint amit itt írtak a C típusú alakokkal, csak volt még hozzá sok keleti külföldi, az meg szerintem megint csak elképzelhetetlen, hogy egy akkora létszámú estén ami ott egy szombat, érdemben érjen is valamit a biztonsági személyzet, ahhoz minden sarokban kelle lennie egynek, de akkor meg az rontaná a varázst. Én látom szerintem a te elképzelésedet, és az elvárásodat és most borítékolom, hogy bármelyikbe mész csalódni fogsz, és nem veled van a baj, nagyon nem hanem tényleg nem ilyennek kellene lenniük, tényleg nem erre gondol az ember amikor elképzel egy ilyen helyet, ennek tudatában is érdemes bele vágni, csak így talán kisebb a csalódás, ami példa eszembe jut pl egy osztrák kórház kontra egy magyar, na mi magyarok ebben is a szokásos színvonalat hozzuk, és olyan magyarosan.
(Ez egy válasz CsarlszBronszon üzenetére (2024. 11. 26. kedd 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 06:43
Kedves Jirzi és Twostrokeguy,
a semmi sem tökéletes természeti törvényével is tisztában vagyok, viszont a topic tárgya miatt vagyok itt és akik elmondják a tapasztalataikat azokat elvárás és ítélkezés mentesen meghallgatom.
Aztán a megfelelő következtetést levonva hozok egy döntést, nekem csupán ez a célom.
Továbbra sem célom a tökéletesség illúziójának kergetese, de ha több beszámoló is egybevagoan azt állítja hogy vannak olyan helyek ahol pont nem tartják be a legalapvetőbb alapelveket és ezeknek zéró a következménye akkor én azt a helyet inkább kerulném. Dacára hogy mindig igyekszem - igyekszünk felvenni a fordulatszámot és alkalmazkodni, de a proszto viselkedés a számunkra toleralhatatlan kategória. Ahol ezt megtűrik , onnan tiplizünk.
Pozitív és negatív beszámolókat továbbra is szívesen olvasok, köszi!
#6065   2024. 11. 26. kedd 20:58
twostrokeguy twostrokeguy
Ismerős nő mondta, hogy ő szereti a csütörtöki gang bang napot a S4U-ban, mert akkor "megy a lepattanóra". Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy akkor sok pasi van ott, akiknek ráadásul nincs is ellenükre egy gang bang helyzet.
(Ez egy válasz ermy5.0 üzenetére (2024. 11. 26. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 26. kedd 12:58
Én tanácsot szeretnék kérni, ha a barátnőm sok pasival szeretne dugni akkor a 4you-t vagy a DL-et ajánljátok inkább?
#6064   2024. 11. 26. kedd 12:58
ermy5.0 ermy5.0
Én tanácsot szeretnék kérni, ha a barátnőm sok pasival szeretne dugni akkor a 4you-t vagy a DL-et ajánljátok inkább?
#6063   2024. 11. 26. kedd 06:43
Kedves Jirzi és Twostrokeguy,
a semmi sem tökéletes természeti törvényével is tisztában vagyok, viszont a topic tárgya miatt vagyok itt és akik elmondják a tapasztalataikat azokat elvárás és ítélkezés mentesen meghallgatom.
Aztán a megfelelő következtetést levonva hozok egy döntést, nekem csupán ez a célom.
Továbbra sem célom a tökéletesség illúziójának kergetese, de ha több beszámoló is egybevagoan azt állítja hogy vannak olyan helyek ahol pont nem tartják be a legalapvetőbb alapelveket és ezeknek zéró a következménye akkor én azt a helyet inkább kerulném. Dacára hogy mindig igyekszem - igyekszünk felvenni a fordulatszámot és alkalmazkodni, de a proszto viselkedés a számunkra toleralhatatlan kategória. Ahol ezt megtűrik , onnan tiplizünk.
Pozitív és negatív beszámolókat továbbra is szívesen olvasok, köszi!
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 25. hétfő 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 25. hétfő 21:31
Ha csak a tökéletes klubba akarsz lemenni, akkor valószínűleg sosem fogsz eljutni sehova. Estéje válogatja, hogy mennyien lesznek, kik lesznek, milyen lesz a hangulat - nincs garancia semmire.

... 15 16 17 18 19 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: ma 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!