Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#310   2012. 04. 20. péntek 16:34
X Törölt felhasználó (465100)
smile smile

Kedves couples!

Szerintem abban, hogy falkában jártak utánad a srácok ne a negatívumot lásd! Lehet bárhol megjelensz ez történik! finom
Az persze baj, ha nem értettek a szóból, de nem akarom megítélni őket hiszen lehet akkora kihívás voltál számukra. nyes

A dolog lényege az, hogy miért lehetett ott annyi pasi nő nélkül és erre nem csak az lehet a válasz, hogy sok szóló pasit engedtek be, hiszen lehet a nyomuló pasik nagy részének a párja le lehetett támasztva a bár környékén, hogy egye igya le a belépő árát ha már... hehe Nem lepődnék meg, ha adott helyzet ez lett volna.

Lehet, hogy abban igaza van a kis fehér bocsnak, hogy egy pár kilométerre nyugatra már nem ennyire gáz a helyzet, de nem tudom. Azt igen, hogy amit mond az igaz, legalább is én még nem csalódtam benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 04. 20. péntek 15:45
Traumlandban lehet hogy úgy van csak mi nem ott voltunk. Mondom lehet hogy rosszkor és rossz helyen voltunk de bármerre mentünk nyomultak utánunk a pasik pedig próbáltuk értésükre adni hogy nem kéne.
#309   2012. 04. 20. péntek 15:45
X Törölt felhasználó (764681)
Traumlandban lehet hogy úgy van csak mi nem ott voltunk. Mondom lehet hogy rosszkor és rossz helyen voltunk de bármerre mentünk nyomultak utánunk a pasik pedig próbáltuk értésükre adni hogy nem kéne.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 20. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 15:00
Na haragudj de nem értelek... A Traumlandban bármennyire is fura, sose éreztem azt hogy aki benn vannak a klubban azok "le akarják vkin dolgozni a belépőt, és le akarják enni is azt"... Magyar klubban nem egyszer találkoztam olyan hölgyeménnyel aki ha testgyakorol vmi pasival formásodik de a tiramisutól nem lett feszesebb az amúgy is problémás alkata. Egyik résztől ugye nem tehet róla, másrészt azért de... Ez a bizonyos hozzáállás.

Ez az "orda falka" dolog pedig nem tudom mire értendő most itt...
Az pedig hogy sok pár erőlteti a "csak lányt akarunk" dolgokat tény de ezt ki-ki tapasztalja meg!
#308   2012. 04. 20. péntek 15:00
Nanuq Nanuq
Na haragudj de nem értelek... A Traumlandban bármennyire is fura, sose éreztem azt hogy aki benn vannak a klubban azok "le akarják vkin dolgozni a belépőt, és le akarják enni is azt"... Magyar klubban nem egyszer találkoztam olyan hölgyeménnyel aki ha testgyakorol vmi pasival formásodik de a tiramisutól nem lett feszesebb az amúgy is problémás alkata. Egyik résztől ugye nem tehet róla, másrészt azért de... Ez a bizonyos hozzáállás.

