Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#604   2012. 10. 07. vasárnap 13:51
ravenna ravenna
Van magyarországi viszonylatban pár klub.
Meg lehetne próbálni hogy kinek melyikről mi a véleménye ( szigorúan vélemény !!! ) de úgy hogy ne egymás sorait elemezgessük utána pro-kontra! Klubról, a társaságról...stb!

Tiktak
pozitiv: Tiszta, szép és talán a legigényesebb a berendézés, mert újszerű. Rengetek törülköző és van lepedő. Jó ötlet a "karórás" szekrény! Az étel régebben katasztrófa volt, rengeteget javult. Elég stabil a jelenlevők átlag éveinek száma
negatív: Órapontosságú zene, azaz újabb látogatáskor is nagyjából tudható az idő. Az "egy átlátható tér szerűsége miatt talán sokan bátortalanabbak. Sokszor éjfélig alig van "fenn" élet.

Dreamland
pozitivum: A péntek itt az esetek többségében buli. A szó valódi értelmében. Főleg pénteken a célközönség is tudja hol van, nem éjféltől indul meg az élet. Hatalmas az épület, mindenki talál magának zártabb vagy nyitott helyet. Az klub tematikusan megy, tehát ha péntek van vállalják a több férfit, nem úgy mint más klubokban (akinek nem tetszik nem kell péntek ide menni! )
negativum: elment felette az idő. Kicsit komor, de egész jól újítgatják fel, csak mivel ez nem egyszerre történik mire elkészül, lehet újra.

Club Paradise
pozitivum:Egyszerüségében szép, és a házigazda próbál mindenre és mindenkire figyelni. A zártabb helyek kedvelőinek ideális! Van biszex programjuk, és idősebbekre is gondolnak. Sőt, "hölgyek öröme" program is
negativum: csak taxival menj! A parkolás rémálom. Sok este egy sima házibuli, de ez sose a hely hibája!

Club Hedonism
pozitivum: régi....ismert a hely kinek a GG-ről kinek meg filmekből. Többet nem tudnék, engem nem fogott meg. Talán hogy tematikusan próbálnak kedvezni mindenféle érdeklődésnek, figyelni kell a lapjukat!
negativum: Számomra maga a hely....egyszerűen nem hozott sose lázba. Bocs

Az Elit és a 3Majom klubról nem írnék. Az Elitnek adnom kellene még pár esélyt, mert ugye 1-2 próba nem próba, a 3Majom meg kimaradt..... és azt hiszem ki is fog.
#603   2012. 10. 06. szombat 13:53
vazelinator vazelinator VIP Admin
személyeskedés nélkül már nem is tudtok véleményt megosztani?
be lehet fejezni!
#602   2012. 10. 06. szombat 12:28
X Törölt felhasználó (852449)
Ravennával kell hogy egyetértsek!Mi is voltunk több helyen ,volt rossz és jó tapasztalatunk is!
Mindenki eldönti mi a jó és mi a rossz a helyben ,és oda megy vissza ahol több a jó mint a rossz!Mi nem a TT-be mentünk vissza hanem a DL-be,de a Paradise-t is szeretjük.
#601   2012. 10. 06. szombat 11:22
ravenna ravenna
Az ember ilyen helyen tapasztal olyat amit nem biztos hogy egy fórumon kell kibeszélni.
Személy szerint nem tartom jó dolognak, hogy egy klub házigazdája nem csak vezeti a klubot hanem ott szórakozik itt. Hogy ezen mit értek, rábízom a fantáziádra. Nem csak én, ezt mások is tudják, tapasztalták.
Nem létező dolog lenne? Szíved joga ezt eldönteni.
A küzdőtér pedig azért volt rossz példa, mert 110% hogy a küzdőtéren nem azok a párok fognak szexelni, akik életükben először vannak klubban, így amit ott láttál/láttatok már olyanok élménye, akik nem először voltak ott.
