Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#260   2012. 03. 24. szombat 07:34
X Törölt felhasználó (768126)
Like smile
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 03. 23. péntek 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2012. 03. 23. péntek 21:48
akkor miért is van a párod, vagy minek neked?
miért nem mész elvadászni valahova és kész.
egyáltalán mondjuk nem értem a swingert mért tekintitek páros dolognak elég nagyra nyitotta a világ
ha női oldalról közelítem a dolgot, akkor, de boldog a nő, hogy ki éled magad és mindet meg mászol, bocsi ö veled akarja kiélni, szeretné, hogy részese legyél, sajna szegény érzelmesen közelíti meg a szexet is.
egy párnál a tömeg szexben is folyamatosan kell, a visszajelzés, biztosítani a másikat, hogy te is ott vagy részese, vagy az egésznek, és hogy szereted, hogy ö a párod és nem minden mozgó valamit meg dugsz, s kiátkozol mindenkit, aki szorítja a párja kezét.
nem féltékenységből teszi, hanem féltésből, bocsi hogy esetleg szeretné, hogy a párját ne csak húsnak nézzék, s kezeljék, "hm ez is meg ér egy ürítést", elnézést a nők részéről is hogy nem "hm de jó fasz, tök jó ha ürítene egyet bennem" látnak benned, hanem ők az embert nézik "milyen kellemes ember, szép mosoly.
igen tök snassz, hogy csak úgy nem dobják szét a lábukat, ha vágyakoznak, hanem kell nekik egy kicsi bizalom és szimpátia. s kitől reméljék tőled a "luk,luk,luk" hát nem, marad a párjuk, aki biztosítja, nyugi itt vagyok, a közelbe fogom a kezed. mert olyan ciki ugye, egyáltalán bizalmat ébreszteni a nőben, hogy biztonsággal ossza meg és élje ki vágyait, már számára sem olyan idegen pasival.
végül is azért van párunk, hogy nevelje a gyereket, kaját adjon, swingere ingyen bejutást biztosítson, meg bejutást a páros bulikra, ahol kvázi nem csalom meg, mert ott van ő is, az nem megcsalás már.
de az, ha kiéled a vágyaidat és nem vele együtt éled meg, tarts szeretőt, mert swinger azaz együtt megélésről szól, s a szeretőnél nem fogja szorítani a párod a kezed, nem korlátoz, s a szerető párja sem fogja szorítani a párja kezét.
gondoltok ti néha a nőkre, értitek őket? s aki esetleg érti őket és félti a párját, tűzre vele?
#259   2012. 03. 23. péntek 21:48
vazelinator vazelinator VIP Admin
akkor miért is van a párod, vagy minek neked?
miért nem mész elvadászni valahova és kész.
egyáltalán mondjuk nem értem a swingert mért tekintitek páros dolognak elég nagyra nyitotta a világ
ha női oldalról közelítem a dolgot, akkor, de boldog a nő, hogy ki éled magad és mindet meg mászol, bocsi ö veled akarja kiélni, szeretné, hogy részese legyél, sajna szegény érzelmesen közelíti meg a szexet is.
egy párnál a tömeg szexben is folyamatosan kell, a visszajelzés, biztosítani a másikat, hogy te is ott vagy részese, vagy az egésznek, és hogy szereted, hogy ö a párod és nem minden mozgó valamit meg dugsz, s kiátkozol mindenkit, aki szorítja a párja kezét.
nem féltékenységből teszi, hanem féltésből, bocsi hogy esetleg szeretné, hogy a párját ne csak húsnak nézzék, s kezeljék, "hm ez is meg ér egy ürítést", elnézést a nők részéről is hogy nem "hm de jó fasz, tök jó ha ürítene egyet bennem" látnak benned, hanem ők az embert nézik "milyen kellemes ember, szép mosoly.
igen tök snassz, hogy csak úgy nem dobják szét a lábukat, ha vágyakoznak, hanem kell nekik egy kicsi bizalom és szimpátia. s kitől reméljék tőled a "luk,luk,luk" hát nem, marad a párjuk, aki biztosítja, nyugi itt vagyok, a közelbe fogom a kezed. mert olyan ciki ugye, egyáltalán bizalmat ébreszteni a nőben, hogy biztonsággal ossza meg és élje ki vágyait, már számára sem olyan idegen pasival.
végül is azért van párunk, hogy nevelje a gyereket, kaját adjon, swingere ingyen bejutást biztosítson, meg bejutást a páros bulikra, ahol kvázi nem csalom meg, mert ott van ő is, az nem megcsalás már.
de az, ha kiéled a vágyaidat és nem vele együtt éled meg, tarts szeretőt, mert swinger azaz együtt megélésről szól, s a szeretőnél nem fogja szorítani a párod a kezed, nem korlátoz, s a szerető párja sem fogja szorítani a párja kezét.
gondoltok ti néha a nőkre, értitek őket? s aki esetleg érti őket és félti a párját, tűzre vele?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 23. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2012. 03. 23. péntek 14:19
Igazából nem hinném, hogy az én tapasztalataimra bármit lehetne alapozni, bár nem vagyok kezdő. Vannak itt olyanok, akik sokkal többet tunak erről a világról az Ő véleményük érdekelne.

