Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 276 277 278 279 280 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#796   2012. 12. 15. szombat 16:35
karpat57 karpat57
A DL be a beugró nőknek 4000,-. pároknak és férfiaknak 25000,-!
#795   2012. 12. 15. szombat 14:05
ravenna ravenna
Bizonyára az ismerősöd, aki gruppenbulit szervez szilveszterre nem sokat volt még klubok környékén, vagy matekból valami nem stimmel, vagy iszonyat olcsó wellness helyeket tud
A Club Hedonism ilyen téren az egyik "legolcsóbb" A Tiktak a 28 ezer forintos páros belépőjével. Két főnek ennyiért nem hiszem hogy olyan igazán dögös wellness hétvégék vannak, főleg nem szilveszterre. Viszont sánta a párosítása a wellnessnek és a swingernek. Semmi közös a két dologban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867834) VIP
2012. 12. 14. péntek 21:04
Milyen árak lesznek szilveszterkor a SW klubokban?

Egyik ismerősöm, akivel inkább gruppenszex házibulit szervezünk, azt mondta, hogy egy wellness hétvége ára elmegy egy szilveszteri swinger-re. Ezért mi inkább nála szervezzük a nagy csoportos szexet wave .
#794   2012. 12. 15. szombat 11:04
X Törölt felhasználó (864792)
Szia!
Nem tudom, de mi a Club Hedonism szilveszteri buliját választottuk, s ide elővételben párnak és szóló fiúknak is 15.000 Ft a belépő. Ez azért messze van egy wellnes hétvége árától, s az ételfogyasztás is korlátlanul benne van. Szilveszterkor itt még nem voltunk,, de állítólag nagyon jó szokott lenni. Rajtunk nem fog múlni a hangulat. beka2
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 14. péntek 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyik ismerősöm, akivel inkább gruppenszex házibulit szervezünk, azt mondta, hogy egy wellness hétvége ára elmegy egy szilveszteri swinger-re. Ezért mi inkább nála szervezzük a nagy csoportos szexet wave .
#793   2012. 12. 15. szombat 08:20
karpat57 karpat57
A klubok belépője egyébként sem olcsó, de szilveszterkor általában a duplája körül szokott lenni!

#792   2012. 12. 14. péntek 21:45
X Törölt felhasználó (868217)
Szia, szerintem ha először mentek olyan jól ellesztek sötétszoba nélkül is smile . Általában mindenhol van szoba, ami zárható és sötét is. Gumi mindenhol van dögivel, hogy használjátok-e rajtatok múlik. Beszálló pasi biztos akad smile Az meg hogy mi alakul ki a hangulattól és a résztvevőktől függ. Voltam már ua-on a helyen úgy is hogy nagyon jó volt és úgy is hogy alig voltak. Tatát én is tudom ajánlani, bár csak egyszer voltam, de megérte Pestről lemenni. Ja, és ilyen helyen senki sem tökéletes és mindenki igyekszik jól érezni magát. üdv Nektek
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 12. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840665)
2012. 12. 12. szerda 10:59
Hello ! Sosem voltunk s.klubba. Gondolkodunk rajta de csak pár szituáció izgat minket. (pld : glory, sötét szoba, vagy csak 1 fiú beszálló (minden gimuba ) .... Ezek megvalósíthatóak ott lent? Melyik az a klub amiben ilyen "dolgok" lehetőségek vannak (sötét szoba pld és a glory... ) . Nézelődtünk oldalakon, de nem mindenhol vannak normálisan leírva miből áll a klub ....
#791   2012. 12. 14. péntek 21:04
X Törölt felhasználó (867834) VIP

#790   2012. 12. 12. szerda 18:03
Jade_ Jade_
Kedves ciirmos42!

Talán olvasd el jobban és újra ravenna milyen kérdéseket tett fel! Én nem látok ott nevet, pl. ciirmos42 miért is vitetted le magad? kezdetű kérdést, de még utalást se, hogy személy szerint valakire utalt volna.
Tehát a személyeskedésre vonatkozó megjegyzésed nem állja meg a helyét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 11. kedd 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867010)
2012. 12. 11. kedd 23:23
"Nem vitetem magam" .....A10-dik oldalon mint swingerben tapasztalatlan nő feltettem egy kérdést,jött is a válasz nem is kis mennyiségben,egy kedves úr felajánlotta,hogy szívesen elvisz és körbe vezet,elfogadtam,miért is ne ,számomra ismeretlen világba nem egyedül kellett bolyongjak,sőt bátorított,és ezt azt elmondott .Nem én kértem ő ajánlotta fel....ha jól láttam minden klubnak van ilyen oldala hol hirdethetsz ilyen ügyben,akkor meg?... látom neked semmi nem tetszik ,te ne személyeskedj!!!!Nem vitettem el magam!!!!
