Na... a kritikából is lehet tanulni, nem csak a látogatóknak de akár a kluboknak is. Hajrá, ha valami nem tetszett, azt is meg lehet fogalmazni. Nem csak aból áll a világ hogy mindig minden pozitív, meg csodajó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 14:58
Törölt felhasználó (753762)

Inkább hagyjuk

Én itt élek mellette de a környékén nincs klub úgy tudom, hallottam már privát társaságról de semmi közelebbi nem derült ki róla hogy létezik vagy nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 18. hétfő 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 18. hétfő 08:17
Törölt felhasználó (761321)

Sziasztok!
Segítsetek abban nekem, hogy valaki korábban írt véleményt egy Kecskemét környéki swinger club-ról.
Aki tudja, dobja át az címet privátban!
Köszi
Segítsetek abban nekem, hogy valaki korábban írt véleményt egy Kecskemét környéki swinger club-ról.
Köszi
Inkább hagyjuk
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 17. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 17. vasárnap 13:16

Elmúlt egy hosszú hétvége. Gondolom többen voltak a hétvégén valamelyik klubban. Ki hogy érezte magát?
Sziasztok!
Köszi
Köszi
Elmúlt egy hosszú hétvége. Gondolom többen voltak a hétvégén valamelyik klubban. Ki hogy érezte magát?
igy van
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 03. 13. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagyon nehéz azt kitalálni és megjósolni hogy egy-egy helyen milyen létszámban lesz jelen szombaton az általatok keresett korosztály. A Paradise-ben voltatok, az is más hely, és a többi is, úgy felépítésében, mint hangulatában. Szombaton talán a legnyugisabb a Dreamland, nincsenek túl sokan és elég nagy a hely. A Tiktakban viszont ilyenkor sokan szoktak lenni, a korosztály pedig fiatalosabb a Dreamlandnál. Talán a legtöbb új swingeres a Martiniban van, viszont ott meg a létszám még nem az igazi. A véleményem tapasztalat és szubjektív! Bőven lehet más szituáció bármelyik helyen. (főleg hogy most több klub "hosszú hétvégét" tart, igy ki tudja jövő héten mennyien lesznek )
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 13. szerda 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 13. szerda 10:09
Törölt felhasználó (872612)

Sziasztok!
Mi egy fiatal házaspár vagyunk, és a swingerezés területén még kezdőnek mondhatjuk magunkat. Eddig egyszer voltunk februárban a Paradise-ban. Mi teljesen meg voltunk elégedve vele, normális emberek gyűltek össze. A füst valóban kicsit zavaró, ezért mi inkább a medencénél, jacuzzinál töltöttük az estét.
Március 23-án újra tervezzük a klub látogatást, és emiatt kérnénk abban a segítségeteket, hogy melyik klubban milyen korosztály a jellemző, és milyen létszámban (szombati napon). Azért kérdezzük mert olyan helyre szeretnénk menni, ahol a saját korosztályunk is jelen van viszonylag nagyobb létszámban (20-35 év). Budapesti klubok jöhetnek számításba.
Köszönjük előre is a segítséget!
Mi egy fiatal házaspár vagyunk, és a swingerezés területén még kezdőnek mondhatjuk magunkat. Eddig egyszer voltunk februárban a Paradise-ban. Mi teljesen meg voltunk elégedve vele, normális emberek gyűltek össze. A füst valóban kicsit zavaró, ezért mi inkább a medencénél, jacuzzinál töltöttük az estét.
Március 23-án újra tervezzük a klub látogatást, és emiatt kérnénk abban a segítségeteket, hogy melyik klubban milyen korosztály a jellemző, és milyen létszámban (szombati napon). Azért kérdezzük mert olyan helyre szeretnénk menni, ahol a saját korosztályunk is jelen van viszonylag nagyobb létszámban (20-35 év). Budapesti klubok jöhetnek számításba.
Sziasztok!
Csak, hogy jól gondolom-e? Ez a klub Berlinben van ugye?
(Ez egy válasz julius11 üzenetére (2013. 03. 12. kedd 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 12. kedd 22:56

