Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1061   2013. 05. 04. szombat 08:06
X Törölt felhasználó (778974)
Csupán érdeklődnék,hogy az Cleopatra Club,illetve a Hold Club milyen helyek.Színvonal?Odajárók?
#1062   2013. 05. 04. szombat 08:22
A Cleopatraban van pezsgőfürdő?
#1063   2013. 05. 04. szombat 13:01
ravenna ravenna VIP Admin
Nos, nem tudom érdekel-e valakit... Egy régi valaha szebb napokat és jó bulikat megélt klubban voltam, és nagyon rég éreztem ilyen furcsán magam.
A helyet alakítani próbálják az üzemeltetők, mert több konkurencia nyílt az elmúlt fél évben, és van is hír újabbakról. Csináltak egy új "varázsszobát" de úgy láttam nagyon senkit se varázsolt el. A többi helyet/szobát is alakítják az üzemeltetők de nekem olyan érzésem volt hogy egy félkész állapotba került. Egyszerűen nem tetszett, de érdekel kinek mi lett a véleménye az új helyről. És rettentően meglepett hogy alig lézengett pár ember, holott ebben a klubban a 80 feletti létszám volt az alap péntekenként sőt sokkal több... A Dreamlandről van szó.
Ha volt valaki az elmúlt hónapban érdekel a véleménye!
#1064   2013. 05. 04. szombat 13:10
X Törölt felhasználó (881391)
Sziasztok,olvastam fórumot itt is máshol is,sokat így sem tudtam meg ,a MARTINI érdekelne,jó és rossz tapasztalat is ,csak privátban köszi smile
#1065   2013. 05. 06. hétfő 13:43
A mostani hétvégén pár ismerősöm és jómagam is volt klubban, de úgy péntek, mint szombat eléggé pici érdeklődést és létszámot tapasztalt mindenki.
Ki merre járt és mit gondol a hétvégéről? Talán az első tavaszi-nyári hétvége miatt? Vagy a klubok közti széthúzás-ellenségeskedés? Vagy a megnövekedett klubok száma miatti szétszóródás?
Érdekel azok véleménye akik a hétvégén vagy elötte bárhol voltak!
#1066   2013. 05. 06. hétfő 18:05
vklau vklau
Mi a paradise-ben voltunk,és most is olyan 15-20 pár volt,és pár szóló.Teljesen jó volt a buli. smile )Egyébként szerintem a ballagások befolyásolhatták az elmúlt hétvégét.
Vagy a másik eshetőség az,hogy nyíltak mostanság klubok.Ezért is nem értem,hogy hogyan vannak még most olyan bátor emberek,akik új klub nyitásán gondolkoznak....!?
#1067   2013. 05. 06. hétfő 18:24
nyulipaar nyulipaar
Van valakinek tapasztalata az "állarcos" buliról?
#1068   2013. 05. 06. hétfő 20:05
... Ez a "ballagásos móka" jogos lehet, el is felejtettem...
Viszont azt nem tudom milyen "most nyitó" klubokra gondolsz, mert nem tudok új helyekről.
Másrészt viszont miért lenne bátorság csinálni egy új klubot? Hiszen egyik hely sem hasonlít a másikra, sőt mindenki tud úgy egyedit alkotni hogy annak meg van a maga közönsége
Így más a DL pénteki programja, még ha kevesen is vannak mostanában, de van akit meg a TikTak kiszámítható programjai vonzanak. Aki se itt, se ot nem találta meg a számítását, az átszokott a Paradisebe. Egy egész más társaság van jelen a Martiniben és az is "újdonság" hogy a Club Hedonism klub kiadott péntek-szombat estéje Villa néven is más csapatot vonz. A Royalról meg azon kívül hogy "gumi jakuzzi" van, mást nem is hallani...
(Ez egy válasz vklau üzenetére (2013. 05. 06. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 06. hétfő 18:05
Mi a paradise-ben voltunk,és most is olyan 15-20 pár volt,és pár szóló.Teljesen jó volt a buli. smile )Egyébként szerintem a ballagások befolyásolhatták az elmúlt hétvégét.
Vagy a másik eshetőség az,hogy nyíltak mostanság klubok.Ezért is nem értem,hogy hogyan vannak még most olyan bátor emberek,akik új klub nyitásán gondolkoznak....!?
#1069   2013. 05. 06. hétfő 20:18
haboskave haboskave
Sziasztok! Ha a privát bulira gondoltok amit álarcosként hirdetnek, említésre sem méltó. Két-három pár van aki elmerészkedik oda. A swinger iránt érdeklődők sokkal nyíltabbak annál, minthogy fél éjszaka álarcban üldögéljenek!
Üzenőfaluk sincs ahonnan tájékozódni lehetne az ott megjelenő emberekről, véleményekről a házról és a bulikról, sem fotók nincsenek a házról! Nagyon bátor, aki egy ilyen partira elmerészkedik!
(Ez egy válasz nyulipaar üzenetére (2013. 05. 06. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 06. hétfő 18:24
Van valakinek tapasztalata az "állarcos" buliról?
#1070   2013. 05. 06. hétfő 22:16
vklau vklau
"A helyet alakítani próbálják az üzemeltetők, mert több konkurencia nyílt az elmúlt fél évben, és van is hír újabbakról. "
Ezt írtad ravenna ,és erre írtam azt,hogy hogyan van a mai gazdasági helyzetben embereknek bátorsága arra,hogy klub nyitását tervezze.
Persze,minden klubnak meg van a saját vendégköre,és ez így korrekt. Csak sajnos azt venni észre,hogy némely klub,itt már nem a swinger igazi megvalósítására törekszik,hanem csak az anyagi oldalát nézve,gusztustalan dolgokat is bevetnek azért,hogy vendégkörüket növeljék...
#1071   2013. 05. 07. kedd 06:53
Ok, értelek!