Számomra, ellentétben az itt inkább trendinek tűnő elvárásokkal inkább egy olyan bulit szeretnék kipróbálni, ahol senki nem marad párban. Ahol nincs az, hogy a pár tagjai egymást örzik, és az helyett, hogy saját vágyaikkal lennének elfoglalva a párjuk kezét szorítják fehérre. Ahol csak azok lennének lent kik számára a határt saját vágyaik jelentik és nem valamiféle elvárásnak való megfelelés. Persze itt se lenne semmi automatikus...

Mit szóltok az ötlethez?
#258   2012. 03. 23. péntek 15:41
X Törölt felhasználó (811984)
Az elképzelésed kissé hasonló ahhoz,mintha úgy mennél el meccsre,hogy mindenképpen gólt szeretnél látni.
De sokszor van gól nélküli döntetlen is.
A játék viszont még lehetett élvezetes...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 23. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazából nem hinném, hogy az én tapasztalataimra bármit lehetne alapozni, bár nem vagyok kezdő. Vannak itt olyanok, akik sokkal többet tunak erről a világról az Ő véleményük érdekelne.

Számomra, ellentétben az itt inkább trendinek tűnő elvárásokkal inkább egy olyan bulit szeretnék kipróbálni, ahol senki nem marad párban. Ahol nincs az, hogy a pár tagjai egymást örzik, és az helyett, hogy saját vágyaikkal lennének elfoglalva a párjuk kezét szorítják fehérre. Ahol csak azok lennének lent kik számára a határt saját vágyaik jelentik és nem valamiféle elvárásnak való megfelelés. Persze itt se lenne semmi automatikus...

Mit szóltok az ötlethez?
#257   2012. 03. 23. péntek 15:32
X Törölt felhasználó (73472)
Szia ..Az elképzelés tökéletes ,de ilyen bulit nem találsz sehol .. smile

Mit szóltok az ötlethez?
#256   2012. 03. 23. péntek 14:19
X Törölt felhasználó (465100)

Mit szóltok az ötlethez?
#255   2012. 03. 23. péntek 11:06
kdu901 kdu901
Sziasztok!

Milyen az új "hedonsim"? Tudna valaki segíteni? Milyen a korosztály?
Az idén még nem voltunk. Mennénk a szombaton ha érdemes.
#254   2012. 03. 23. péntek 10:02
Jade_ Jade_
Szia!

Szerintem inkább a szombatot válasszátok, mert minden klubban páros nap. Péntekenként több szóló pasit engednek be. A TikTak szerintem pont a kezdőké. Viszont a Paradise meg valahogy meghittebb és nem annyira nyitott helyiségekkel van ellátva. A TikTakban az én véleményem szerint mindig olyan párok járnak akik nem nagyon tudnak nyitni, a többi helyen jobban nyitnak smile Szerintem nézzétek meg az oldalukat, az üzenőfalakat, a képeket és szimpátia alapján döntsetek smile
De más az én véleményem, másoké is eltér ezért találjátok meg azt amelyik jobban szimpatikus smile
(Ez egy válasz negyenparban üzenetére (2012. 03. 23. péntek 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 09:33
Sziasztok!