Nönapon ahogy elöre jeleztem, nönapi buliba mentünk a Hypnos klubba. /korábban Orpheus/
Este 9 re érkeztünk, a ház elött találkoztubk a barátunkkal. (biztos ami sicher, vittük a plus pasit magunkkal, esetleges csalódást kikerülendö) Ami jó ötletnek bizonyult, mert telt ház mellett sem találtunk annyira szimpatikus párt, férfit akivel lepedöt gyürtünk volna.
Tehát hármasban érkeztünk a klubba ahol az uj tulaj és uj kiszolgáló személyzet várt. A pultos és a masször hölgyek szexi rucikban, nagyon készségesek voltak. Ujdonság volt, hogy a nagyobbik társalgó éjfélig dohánymentes volt. Abarátnöm lenge átlátszó leple most is ugyanazta sikert aratta a férfiaknál és ugyanugy irigy pillantásokat a nöknél.
Elfogadható büfé, mindenféle italok- nem nagyon márkás , de elég választék.
Evés ivás és társalgás után, mivel nem találkoztunk hozzánkvaló párral pasival, elvonultunk hármasban az egyik kutyólba( 1,5x2,5-ös nyitott kabin. Ahol is a barátnömmel nyíltszíni elöadást tarottunk a természetesen megjelenö -nyomuló pasiknak. 1-2 elutasítás után csak kivülröl bámultak, ami nem zavart egyikünket sem.
A kedvesemet vagy egy tucat orgazmussal segítettük jókedvhez , legalább 5 x elspriccelt - még jó hogy egy nagy törülközöt is alánk tettem.
folyt köv.
Este 9 re érkeztünk, a ház elött találkoztubk a barátunkkal. (biztos ami sicher, vittük a plus pasit magunkkal, esetleges csalódást kikerülendö) Ami jó ötletnek bizonyult, mert telt ház mellett sem találtunk annyira szimpatikus párt, férfit akivel lepedöt gyürtünk volna.
Tehát hármasban érkeztünk a klubba ahol az uj tulaj és uj kiszolgáló személyzet várt. A pultos és a masször hölgyek szexi rucikban, nagyon készségesek voltak. Ujdonság volt, hogy a nagyobbik társalgó éjfélig dohánymentes volt. Abarátnöm lenge átlátszó leple most is ugyanazta sikert aratta a férfiaknál és ugyanugy irigy pillantásokat a nöknél.

Evés ivás és társalgás után, mivel nem találkoztunk hozzánkvaló párral pasival, elvonultunk hármasban az egyik kutyólba( 1,5x2,5-ös nyitott kabin. Ahol is a barátnömmel nyíltszíni elöadást tarottunk a természetesen megjelenö -nyomuló pasiknak. 1-2 elutasítás után csak kivülröl bámultak, ami nem zavart egyikünket sem.
A kedvesemet vagy egy tucat orgazmussal segítettük jókedvhez , legalább 5 x elspriccelt - még jó hogy egy nagy törülközöt is alánk tettem.

Nönapon ahogy elöre jeleztem, nönapi buliba mentünk a Hypnos klubba. /korábban Orpheus/
Elfogadható büfé, mindenféle italok- nem nagyon márkás , de elég választék.
folyt köv.

holnap Nönapi swingerclub-bulira megyünk a házibarátunkkal. Helyzetjelentés jön.