Ha azokra a klubokra gondolsz, amelyek egy-egy "vendégművésznő" közösbe adásával és ezt a műfajt "gangbang"-nek nevezésével próbál hasznot húzni, akkor egyetértünk. Azokba a klubokba, ahol van olyan program hogy egy hölgy ott van és mondjuk 11-től 12-ig, majd 2-től 3-ig "használható"....hát oda én el nem megyek. Több kllubban, de csak is hétköznap van ilyen este. Tudom hogy ezek a napok nem akkor vannak amikor jómagam arra jártam, de még is valahogy ezek a helyek ezektől a programoktól nem váltak számomra érdekessé.
Olyan klubot viszont nem fogsz szerintem találni, amelyik nem nézi bizonyos fokig a dolgok anyagi oldalát! Hiszen a bevételből teremti meg a következő alkalmakat is, és ugye ez mégse egy jótékonysági intézmény.
(Ez egy válasz vklau üzenetére (2013. 05. 06. hétfő 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 06. hétfő 22:16
"A helyet alakítani próbálják az üzemeltetők, mert több konkurencia nyílt az elmúlt fél évben, és van is hír újabbakról. "
Ezt írtad ravenna ,és erre írtam azt,hogy hogyan van a mai gazdasági helyzetben embereknek bátorsága arra,hogy klub nyitását tervezze.
Persze,minden klubnak meg van a saját vendégköre,és ez így korrekt. Csak sajnos azt venni észre,hogy némely klub,itt már nem a swinger igazi megvalósítására törekszik,hanem csak az anyagi oldalát nézve,gusztustalan dolgokat is bevetnek azért,hogy vendégkörüket növeljék...
#1072   2013. 05. 07. kedd 09:02
A Ságváron található Hold Clubról tudna valaki kimerítő beszámolót írni?
#1073   2013. 05. 07. kedd 09:38
haboskave haboskave
Bezárt! és amíg működött addig sem swingerklubként üzemelt! Csak szóló férfiakat fogadtak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 07. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (778974)
2013. 05. 07. kedd 09:02
A Ságváron található Hold Clubról tudna valaki kimerítő beszámolót írni?
#1074   2013. 05. 07. kedd 10:52
Köszönöm a választ!Érdekes,hogy a honlapjuk fentvan még az interneten,és ott úgy mutatják be magukat,hogy kizárólag párok számára van fenttartva.Akkor most mi a valóság?
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2013. 05. 07. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 07. kedd 09:38
Bezárt! és amíg működött addig sem swingerklubként üzemelt! Csak szóló férfiakat fogadtak.
#1075   2013. 05. 07. kedd 13:57
haboskave haboskave
Az, hogy a honlapjuk mér fenn van, nem jelenti azt, hogy működik is! De ha nem hiszel, akkor menj el nyugodtan és majd számolj be tapasztalataidról!
Nagyon sok oldalt hagynak fenn gazdáik elárvultan.
#1076   2013. 05. 07. kedd 17:03
karpat57 karpat57
Azért én a helyedben személyesen is meggyőződnék!
#1077   2013. 05. 08. szerda 17:03
X Törölt felhasználó (32024)
Feleségemmel elhatároztuk hogy nemsokára ellátogatunk az egyik klubba. Mivel kezdők vagyunk, minden információ érdekel a klubbókkal kapcsolatban, negatív pozitív egyaránt. / **** moderálva /
Izgatottan várjuk már az első swingerélményünket, / *** moderálva /
Ha sokk új swinger párt szeretnétek látni, inkább őszinte pozitív és negatív véleményeket, élménybeszámolókat kéne írni.