Első alkalommal mennénk klubba.
Nagyjából sikerült leszűkíteni három "jelöltre". Paradise, Dreamland és Tik-Tak.
Ki, melyiket ajánlaná első alkalomra és miért?
Egyetlen kritériumunk lenne, hogy lehetőleg, többé kevésbé, a mi korosztályunkból tevődjön össze a társaság.
Ez a 30-40 korosztályt jelentené. Ha fiatalabb (bár nem hinnénk) az nem zavar, de ha jelentősen idősebb a társaság, pl 50+, az azért zavarna.
Elnézést az idősebbektől, semmi gond velük, egyszer mi is leszünk annyi idősek, de egyenlőre "zavaró" lenne számunkra a korkülönbség.
Előre is köszönjük, hogy megírjátok tapasztalataitokat és segítetek dönteni.
#253   2012. 03. 23. péntek 09:33
negyenparban negyenparban
Sziasztok!

Első alkalommal mennénk klubba.
Nagyjából sikerült leszűkíteni három "jelöltre". Paradise, Dreamland és Tik-Tak.
Ki, melyiket ajánlaná első alkalomra és miért?
Egyetlen kritériumunk lenne, hogy lehetőleg, többé kevésbé, a mi korosztályunkból tevődjön össze a társaság.
Ez a 30-40 korosztályt jelentené. Ha fiatalabb (bár nem hinnénk) az nem zavar, de ha jelentősen idősebb a társaság, pl 50+, az azért zavarna.
Elnézést az idősebbektől, semmi gond velük, egyszer mi is leszünk annyi idősek, de egyenlőre "zavaró" lenne számunkra a korkülönbség.
Előre is köszönjük, hogy megírjátok tapasztalataitokat és segítetek dönteni.
#252   2012. 03. 09. péntek 22:08
wellness82 wellness82
holnap este jön valaki klubozni?
#251   2012. 03. 07. szerda 23:04
Ha Te mondod.... vigyor2
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 07. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 16:57
kicsit el vagy szállva magadtól!!
#250   2012. 03. 07. szerda 23:04
Úgy gondolod?

Szerintem Te nem érted a lényeget, de ez biztosan nézőpont kérdése. smile

Az igényesség, az ápoltság és kulturáltság alap. Ki akarna szexelni egy ápolatlan, bárdolatlan emberrel? A probléma csak az, hogy az ajtóban ez pont nem dől el, vagy csak egészen szélsőséges esetben. A másik pedig az, hogy attól , hogy valaki épp nem felel meg kinézetében a trendi elvárásoknak lehet ápolt, kulturált és nagyon szexi is.

Magyarul nem lehet megspórolni az ismerkedést itt sem, és nem mehetsz biztosra, a dologban mindig benne van a csalódás lehetősége is. Ettől izgalmas! Ezt a bizonytalanságot nem lehet kiküszöbölni anélkül, hogy meg ne öld az egész izgalmasságát.
Az ízlésrendőrség tehát semmi több, mint egy gusztustalan ötlet. Egy furkóság ami tovább bántja azokat az embereket, akiknek okkal vagy tökéletesen ok nélkül bajuk van saját kinézetükkel.... felkialtas

Ami viszont tényleg lényeges volna, az egészségügyi értelemben vett higiénia, arról még csak nem is beszéltünk soha. Pl. hogy a swingerbe járó hölgyek igyekezzenek beoltatni magukat HPV ellen, ami persze ebben az esetben lehet, hogy a férfiaknál sem ártana. A gumihasználat, ami meglehetősen jónak mondható nem old meg minden problémát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2012. 03. 07. szerda 16:45
Már nálam sem értetted a lényeget, és látom "tobbenjobb" vélemény nyilvánítása és gondolatai is nehezedre esnek ami a feldolgozást és a megértést illeti...a lényeg egy kicsit nagyobb fokú igényesség minden téren és mindenki részéről...lásd:"Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő"
#249   2012. 03. 07. szerda 16:57
zsozs70 zsozs70
kicsit el vagy szállva magadtól!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 14:38
Jól van sok szerencsét az ilyen válogatott társasághoz! Szerintem próbáld magad megszervezni a bulit! Úgy vélem az általad említett csapat nem véletlen hagyott föl a próbálkozással.

Ha meg lejössz egy ilyen hétköznapi klubba, ahova minden csúfságot beengednek akkor meg ne fanyalogj másnap!!!
#248   2012. 03. 07. szerda 16:45
X Törölt felhasználó (94779)
Már nálam sem értetted a lényeget, és látom "tobbenjobb" vélemény nyilvánítása és gondolatai is nehezedre esnek ami a feldolgozást és a megértést illeti...a lényeg egy kicsit nagyobb fokú igényesség minden téren és mindenki részéről...lásd:"Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő"
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 07. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 14:38
Jól van sok szerencsét az ilyen válogatott társasághoz! Szerintem próbáld magad megszervezni a bulit! Úgy vélem az általad említett csapat nem véletlen hagyott föl a próbálkozással.