#789   2012. 12. 12. szerda 17:00
karpat57 karpat57
Sziasztok!
Sötét szoba a DL-ben van, glorys meg Tatán az Elitben.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 12. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840665)
2012. 12. 12. szerda 10:59
Hello ! Sosem voltunk s.klubba. Gondolkodunk rajta de csak pár szituáció izgat minket. (pld : glory, sötét szoba, vagy csak 1 fiú beszálló (minden gimuba ) .... Ezek megvalósíthatóak ott lent? Melyik az a klub amiben ilyen "dolgok" lehetőségek vannak (sötét szoba pld és a glory... ) . Nézelődtünk oldalakon, de nem mindenhol vannak normálisan leírva miből áll a klub ....
#788   2012. 12. 12. szerda 10:59
X Törölt felhasználó (840665)
#787   2012. 12. 11. kedd 23:23
X Törölt felhasználó (867010)
"Nem vitetem magam" .....A10-dik oldalon mint swingerben tapasztalatlan nő feltettem egy kérdést,jött is a válasz nem is kis mennyiségben,egy kedves úr felajánlotta,hogy szívesen elvisz és körbe vezet,elfogadtam,miért is ne ,számomra ismeretlen világba nem egyedül kellett bolyongjak,sőt bátorított,és ezt azt elmondott .Nem én kértem ő ajánlotta fel....ha jól láttam minden klubnak van ilyen oldala hol hirdethetsz ilyen ügyben,akkor meg?... látom neked semmi nem tetszik ,te ne személyeskedj!!!!Nem vitettem el magam!!!!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 11. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 19:29
Szerintem ne szemelyeskedj. Kerdest tettem fel. Nem kertem szamon senkit. Teged sem. Egymagam is lejarok. Nem vitetem magam. De a tema neked ugy erzem, darazsfeszek.
#786   2012. 12. 11. kedd 19:29
ravenna ravenna
Szerintem ne szemelyeskedj. Kerdest tettem fel. Nem kertem szamon senkit. Teged sem. Egymagam is lejarok. Nem vitetem magam. De a tema neked ugy erzem, darazsfeszek.
#785   2012. 12. 11. kedd 19:06
javítom: mondd csak,
#784   2012. 12. 11. kedd 19:01
Mond csak ,te a swingerben azt figyeled,hogy ki kivel érkezik és,hogy mit csinál, a párod nem tud lefoglalni?....ezért kár elmenni,én is kisérővel mentem és akkor mi van ,nem mindegy neked ?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 11. kedd 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 14:15
Tudod, jó dolog az önismeretet és az önkritika! Szimpatikus a válaszod.
De tudomásul lehet venni hogy klubba hús-vér nők és férfiak járnak, így az oka hogy a férfiak miért nyuszik az ajtó előtt, azért még számomra titokzatos fehér folt. Másrészt azért a nőt odabenn is nőként kell kezelni, ez a rommá kefélés nem feltétlen jó dolog! smile A hölgyeknek pedig sofőrrel menni tudom hogy kényelmes, de van mindkét fél számára hátulütője. Akik nem valós párok,ha együtt mennek, együtt is jöjjenek el, hiszen így illik. Mi van ha egyik fél nem érzi jól magát? Másrészt pedig ezek az álpárok az ajtóig alkotnak párt. A nőnek a kapuig kell a sofőr, a férfinek pedig a belépéskor a "kétlábú kedvezmény", de odabenn egy mukkot nem tudnak egymáshoz szólni. Elég hülye a szitu, nem? smile
#783   2012. 12. 11. kedd 18:43
Jade_ Jade_
Oh ravenna annyira költői kérdéseket teszel fel amire válaszokat csak az érintettek tudnának megválaszolni smile
Mi "tudatlanok", akik nem így működnek a választ nem tudhatjuk smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 11. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 12:44
A témához kapcsolódóan lenne az olvasókhoz kérdésem.
Egy forumban olvastam egy cikket, vagy értekezést arról hogy a klubok néha fura működéséért felelősek-e az oda látogatók.
Ez vetette fel bennem a következőket:
- A férfiak miért vagányak, macsók ha egymás közt vannak, de miért félnek egyedül átlépni egy klub küszöbét?