Rám akarsz akasztani valamit hogy megbántott lennék. Már miért is? Semmiféle elkötelezettségem nincs egyik hely felé se, meg van az előnye a Tiktaknak is. Talán olvasnod kéne smile DL? Mi van vele? Aki oda jár tudja hogy messzi nem olyan szép hely, mint a Tiktak. Elment fele az idő, nem új, látszik hogy péntekenként full teli van. De ahogy a sóst nem hasonlítjuk az édes sütihez...nem hiszem hogy össze kell őket hasonlítani.
A fizetett dolgot pedig nem magamra vettem, hanem egyszerűen provokációnak azokkal szemben akik nem azt képviselnék mint Te/ti.
De hogy a labdát visszadobjam a Te bejegyzésedből pedig sugárzik hogy rettegsz a gangbangtől és a DL-től smile
Nos, meg volt a véleménycsere kettőnk közt, szerintem tovább lehet haladni. Jött vélemény tőletek/tőled ( foglalmam sincs melyikőtök ír) , és jött tőlem Más időpont, más élmények, más csapat, más társaság. Miért ekkora gond hogy nekem a véleményem ez volt a helyről? El kell menni, jól kell magunkat érezni, mindegyikünk mást akar, mást keres Te/ti is, én is.
#600   2012. 10. 06. szombat 10:53
Gin Tonic Gin Tonic
A topik témája swingerklubok és tapasztalatok. Ez azt jelenti, hogy kicseréljük a tapasztalatainkat, nem?
Szerintem meg nem illik célozgatni sötét titkokra, ez kicsit olyan mint a társaságban sugdolózás. Beszélgetést írsz és véleményt, de Te tényként tálalsz nem létező dolgokat. Az, hogy hozzád nem szóltak, vagy melletted csak bátortalan erotika történt, még nem jelenti azt, hogy ez az a hely ahol ez a jellemző. A küzdőtér miért is rossz példa? Az már nem az a klub, hanem egy másik? Ugyan már. Süt a szavaidból a megbántottság, de próbálod leplezni. Nem sikerült. Az érdekes az, hogy más klubokról nem olvastam még a véleményed. Lehetne esetleg a DL-ről is pár jó szót hallanunk?
A fizetett művésznő pedig az egyik klub konkrét programja, nem célzás akart lenni. De biztos voltam benne, hogy magadra veszed. Miért is?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 10. 06. szombat 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 06. szombat 10:32
Azt gondolom hogy a témáról beszélgetni kell itt, nem pedig egy-egy klubot vesézni, kielemezni. Természetes dolog, hogy Mi mint fiatalok mást láttok mint mások,akik korotokbeliek. Vagy bármely korúak. De hidd el nekem minden helynek meg van a maga saját kis keresztje, amit nem illik egy nyinvános helyen lerántani, mert nem biztos hogy jót tenne az embereknek, az oda járóknak vagy épp bátortalanoknak.
A kör alakú küzdőtér pedig még szép hogy nem a bátortalanok játéktere, nem épp jó a példa... Oda csak a valóban bátrak ugranak be, nem a kezdők, vagy épp bátortalanabbak.
A gangbanget nem tudom miért kellett felhozni, de bizonyára okkal tetted smile , viszont azt azért értetlenve olvasom hogy hol és kik lennének klubban fizetett művésznők. Ezzel az odajárókat bántod meg egy kissé, vagy úgy gondolod hogy aki a többes ezen módját is kedveli az már egyfajta promótált ember lenne?
Nem sértődtem meg e helyre. Voltam ott is, máshol is. Szólóban, párban és ismerősökkel is. És azt remélem megengeded nekem hogy ha véleményem volt/van a helyről azt a sajátomnak tarthassam. Mellesleg pedig leírtam hogy társaság és hangulatfüggő az élmény a klubban.
#599   2012. 10. 06. szombat 10:32
ravenna ravenna
Azt gondolom hogy a témáról beszélgetni kell itt, nem pedig egy-egy klubot vesézni, kielemezni. Természetes dolog, hogy Mi mint fiatalok mást láttok mint mások,akik korotokbeliek. Vagy bármely korúak. De hidd el nekem minden helynek meg van a maga saját kis keresztje, amit nem illik egy nyinvános helyen lerántani, mert nem biztos hogy jót tenne az embereknek, az oda járóknak vagy épp bátortalanoknak.
