Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 311 312 313 314 315 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#96   2011. 11. 18. péntek 13:44
weblui weblui
Van itt valakinek infoja a jövő szerdai szauna estről a Máté u-ban? A 10 fős szauna nem tűnik éppen főműsornak...
#95   2011. 11. 18. péntek 13:21
Nanuq Nanuq
couples: vannak bőven akik csak azért mennek le, hogy egymsásal legyenek, esetleg lássák őket mások. És van egy olyan réteg is,akiknek kiakakult kapcsolatuk van, azaz egy kis közösség akik szintén nem nyitnak mások felé.És vannak olyanok is, akik mernek, sőt akarnak nyitni új emberek felé.
Vszont ne legyen olyan érzésetek hogy ez baj, hogy Ti nem akartok esetleg mást bevonni. A swingerben bármi lehet de semmi se kötelező, és így ezért ez is a része. Nem elvárás hogy nyitnotok kéne mások felé és az is egy nagy tévedés, akik azt gondolja a swingerről hogy ott mindenki-mindenkivel ész nélkül.
Az a lényeg hogy jól érezzétek magatokat!
#94   2011. 11. 18. péntek 13:05
X Törölt felhasználó (764681)
A rendszeres swingerbe járókat kérdezzük:
Mennyire jellemző az, hogy akik oda járnak azok csak egymással szexelnek és csak a hangulat meg az érdeklődő szemek miatt járnak oda? Azaz mekkora lehet azoknak az aránya, akik nem akarnak bevonni senkit sem csak mások előtt szexelni?
Mi az alatt a pár alkalom alatt, amikor elmentünk sosem szexeltünk senkivel sem csak egymással. Volt egy olyan érzésünk, hogy némelyek ezt rossz néven vették. Elvárás ott a nyitás mások felé?
#93   2011. 11. 15. kedd 23:52
X Törölt felhasználó (795017)
Lehet hogy mar rengetegen érdeklődtek ez iránt smile , de menyire érdemes egy Szingli srácnak egy ilyen Swinger buliba elmennie? Nagyon jokat olvasok errol a Fantasy Klub-rol, es szeretnem egy kicsit kellemesse tenni a kovetkezo hazautazasom smile
#92   2011. 11. 15. kedd 15:24
X Törölt felhasználó (822957)
Szia szenvedélyes001 Én is megyek a biszex bulira ,ritkán van ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 15. kedd 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819517)
2011. 11. 15. kedd 15:20
Az elmúlt hétvégén átestem a tűzkeresztségen,a piliscsévi klubban.......nagyon köszönöm,annak a két párnak,aki kellemessé tette az ottlétem,és köszönöm a házigazdák szívélyes vendéglátását! worship
Most hétvégén pedig ki szeretném próbálni a Bi bulit,reményeim szerint ez is jól fog sikerülni.Beszámolok róla majd! wave
#91   2011. 11. 15. kedd 15:20
X Törölt felhasználó (819517)
Az elmúlt hétvégén átestem a tűzkeresztségen,a piliscsévi klubban.......nagyon köszönöm,annak a két párnak,aki kellemessé tette az ottlétem,és köszönöm a házigazdák szívélyes vendéglátását! worship
Most hétvégén pedig ki szeretném próbálni a Bi bulit,reményeim szerint ez is jól fog sikerülni.Beszámolok róla majd! wave
#90   2011. 11. 14. hétfő 12:28
Nanuq Nanuq
Valaki8: Csak és kizárólag a külső az ami alapján dönteni fogsz egy klubban. Illetve ami még talán ide tartozhat, a kisugárzás. De ez visszafelé, Rád is igaz.
Egy swingerklubba az élményért mész alapvetően, nem pedig barátságokért. Az aki ezt másképp gondolja, nem biztos hogy az egészet jól értelmezi. Egy klubban is szövődhetnek természetesen barátságok, de nem hiszem hogy az akivel klubozol, azzal mész színházba.
Visszatérve az alap kérdésedre: úgy pénteki bulikon, mint szombatonként is vannak szóló lányok is. Egyes helyeken és napokon nem törelkedik néhány klub arra hogy a férfi-nő arány kiegyensúlyozott legyen. Ezek általában péntekek néhány klubban. Ilyenkor olyan nők, és párok vannak lenn akik nem félnek egy férfi többesbeli örömtől a nő számára. Szombatonként kevesebb a szoló férfiak száma, ez a bejutott szoló nőkkel arányos. De minden esetben kizárólag rajtad áll hogy nézelődsz, vagy sikert érsz el. Hidd el női részről is így van, nem úgy megy ez ha nő valaki annak könnyebb!
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 14. hétfő 01:55
Szia.. köszönöm, nem kell utánanéznem, mert tudom mi az. wink
Nekem nem jön be. Több okból is, ezeket most nem sorolom fel. Nekem a szimpátia is fontos (külső, belső), és egy swinger klub ebből a szempontból jobb választás volna.
#89   2011. 11. 14. hétfő 04:28
X Törölt felhasználó (819517)
Swingerben,csak külső után tudsz dönteni..............belsőt nagyon nehéz ennyi idő alatt kiismerni....
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 11. 14. hétfő 01:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 14. hétfő 01:55
Nekem nem jön be. Több okból is, ezeket most nem sorolom fel. Nekem a szimpátia is fontos (külső, belső), és egy swinger klub ebből a szempontból jobb választás volna.
#88   2011. 11. 14. hétfő 01:55
Valaki8 Valaki8
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 13. vasárnap 12:47
sok "szóló pasi " jár oda.. ezért írtam nézz utána neten.. mik a lehetőségek ott.. lehet az is tetszene
#87   2011. 11. 13. vasárnap 12:47
X Törölt felhasználó (805295)
sok "szóló pasi " jár oda.. ezért írtam nézz utána neten.. mik a lehetőségek ott.. lehet az is tetszene
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 12:15
Miért pont nekem?
#86   2011. 11. 13. vasárnap 12:15
Valaki8 Valaki8
Miért pont nekem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 13. vasárnap 09:15
Neked pl a Swinger mellé a Glory Hole bulikat (is)ajánlanám... (nem sértésből) keress rá neten....
#85   2011. 11. 13. vasárnap 09:15
X Törölt felhasználó (805295)
Neked pl a Swinger mellé a Glory Hole bulikat (is)ajánlanám... (nem sértésből) keress rá neten....
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 11. 12. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 12. szombat 23:55
Na és van valaki, akinek vannak tapasztalatai? Mennyi esély van bármire, ha szóló fiúként látogatok meg egy ilyen klubot? Esetleg egy jó helyet is ajánlhattok...
#84   2011. 11. 12. szombat 23:55
Valaki8 Valaki8
Na és van valaki, akinek vannak tapasztalatai? Mennyi esély van bármire, ha szóló fiúként látogatok meg egy ilyen klubot? Esetleg egy jó helyet is ajánlhattok...
#83   2011. 11. 12. szombat 16:03
Nanuq Nanuq
Ennyire konkrét nem akarok lenni, de ha voltál TikTakban és elmész ebbe a klubba utána el tudod dönteni! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 11. péntek 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2011. 11. 11. péntek 16:59
Ex Tik-Takos társasággal és személyzettel? Mit értesz ez alatt ? Itt is folyamatosan Neoton famillia és Zámbó Jimmy számok mennek,oda-vissza ??? Remélem ide azért már jutot,más zene is... vigyor5
#82   2011. 11. 12. szombat 16:02
Nanuq Nanuq
Kedves Valaki8!