Ha meg lejössz egy ilyen hétköznapi klubba, ahova minden csúfságot beengednek akkor meg ne fanyalogj másnap!!!
#247   2012. 03. 07. szerda 14:38

(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 07. szerda 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 07. szerda 00:09
1. A hangulat miatt. Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő smile smile smile
2. A klasszikus szabad keretek között működő klubok most is virulnak. Az általam javasolt változat egy buli. Nem helyfüggő. És nem profitért. Nagy különbség. Voltunk már meghívásos házibuliban. A fényképek alapján válogatott a házigazda. Nem volt rossz, de ha 10x annyian vagyunk "leválogatottak" lett volna kivel tovább keveredni smile Sajnos az a pár abbahagyta a bulik szervezését, pedig ígéretes lett volna a folytatás...
3. Az említett buli létre sem jött volna, ha kizárjuk a nekünk nem tetszőket nyes Node egy klub ilyet nem tehet, fizetni kell a rezsit. Még egy szar buli is kifizeti az állandó költségeket... De nem szeretném fikázni, a múltkor találtunk magunknak való párt ugyanott. Csak egy válogatott buliban mondjuk 5-öt, vagy még többet találtunk volna, ennyi az egész.
#246   2012. 03. 07. szerda 00:09
tobbenjobb tobbenjobb
1. A hangulat miatt. Sok szép ember között valahogy jobban telik az idő smile smile smile
2. A klasszikus szabad keretek között működő klubok most is virulnak. Az általam javasolt változat egy buli. Nem helyfüggő. És nem profitért. Nagy különbség. Voltunk már meghívásos házibuliban. A fényképek alapján válogatott a házigazda. Nem volt rossz, de ha 10x annyian vagyunk "leválogatottak" lett volna kivel tovább keveredni smile Sajnos az a pár abbahagyta a bulik szervezését, pedig ígéretes lett volna a folytatás...
3. Az említett buli létre sem jött volna, ha kizárjuk a nekünk nem tetszőket nyes Node egy klub ilyet nem tehet, fizetni kell a rezsit. Még egy szar buli is kifizeti az állandó költségeket... De nem szeretném fikázni, a múltkor találtunk magunknak való párt ugyanott. Csak egy válogatott buliban mondjuk 5-öt, vagy még többet találtunk volna, ennyi az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 06. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 22:45
Csak azt nem értem, hogy miért zavar Téged az, hogy ki van lent egy helyen, ahol épp swinger buli van? Én történetesen csak azzal akarok ismerkedni, aki bejön ezért vagy azért. Én tőlem sokan lehetnek azok, akik nem jönnek be, ha van egy, aki nagyon. smile

Egyáltalán nincs testképzavarom, szerintem nagyon jóképű, jó alakú csávó vagyok, smile de az ízlésrendőrség ötlete egyáltalán nem tetszik, ráadásul annyira lemerevítené a rendszert, hogy gyakorlatilag le is halna. Szerény véleményem szerint a klasszikus szabad keretek között működő klubok virulnának, miközben hervadozva punnyadnátok a Te elveid szerint fölépített helyeken.
Ráadásul iszonyúan becsapós tud lenni egy fénykép..... ráadásul én a személyes varázsra bukom nem pedig valamilyen elvárt sémának való megfelelésre... nyes

Nem azt írtad 227es hozzászólásban, hogy rossz volt a buli, mert nem történt semmi? Szerinted, ha kizártad volna a Neked nem tetszőket jobb lett volna? Ha igen akkor miért nem találtad meg azokat az embereket, akik bejöttek Neked, nem volt túl nagy tömeg??????!!!!!! zavart2
#245   2012. 03. 06. kedd 23:53
tobbenjobb tobbenjobb
Hát igen, az elvekért kockáztatni is kell. smile
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:41
Azért az elgondolkodtató szituáció lenne, ha egy ilyen "válogatós" bulikra épp Ti nem jutnátok be.... , mert ugye face kontroll..
Magánbulikat lehet szervezni, lehet válogatni, de ha csak ketten válogattok, még sok ember átmegy a szűrőn, ha 4-5 fő, már jóval kevesebb és szinte kizárt hogy 9-10 főnél bárki -kiemelném bárki - jelentkezik és az a válogatóknak mindenkinek tetszik. Mert ugye nem döntheti el senki hogy másnak ki tetszik.
Szóval vannak érvek pro-kontra.... Jobb ha valaki inkább megtanul korrektül nemet mondani!
#244   2012. 03. 06. kedd 22:45
Csak azt nem értem, hogy miért zavar Téged az, hogy ki van lent egy helyen, ahol épp swinger buli van? Én történetesen csak azzal akarok ismerkedni, aki bejön ezért vagy azért. Én tőlem sokan lehetnek azok, akik nem jönnek be, ha van egy, aki nagyon. smile