Ez az "orda falka" dolog pedig nem tudom mire értendő most itt...
Az pedig hogy sok pár erőlteti a "csak lányt akarunk" dolgokat tény de ezt ki-ki tapasztalja meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (764681)
2012. 04. 20. péntek 14:05
Nem tudok a ráerőltetett leszbiséghez hozzászólni nálunk ez nem téma nőt sosem kerestünk. De megvan a véleményünk arról a nőről aki erre hajlandó. Arról is megvan a véleményünk amikor a nő lent van karanténban a párja meg máshol vadászik.
A belépő biztos szűr de akik meg bejutottak azokban még erősebb az az érzés amit írtál hogy "pinát akarok a pénzemért".
Kicsit orda falka jellege volt az egésznek bár mondhatnék inkább hiénát is bár ezzel nem bántani akarok csak hogy megértsd a helyzetet.
#307   2012. 04. 20. péntek 14:05
Nem tudok a ráerőltetett leszbiséghez hozzászólni nálunk ez nem téma nőt sosem kerestünk. De megvan a véleményünk arról a nőről aki erre hajlandó. Arról is megvan a véleményünk amikor a nő lent van karanténban a párja meg máshol vadászik.
A belépő biztos szűr de akik meg bejutottak azokban még erősebb az az érzés amit írtál hogy "pinát akarok a pénzemért".
Kicsit orda falka jellege volt az egésznek bár mondhatnék inkább hiénát is bár ezzel nem bántani akarok csak hogy megértsd a helyzetet.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 20. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 11:10
Ez a nemek aránya állandó téma minden klubot látogatónál. Igazából szerintem itt nem lehet igazságot tenni. Mivel elég sokat mozogtam pár ilyen ausztriai klubban, én csak azt mondanám, hogy követendő lehet az a hozzá állás amit ott tapasztalhat a látogató. Vegyük példának a Traumlandot, Bécs belvárosa. Maga a belépő durván megszűri a társaságot, az igen elszaladt árakkal. Egy szerdán és pénteken este szóló pasinak 78€, egy párnak 52€ a belépő. Vannak tényleg páros napok, ilyenkor szoló férfi egyszerűen NINCS! de ilyenkor apáros belépő is 88€!!! Ezek az árak - bocs urak !!! - de nagyon megszűrik azokat, akik swingerbe új járnak szóló férfiként, hogy "le akarják kefélni" a belépő árát. ( mindezek ellenére egy tényleg hatalmas, közel 1000 nm-es klub, nem kis szaunával, fürdővel stb.... ) És amit kiemelnék páros napokon nincs szóló férfi, igy azok a párok - a fehéren szorító kezekkel ! :P - akik csak nőt akarnak ilyenkor megtalálhatják a számításukat, viszont nincs reklamációnak helye, hogy van szóló pasi mert az csak akkor lehet ha az épp ott levő pár férfitagja épp "nem szórakozik"...ugye?!
De a dolgok lényege, hogy semmi baj nincs ha a kluba látogatók tudják hogy hova és miért mennek. Erre van mód Magyarorszgágon is, hogy egyrészt olvasni kell a klubok programjait, másrészt meg informálódni. Így ha valakit a szigorúan páros jelleget közelítő dolgok érdekelnek akkor budaörsi helyeken érdeklődjön, mig ha valakit a gangbang, a több férfi egy lány örömére izgat, az mehet Kőbányára..és így tovább...
Amit viszont couples ír, hogy az urak nem képesek közeledni, csak potyalesők... igaz. Egy kedves barátnőm jut eszembe aki mesélt egy férfiről akit csak "zacskós Vilinek hívnak" mert nadrágjába rejtett óvszerekből táraz, ha van valami... rém gáz!..... nem? smile Viszont azért nőtársaimnak is van néha mit tanulni.....
#306   2012. 04. 20. péntek 12:36
Hétvégi 52€ és a szerdai 42€ itt is szórja a népet rendesen. A férfiak számára ez nem egy alternatíva egy könnyű diszkó helyett, ahogy ezt egy lánytól hallottam. smile

Ami a lényeg, hogy jól látod a dolgot! Ha a csajok lent punnyadnak a bárban, mert senki nem szólítja meg őket, vagy nem is teszik lehetővé az ismerkedést, mert az a csávó aki fönt vadássza épp a kepattanót az kereken megtiltotta neki. :(

Biztos mindenki találkozott már a neki de jó volna egy potya pina, de nehogy ránézzenek a párjára, a többiről, hogy esetleg a lány is jól érezhetné magát, arról szó sem lehet csávóval! A pár szerepe annyi, hogy esetleg egy magára erőltetett leszbiséggel megkönnyítse hősünk potyapinához jutását...

Persze, ha lányok lent beszélgetnek egymással megközelíthetetlenül összezárva, az ismerkedést kizárva, akkor persze, hogy kislakulhat az az érzés fönt a küzdőtéren, hogy sok a fiú.

