Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#490   2012. 07. 28. szombat 21:34
julius11 julius11
no akkor egy kis vicceset is? 13-án Bp-en járván szabadságunk közben el akartunk menni a Club Paradisóba. Be is jelentkeztünk egy nappal korábban már- Aznap is. Nagyon rákészültünk. Barátnöm kapott extra egy kék áttetszö Pareo-t. Este 8:30 körül már az utcában voltunk amikor felhívtam a tulaj hölgyet parkolási helyzetre akartam kérdezni. Többször is kellett hívni mire elértem és akkor jött a hideg zuhany, közölte , hogy csötörés volt náluk, és aznap már nem lesz ebböl semmi. Ajánlotta a másik klubot Budaörsön, de mire odaértünk a barátnömnek elszállt a kedve, igy csak visszamentünk a Balatonra, és az éjszaka alaposan megizzasztottuk egymást. Hát ez lett a nagy sw látogatásból szomoru1
#489   2012. 07. 27. péntek 22:00
zsozs70 zsozs70
sajnos már el discosodott.kár leírva részünkről.
(Ez egy válasz miertne1 üzenetére (2012. 07. 27. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 21:08
Végre eljutottunk a clubb látogatásig a T IC TAC ra Budaörsön jutott a választás. Nagyon jó volt és lessz még ismétlés!!!
#488   2012. 07. 27. péntek 21:08
miertne1 miertne1
Végre eljutottunk a clubb látogatásig a T IC TAC ra Budaörsön jutott a választás. Nagyon jó volt és lessz még ismétlés!!!
#487   2012. 07. 19. csütörtök 10:26
X Törölt felhasználó (852449)
Szívemből szóltál!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 07. 19. csütörtök 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 19. csütörtök 08:16
Pontosan, jól írták itt elöttem.
Sok embernek természetes fenntartásai vannak a swingerrel, és a sok össze olvasott dolog, a hallomásból kapott információ kialakít egy olyan képet ami nagyon téves. Sőt sokan halogatják hogy majd most tervezzük de karácsonykor megyünkl, tehát távoli dátumra teszik az első látogatást. Tehát halogatnak.
Nem kell ennyi fenntartás a dolgokhoz, egy nagy levegő és bátorság. Emberek vannak ott, hétköznapi emberek, és nem fittness barbiek és kigyúrt autókereskedők. Akad olyan is, de hát ez van.
És aki úgy megy oda, hogy kizárólag a kés alatt sorozatból kilépett plasztikázott embereket keres, az is csalódni fog.
Persze ilyan is van, aki lemegy, megnézi a helyet és úgy érzi hogy mindenki őt akarta ott, mindenki el akarja kapni. Ez is benne van a pakliban.
De mint mindent ezt is lehet kezelni, lehet az emberekkel beszélni, lehet és kell is nemet mondani, ha valaki úgy érzi.
És egy csomó, nagyon költséges dolog megpsórolható, hisz a dolog elég "célirányos" ki miért is van ott. Nincs randi, vacsora, találkozás, panzió keresés ha valakit felszed egy pár egy közös játékra. Sokan vannak itt akik belefáradtak a sok meghiúsult randiba, átverésbe, és nagy részük rájött hogy ez az egész megvalósítható swingerben is.
Aki nem úgy megy klubba hogy neki ott X alkalommal szexelnie kell és hogy megegyen 3 rántotthúst, 2 bélszínnel és leöblitse egy üveg borral, tehát leegye a belépőt...az jól fogja magát érezni!
#486   2012. 07. 19. csütörtök 08:16
ravenna ravenna
Pontosan, jól írták itt elöttem.
Sok embernek természetes fenntartásai vannak a swingerrel, és a sok össze olvasott dolog, a hallomásból kapott információ kialakít egy olyan képet ami nagyon téves. Sőt sokan halogatják hogy majd most tervezzük de karácsonykor megyünkl, tehát távoli dátumra teszik az első látogatást. Tehát halogatnak.
Nem kell ennyi fenntartás a dolgokhoz, egy nagy levegő és bátorság. Emberek vannak ott, hétköznapi emberek, és nem fittness barbiek és kigyúrt autókereskedők. Akad olyan is, de hát ez van.
És aki úgy megy oda, hogy kizárólag a kés alatt sorozatból kilépett plasztikázott embereket keres, az is csalódni fog.
Persze ilyan is van, aki lemegy, megnézi a helyet és úgy érzi hogy mindenki őt akarta ott, mindenki el akarja kapni. Ez is benne van a pakliban.
De mint mindent ezt is lehet kezelni, lehet az emberekkel beszélni, lehet és kell is nemet mondani, ha valaki úgy érzi.
És egy csomó, nagyon költséges dolog megpsórolható, hisz a dolog elég "célirányos" ki miért is van ott. Nincs randi, vacsora, találkozás, panzió keresés ha valakit felszed egy pár egy közös játékra. Sokan vannak itt akik belefáradtak a sok meghiúsult randiba, átverésbe, és nagy részük rájött hogy ez az egész megvalósítható swingerben is.
Aki nem úgy megy klubba hogy neki ott X alkalommal szexelnie kell és hogy megegyen 3 rántotthúst, 2 bélszínnel és leöblitse egy üveg borral, tehát leegye a belépőt...az jól fogja magát érezni!
#485   2012. 07. 19. csütörtök 07:36
Zsuzsa Zsuzsa
Mindig mindenhol akadnak,akiknek semmi nem jo,és ezt közlik is.Az a baj,hogy a többi ezt el is hiszi.El kell menni,és megnézni.Lehet,ami nekem jo,másnak nem.Nem kell általánositani!
#484   2012. 07. 18. szerda 23:44
X Törölt felhasználó (849369)
Ha látnád, hogy javarészt kik írják ezeket, nem félnél tőlük nyes
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 18. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 18. szerda 19:03
Olvasgattam a DL üzenőfalát, hát nem valami barátságos a hangnem. Sokan kérdezgetik, hogy "jó pasi" lesz-e aznap, meg arról vitáznak, hogy milyen a jó szex, és legyen ilyen meg olyan, mert különben el van rontva az este. Úgy látom komoly elvárások vannak, még ha nem is mindenki részéről. Felszabadultnak kell lenni, de azért nyaljál sokat, ne élvezz el túl hamar, ja és legyél jó pasi.
#483   2012. 07. 18. szerda 19:55
Jade_ Jade_
Ne törődj velük, azoknak akiknek ott nagy a szája azok nem a Te súlycsoportod, hidd el nekem.
Az a bajuk az "5" perces pasikkal, hogy mikor már rájuk kerül a sor addigra már szegény pára nem bírja nyes
Hidd el itt mindenki egyforma, láttam én már jó, izmos pasit aki a nyuszinál is nyuszibb volt smile
Nem egy jó dolog egyedül menni, de hidd el nem fogják leharapni a fejed és tudsz társalogni is. smile
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 18. szerda 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 18. szerda 19:03
Olvasgattam a DL üzenőfalát, hát nem valami barátságos a hangnem. Sokan kérdezgetik, hogy "jó pasi" lesz-e aznap, meg arról vitáznak, hogy milyen a jó szex, és legyen ilyen meg olyan, mert különben el van rontva az este. Úgy látom komoly elvárások vannak, még ha nem is mindenki részéről. Felszabadultnak kell lenni, de azért nyaljál sokat, ne élvezz el túl hamar, ja és legyél jó pasi.
#482   2012. 07. 18. szerda 19:03
Gabriel_Grey Gabriel_Grey VIP
#481   2012. 07. 17. kedd 19:08
Jade_ Jade_
Oké smile Én várom ám! smile
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 17. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 16:47
Még nem, erre a hétre van betervezve. smile Ha voltam, mindenképp megírom a tapasztalataimat.
#480   2012. 07. 17. kedd 16:47
Még nem, erre a hétre van betervezve. smile Ha voltam, mindenképp megírom a tapasztalataimat.
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 17. kedd 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 17. kedd 14:46
Na voltál már klubban?
#479   2012. 07. 17. kedd 14:46
Jade_ Jade_
Na voltál már klubban?
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 10. kedd 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 23:39
Most már meg lettem győzve úgyhogy nincs más hátra mint előre.
#478   2012. 07. 15. vasárnap 22:35
X Törölt felhasználó (774139)
Attól függ,hogy mire van igényetek ! Talán azt kéne eldöntenetek,hogy mit szeretnétek !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 11. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (845222)
2012. 07. 11. szerda 15:53
Sziasztok!