- A hatalmas emancipációval és öntudattal rendelkező nőtársaim miért ragaszkodnak olyan dolgokhoz mint sofőr?
- Mi okozza azt a tévképet, hogy egy-egy üzenőfalat nézve az oda járó nők mind széparcúak, kebelben gazdagok, de a klubban ez nem tettenérhető? Hol az önkritika?
- A férfiak miért nem tudnak egy nőt, párt megszólítani?
Nem akarom kérdésekkel teliszórni a fórumot, de tényleg érdekel, hogy mi lehet az oka hogy az embereknek elvárásai vannak másokkal, de saját énjüket se merik felvállalni? ( Kedvencem az egész héten lapossarkúban totyogó irodista nő esete, aki hétvégén magassarkúban akar megtenni 3-4 lépést.... )
#782   2012. 12. 11. kedd 15:30
evol1 evol1
Persze, hogy hülye szitu.....múltkor is volt egy kb 120kilós 60éves pali és egy 20as tuti jó tetkós csaj, együtt jöttek, a csajszi pattant is egy fiatalos párhoz, a fickó meg csak a nyálát csurgatva járt fel-alá, és mikor már kezdtem volna sajnálni jöttem rá, fizetett a lánynak, hogy menjen vele s mielőtt az öreg megkapta volna lelépett, mondván késő van.....na jó, mondjuk nem ez a jellemző, csak példaként mondtam....azért átlagban a swingeresek tudják miért mennek, mit és kit akarnak, és biztos vagyok benne, hogy a félsz egy kicsit a rutinos "rókák-rókalányok"-ban is megvan, mert valljuk be, van egyfajta varázsa a swingernek, és nagyon nem szeretnénk ha korán vége lenne..........én sem nyes
(Ez egy válasz evol1 üzenetére (2012. 12. 11. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 13:39
Kedves Ravenna!
Azért mert félünk attól, hogy nem tudunk megfelelni az "elvárások"-nak és nem vesszük észre, hogy az igazi csalódás pont az miatt lesz, mert nem tudjuk elfogadni magunkat. Elhitetjük magunkról hogy macsók vagyunk, közben elmúltunk 18évesek és ősz hajszálakon és a pocakosságon idegeskedünk, mert pont az ilyen helyeken nem tudjuk leplezni a valót.....s talán pont ezért nem merjük átlépni azt a bizonyos küszöböt....én elfogadtam, hogy úgy nézek ki mint Mr.Bean, múlt héten is voltam clubban, 5 próbálkozásból 2 bejött, rommá keféltem a két önként jelentkező hölgyet....és tévedés ne essék, a hölgyek is javarészt azért ragaszkodnak a sofőrhöz, mert ugyanolyan nehéz egyedül átlépni az ajtón....mennyivel szebb, ha "párként érkezünk"....én megyek legközelebb is egyedül, de ha valaki szeretné, hogy fogjam a kezét, segítek wave
#781   2012. 12. 11. kedd 14:15
ravenna ravenna
Tudod, jó dolog az önismeretet és az önkritika! Szimpatikus a válaszod.
De tudomásul lehet venni hogy klubba hús-vér nők és férfiak járnak, így az oka hogy a férfiak miért nyuszik az ajtó előtt, azért még számomra titokzatos fehér folt. Másrészt azért a nőt odabenn is nőként kell kezelni, ez a rommá kefélés nem feltétlen jó dolog! smile A hölgyeknek pedig sofőrrel menni tudom hogy kényelmes, de van mindkét fél számára hátulütője. Akik nem valós párok,ha együtt mennek, együtt is jöjjenek el, hiszen így illik. Mi van ha egyik fél nem érzi jól magát? Másrészt pedig ezek az álpárok az ajtóig alkotnak párt. A nőnek a kapuig kell a sofőr, a férfinek pedig a belépéskor a "kétlábú kedvezmény", de odabenn egy mukkot nem tudnak egymáshoz szólni. Elég hülye a szitu, nem? smile
(Ez egy válasz evol1 üzenetére (2012. 12. 11. kedd 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 13:39
Kedves Ravenna!