Szóval igazad van ebben a matematikai témában! smile smile smile
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 20. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 11:10
Ez a nemek aránya állandó téma minden klubot látogatónál. Igazából szerintem itt nem lehet igazságot tenni. Mivel elég sokat mozogtam pár ilyen ausztriai klubban, én csak azt mondanám, hogy követendő lehet az a hozzá állás amit ott tapasztalhat a látogató. Vegyük példának a Traumlandot, Bécs belvárosa. Maga a belépő durván megszűri a társaságot, az igen elszaladt árakkal. Egy szerdán és pénteken este szóló pasinak 78€, egy párnak 52€ a belépő. Vannak tényleg páros napok, ilyenkor szoló férfi egyszerűen NINCS! de ilyenkor apáros belépő is 88€!!! Ezek az árak - bocs urak !!! - de nagyon megszűrik azokat, akik swingerbe új járnak szóló férfiként, hogy "le akarják kefélni" a belépő árát. ( mindezek ellenére egy tényleg hatalmas, közel 1000 nm-es klub, nem kis szaunával, fürdővel stb.... ) És amit kiemelnék páros napokon nincs szóló férfi, igy azok a párok - a fehéren szorító kezekkel ! :P - akik csak nőt akarnak ilyenkor megtalálhatják a számításukat, viszont nincs reklamációnak helye, hogy van szóló pasi mert az csak akkor lehet ha az épp ott levő pár férfitagja épp "nem szórakozik"...ugye?!
De a dolgok lényege, hogy semmi baj nincs ha a kluba látogatók tudják hogy hova és miért mennek. Erre van mód Magyarorszgágon is, hogy egyrészt olvasni kell a klubok programjait, másrészt meg informálódni. Így ha valakit a szigorúan páros jelleget közelítő dolgok érdekelnek akkor budaörsi helyeken érdeklődjön, mig ha valakit a gangbang, a több férfi egy lány örömére izgat, az mehet Kőbányára..és így tovább...
Amit viszont couples ír, hogy az urak nem képesek közeledni, csak potyalesők... igaz. Egy kedves barátnőm jut eszembe aki mesélt egy férfiről akit csak "zacskós Vilinek hívnak" mert nadrágjába rejtett óvszerekből táraz, ha van valami... rém gáz!..... nem? smile Viszont azért nőtársaimnak is van néha mit tanulni.....
#305   2012. 04. 20. péntek 11:10
Nanuq Nanuq
#304   2012. 04. 20. péntek 09:49
Nem vagyunk túl rutinos swingeresek. A férfi többlet nyilván kívánatos amikor azok akik ott vannak azt keresik és gondolom előnytelen amikor a párok épp nem azért mentek oda. Sajnos úgy tapasztaltuk hogy időnként akkor is van férfi többlet amikor ez nem lenne cél. Másra nem tudok gondolni, mint hogy a tulaj kebelbéli haverjai ilyenkor is bemehetnek vagy épp a bevétel az bevétel ...
Bár, ha ezek a férfiak értenek dolgokból vagy dolgokhoz, akkor talán ez sem oly nagy probléma. Viszont az kissé zavaró, hogy akárhová mentünk 6-8 pasi jött mindenhová utánunk. Tudjuk hogy a swinger az sex. Viszont ahogy írtad ezek kizárólag a "lepattanóra" vártak. Egyik sem vette a fáradtságot vagy épp a bátorságot és jómodort, hogy normális módon ismerkedni próbáljon. Vagy ha nem is senki sem de legalábbis nagyon kevesen.
Lehet hogy mi voltunk rosszkor rossz helyen de az mindegy is hol voltunk. Az is lehet, hogy mi vagyunk még túlzottan "egymás kezét fehérre szorító párok" de nekünk nagyon nem mindegy, hogy ki és hogyan közelít.
#303   2012. 04. 20. péntek 09:17
Ez az "ivararány" kérdés folyamatosan vissza-visszatérő eleme a swinger témájú beszélgetéseknek. Egyszer jó volna higgadtan végig beszélni! Remélem most lesz rá lehetőség!