Minden klubban vannak lenn szóló,egyedül vagy akár barátnővel oda érkező nők, lányok. Hogy mikor-hol mennyien az ugye megjósolhatatlan. De fura mód a klubok "páros este" programjain sokkal kevésbé vannak szóló lányok mint amkor a lehetőségek nyitottabbak.
(Ez egy válasz Valaki8 üzenetére (2011. 11. 12. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 12. szombat 12:30
Olyan Budapesti swinger klubról tud valaki, ahová szóló lányok is járnak?
#81   2011. 11. 12. szombat 12:30
Valaki8 Valaki8
Olyan Budapesti swinger klubról tud valaki, ahová szóló lányok is járnak?
#80   2011. 11. 11. péntek 16:59
X Törölt felhasználó (774139)
Ex Tik-Takos társasággal és személyzettel? Mit értesz ez alatt ? Itt is folyamatosan Neoton famillia és Zámbó Jimmy számok mennek,oda-vissza ??? Remélem ide azért már jutot,más zene is... vigyor5
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2011. 11. 11. péntek 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 11. péntek 16:24
Jó hely az a Fatasy Klub. Egyébként meg "ex" Tiktakos társasággal és személyzettel ( !!! ) is fogtok találkozni. Ez nem gond, csak érdekesség.
#79   2011. 11. 11. péntek 16:24
Nanuq Nanuq
Jó hely az a Fatasy Klub. Egyébként meg "ex" Tiktakos társasággal és személyzettel ( !!! ) is fogtok találkozni. Ez nem gond, csak érdekesség.
#78   2011. 11. 11. péntek 15:21
X Törölt felhasználó (822957)
Itt a honlapja. www.fantasyswinger.hu
#77   2011. 11. 11. péntek 14:56
delfin0407 delfin0407
Mi a Tik Takban voltunk párszor. Az elég kellemes hely. A honlapján találtok fotókat. A személyzet barátságos, ahogyan az oda látogató emberek is.

... 311 312 313 314 315 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6336db
Utolsó üzenet: tegnap 17:57

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!