A múlt hétvégére meghívást kaptunk Olasz barátainktól,
így irány Róma. A hosszú hétvége alatt két clubot is meglátogattunk.
Az Olaszoknál egy kicsit másképp működik a swinger mint nálunk.
Az egyik a Club OLIMPO, nagyon tetszett.
A párok felöltözve "a csajokon azért alig van valami" mint egy discoban, tánc, pia, kaja.
Tagsági kártyát kell váltani ami 60 euro/pár. Ezzel egy évig látogathatjátok a clubot.
A kaja és a víz ingyenes, bármilyen szeszes ital 5 euro.
Az emeleten vannak zárható szobák és egy nagy közös rész sok kör alakú aggyal.
Persze, hogy kipróbáltuk mindkettőt.
Nagyon színvonalas tiszta hely aki arra jár ne hagyja ki, mert megbánja.
Mi is biztos megyünk, hisz már tagok vagyunk.
így irány Róma. A hosszú hétvége alatt két clubot is meglátogattunk.
Az Olaszoknál egy kicsit másképp működik a swinger mint nálunk.
Az egyik a Club OLIMPO, nagyon tetszett.
A párok felöltözve "a csajokon azért alig van valami" mint egy discoban, tánc, pia, kaja.
Tagsági kártyát kell váltani ami 60 euro/pár. Ezzel egy évig látogathatjátok a clubot.
A kaja és a víz ingyenes, bármilyen szeszes ital 5 euro.
Az emeleten vannak zárható szobák és egy nagy közös rész sok kör alakú aggyal.
Persze, hogy kipróbáltuk mindkettőt.

Nagyon színvonalas tiszta hely aki arra jár ne hagyja ki, mert megbánja.

Mi is biztos megyünk, hisz már tagok vagyunk.

Nincs okom bármit is játszani. Nyilván találtam infót, pl a Radnóti utcairól, de mindenhol az van róla írva, hogy bezárt. Lehet, hogy az én járatlanságom, de másról semmi... A GG-t nem kellett keresnem, tizenéve ismerem, még a tárcsázós internet korából.
Még annyit tennék hozzá margóra, hogy évekkel ezelőtt regisztráltam is, de az a nickem már vagy nem él, vagy nem emlékszem pontoan, mi is volt. Most viszont újrakezdem a GG-s aktivitásomat
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 12:20

Még annyit tennék hozzá margóra, hogy évekkel ezelőtt regisztráltam is, de az a nickem már vagy nem él, vagy nem emlékszem pontoan, mi is volt. Most viszont újrakezdem a GG-s aktivitásomat

Nem kéne a tudatlant játszani... ha egy webes keresővel nem tudsz megtalálni egy klubot, akkor a GG-t se találtad volna meg....

Nem kéne a tudatlant játszani... ha egy webes keresővel nem tudsz megtalálni egy klubot, akkor a GG-t se találtad volna meg....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 06. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 06. szerda 12:07

Törölt felhasználó (876900)

Van ilyen BP-n is? Keresők nem sokat segitettek

Van ilyen BP-n is? Keresők nem sokat segitettek
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 03. 05. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 05. kedd 19:44

... a "Titok69" klubot kéne keresned Debrecenben....amúgy a keresők jóbarátok, segítenek!
... a "Titok69" klubot kéne keresned Debrecenben....amúgy a keresők jóbarátok, segítenek!
(Ez egy válasz lackor3 üzenetére (2013. 03. 05. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben tud valaki ilyen klubbot?
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, sőt a témában is, bár egy ideje olvasgatom a hozzászólásokat. Klublátogatásban egyszeri tapasztalatom van, a Hedonismben voltam egyszer egy péntek este (január elején) szóló férfiként.
Most péntekre is tervbe van véve egy látogatás, sőt most ketten mennénk, konkrétan két heteró szóló férfiről van szó. A kérdésem egyszerű: hova érdemes most pénteken, azaz nőnapon
menni ebben a felállásban? Köszönöm a tippeket!
Most péntekre is tervbe van véve egy látogatás, sőt most ketten mennénk, konkrétan két heteró szóló férfiről van szó. A kérdésem egyszerű: hova érdemes most pénteken, azaz nőnapon

Olyan helyet keresnék Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón ahol lehetne gyakorolni a gloryhole-t!
Barátnőm szeretné kipróbálni.. én meg nézni ^^
Köszönöm
Barátnőm szeretné kipróbálni.. én meg nézni ^^
Köszönöm
Márc 8 nőnap... medencés klubok előnybe... ajánlat?