Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 299 300 301 302 303 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#354   2012. 05. 16. szerda 16:01
X Törölt felhasználó (817519)
azt halottam hogy nem üzemel!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 05. 16. szerda 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 16. szerda 15:42
Igen! Egész meglepődtem mikor olvastam, hogy van ilyen is, mert nem is tudtam róla...
#353   2012. 05. 16. szerda 15:42
Jade_ Jade_
Igen! Egész meglepődtem mikor olvastam, hogy van ilyen is, mert nem is tudtam róla...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 16. szerda 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817519)
2012. 05. 16. szerda 15:23
a gyulai karavánra gondolsz? az engem is érdekelne!!!!
#352   2012. 05. 16. szerda 15:23
X Törölt felhasználó (817519)
a gyulai karavánra gondolsz? az engem is érdekelne!!!!
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 05. 16. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 16. szerda 15:21
Nekem újdonságnak tűnt a Karaván klub, valaki járt már ott?
#351   2012. 05. 16. szerda 15:21
Jade_ Jade_
Nekem újdonságnak tűnt a Karaván klub, valaki járt már ott?
#350   2012. 05. 15. kedd 18:55
X Törölt felhasználó (806618)
Tiszanánán tavaly volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 09. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840138)
2012. 05. 09. szerda 06:51
Sziasztok! Azt szeretnêm kérdezni,hogy Szolnok illetve Heves megyében tudtok-e klubbot? Mindenhol nézem,de sajnos nem találok. Ha tudtok segíteni,megköszönném!
#349   2012. 05. 15. kedd 17:52
Nanuq Nanuq
Nem igazán jó úgy képet alkotnod hogy az alapja a döntésednek hogy "mit olvasol" fórimokon. Sajnos - tisztelet a kivételnek - akik a fórumokon írnak, nem voltak még klubban.
Vannak idősebbek, vannak fiatalaok, vannak bőven szóló lányok. Szóló férfiak pedig attól függ melyik klub, melyik "napjára" mész. Egyes klubok ügyelnek a nemek arányára, mások erre csak elméletben figyelnek. De igaz hogy a szombat szinte mindenhol "páros nap", tehát elvben annyi a nő mint a férfi. De van olyan hely, ahol főleg péntekenként ettől eltérnek.
Szóval ha külföldön vagy épp magyarországi klubos látogatást tervezel: Hidd el, bőven akad szóló lány, ha meg annyira szuper vagy, amint legested magad, nem fogsz unatkozni. Az hogy mit érsz el, rajtad áll.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 15. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (843389)
2012. 05. 15. kedd 17:30
En is reg tervezek elmeni egy Swinger klubba, kulfoldon elek de eleg gyakran jarok haza, jol esne kellemesse tenni az otthonletet, de ahogy olvasgatom a forumokat nekem az jon le, hogy nem igazan orulnek a szolo fiuknak, mert nincsennek szolo lanyok, csak javareszt parok, es azok is 40-es 50-es korosztaly, amivel nincs is baj, de en a velem egykoruakat keresem. Nam is latok jobb megoldast erre mint megismerni valakit akivel kozosek a vagyaink amiket megelnenk, es egyutt mennenk el egy ilyen helyre. Fiatal vagyok, jo kulsovel iegenyes magamra es masokra de meg igyis lehetelen talalni egy ilyen lanyt :(
#348   2012. 05. 15. kedd 17:30
X Törölt felhasználó (843389)
En is reg tervezek elmeni egy Swinger klubba, kulfoldon elek de eleg gyakran jarok haza, jol esne kellemesse tenni az otthonletet, de ahogy olvasgatom a forumokat nekem az jon le, hogy nem igazan orulnek a szolo fiuknak, mert nincsennek szolo lanyok, csak javareszt parok, es azok is 40-es 50-es korosztaly, amivel nincs is baj, de en a velem egykoruakat keresem. Nam is latok jobb megoldast erre mint megismerni valakit akivel kozosek a vagyaink amiket megelnenk, es egyutt mennenk el egy ilyen helyre. Fiatal vagyok, jo kulsovel iegenyes magamra es masokra de meg igyis lehetelen talalni egy ilyen lanyt :(
#347   2012. 05. 15. kedd 17:01
X Törölt felhasználó (774139)
Kicsit közelebb kell jönnötök Pesthez ! Ha jól tudom Heves megyében nincs swingers klub !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 09. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840138)
2012. 05. 09. szerda 06:51
Sziasztok! Azt szeretnêm kérdezni,hogy Szolnok illetve Heves megyében tudtok-e klubbot? Mindenhol nézem,de sajnos nem találok. Ha tudtok segíteni,megköszönném!
#346   2012. 05. 09. szerda 06:51
X Törölt felhasználó (840138)
#345   2012. 05. 09. szerda 03:47
patter patter
szia vadocka en meg soha nem voltam egy ilyen hejen most nem reg erkesztem kanadabol fiatal vagyok nem mennenk el egy ilyen klubba?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 24. kedd 08:01
Érdekes amit írsz.. mert én pl a barátnőimmel mentem.. a 4 szóló hölgyet örömmel fogadta a sok párocska.. Nem tartottam fairnek... hogy kevés az ápolt fiatal férfi.. Többnyire 40 év körüli párokkal van teli .. vagy olyan férfiakkal akik az életben alig érintenek nőt.. nem leminősíteni akarok.. de ennyi pénzért elvárom a korrekt hozzáállást.. .. már sejtem mi miért nem találtunk .... be sem engedik a szóló társaságokat.. ....
#344   2012. 05. 08. kedd 17:38
zsozs70 zsozs70
annyira nem nagy szám a hely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 08. kedd 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774139)
2012. 05. 08. kedd 16:05
Hála istennek... a Villa 69-újra üzemel...
#343   2012. 05. 08. kedd 16:05
X Törölt felhasználó (774139)
Hála istennek... a Villa 69-újra üzemel...
#342   2012. 04. 30. hétfő 10:27
johnny666 johnny666
Sziasztok!
Milyen tapasztalataitok vannak a Paradise Club full biszex napjairól? Milyen akciók szoktak kialakulni? Milyen és mekkora olyankor a közönség? Vannak valóban mindkét félről bi párok?
#341   2012. 04. 24. kedd 09:15
X Törölt felhasználó (465100)
Szia!