A kör alakú küzdőtér pedig még szép hogy nem a bátortalanok játéktere, nem épp jó a példa... Oda csak a valóban bátrak ugranak be, nem a kezdők, vagy épp bátortalanabbak.
A gangbanget nem tudom miért kellett felhozni, de bizonyára okkal tetted smile , viszont azt azért értetlenve olvasom hogy hol és kik lennének klubban fizetett művésznők. Ezzel az odajárókat bántod meg egy kissé, vagy úgy gondolod hogy aki a többes ezen módját is kedveli az már egyfajta promótált ember lenne?
Nem sértődtem meg e helyre. Voltam ott is, máshol is. Szólóban, párban és ismerősökkel is. És azt remélem megengeded nekem hogy ha véleményem volt/van a helyről azt a sajátomnak tarthassam. Mellesleg pedig leírtam hogy társaság és hangulatfüggő az élmény a klubban.
(Ez egy válasz Gin Tonic üzenetére (2012. 10. 06. szombat 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 06. szombat 09:21
Nyilván nem ez a legjobb, de valaki érezheti úgy, hogy neki ez jött be legjobban. Ha úgy látta, hogy sok a fiatal, akkor valószínű, az nap este valóban sok volt és mostanában mi is tapasztaltuk, hogy egyre többen vannak 30 alattiak. Járunk oda, de nem tudunk fura dolgokról. Mesélnél? Mikor legelőször voltunk, többen is odaültek beszélgetni és nem azért mert felakartak minket rángatni az emeletre, hanem mert kíváncsiak voltak ránk. Többször voltunk azóta és nem volt olyan este, hogy ne ismerkedtünk volna meg valakivel. Ez általában kimerült egy jó beszélgetésben, de persze volt, hogy fenn végződött. Az emeleti kör alakú küzdőtéren viszont láttunk már sok mindent, de pont bátortalan egymás melletti erotikát nem. Biztos, nem itt vannak a legnagyobb gangbangek (fizettet művésznőkkel), de nem csak a két véglet létezik. Úgy érzem az írásaidból, hogy Te valamikor, valamiért nagyon megsértődtél a helyre vagy pár odajáró emberre és azóta nem hagyod ki az alkalmat, hogy valami negatívumot mondhass. Elmesélhetnéd mi volt ez, tényleg érdekel.
#598   2012. 10. 06. szombat 10:28
X Törölt felhasználó (858771)
Sziasztok smile
A közeljövőben tervezzük, hogy meglátogatunk egy "ilyen" helyet, de elsőre nem tudom, mit is várhatok igazán, szertnék a saját korosztályomból találkozni lányokkal, esetleg pasikkal, szerintetek hol a legjobb kezdeni?
Köszi, Zsani
#597   2012. 10. 06. szombat 09:21
Gin Tonic Gin Tonic
Nyilván nem ez a legjobb, de valaki érezheti úgy, hogy neki ez jött be legjobban. Ha úgy látta, hogy sok a fiatal, akkor valószínű, az nap este valóban sok volt és mostanában mi is tapasztaltuk, hogy egyre többen vannak 30 alattiak. Járunk oda, de nem tudunk fura dolgokról. Mesélnél? Mikor legelőször voltunk, többen is odaültek beszélgetni és nem azért mert felakartak minket rángatni az emeletre, hanem mert kíváncsiak voltak ránk. Többször voltunk azóta és nem volt olyan este, hogy ne ismerkedtünk volna meg valakivel. Ez általában kimerült egy jó beszélgetésben, de persze volt, hogy fenn végződött. Az emeleti kör alakú küzdőtéren viszont láttunk már sok mindent, de pont bátortalan egymás melletti erotikát nem. Biztos, nem itt vannak a legnagyobb gangbangek (fizettet művésznőkkel), de nem csak a két véglet létezik. Úgy érzem az írásaidból, hogy Te valamikor, valamiért nagyon megsértődtél a helyre vagy pár odajáró emberre és azóta nem hagyod ki az alkalmat, hogy valami negatívumot mondhass. Elmesélhetnéd mi volt ez, tényleg érdekel.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 10. 05. péntek 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 05. péntek 15:26
A weblapjuk valóban a "legjobb hely". De mint klub nem feltétlen... hangulat, társaság függő. Mint minden klubos este. Ráadásul aki jár oda, tud egy-két fura dolgot.