Azért mert félünk attól, hogy nem tudunk megfelelni az "elvárások"-nak és nem vesszük észre, hogy az igazi csalódás pont az miatt lesz, mert nem tudjuk elfogadni magunkat. Elhitetjük magunkról hogy macsók vagyunk, közben elmúltunk 18évesek és ősz hajszálakon és a pocakosságon idegeskedünk, mert pont az ilyen helyeken nem tudjuk leplezni a valót.....s talán pont ezért nem merjük átlépni azt a bizonyos küszöböt....én elfogadtam, hogy úgy nézek ki mint Mr.Bean, múlt héten is voltam clubban, 5 próbálkozásból 2 bejött, rommá keféltem a két önként jelentkező hölgyet....és tévedés ne essék, a hölgyek is javarészt azért ragaszkodnak a sofőrhöz, mert ugyanolyan nehéz egyedül átlépni az ajtón....mennyivel szebb, ha "párként érkezünk"....én megyek legközelebb is egyedül, de ha valaki szeretné, hogy fogjam a kezét, segítek wave
#780   2012. 12. 11. kedd 13:39
evol1 evol1
Kedves Ravenna!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2012. 12. 11. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 11. kedd 12:44
Egy forumban olvastam egy cikket, vagy értekezést arról hogy a klubok néha fura működéséért felelősek-e az oda látogatók.
- A férfiak miért vagányak, macsók ha egymás közt vannak, de miért félnek egyedül átlépni egy klub küszöbét?
- A hatalmas emancipációval és öntudattal rendelkező nőtársaim miért ragaszkodnak olyan dolgokhoz mint sofőr?
- Mi okozza azt a tévképet, hogy egy-egy üzenőfalat nézve az oda járó nők mind széparcúak, kebelben gazdagok, de a klubban ez nem tettenérhető? Hol az önkritika?
Nem akarom kérdésekkel teliszórni a fórumot, de tényleg érdekel, hogy mi lehet az oka hogy az embereknek elvárásai vannak másokkal, de saját énjüket se merik felvállalni? ( Kedvencem az egész héten lapossarkúban totyogó irodista nő esete, aki hétvégén magassarkúban akar megtenni 3-4 lépést.... )
#779   2012. 12. 11. kedd 12:44
ravenna ravenna
#778   2012. 12. 10. hétfő 22:42
bali36 bali36
Mink első alkalommal ilyen ruhás ismerkedésen voltunk lent. Bemutatták a klubbot , a különböző helyiségeket meg a házigazdával beszélgettünk. Azért a valóságban megnézni más mint képeken látni. Az ismerkedés után nem is maradtunk ott. Majd otthon átbeszéltünk , meg beszéltük mi a határ és egy másik alkalommal már élesben mentünk le. Annyiban jobb talán így ha tartotok tőle mert így legalább a hely nem lesz teljesen új.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2012. 12. 10. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 10. hétfő 15:13
Vevő lenne a dologra! De néha elbizonytalanodik. Hangsúlyozom nem erőltetem neki! Tart az új dolgoktól. Az ismerkedős ruhás swinger délutánokról, mi a véleményetek?
#777   2012. 12. 10. hétfő 15:28
ravenna ravenna
Jó arra az a nap, mikor "be tudod járni" a klubot, hogy magát a helyszínt felfedezzétek.
Azt nem tudom Neked megmondani, hogy ilyenkor ki az aki ott marad, ki az aki "majd legközelebb" jövünk elhangzása után eltűnik - örökre.
Szerintem sokkal jobb venni egy nagylevegőt, és lemenni akkor amikor már élesben történhetnek dolgok, viszont semmiképp se úgy vágjatok bele, hogy első alkalommal akció is legyen. Meg kell tapasztalni a helyet, elég ha nézelődtök elsőre, vagy maximum egymással vagytok. Ha pedig van szikra, úgy is lépni fogtok tovább és nyitni valaki vagy valakik felé.
És még egy apróság. A swinger - szerintem - és pár klubban aktív barátnőm és párja szerint - azoknak való, akik 100% megbíznak egymásban! Fontos hogy legyen kire támaszkodni, és tudjátok hogy "miért is vagytok" ott. Érdemes megbeszélni hogy mi a határ, miben meddig mentek el, mert ha valami olyan történik ami az egyik félnek "nem tetszik", az nem csak a Ti estéteket rontja el, hanem azon ember, vagy emberek estéjét is, akiknél a balhé kipattan. Ez pedig nem túl jó!
De sok sikert hozzá! smile
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2012. 12. 10. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 10. hétfő 15:13
Vevő lenne a dologra! De néha elbizonytalanodik. Hangsúlyozom nem erőltetem neki! Tart az új dolgoktól. Az ismerkedős ruhás swinger délutánokról, mi a véleményetek?

... 276 277 278 279 280 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6336db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 30. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!