Vagy mint mókusnak az erdőtűz.
Nem azzal van bajom ha valaki kritizál,mert nem vagyok betegesen önszerető,hanem azzal,ha azt nem kultúrált módon teszi.Főleg ha a középső ujjas kis figurát küldi el.Nem kellene beletaposni egymás önérzetébe,inkább örülni kellene annak,hogy mások is érdeklődnek a swingerezés után,és így bővűlhet/ne/ a swinger közösség itt Magyarországon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 03. hétfő 20:52

Törölt felhasználó (852449)

Úgy hiányoztál ide mint egy falat kenyér!
Igen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 03. hétfő 22:43
Törölt felhasználó (871291)

Sziasztok
Pecsen van ilyen hely?
Pecsen van ilyen hely?
Szevasz! Privatban dobj kerdeseket, ha tudok segitek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 03. hétfő 15:36
Törölt felhasználó (778974)

Tehát tud,vagy nem tud,akar,vagy nem akar információval segíteni valaki???
/Hadd döntsem már én el,hogy miért nem jó a telefon!!!/
Sziasztok
Pecsen van ilyen hely?
Pecsen van ilyen hely?
Úgy hiányoztál ide mint egy falat kenyér!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 03. hétfő 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 03. hétfő 15:14

Az ember segítséget kér,de mindhiába.Ellenben elmeháborodottnak tekintik,és még bele is taposnak az önérzetébe,mert nem értik meg a nézőpontját,és hitetlenkedve olvassák a szavait."Köszönöm!"Igazán "jól eset!"
*********Se az ország se a világ baja nem ide tartozik************
(moderálva:extraxl)
Tehát tud,vagy nem tud,akar,vagy nem akar információval segíteni valaki???
Az ember segítséget kér,de mindhiába.Ellenben elmeháborodottnak tekintik,és még bele is taposnak az önérzetébe,mert nem értik meg a nézőpontját,és hitetlenkedve olvassák a szavait."Köszönöm!"Igazán "jól eset!"
Nem fogok személyeskedni annak ellenére,hogy meglehetősen súlyos sértést vágtál a fejemhez,ami elég várlázító ahhoz,hogy néhány bordatörést meg ne érjen.Meglehetősen szubjektív szemléletre utal ,ha valaki számára hihetetlennek tűnik az,hogy nem vagyunk egyformák,és ebből kifolyólag valakinek még több időre és/vagy valamilyen bátorsággeneráló eszkőzre/pl:infó/van szüksége a párja biztatása mellett ahhoz,hogy a "tettek mezejére" lépjen.A párom ilyen/én nem/,és valószínűleg mások is.Az meg kimondottan primitívségre utal,hogy még csak nem is ismerik az embert személyesen,és már mentálisan betegnek titulálják.Ennyit az intelligenciáról,meg az erotikuson oldalakon fellehető szolidaritásról.Hányinger!
Mi több,fenomenális volt a Paradiseban a buli !!Kb 80 ember,és ráadásul SZÉP és Normális emberek,akik buliztak és szexeltek is rendesen!!!
(Ez egy válasz Ne-tudd-ki üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Örömmel olvassuk hogy nyíregyházán is van swinger club.Olvastuk hogy nem könnyű bejutni, és azt szeretnénk megtudni hogy hogyan csatlakozhatnánk a klubb szűk köréhez
(Ez egy válasz cirobumer üzenetére (2012. 01. 31. kedd 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 19:37