Az pedig hogy oda jár fiatal gárda? Valóban.... ha a kort nézzük lehet NÉHA benne valami. Viszont a hely, ahol garantált hozzád se szólnak az is ez a klub. ( erről nem a klub tehet...a látogatói ). Ha bátortalan egymás melleti erotika érdekel: jó hely.
#596   2012. 10. 05. péntek 15:31
X Törölt felhasználó (248816)
Sziasztok! Enesén járt már valaki a swingerbe? Milyen? Tapasztalatok,nemek megoszlása?
#595   2012. 10. 05. péntek 15:26
ravenna ravenna
A weblapjuk valóban a "legjobb hely". De mint klub nem feltétlen... hangulat, társaság függő. Mint minden klubos este. Ráadásul aki jár oda, tud egy-két fura dolgot.
Az pedig hogy oda jár fiatal gárda? Valóban.... ha a kort nézzük lehet NÉHA benne valami. Viszont a hely, ahol garantált hozzád se szólnak az is ez a klub. ( erről nem a klub tehet...a látogatói ). Ha bátortalan egymás melleti erotika érdekel: jó hely.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860713)
2012. 10. 04. csütörtök 20:23
Nem reklám de nézz fel a Tik tak swinger lapjáre a legjobb hely szinte csak fiatalokkal..
#594   2012. 10. 05. péntek 07:45
X Törölt felhasználó (399158)
Szerintem minden megegyezés kérdése. A tapasztalatom az, hogy 10 pasiból 7 bármire hajlandó, csak ott lehessen ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (813662)
2012. 10. 04. csütörtök 15:18
Sziasztok!Érdeklődnénk,mi swingerbe max abba mennénk bele hogy miközben dugom a párom valaki közbe szopatja!olyan jelentkezők akadnak szerintetek akik a dugás közbe a mellére élveznének?(szopás nélkül is)
#593   2012. 10. 04. csütörtök 20:23
X Törölt felhasználó (860713)
Nem reklám de nézz fel a Tik tak swinger lapjáre a legjobb hely szinte csak fiatalokkal..
#592   2012. 10. 04. csütörtök 15:18
X Törölt felhasználó (813662)
Sziasztok!Érdeklődnénk,mi swingerbe max abba mennénk bele hogy miközben dugom a párom valaki közbe szopatja!olyan jelentkezők akadnak szerintetek akik a dugás közbe a mellére élveznének?(szopás nélkül is)
#591   2012. 10. 03. szerda 13:03
X Törölt felhasználó (764681)
A nyáron elmentünk az egyik ilyen intézménybe, mert BP-en töltöttünk egy hetet. Külön emiatt még sosem akartunk felutazni, de mivel eleve ott voltunk, elnéztünk az egyikbe. Az előzetes várakozásokhoz képest volt pár érdekes benyomás. Először is az elképzeléseinkhez képes kifejezetten sokan voltak. Meg merném kockáztatni, hogy voltak vagy 50-60-an. Ami szintén meglepett, hogy a 20-as korosztály is szép számmal képviseltetve volt. A zenére nem térnék ki, mert minket legkevésbé talán pont az érdekelt, bár az biztos, hogy szívesebben hallgatunk napi slágereket. Feltűnt az is, amiről volt már itt szó, nevezetesen a potyázó nők. Szánalmas, de valóban létező jelenség.
Az élet zajlott, az szemmel látható volt. Mi nyilván próbáltunk először magával a hellyel ismerkedni. Mire a sex közelébe értünk, addigra mások már a közepén jártak. A jelenlévők közt volt szórás minden tekintetben. Mi kettecskén egymásba feledkeztünk, mellettünk pedig egy huszas korosztályú négyes tevékenykedett smile
Mi inkább voltunk egymással elfoglalva, így nem nagyon rémlik, hogy mit csináltak.