Szerdán vagy csütörtökön érdemes lemenni a dreamlandba párként?
#477   2012. 07. 12. csütörtök 13:57
csibu35 csibu35
Igen..
(Ez egy válasz zola43 üzenetére (2012. 07. 12. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 12. csütörtök 10:17
járt már valaki bükkön a bajor panzióban?
#476   2012. 07. 12. csütörtök 10:17
zola43 zola43
járt már valaki bükkön a bajor panzióban?
#475   2012. 07. 11. szerda 15:53
X Törölt felhasználó (845222)
Sziasztok!

Szerdán vagy csütörtökön érdemes lemenni a dreamlandba párként?
#474   2012. 07. 10. kedd 23:39
Most már meg lettem győzve úgyhogy nincs más hátra mint előre.
#473   2012. 07. 10. kedd 22:02
delfin0407 delfin0407
El kell menni, aztán majd elválik, hogy mi sül ki belőle.
#472   2012. 07. 10. kedd 20:39
Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy pontosan ez fog történni. smile
(Ez egy válasz Jade_ üzenetére (2012. 07. 10. kedd 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 10. kedd 18:54
Ne hallgass senkire, menj le, nézz körül és úgyis a helyzet adja majd a dolgokat.
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll.
#471   2012. 07. 10. kedd 18:54
Jade_ Jade_
Ne hallgass senkire, menj le, nézz körül és úgyis a helyzet adja majd a dolgokat.
De ahogy nem1szer írta, minden rajtad áll.
(Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2012. 07. 06. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 06. péntek 11:06
Tekintve a külsőmet, olyan még nem volt hogy egy nő ne utasítson el. smile Így maximum a hangulatért, a nézelődésért (nem kukkolás!), esetleg egy jó beszélgetésért megyek majd el erre a helyre. Kíváncsi vagyok, milyen ez az egész. Látom elég rossz a tapasztalat, miszerint "a legtöbb pasi ilyen helyen csak köröz mint keselyű a konc körül"... Na ha ilyen a sztereotípia, akkor sok jóra nem számíthatok. smile Pont ezért kérdeztem az elején, hogy mennyire szeretik a szóló pasikat. Ezek szerint ilyen a hírük, ez elég szomorú.

... 292 293 294 295 296 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6350db
Utolsó üzenet: tegnap 20:28

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!