/ Két mondatot kivettem a bejegyzésedből, mivel törölve lettek nagy számban hozzászólások, így azok a mondataid okafogyottá váltak. / ravenna /
#1078   2013. 05. 08. szerda 18:36
Jade_ Jade_
Kedves bercikuta1!

Egész regényt lehetne írni, hogy melyik klub milyen kinek mi tetszik és melyik nem. Ezt nektek kell eldönteni, nézzétek meg mindegyik lapját, galériáit, eseményeit és vegyetek egy nagy levegőt és menjetek le. Minden klub háziasszonya készségesen, kedvesen körbevezet és megmutatja a klubot, és válaszol a kérdéseitekre.
Úgy gondolom előre felesleges párokat keresnetek, minden klubban van erre hely és lehetőség, hogy aki szimpatikus azokkal elbeszélgessetek és a további rátok van bízva smile
Ha rászánjátok magatokat akkor egy élménybeszámolót vár a fórum - mostanában túlságosan savanyú - olvasói smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 05. 08. szerda 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32024)
2013. 05. 08. szerda 17:03
Feleségemmel elhatároztuk hogy nemsokára ellátogatunk az egyik klubba. Mivel kezdők vagyunk, minden információ érdekel a klubbókkal kapcsolatban, negatív pozitív egyaránt. / **** moderálva /
Izgatottan várjuk már az első swingerélményünket, / *** moderálva /
Ha sokk új swinger párt szeretnétek látni, inkább őszinte pozitív és negatív véleményeket, élménybeszámolókat kéne írni.

/ Két mondatot kivettem a bejegyzésedből, mivel törölve lettek nagy számban hozzászólások, így azok a mondataid okafogyottá váltak. / ravenna /
#1079   2013. 05. 09. csütörtök 14:56
bali36 bali36
Lehet OFF leszek, az sincs kizárva hogy törölve is wink
Azért ez érdekes ........ van 1( "Olaszos" nevű) klub amiről úgy látszik nem lehet negatív véleményt írni. Eddig akárki írt róla negatív véleményt utána elkezdtek vele személyeskedni , a vége az lett hogy törölve lett minden hozzá szólás és a negatív vélemény is. Nem a klubot szeretném minősíteni , nincs is rossz véleményem róla, csak szerintem ez így nem fer a többi klubbal szemben.

/ Semmiféle kivételezés nincs egyik klubbal sem. A törlést szerintem nem kell megindokolni, de azért lett több bejegyzés is törölve mert ugye ha láncszerűen kapcsolódnak egymáshoz, akkor ha abból kiveszel egy-egy dolgot megtörik a gondolatmenet.
Véleményt formálni meg lehet, de az vélemény legyen és semmiképp se személyeskedő kritika bármelyik klub üzemeltetőjével, és legfőképp ne a látogatóival! - Ravenna
/
#1080   2013. 05. 10. péntek 00:35
Nyilhatna egy minden igényt kielégítő klub Veszprém megyében is,és akkor tán a földrajzi közelség is jobban bátorítaná a párocskámat,hogy túllegyünk az "első bálozásunkon".

... 52 53 54 55 56 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!