Utána ismét szétnéztünk, hogy mit próbálnánk ki, de lényegében minden foglalt volt már addigra. A jelenlévőket is ekkor sikerült jobban megnéznünk és igazán ekkor próbáltak meg velünk ismerkedni is. Bár addigra részben cserélődött is a közönség, vagy csak nekünk tűnt úgy.
Szóval ekkor nyílt volna lehetőség ismerkedni. Talán volt is olyan, aki bizonyos fokig esélyes is lehetett volna, de végül nem került rá sor. Igazából későre járt és úgy gondoltuk, hogy hazamennénk már lefeküdni az ágyacskánkba smile
#590   2012. 09. 27. csütörtök 18:31
Nanuq Nanuq
Nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 27. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (813662)
2012. 09. 27. csütörtök 18:15
A tik takba szokott lenni bisex party?
#589   2012. 09. 27. csütörtök 18:15
X Törölt felhasználó (813662)
A tik takba szokott lenni bisex party?
#588   2012. 09. 27. csütörtök 12:20
Jade_ Jade_
Általában két klubról szoktak itt társalogni, de például a Club Paradise, 3Majom, Elit netalán Lilaálomról még senki se írt.
Nem volt senki ezeken a helyeken? Írhatnátok hogy milyen, hátha az embernek meghozza a kedvét 1-1 látogatáshoz smile
#587   2012. 09. 25. kedd 16:25
tantrah tantrah
A hétvégén tervezzük az egyik ilyen intézmény meglátogatását, majd megosztjuk veletek a tapasztalatainkat! wink
#586   2012. 09. 23. vasárnap 21:16
X Törölt felhasználó (852449)
Sziasztok!
A tatai Eliit Swinger klubról valakinek valami információja?
Volt valaki a közelmúltban?
Előre is köszönjük!
#585   2012. 09. 23. vasárnap 14:49
bali36 bali36
Teljesen igazad van és tegyük hozzá hogy van köztük olyan is aki képes alaposan berúgni. Részeg hölgyek között is van aki tud ugyan olyan kellemetlen lenni mint egy részeg pasi. Azért szerencsére a nagy többség nem ez , de köztük is van aki ugyan úgy nem oda való mint a szóló férfiak között is.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 09. 23. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 23. vasárnap 13:47
Én viszont nem értek teljesen egyet a hozzászólással.
Tipikus magyar hozzáállást említesz, illetve az utánad szólt bejegyző a férfiakra húzza a lepedőt. És ez a lepedő igen csak izzadsággal van teli!
Nem azzal van a gond, hogy a férfiak egy része bátorságot próbál meríteni a klubok ingyenes italfogyasztási lehetőségéből, mert ez csak egy minimális réteg. Sokkal inkább gond, hogy egyre több olyan nőtársam megy ilyen helyre, aki valóban az ingyen étel-ital miatt fix rendszerességgel jelenik meg klubokban szerdán, pénteken és szombatonként. Másodrangú dolog, hogy sajnos méretünkön is meglátszik néhányuknál az ingyenesség lehetősége és sokat raktározták testükön már a kalóriákat! :(
És ez az, ami nagyon lehúzza egy klub színtjét,és színvonalát. Ők sajnos tipikus ingyenélőként vannak jelen. Ez nagyobb gond úgy érzem mint az-az egy-két kelleténél többet ivott férfivendég, mert azokat ha szól bárki is, azért hamar kitessékelik.
Bejegyzésem nem a méretesebb hölgytársaim ellen szól, mielőtt valaki ezért ugrik késsel a torkomnak, hanem inkább arra próbáltam rámutatni, hogy nem csak az alkoholtól mámoros és impotens féffiakkal van gond, hanem a klubról-klubra vándorló hölgyekkel mert ugye ők ingyen mennek be....

... 289 290 291 292 293 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!