sziasztok, olvasom a hozzászólásokat, de úgy tűnik senki nem számol be a nyíregyházi swinger klubbról, pedig ott igen színes a társasági felhozatal az ukrán és román határ közelsége miatt. Ha valahol lehet beszélni kifinomult tapintatról akkor ott igazán lehet. A női felhozatal meg egyszerűen bámulatos. Sajnos elég nehéz bejutni a tagok közé. Legközelebb írok kissé részletesebben is az arénában zajlottakról.
Nem lenne feltünő senkinek,hogy akár csak egy szombat kora délután elindulnánk itthonról távolsági busszal/vagy vonattal/,és másnap délelőtt vagy éppen kora vagy késő délután megérkeznénk,hiszen már töb alkalommal volt rá példa,hogy romantikus napokat töltöttünk együtt.A páromnak nagyon fontos,hogy senki se sejtsen valamit erről az egészről,és mivel nagyon szeretem Őt,így mindent megakarok tenni,hogy biztonságban érezhesse magát!Ő érte teszem az infók begyüjtését. Akinek ez nevetségesen hangzik,hát nevessen.Nagyon nem érdekel,de aki tud és akar segíteni,az legyen kedves segítsen már egy kicsit!!!
Nem a lehetséges ismerősbe botlás itt a gond.Azt már megbeszéltük.A bibi az,hogy ő még nem elég bátor,illetve hogy eddig minden kettesben eltöltött távollétünkről úgy tudta a kzeli rokonság,hogy az romantikus kikapcsolódás,ami legtöbbszőr wellness szállodában történt meg 2 éjszakai elszállásolással.Tehát ha mindent infót megszerzek a szállással kapcsolatban,akkor neki is nagyobb lesz a bátorsága/én már készenállok!!!/,és meg is van a tökéletes fedősztori,ami hihető is.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 15:09

Bocs, hogy belekotyogok...
De felhívhatod őket. Akár hívószámkijelzés nélkül. Nem? Ebből a környezeted hogy tudja meg, hogy felhívtál bárkit is?
Nem akarok kötekedni Veled, és minden tiszteletem az aggódásotok miatt, de egy kicsit nem parázzátok túl ezt az egészet? És biztosak lehettek benne, hogy előbb-utóbb bele fogtok futni ismerősbe! Akkor mi történik?
És nem hiszem hogy a GG-n való érdeklődésed diszktétebb dolog, mint egy telefon. Itt a nagyvilág előtt érdeklődsz, ott meg Te és a másik fél beszélget. De Ti tudjátok!
De felhívhatod őket. Akár hívószámkijelzés nélkül. Nem? Ebből a környezeted hogy tudja meg, hogy felhívtál bárkit is?
Nem akarok kötekedni Veled, és minden tiszteletem az aggódásotok miatt, de egy kicsit nem parázzátok túl ezt az egészet? És biztosak lehettek benne, hogy előbb-utóbb bele fogtok futni ismerősbe! Akkor mi történik?
És nem hiszem hogy a GG-n való érdeklődésed diszktétebb dolog, mint egy telefon. Itt a nagyvilág előtt érdeklődsz, ott meg Te és a másik fél beszélget. De Ti tudjátok!
milyen mostanában a pénteki DL bulik?létszám kor stb??
A tegnapi buli tényleg nagyon jó volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 13:42

Törölt felhasználó (756889)
VIP

Tegnapi Paradise szülinapi buli nagyon jó volt, teltház volt, összefutottunk régebbi swingeres ismerősökkel, úgyh buliztunk és élvezkedtünk is.

Bocs, hogy belekotyogok...
És nem hiszem hogy a GG-n való érdeklődésed diszktétebb dolog, mint egy telefon. Itt a nagyvilág előtt érdeklődsz, ott meg Te és a másik fél beszélget. De Ti tudjátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 02. vasárnap 15:01
És nem hiszem hogy a GG-n való érdeklődésed diszktétebb dolog, mint egy telefon. Itt a nagyvilág előtt érdeklődsz, ott meg Te és a másik fél beszélget. De Ti tudjátok! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban egyszerűbb,de nem a legdiszkrétebb.Többen is megtudhatnák emiatt a környezetünkben,amit elszeretnénk kerülni.Leginkább a párom.
Valóban egyszerűbb,de nem a legdiszkrétebb.Többen is megtudhatnák emiatt a környezetünkben,amit elszeretnénk kerülni.Leginkább a párom.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 06. 02. vasárnap 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Tegnapi Paradise szülinapi buli nagyon jó volt, teltház volt, összefutottunk régebbi swingeres ismerősökkel, úgyh buliztunk és élvezkedtünk is.

Nem egyszerűbb felhívni őket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 01. szombat 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 01. szombat 21:27

Sziasztok!Itt is probálkozok a Cleopatra klub szállás részéről információt gyüjteni.Kérem aki tud,és akar,az privátban tájékoztasson!
Sziasztok!Itt is probálkozok a Cleopatra klub szállás részéről információt gyüjteni.Kérem aki tud,és akar,az privátban tájékoztasson!
Megy valaki klubba ma? Bp-i v Budaörsi klubra gondoltunk