A lányoknak ingyenes a belépő az esetek többségében, de igazad van abban, hogy ez nem lehet indoka nem minőségi szolgáltatásnak.

Valóban megfigyelhető egy fajta fokozott érdekérvényesítés a párok részéről, de ezen túlmenőleg sem értem azt a sok helyen megjelenő gyűlöletet, amivel a szólóban érkező férfiakat illetik. Egyszerűen indokolatlan! Azokban a klubokban ahol korlátozzák a férfiak bemenetelét ott mindig rengeteg nő van, akivel senki nem foglalkozik. Persze nem tudom milyen okból, talán azért is, mert ők sem akarják, de szvsz* ez a ritkább...

Az éjfélkor falkában érkező huszonéves srácokkal nem az a baj, hogy fölborítják az ivararányt, hanem az, sanszos, hogy a saját elgondolásukat eröltetik rá a közösségre elrontva a közösség szórakozását. Lehet, hogy konkrét esetben nem így lett volna, de félő volt és a tulaj azért döntött úgy, ahogy.
moderálva: vazelinator
szvsz* legközelebb írd ki ez fórum és nem chat, s ide nem csak rutinos fórumozok, chatesek járnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2012. 04. 24. kedd 08:01
Érdekes amit írsz.. mert én pl a barátnőimmel mentem.. a 4 szóló hölgyet örömmel fogadta a sok párocska.. Nem tartottam fairnek... hogy kevés az ápolt fiatal férfi.. Többnyire 40 év körüli párokkal van teli .. vagy olyan férfiakkal akik az életben alig érintenek nőt.. nem leminősíteni akarok.. de ennyi pénzért elvárom a korrekt hozzáállást.. .. már sejtem mi miért nem találtunk .... be sem engedik a szóló társaságokat.. ....
#340   2012. 04. 24. kedd 08:05
X Törölt felhasználó (805295)
Na persze... én is csapatban érkeztem a barátnőimmel.. minket örömmel fogadtak... ránk pl nem gondolnak.. mi örülnénk a fiatal férfiaknak!!!!!! nem azért megyek le.. hogy 40-50 éves párocskák játékszere legyek... !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2012. 04. 22. vasárnap 12:14
Nincs ezzel baj tulajdonképp csak pár gondolat:

Aki éjfélkor talált el egy ilyen programot az már eleve gáz.

Az ismerkedés sem csapatos műfaj a swingerelés sem az. Az Isten mentsen meg bárkit három-négy csapatban érkező fiatal sráctól. Ők azonnal át akarják venni az irányítást. smile Aztán ha ez a többieknek nem tetszik akkor ők az értetlen bunkók. Ha nem sikerült volna csajozniuk akkor sanszos, hogy jó berúgtak volna elviselhetetlenül zavarva a többieket. Ilyen falkát én is csak akkor engedtem volna be, ha hoznak maguknak nőket is, de még akkor is aggódtam volna a többiek szórakozásáért....

