Szia. A Glory cafe nem swinger klub. Egy olyan szexklub, ahol pasi többség van, nem kell vetkőzni, az utcai ruha a megfelelő viselet. Azok a párok, nők járnak inkább, akik a többes szex vagy a nyilvános szex kedvelői. Persze swingeres ismerkedés is van párok között. Ablakos és lyukas szobák és kabinok vannak. Árban sokkal olcsóbb, pároknak néha ingyenes, de általában nevetségesen olcsó, 1.000 Ft. Pasiknak is olcsó, hétköznap 3, hétvégén 5 ezer Ft. Nézd meg a honlapjukat, ott elég részletes a leírás. Hétköznap nyugis, gangbang bulival és esetleg néhány párral, pénteken és főleg szombaton 21 óra után mozgalmas, akkor 10-15 pár van általában. Akik hölgyet vagy nyugodt elvonulást keresnek, annak nem ajánlott. A lyukas kabinok szélesre nyitják a vendégtípusokat, mint írtam inkább a többest kedvelő párok, hölgyek vannak jelen, erre van sok férfi jelentkező, mellettük a bi párok, bi urak és hölgyek, transzik és egyéb színes kavalkád.
Viszont a nem ott is nemet jelent, és ezt megértik azonnal a pasik. Ha a nickneved alapján szeretnél szórakozni, biztos nem csalódsz. A normál swingert kedvelők nem igazán szeretik.
Ha egy pár elindul a lenti kabinok felé, számíthatnak népes követő táborra pár lépés távolságból. A rendszeres vendégek ezt szeretik, de van akit nagyon zavar és nem megy többet. Szerintem győződj meg róla személyesen ha arra jársz és döntsd el magad.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 12. csütörtök 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 12. csütörtök 21:21

Törölt felhasználó (4738947)

Sziasztok, Glory caferol tudtok valami infot, milyen hely?
Sziasztok, Glory caferol tudtok valami infot, milyen hely?
Paradise mukodik...meghekkeltek az oldalukat...aki keri kuldom a telefonszamot privatban...
Sziasztok! Szigetszentmiklósi club paradise-ről tudtok vvalamit? Működik még? Esetleg telefon számot tud adni hozzá valaki?
Hozzánk többször is csatlakoztak szóló pasik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 17:27
Törölt felhasználó (4747134)

Sziasztok!
Bár szólóban nem olyan egyszerű egyik klubban sem az ismerkedés, de a Tik Tak-ot mennyire ajánljátok ilyen téren (szombaton)? Valóban nagyon klikkes, vagy nyitottabbak a vendégek az ismerkedésre?
(esetleg valakik mennek-e most 12.14-én?)
Bár szólóban nem olyan egyszerű egyik klubban sem az ismerkedés, de a Tik Tak-ot mennyire ajánljátok ilyen téren (szombaton)? Valóban nagyon klikkes, vagy nyitottabbak a vendégek az ismerkedésre?
nem teljesen swinger, de a Glory Cafe a legolcsóbb.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2024. 12. 10. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szegeden a 3 majom ba ingyenes lesz ez igaz kösz
Hello valaki tud swinger klub Budapesten ami nem drága
Köszi a választ!
(Ez egy válasz Andante74 üzenetére (2024. 12. 09. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 09. hétfő 18:54

Nem klikkes.
Vannak, akik ismerik már egymást korábbról, és vannak, akik nem.
Pont, mint bármelyik szórakozóhelyen, ahova vannak visszatérő vendégek.
Mi most voltunk szombaton a feleségemmel, és voltunk párokkal is, aztán az estét egy fiatalemberrel zártuk hármasban. Felettébb kielégítő volt.
Mi most voltunk szombaton a feleségemmel, és voltunk párokkal is, aztán az estét egy fiatalemberrel zártuk hármasban. Felettébb kielégítő volt.
Nem klikkes.
Mi most voltunk szombaton a feleségemmel, és voltunk párokkal is, aztán az estét egy fiatalemberrel zártuk hármasban. Felettébb kielégítő volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 08. vasárnap 17:27
Mi most voltunk szombaton a feleségemmel, és voltunk párokkal is, aztán az estét egy fiatalemberrel zártuk hármasban. Felettébb kielégítő volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 08. vasárnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4747134)

Sziasztok!
Sziasztok!
Szerintem ezt konkrétan "senki sem figyeli", nem releváns. De mi miatt kérdezed pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 17:30
Törölt felhasználó (4630652)

Sziasztok! Swinger klubokban mennyire gyakoriak az olyan párok, ahol a ferfi tag körül van metélve?
Hello!
Nyíregyházán vagy Debrecenben vannak még swinger bulik?
Köszi a Választ!
üdv
Nyíregyházán vagy Debrecenben vannak még swinger bulik?
Köszi a Választ!
üdv
Ertem, koszi! Baratnomnek jobban tetszik ugy, csak azert kerdeztem.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2024. 11. 30. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 18:37

