Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#462   2012. 07. 05. csütörtök 22:09
X Törölt felhasználó (13829)
Sziasztok!
Valaki tud valamit a Ságvári klubról? Működik? Hogy van nyitva? Esetleg van itt olyan aki jár oda?
#461   2012. 07. 05. csütörtök 17:24
X Törölt felhasználó (774139)
Ezzel nem lennél pofátlan ! Mindenki ugyanazért megy oda !!! wink Senkit sem ér váratlanul,ha rákérdezel konkrétan arra,amit szeretnél ! vigyor5
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 04. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 04. szerda 19:04
Sosem vagyok pofátlan, itt sem lennék az. Első alkalommal úgyis csak felmérném a terepet, hogy mégis milyen ez. Nem vagyok amúgy sem kezdeményező típus. El sem tudnám képzelni, hogy odamenjek egy párhoz, hogy "sziasztok beszállhatok?". Mindegy, majd lesz valahogy. Köszönöm a válaszokat.
#460   2012. 07. 04. szerda 20:29
X Törölt felhasználó (820974)
csütörtökön van valahol nyitva swingiclub??
#459   2012. 07. 04. szerda 19:04
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
Sosem vagyok pofátlan, itt sem lennék az. Első alkalommal úgyis csak felmérném a terepet, hogy mégis milyen ez. Nem vagyok amúgy sem kezdeményező típus. El sem tudnám képzelni, hogy odamenjek egy párhoz, hogy "sziasztok beszállhatok?". Mindegy, majd lesz valahogy. Köszönöm a válaszokat.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 02. hétfő 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2012. 07. 02. hétfő 18:06
nem párnak szól.
szol mindenkinek, csak a pasik bátrabbak, pofátlanabbak, ha ingyen szexröl van kb szó, az ők annak tekintik.
s mivel ajánlatos ügyelni ilyen kluboknál a nemek arányára, így párok már eleve arányitokat smile
s magányos nők nem nagyon mennek le illetve sokan szereznek alkalmi kísérő partnert, mert azt egy kicsivel jobban ismerik, és kell nekik egy kis biztonság.
#458   2012. 07. 04. szerda 13:32
X Törölt felhasználó (813662)
Sziasztok!Fiatal pár vagyunk(29/23),szombaton akarunk elsőként swingerklubba menni!Tudnátok segíteni hogy hova menjünk?Budaörs vagy Tata?
#457   2012. 07. 04. szerda 12:38
margo margo
Van valakinek tapasztalata a pécsi Titkok Fátyla klubbal kapcsolatban?
Köszi! wave
#456   2012. 07. 02. hétfő 18:29
delfin0407 delfin0407
Vannak olyan rendezvények, ahol nem mindíg nézik a nemek arányát. Ezekről lehet érdeklődni a különböző klubbokban. Aztán, ha bejutsz egy ilyen kluba, az már csak rajtad áll, hogy kinek leszel szimpatikus, mert arra garancia ott sincs, hogy mert kifizetted a belépőt történik is valami.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 01. vasárnap 23:18
Nem is arra gondoltam, hogy mindenkihez odapofátlankodok, hátha. vigyor Csak tudom hogy ez elsősorban pároknak szól, és nem akarok megtűrt személy lenni. smile
#455   2012. 07. 02. hétfő 18:06
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem párnak szól.
szol mindenkinek, csak a pasik bátrabbak, pofátlanabbak, ha ingyen szexröl van kb szó, az ők annak tekintik.
s mivel ajánlatos ügyelni ilyen kluboknál a nemek arányára, így párok már eleve arányitokat smile
s magányos nők nem nagyon mennek le illetve sokan szereznek alkalmi kísérő partnert, mert azt egy kicsivel jobban ismerik, és kell nekik egy kis biztonság.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 01. vasárnap 23:18
Nem is arra gondoltam, hogy mindenkihez odapofátlankodok, hátha. vigyor Csak tudom hogy ez elsősorban pároknak szól, és nem akarok megtűrt személy lenni. smile
#454   2012. 07. 02. hétfő 08:25
Kollinsz Kollinsz
Van valakinek tapasztalata a pécsi Titkok Fátyla klubbal kapcsolatban?
Köszi!
#453   2012. 07. 01. vasárnap 23:18
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2012. 07. 01. vasárnap 20:01
menj be. ülj le beszélges, s ne menjél lepatanot vadászni és ne próbáld magad betukmálni minden akcióba, max szolidan kukkolj, úgy is intenek ha keresnek, be szállót és szimpi vagy.
szimpatikusságot meg elérheted beszélgetéssel figyelemmel jó fejséggel.
#452   2012. 07. 01. vasárnap 20:01
vazelinator vazelinator VIP Admin
menj be. ülj le beszélges, s ne menjél lepatanot vadászni és ne próbáld magad betukmálni minden akcióba, max szolidan kukkolj, úgy is intenek ha keresnek, be szállót és szimpi vagy.
szimpatikusságot meg elérheted beszélgetéssel figyelemmel jó fejséggel.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 01. vasárnap 19:17
Azt néztem ki. smile Csak nem tudom van-e értelme menni, vagy annyi pénzért kinéznek a párok...
#451   2012. 07. 01. vasárnap 19:17
Azt néztem ki. smile Csak nem tudom van-e értelme menni, vagy annyi pénzért kinéznek a párok...