nyes nyes nyes

Maci mester pont elég rutinos ahhoz, hogy ebbe a csapdába ne essen bele. Ez 45.000. plusz lett volna neki, hanem beláthatatlanul sok mínusz.
#339   2012. 04. 24. kedd 08:01
X Törölt felhasználó (805295)
(Ez egy válasz DevilAngel üzenetére (2012. 04. 21. szombat 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 23:59
Egy kis szösszenet: múlt pénteken a TikTakban éjfél körül szeretett volna három 25-30 év körüli srác bejutni. Nem sikerült nekik, mert egyrészt nem jelezték,hogy érkeznek,másrészt nem volt plusz 3 szóló hölgy.Ezúton is köszönjük Maci hozzáállását, hiszen megtehette volna, hogy beengedi a srácokat (és beljebb lett volna 45.000.-Ft-tal),de tartotta magát a saját szabályaikhoz, és nem csinált férfitöbbletet. Ez a hozzáállás számunkra nagyon szimpatikus,többek között ezèrt járunk a Tiktakba.
#338   2012. 04. 22. vasárnap 19:28
Nincs semmi szükség balhéra, ez egy nagyon hangulat érzékeny játék. smile
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 22. vasárnap 13:57
az ilyen fiatalokat hamar el kel verni ha csinálják a balhét hogy tudják ho, a helyük a táplálkozási láncba.
van egy hely nem mondom hol de pesten ott van kidobo és aki nem tud viselkedni kibassza.helyes.
#337   2012. 04. 22. vasárnap 13:57
zsozs70 zsozs70
az ilyen fiatalokat hamar el kel verni ha csinálják a balhét hogy tudják ho, a helyük a táplálkozási láncba.
van egy hely nem mondom hol de pesten ott van kidobo és aki nem tud viselkedni kibassza.helyes.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Az ismerkedés sem csapatos műfaj a swingerelés sem az. Az Isten mentsen meg bárkit három-négy csapatban érkező fiatal sráctól. Ők azonnal át akarják venni az irányítást. smile Aztán ha ez a többieknek nem tetszik akkor ők az értetlen bunkók. Ha nem sikerült volna csajozniuk akkor sanszos, hogy jó berúgtak volna elviselhetetlenül zavarva a többieket. Ilyen falkát én is csak akkor engedtem volna be, ha hoznak maguknak nőket is, de még akkor is aggódtam volna a többiek szórakozásáért....

nyes nyes nyes

Maci mester pont elég rutinos ahhoz, hogy ebbe a csapdába ne essen bele. Ez 45.000. plusz lett volna neki, hanem beláthatatlanul sok mínusz.
#336   2012. 04. 22. vasárnap 12:25
Ez NEM 45.000. plusz lett volna neki, hanem beláthatatlanul sok mínusz.

nyes nyes nyes

#335   2012. 04. 22. vasárnap 12:22
Nézd én nem akarom túlmisztifikálni a dolgokat. Egy a lényeg, ha valakinek sikerül fölöntenie a garatra az nem csak a saját szórakozását teszi tönkre, mert vele már senki nem akar közelebbi ismeretséget kötni ha férfi ha nő, hanem a kontrollálatlan viselkedésével a többieket is zavarja.

Amikor legutóbb lent voltam az egyik klubban akkor épp egy középkorú házaspárt kellett kipaterolni, mert elviselhetetlenül zavaró volt a viselkedésük, pedig különösen a nő, de a fickó sem volt csúnya vagy taszító. Vélhetően, ha a józanok maradnak nagy élményekkel mehettek volna el.

Ha már a házibulinál tartunk ott is meg kell tisztelni a társaságot a házigazdát és a helyet is azzal, hogy nem tesszük tönkre a többiek buliját. De pont a dolog jellege és az, hogy egymást igazából nem ismerő emberek, nem haverok-cimbik alkotják a lent lévő közösséget illik egy kicsit jobban figyelni magunkra. Másrészt az alkohol biztos, hogy tönkre teszi a lehetőségét annak, hogy megéld a swinger nyújtotta azon élményt, ami túl van a sima toszásokon... smile
(Ez egy válasz DevilAngel üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 22. vasárnap 00:34
A bárpultnál történö alkoholizáláshoz meg csak annyit: mi ilyenkor nem a "szerelem templomát" látogatjuk,inkább házibuliként fogjuk fel a dolgot. Teljesen átlagos pár vagyunk(vagy legalábbis annak tartjuk magunkat),nem akarunk mindenáron és bárkivel ágyba bújni. Ha nincs meg az a kis szikra senkivel egy este folyamán, még nem történt tragédia,attól még jól szeretnénk érezni magunkat akár a bárpultnál is beszélgetve...

... 299 300 301 302 303 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6354db
Utolsó üzenet: tegnap 23:00

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!