Szerintem nem gyakoribbak, mint a teljes népességben úgy általában. A férfiakon többnyire van alsónadrág, mielőtt akcióba lendülnek, szóval ránézésre előre nem fogod megtudni, hogy körül van-e metélve vagy sem. Én körül vagyok metélve, de soha senki egy pillanatig nem említette, hogy ez bármit befolyásolna, akár pro, akár kontra. Nekem fel sem tűnt a feleségem partnerein, hogy ők körül vannak-e metélve vagy sem.
Szerintem nem gyakoribbak, mint a teljes népességben úgy általában. A férfiakon többnyire van alsónadrág, mielőtt akcióba lendülnek, szóval ránézésre előre nem fogod megtudni, hogy körül van-e metélve vagy sem. Én körül vagyok metélve, de soha senki egy pillanatig nem említette, hogy ez bármit befolyásolna, akár pro, akár kontra. Nekem fel sem tűnt a feleségem partnerein, hogy ők körül vannak-e metélve vagy sem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 11. 30. szombat 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 17:30
Törölt felhasználó (4630652)

Sziasztok! Swinger klubokban mennyire gyakoriak az olyan párok, ahol a ferfi tag körül van metélve?
Sziasztok. Miskolcon vagy Egerben nincs swinger klubb ugye? Most szombaton..
"olyan honaljszaggal hogy a csillár bemozdult"
Na ezen hangosan felröhögtem
És csak kíváncsiságból, nem mert lehajolni szappanért?
Ha ilyen poénos a társaság, mostmár tuti lemegyünk! Hol voltatok? (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 17:55

Na ezen hangosan felröhögtem

És csak kíváncsiságból, nem mert lehajolni szappanért?

Ha ilyen poénos a társaság, mostmár tuti lemegyünk! Hol voltatok? (Ez egy válasz jirzi üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazság szerint ez a topik nem arról szól hogy bizonygassak neked bármit is Látom a számokból hogy matematika is megy Maradjunk annyiban hogy kinyúlott nyakú pulóveres tulajjal soha nem szexeltünk Viszont a minap bepróbálkozott egy egyetemi főmunkatárs olyan hónaljszaggal hogy a csillár megmozdult Hidd el hiába bizonygatta hogy mekkora titulus ez.... Ellenben elszomorítana ha származás szerint szelektálnának mert pl van török barátunk is
Igazság szerint ez a topik nem arról szól hogy bizonygassak neked bármit is Látom a számokból hogy matematika is megy Maradjunk annyiban hogy kinyúlott nyakú pulóveres tulajjal soha nem szexeltünk Viszont a minap bepróbálkozott egy egyetemi főmunkatárs olyan hónaljszaggal hogy a csillár megmozdult Hidd el hiába bizonygatta hogy mekkora titulus ez.... Ellenben elszomorítana ha származás szerint szelektálnának mert pl van török barátunk is
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 27. szerda 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 27. szerda 23:28

Nem írok olyanról amiről nem győzödtem meg, hogy neked rózsaszín a világ.... hát hó neked, de az csak a te világod, de sajnos nem a mások világa, hogy van gyengébb és erősebb este az még mindég csak az 50% részének a része, hiszen a klub adja az 50et és részt vevők a másik 50et, így mivel az első 50 sajnos itthon csak 20% nagyon sok jó indulattal 30%, már nem is jöhet ki az a rózsaszín csodálatos világ ami mellett ki tartasz az én véleményem szerint. Persze relatív ezek a számok kinek mi az érték rendje, nekem sok minden kiveri a biztosítékot, én nem hiszem, hogy magas elvárás volna bármelyik, pl hogy nem a pult közepén táplálkozzon már a tulaj a rendezvény közepén, hogy ne köhögöjon már az idegen vezető 5ször a feleségem arcába, hogy legyen már alkalomhoz illően öltözve a személyzet, ne 10szeresre kinyúlt ruha foszlányokba, és minimum lehessen megkülönböztetni a résztvevők től, hogy ne temetési zene szóljon egész este, hogy a pultos ne nézzen már levegőnek látványosan, hogy ne legyenek török ukrán szerb a nemet szándékosan nem értő posztó bunkók beengedve, stb, ez csak 2 klub,
A mekis hasonlat részben jó, részben nem.
A Mekiben a kínálat adott, változó tényező nulla
Inkább egy fürdöhöz tudom hasonlítani, melyik jobb: a Paskál vagy Pala vagy a Szecska.
Paskál kisebb és tiszta, de csak kevés szolgáltatással bír, a Szecska nagy és patinás de cserébe zsúfolt és koszos, a Pala nagy és sok benne a szolgáltatás, cserében csak nyáron tart nyitva. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 28. csütörtök 12:50
A Mekiben a kínálat adott, változó tényező nulla
Inkább egy fürdöhöz tudom hasonlítani, melyik jobb: a Paskál vagy Pala vagy a Szecska.
Paskál kisebb és tiszta, de csak kevés szolgáltatással bír, a Szecska nagy és patinás de cserébe zsúfolt és koszos, a Pala nagy és sok benne a szolgáltatás, cserében csak nyáron tart nyitva. (Ez egy válasz upaupa üzenetére (2024. 11. 28. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg kell tapasztalni ennyi, pont olyan ez mint egy étterem, van akinek a meki a netovább , és van akinek, ha már elindul akkor az legyen egy felső kategóriás étterem, mi az utóbbi vagyunk , és 15 éve gondolkodom milyennek képzelném el ha sajátot fejlesztenék, és a hazaiak látványa rámutatott hogy milyen nem lenne, de pl az is egy információ innen a GG-ről, hogy valószínűleg magas elvárásokkal kevesebben vannak mint fordítva. Inkább a privát bulik.