Szóval olvastam már itt olyan véleményt is, hogy a szóló férfiakat talán inkább legéppuskázni kéne, mint beengedni egy swinger klubba. Nem tudom mi lehet egy ilyen vélemény kívánság oka, de nem az önnön duzzadó férfiasságába vetett hit az biztos. smile Talán arra gondol, ha hiány van férfiakból akkor talán neki is jut valami kósza pina a már régen megunt otthoni csuffadtom túl is. nyes

A nők nem így működnek, ha képes vagy fölkelteni az érdeklődésüket mindegy hányan vannak még férfiak rajtad kívül, ha nem vagy képes erre akkor lehetsz akár az egyetlen csávó úgy mész haza, hogy nem basztál...
Szóval tök gáz azon parázni ki van ott még rajtad és a téged érdeklő embereken túl.

Amúgy hiába vannak a nők és férfiak azonos számban, ha férfiak fönt tipródnak az esetleges lepattanóért a küzdőtéren, míg a nők lent unatkoznak a bár körül és várják, hogy valaki vegye már őket észre...
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 16:46
Szia Nanuq!

Köszönjük, hogy válaszoltál. Arra is valóban odafigyelnek mint a Tik-Takban, hogy a szóló férfiak ne legyenek túlsúlyban?

Előre is köszönjük.
#302   2012. 04. 19. csütörtök 21:28
delfin0407 delfin0407
Köszönjük.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 18:57
Én ezt nem írtam! smile
De tény, hogy az Árpád utcában az a szlogen hogy mindig annyi szóló férfi van amennyi szóló nő (még is van panasz hogy sok a pasi) és a Hóvirág utcában meg ügyelnek a nemek arányára.
Menjetek el, nézzétek meg a helyet és majd magatok eldöntitek a dolgot.
#301   2012. 04. 19. csütörtök 18:57
Nanuq Nanuq
Én ezt nem írtam! smile
De tény, hogy az Árpád utcában az a szlogen hogy mindig annyi szóló férfi van amennyi szóló nő (még is van panasz hogy sok a pasi) és a Hóvirág utcában meg ügyelnek a nemek arányára.
Menjetek el, nézzétek meg a helyet és majd magatok eldöntitek a dolgot.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 18:49
akkor a paradisoba nem menjünk??
#300   2012. 04. 19. csütörtök 18:49
zsozs70 zsozs70
akkor a paradisoba nem menjünk??
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 18:36
Igen, figyelnek arra, hogy a szoló férfiak száma még csak meg se közelítse a szoló nők számát! smile És ugye mivel ilyen helyen minden pár szoló nőre vágyakozik, így egy-két párnak szerencséje lehet, a többiek meg legtöbb alkalommal rossz hangulatban tér haza.
#299   2012. 04. 19. csütörtök 18:36
Nanuq Nanuq
Igen, figyelnek arra, hogy a szoló férfiak száma még csak meg se közelítse a szoló nők számát! smile És ugye mivel ilyen helyen minden pár szoló nőre vágyakozik, így egy-két párnak szerencséje lehet, a többiek meg legtöbb alkalommal rossz hangulatban tér haza.
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 16:46
Szia Nanuq!

Köszönjük, hogy válaszoltál. Arra is valóban odafigyelnek mint a Tik-Takban, hogy a szóló férfiak ne legyenek túlsúlyban?

Előre is köszönjük.
#298   2012. 04. 19. csütörtök 16:46
delfin0407 delfin0407
Szia Nanuq!

Előre is köszönjük.
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2012. 04. 19. csütörtök 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 19. csütörtök 13:48
Szia delfin0407!

