ez engem is érdekelne?
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (ma 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:48
Sziasztok! A Szigetszentmiklósi p4u club ban milyen szokott lenni a szerda nappali buli? Érdemes menni? Köszönöm.
Sziasztok! A Szigetszentmiklósi p4u club ban milyen szokott lenni a szerda nappali buli? Érdemes menni? Köszönöm.
Mi megpróbáltuk felvenni velük a kapcsolatot, a honlapon megadott elérhetőségen. Sajnos nem reagálnak.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Na majd ha kinyit.megnézzük....
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Club Joy
Neve van a klubnak?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 01. 20. kedd 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Swingercityn,a klubok közt.
(Ez egy válasz Tükör Pár üzenetére (2026. 01. 20. kedd 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre mi is kivik vagyunk, hol hirdetik?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Az oldalon fent van
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 01. 20. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 20. kedd 15:18
Egyáltalán van még péntek délutáni buli? Mert mintha azt hallottam volna, hogy az már nincs is!?
Hol, milyen néven hirdetik?
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyáltalán van még péntek délutáni buli? Mert mintha azt hallottam volna, hogy az már nincs is!?
(Ez egy válasz petrifiedforest üzenetére (2026. 01. 20. kedd 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
S4U péntek 12-18 ig délutáni buli, milyen szokott lenni?
A labirintusban szerintem kimondottan bdsm party nincsen. Viszont jól fel van szerelve egy helység. Ha Dani ott van akkor "segíteni" is tud. Nem tudom mindig ott van e. A cuccok jó része az ővé, tehát ha nincs ott akkor azok sincsenek. Nyilván a bútorok és nagyobb dolgok ottvannak mindig. Teljesen alkalmas ilyen típusú hancúrozásra. De ha ennél konkrétabban érdekel a téma akkor MOF nyitva tartásban, vagy FF ami most lesz hó végén. Ezek a helyek kimondottan a BDSM ről szólnak.
(Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 19. hétfő 08:46
Sziasztok, Labirintus BDSM party-rol tudtok infókat mondani? Például milyen, mikor érdemes menni , milyen létszámuak , stb ? Köszönöm.
Hirdetik,tavasszal Veszprèmben nyílik,egy nivós klub.
(Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre mi is kivancsiak lennenk!
(Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 19. hétfő 08:46
Sziasztok, Labirintus BDSM party-rol tudtok infókat mondani? Például milyen, mikor érdemes menni , milyen létszámuak , stb ? Köszönöm.
Mi is szívesen csatlakozunk privát partyhoz! Jó pár éve járunk -hol sűrűbben, hol ritkábban- swingerezni. Korábban inkább privát bulikba később Clubokba. Most szeretnénk újra a privát clubok hangulatát átélni ! A Mi 50 -es házaspár vagyunk. Szóval szívesen vesszük az infót, ha valaki tud ilyet az ország nyugati csücskében
Andiék. (Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Andiék. (Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Klub nincs max privát bulik.
(Ez egy válasz Happy000 üzenetére (2026. 01. 19. hétfő 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugat Magyarországon tud valaki swinger klubbot ?
Szerintem attól swinger a swinger, hogy többnyire párok mennek és többnyire egymás előtti szex, párcserés szex, hármas, négyes gabalyodások alakulnak ki. Ebben benne van a spontán kialakuló 3-4-5 pasi - egy nő felállás is. A meghirdetett nő vs 20-30 szóló pasi más kategória.
A Swinger4You-ban a hét többi estéjén nem meghirdetett gangbang van, szóval szerintem az swingerklub, bár a gangbang este határeset, ha swingerélményt keresnék, a feleségemmel nem aznap este mennénk oda. (Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 17:32
A Swinger4You-ban a hét többi estéjén nem meghirdetett gangbang van, szóval szerintem az swingerklub, bár a gangbang este határeset, ha swingerélményt keresnék, a feleségemmel nem aznap este mennénk oda. (Ez egy válasz SwingerStars69 üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Felmerül a kérdés. Mi a swingerélmény?
Mitől swinger klub a swingerklub?
Oké, hogy a Glory nem swingerklub, mert egy hivatásossal a középpontban megy a gang bang.
Akkor a ForYou, ahol szintén ugyanez megy csütörtökönként, akkor az miért swinger klub?
Vagy, ha a ForYou swinger klub. Akkor a Glory miért nem az?
Mitől swinger klub a swingerklub?
Oké, hogy a Glory nem swingerklub, mert egy hivatásossal a középpontban megy a gang bang.
Akkor a ForYou, ahol szintén ugyanez megy csütörtökönként, akkor az miért swinger klub?
Vagy, ha a ForYou swinger klub. Akkor a Glory miért nem az?

amlaa

Géésmith
Carol 2