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 01. vasárnap 18:18
Gabriel inkább pénteket válasz és DL-t, ott beengedik a szóló pasikat. Máshol korlátozva van a szóló pasik száma, főleg szombaton nem érdemes csak nagyon korán bejelentkezve!
#450   2012. 07. 01. vasárnap 18:18
Jade_ Jade_
Gabriel inkább pénteket válasz és DL-t, ott beengedik a szóló pasikat. Máshol korlátozva van a szóló pasik száma, főleg szombaton nem érdemes csak nagyon korán bejelentkezve!
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 01. vasárnap 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 01. vasárnap 10:44
Szerintetek egy magamfajta szóló pasinak mennyi értelme van elmenni egy ilyen helyre? Nagyon kinézik a szólókat az ilyen klubokból? Azért kérdezem, mert az egyik elég közel van hozzám, és talán megnézném, milyen. De nincs párom akivel menjek, és jól se nézek ki. pardon1
#449   2012. 07. 01. vasárnap 18:16
Jade_ Jade_
Szombaton mi még nem volt a DL-ben, inkább a pénteket favorizáltuk, de most már tudom hogy ne is menjünk szombaton.
Kb. akkor jöhetettek mikor mi elmentünk! Pénteken már fél 10-kor elindul az élet, mindenhol van már gabalyodás, de szombaton ahogy írtad mindenki csak ült lenn a társalgóban.
Nálunk tuti kiesik a szombat...
#448   2012. 07. 01. vasárnap 10:44
Szerintetek egy magamfajta szóló pasinak mennyi értelme van elmenni egy ilyen helyre? Nagyon kinézik a szólókat az ilyen klubokból? Azért kérdezem, mert az egyik elég közel van hozzám, és talán megnézném, milyen. De nincs párom akivel menjek, és jól se nézek ki. pardon1
#447   2012. 06. 28. csütörtök 14:38
X Törölt felhasználó (774139)
Nem is kell görcsölni ! Minden jön magától ! Sűrűbben kell járnotok klubba és egyre természetesebb lesz a légkör ! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 06. 26. kedd 22:41
írsz egy élménybeszámolót nektek milyen történések voltak? lehet még rátok is ismerek belőle smile
a hellyel nekem sincs ellenérzésem, csak tudod mi először voltunk ilyen helyen sőt még egyéb más próbálkozásunk sem volt, az hogy ilyen élményekkel zártuk szerintem betudható a tapasztalatlanságuknak, érdekes mennyire más ahogy nekikészül az ember meg a valóság, én annyira nyitottnak gondoltam magam és lazának és bevállalósnak, és aztán meg élesben mégsem ment, még csak kettesben sem, de hát minden ember más és másként éli ezt meg, a vágyaknak meg úgysem lehet parancsolni, vágyom a swingerezésre meg nagyon megfogott ahogy az ottani párok egymással vannak, (százszor kiegyensúlyozottabb kapcsolatokat láttam mint az átlag) és majd belejövünk, ha meg mégsem megmarad a fantáziálásnak, akkor is felpörgeti a szexet
#446   2012. 06. 27. szerda 06:16
madmaximum madmaximum
Nyugi, majd belejöttök. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 22:41
írsz egy élménybeszámolót nektek milyen történések voltak? lehet még rátok is ismerek belőle smile
a hellyel nekem sincs ellenérzésem, csak tudod mi először voltunk ilyen helyen sőt még egyéb más próbálkozásunk sem volt, az hogy ilyen élményekkel zártuk szerintem betudható a tapasztalatlanságuknak, érdekes mennyire más ahogy nekikészül az ember meg a valóság, én annyira nyitottnak gondoltam magam és lazának és bevállalósnak, és aztán meg élesben mégsem ment, még csak kettesben sem, de hát minden ember más és másként éli ezt meg, a vágyaknak meg úgysem lehet parancsolni, vágyom a swingerezésre meg nagyon megfogott ahogy az ottani párok egymással vannak, (százszor kiegyensúlyozottabb kapcsolatokat láttam mint az átlag) és majd belejövünk, ha meg mégsem megmarad a fantáziálásnak, akkor is felpörgeti a szexet
#445   2012. 06. 26. kedd 22:41
X Törölt felhasználó (849001)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831709)
2012. 06. 26. kedd 20:51
Ez nem igaz!Mi is ott voltunk,és senki nem zargatott,nyugodtan tudtuk élvezni az együttléteket!
a legjobb élményekkel távoztunk,az eddigi klubokkal ellentétben!(kivéve club paradise9
#444   2012. 06. 26. kedd 22:29
X Törölt felhasználó (849001)
ez nagyon ismerős érzés, majd megőrültem az izgalomtól szombatig, aztán ez szombaton átment stresszbe félelembe sajna.
(Ez egy válasz delfin0407 üzenetére (2012. 06. 26. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 17:57
Mi is csak a sokadik buli alkalmával nyitottunk, elsőre még mások előtt sem ment könnyen pedig itthon nagyon beleléltük magunkat, hogy belevágunk a közepébe.
#443   2012. 06. 26. kedd 22:28
X Törölt felhasználó (831709)
Igazad van!Nagyon befogadó a közönség!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 06. 26. kedd 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 06. 26. kedd 22:27
Hát ahogy ott beszélgettünk a többiekkel, nekem ez a klub a megfelelő az elképzelésemnek, szerintem ideálisabb a nyitásra mint egy fővárosi, esetleg ha már megy a dolog akkor majd kipróbálunk másikat is.

... 296 297 298 299 300 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: ma 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!