Olvasgattam a DL üzenőfalát, hát nem valami barátságos a hangnem. Sokan kérdezgetik, hogy "jó pasi" lesz-e aznap, meg arról vitáznak, hogy milyen a jó szex, és legyen ilyen meg olyan, mert különben el van rontva az este. Úgy látom komoly elvárások vannak, még ha nem is mindenki részéről. Felszabadultnak kell lenni, de azért nyaljál sokat, ne élvezz el túl hamar, ja és legyél jó pasi.
Oké
Én várom ám!
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 17. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 16:47

Még nem, erre a hétre van betervezve.
Ha voltam, mindenképp megírom a tapasztalataimat.

Még nem, erre a hétre van betervezve.
Ha voltam, mindenképp megírom a tapasztalataimat.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 17. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Na voltál már klubban?
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 10. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 23:39

Most már meg lettem győzve úgyhogy nincs más hátra mint előre.
Attól függ,hogy mire van igényetek ! Talán azt kéne eldöntenetek,hogy mit szeretnétek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 11. szerda 15:53
Törölt felhasználó (845222)

Sziasztok!
Szerdán vagy csütörtökön érdemes lemenni a dreamlandba párként?
Igen..
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
járt már valaki bükkön a bajor panzióban?
Sziasztok!
Most már meg lettem győzve úgyhogy nincs más hátra mint előre.
El kell menni, aztán majd elválik, hogy mi sül ki belőle.
Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy pontosan ez fog történni.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 18:54

Ne hallgass senkire, menj le, nézz körül és úgyis a helyzet adja majd a dolgokat.
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll.
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll.
Ne hallgass senkire, menj le, nézz körül és úgyis a helyzet adja majd a dolgokat.
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 06. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 06. péntek 11:06
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 06. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Tekintve a külsőmet, olyan még nem volt hogy egy nő ne utasítson el.
Így maximum a hangulatért, a nézelődésért (nem kukkolás!), esetleg egy jó beszélgetésért megyek majd el erre a helyre. Kíváncsi vagyok, milyen ez az egész. Látom elég rossz a tapasztalat, miszerint "a legtöbb pasi ilyen helyen csak köröz mint keselyű a konc körül"... Na ha ilyen a sztereotípia, akkor sok jóra nem számíthatok.
Pont ezért kérdeztem az elején, hogy mennyire szeretik a szóló pasikat. Ezek szerint ilyen a hírük, ez elég szomorú.

Ne torkold ennyire le ! Már mi is tapasztaltunk meglepő fordulatokat némelyik bulin !

A biszex nap engem is érdekelne....valami tapasztalat?
A csütörtöki biszex napokról tud valaki valami véleményt mondani???
Tekintve a külsőmet, olyan még nem volt hogy egy nő ne utasítson el.
Így maximum a hangulatért, a nézelődésért (nem kukkolás!), esetleg egy jó beszélgetésért megyek majd el erre a helyre. Kíváncsi vagyok, milyen ez az egész. Látom elég rossz a tapasztalat, miszerint "a legtöbb pasi ilyen helyen csak köröz mint keselyű a konc körül"... Na ha ilyen a sztereotípia, akkor sok jóra nem számíthatok.
Pont ezért kérdeztem az elején, hogy mennyire szeretik a szóló pasikat. Ezek szerint ilyen a hírük, ez elég szomorú.

Ne arra várj, h jelezzenek!!! Neked kell kezdeményezned, odalépsz és kicsit beszélgetsz. Sajnos a legtöbb pasi ilyen helyen csak köröz mint keselyű a konc körül és arra vár mikor sunyíthat oda...
Dolgozz meg a nőért, az élményért és kezdeményezz egy beszélgetést. Ez kell a csajoknak és meg is érdemlik! (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 05. csütörtök 22:18
Dolgozz meg a nőért, az élményért és kezdeményezz egy beszélgetést. Ez kell a csajoknak és meg is érdemlik! (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó, de nekem ez akkor sem stílusom. Kínos lenne ilyen helyen állandó nemekkel szembesülni.
Biztos, hogy eleinte csak nézelődnék, és csak akkor mennék bele, ha az illető ezt jelzi. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

igaza van.
nyugodtan rá lehet kérdezni.
de tényleg nem árt előtte egy kicsit jó pofiskodni, nő az esélye az igennek.
ilyen helyen a nem is természetes, része a dolognak. (keres-kinál csak így találkozik, azaz valamelyik fél megkérdezi, megjegyzem ilyenkor a másiknak terveit is fel lehet vezetni mert lehet arra is vevők) (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 05. csütörtök 22:18
nyugodtan rá lehet kérdezni.
de tényleg nem árt előtte egy kicsit jó pofiskodni, nő az esélye az igennek.
ilyen helyen a nem is természetes, része a dolognak. (keres-kinál csak így találkozik, azaz valamelyik fél megkérdezi, megjegyzem ilyenkor a másiknak terveit is fel lehet vezetni mert lehet arra is vevők) (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 05. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó, de nekem ez akkor sem stílusom. Kínos lenne ilyen helyen állandó nemekkel szembesülni.
Biztos, hogy eleinte csak nézelődnék, és csak akkor mennék bele, ha az illető ezt jelzi. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.

Sziasztok SzAzB megyében tudtok ilyen clubról? Kezdök vagyunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 05. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 05. csütörtök 17:24

Törölt felhasználó (774139)

Ezzel nem lennél pofátlan ! Mindenki ugyanazért megy oda !!!
Senkit sem ér váratlanul,ha rákérdezel konkrétan arra,amit szeretnél !