Egyáltalán nincs testképzavarom, szerintem nagyon jóképű, jó alakú csávó vagyok, smile de az ízlésrendőrség ötlete egyáltalán nem tetszik, ráadásul annyira lemerevítené a rendszert, hogy gyakorlatilag le is halna. Szerény véleményem szerint a klasszikus szabad keretek között működő klubok virulnának, miközben hervadozva punnyadnátok a Te elveid szerint fölépített helyeken.
Ráadásul iszonyúan becsapós tud lenni egy fénykép..... ráadásul én a személyes varázsra bukom nem pedig valamilyen elvárt sémának való megfelelésre... nyes

Nem azt írtad 227es hozzászólásban, hogy rossz volt a buli, mert nem történt semmi? Szerinted, ha kizártad volna a Neked nem tetszőket jobb lett volna? Ha igen akkor miért nem találtad meg azokat az embereket, akik bejöttek Neked, nem volt túl nagy tömeg??????!!!!!! zavart2
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:34
Azért jó tudni, hogy kétféle irányzat van a swingelésben.

Az első a nyitott, meglehetősen direkt forma, amivel az itthoni klubokban találkozik az ember (és persze egy rakás helyen szerte a világon). Azaz bárki, aki az adott napon bejelentkezik, bemehet egy klubba. Így meglehetősen vegyes társaság alakul ki, de a zsákbamacska jellege miatt izgalmas is tud lenni. Eddigi klubtapasztalataiknk alapján kb. minden negyedik látogatásunk során ugrottunk árnyékra smile . Ezt a formát lehet profitra törekedve űzni.

A másik forma zártabb. Itt az arc-kontrollt nem az ajtóban álló gorilla gyakorolja, hanem egy csapat, amelyben túlsúlyban vannak a lányok. A beküldött fényképek alapján döntenek, és a jelentkezőnek érdeke jó minőségű, friss fotót küldeni, mert ennek alapján engedik be az illetőt a buliba. Persze, ennek a néhány embernek a szubjektív véleménye dönt, de már 3 nő és egy férfi elég jól meg tudja rostálni a jelentkezőket... Angliában elég régen tolják ezt a műfajt, és működik. www.feverparties.com
A privát partikkal az a baj, hogy egy idő után elvész az újdonság varázsa. És hát (legalábbis mi) miért másért csinálná a swingelést az ember, ha nem ezért? smile
Ezt viszont nem lehet profitért csinálni, alkalomszerűen bulikat kéne rendezni és alaposan szűrni a jelentkezőket- ha lenne elég elég bátor ember, és nem venné senki személyes sértésnek, ha visszautasítják a jelentkezését....

Voltunk már privát szervezésű nagyméretű buliban is, de hasonlóan hervasztó volt, mint a legutóbbi élményünk, itt sem szűrték a jelentkezőket...

Szóval, mi állnánk az arc-testkontroll elé, ha ez lenne a feltétel, de nincsenek ilyen bulik itthon.
Úgy tűnik, nekünk kéne szervezni, dehát ki hallott még olyat, hogy a szervező jól érezze magát a saját buliján? nyes
#243   2012. 03. 06. kedd 21:41
Nanuq Nanuq
Azért az elgondolkodtató szituáció lenne, ha egy ilyen "válogatós" bulikra épp Ti nem jutnátok be.... , mert ugye face kontroll..
Magánbulikat lehet szervezni, lehet válogatni, de ha csak ketten válogattok, még sok ember átmegy a szűrőn, ha 4-5 fő, már jóval kevesebb és szinte kizárt hogy 9-10 főnél bárki -kiemelném bárki - jelentkezik és az a válogatóknak mindenkinek tetszik. Mert ugye nem döntheti el senki hogy másnak ki tetszik.
Szóval vannak érvek pro-kontra.... Jobb ha valaki inkább megtanul korrektül nemet mondani!
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2012. 03. 06. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 21:34