Ha voltatok az "egyik" budaörsi klubban akkor bőven találkoztok ismerős arcokkal a "másik" klubban is. Van aki átszokott oda, van aki ott kezdte újra pályafutását! smile
#297   2012. 04. 19. csütörtök 13:48
Nanuq Nanuq
Szia delfin0407!

Ha voltatok az "egyik" budaörsi klubban akkor bőven találkoztok ismerős arcokkal a "másik" klubban is. Van aki átszokott oda, van aki ott kezdte újra pályafutását! smile
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 04. 17. kedd 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 17. kedd 16:29
Sziasztok!

Mi szoktunk oda járni szerintünk egész jó hely. Eddig mindíg jól éreztük magunkat. De természetesen ez szubjektív. Mi most a Club Paradise-t szeretnénk kipróbálni, ami szintén Budaörsön van. Arról tud valaki valamit? Milyen a társaság? Itt főleg a törzsközönségre gondolunk.

Köszönjük.
#296   2012. 04. 17. kedd 16:29
delfin0407 delfin0407
Sziasztok!

Mi szoktunk oda járni szerintünk egész jó hely. Eddig mindíg jól éreztük magunkat. De természetesen ez szubjektív. Mi most a Club Paradise-t szeretnénk kipróbálni, ami szintén Budaörsön van. Arról tud valaki valamit? Milyen a társaság? Itt főleg a törzsközönségre gondolunk.

Köszönjük.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 17. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808482)
2012. 04. 17. kedd 09:40
Mi a tapasztalatod a helyröl? Készülünénk meglátogatni... smile
#295   2012. 04. 17. kedd 09:40
X Törölt felhasználó (808482)
Mi a tapasztalatod a helyröl? Készülünénk meglátogatni... smile
(Ez egy válasz vadász üzenetére (2012. 04. 16. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 16. hétfő 14:10
Tiktak, Budaörs.
#294   2012. 04. 16. hétfő 14:10
vadász vadász
#293   2012. 04. 15. vasárnap 19:26
zsozs70 zsozs70
hol voltatok
(Ez egy válasz vadász üzenetére (2012. 04. 15. vasárnap 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 15. vasárnap 17:02
Sziasztok!

Tegnap "első bálozós" párként megtettük a nagy lépést e világban. Nem is feltételeztem, hogy egy ilyen közeg ennyiszer és ilyen sok ingert tud kiváltani belőlem smile A helyet illetően is sikerült megalapozottan dönteni, igényeinknek megfelelőt, mert hozzáértőbbek szerint mindegyik e téren szolgáltatónak másképp sikerül teljesítenie ami véleményem szerint cseppet sem gond, "ettől színes a világ" ))
#292   2012. 04. 15. vasárnap 17:02
vadász vadász
Sziasztok!

Tegnap "első bálozós" párként megtettük a nagy lépést e világban. Nem is feltételeztem, hogy egy ilyen közeg ennyiszer és ilyen sok ingert tud kiváltani belőlem smile A helyet illetően is sikerült megalapozottan dönteni, igényeinknek megfelelőt, mert hozzáértőbbek szerint mindegyik e téren szolgáltatónak másképp sikerül teljesítenie ami véleményem szerint cseppet sem gond, "ettől színes a világ" ))
#291   2012. 04. 12. csütörtök 16:32
X Törölt felhasználó (824550)
nem a homokba dugás a cél-de ezek a fertőzési lehetőségek ugyanúgy fennállnak egy szvinger házibulin, vagy egy 3-asnál... viszont aki magával a helyzettel ismerkedne, és ennek a taglalását találja, lehet, hogy elmegy a kedve tőle, nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 12. csütörtök 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2012. 04. 12. csütörtök 11:39
Teljes mértékben egyetértek veled! Igen is dugjuk a homokba a fejünk és tartsuk magunktól távol a kellemetlen dolgokat. Hova lenne a világ, ha mindent csak úgy egyszerűen, minden faxni és túlgondolás nélkül meg lehetne beszélni??? nyes

... 304 305 306 307 308 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6410db
Utolsó üzenet: ma 15:49

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!