Az első a nyitott, meglehetősen direkt forma, amivel az itthoni klubokban találkozik az ember (és persze egy rakás helyen szerte a világon). Azaz bárki, aki az adott napon bejelentkezik, bemehet egy klubba. Így meglehetősen vegyes társaság alakul ki, de a zsákbamacska jellege miatt izgalmas is tud lenni. Eddigi klubtapasztalataiknk alapján kb. minden negyedik látogatásunk során ugrottunk árnyékra smile . Ezt a formát lehet profitra törekedve űzni.

A másik forma zártabb. Itt az arc-kontrollt nem az ajtóban álló gorilla gyakorolja, hanem egy csapat, amelyben túlsúlyban vannak a lányok. A beküldött fényképek alapján döntenek, és a jelentkezőnek érdeke jó minőségű, friss fotót küldeni, mert ennek alapján engedik be az illetőt a buliba. Persze, ennek a néhány embernek a szubjektív véleménye dönt, de már 3 nő és egy férfi elég jól meg tudja rostálni a jelentkezőket... Angliában elég régen tolják ezt a műfajt, és működik. www.feverparties.com
A privát partikkal az a baj, hogy egy idő után elvész az újdonság varázsa. És hát (legalábbis mi) miért másért csinálná a swingelést az ember, ha nem ezért? smile
Ezt viszont nem lehet profitért csinálni, alkalomszerűen bulikat kéne rendezni és alaposan szűrni a jelentkezőket- ha lenne elég elég bátor ember, és nem venné senki személyes sértésnek, ha visszautasítják a jelentkezését....

Voltunk már privát szervezésű nagyméretű buliban is, de hasonlóan hervasztó volt, mint a legutóbbi élményünk, itt sem szűrték a jelentkezőket...

Szóval, mi állnánk az arc-testkontroll elé, ha ez lenne a feltétel, de nincsenek ilyen bulik itthon.
Úgy tűnik, nekünk kéne szervezni, dehát ki hallott még olyat, hogy a szervező jól érezze magát a saját buliján? nyes
#242   2012. 03. 06. kedd 21:34
tobbenjobb tobbenjobb

(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 05. hétfő 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 05. hétfő 13:26
Már az első hozzászólásban is erősen butuska voltál! smile

Szerinted ki, hogyan határozhatná meg azt, hogy ki jöhet be? Ez nagyon komoly jogi jellegű diszkriminációs kérdéseket vetne föl, azon túl, hogy ízlésen nagyon kár vitatkozni.

Képzed el a szitut! Én állok az ajtóban, én döntöm el ki jöhet be. Tudom én, hogy Te magad szerint épp eléggé jól nézel ki, de nekem történetesen nem tetszik az arc berendezésed. Azt mondom nem jöhetsz be! mf1

Nekem, aki már tudom milyen egy swinger klub belülről, azt kell mondjam soha nem azzal van a baj, hogyan néz ki valaki, hanem azzal, hogyan tud viselkedni, hogyan tudja a helyzeteket kezelni és hogyan tud tekintetbe venni másokat. Pl. elutasítani is lehet intelligens módon, mint ahogy próbálkozni is. El kell fogadjuk azt, hogy különböző mértékben vagyunk nyitottak és más a fontos egy ilyen helyen is.

Ezt hogyan döntenéd el az ajtóban Okoska?! confused

A kialakuló vitában, a másik kérdésben az a véleményem, hogy egyáltalán nincs férfi túlsúly egy ilyen helyen. Sőt nagyon sok esetben vannak szabad nők, akiktől nem is igazán kérdezik meg miért jöttek.... smile
#241   2012. 03. 06. kedd 19:03
X Törölt felhasználó (94779)
Szemléletbeli különbség van közöttünk.
Egyébként egyetértek veled pár dologban amit leírtál, de jó pár dolgot én másképpen gondolok.
Remélem egyszer egy swinger klubban megvitathatjuk a témát...azt azért megjegyezném hogy a lányokat szeretem, de ez azoknak szól akik esetleg félre akarják érteni a dolgot... smile

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6360db
Utolsó üzenet: tegnap 19:52

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!