A Sakál szimpatikus, mert nem kell elsőre átöltözni. És egyébként is vigyáz ránk Gino, az üzletvezető.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

"Üdvözöl az ország első RomSwinger Clubja"
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 11. 02. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 15:21

Délegyházán is nyitott egy klub.A sakál klubot mi meg szeretnénk nézni.
Délegyházán is nyitott egy klub.A sakál klubot mi meg szeretnénk nézni.
a Royalban valami tragédiát írtak... tud valaki többet? Mi novemberre terveztük volna meglátogatni a klubot, dehát nem fog ez így menni. Közlekedés szempontjából messze a legjobb adottságokkal rendelkezett...
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 11. 02. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 02. szombat 13:22

... Nyáron bezárt a Lilaálom, utána követte az enesei Cleopátra klub... A tatai Elit klubot egész nyáron felújították, majd kinyitott egy rövid időre, és hírtelen bezárt. Igaz ez utóbbi Elite Diamond néven talán tovább fut.
És most hétvégén a Royal Excellence is sajnos becsukta kapuit.
Sajnálatos dolgok ezek, mert bár kaptak hideget-meleget az emberektől de még is színesítették a klubok világát.
Igaz "kaptunk egy Sakál klubot Budapest belvárosában, és egyet Fóton Domino néven. Bár mindkettőről van sok apróbb infó de ők még újak...
Remélem a megmaradt klubok kitartanak.
Sajnálatos dolgok ezek, mert bár kaptak hideget-meleget az emberektől de még is színesítették a klubok világát.
Igaz "kaptunk egy Sakál klubot Budapest belvárosában, és egyet Fóton Domino néven. Bár mindkettőről van sok apróbb infó de ők még újak...
Sziasztok! Nem tud véletlen valaki Fehérváron,vagy Fehérvár környéki clubot!?
... Nyáron bezárt a Lilaálom, utána követte az enesei Cleopátra klub... A tatai Elit klubot egész nyáron felújították, majd kinyitott egy rövid időre, és hírtelen bezárt. Igaz ez utóbbi Elite Diamond néven talán tovább fut.
Erről írna valaki bővebben privátban? Köszi!
(Ez egy válasz Ne-tudd-ki üzenetére (2013. 11. 01. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 10:07

Békés városában / Békéscsaba mellett 10 km / zenés ismerkedési est, fergeteges Swinger buli lesz egy exkluzív magán villába November 16.-án szombaton 18.-órakor..... És Géza tartja, nála lehet jelentkezni!
Békés városában / Békéscsaba mellett 10 km / zenés ismerkedési est, fergeteges Swinger buli lesz egy exkluzív magán villába November 16.-án szombaton 18.-órakor..... És Géza tartja, nála lehet jelentkezni!
(Ez egy válasz orsi19 üzenetére (2013. 11. 01. péntek 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 11. 01. péntek 08:08

Sziasztok halottatok Békéscsabán valami tanyáról, azt mondják bulikat is szerveznek meg, ha akarsz a pároddal is mehetsz pár órára, de én nem tudok róla semit, ti mit tudtok??
Sziasztok halottatok Békéscsabán valami tanyáról, azt mondják bulikat is szerveznek meg, ha akarsz a pároddal is mehetsz pár órára, de én nem tudok róla semit, ti mit tudtok??
Majd aki ott volt ír Neked konkrétumot. Vagy megvárjuk hogy elmész és elmeséled nekünk!
Elég új a hely hogy legyen sok tapasztalat, mert ugye egy vélemény, egy tapasztalat még nem elég ilyenre... A képeken azért lehet látni ezt-azt ( ami nekem nagyon nem tetszik ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 28. hétfő 18:15

Elég új a hely hogy legyen sok tapasztalat, mert ugye egy vélemény, egy tapasztalat még nem elég ilyenre... A képeken azért lehet látni ezt-azt ( ami nekem nagyon nem tetszik ) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 28. hétfő 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (884496)

Engem konkrét vélemény, tapasztalat érdekelt volna. Az más dolog, hogy ki, miként hírdeti magát.. ha az után kellene választani, nyilván nem oda mennék.
Jó lett volna olvasni konkrétumot.
Engem konkrét vélemény, tapasztalat érdekelt volna. Az más dolog, hogy ki, miként hírdeti magát.. ha az után kellene választani, nyilván nem oda mennék.
tudna valaki valami vélemyényt privibe a DL ről szombaton milyen stb.
Gyakran elhaladok mostanában a Dreamland közelében, mindig gondolok rátok swingerek.

Tudom!
Ellenben egy klubot úgy eladni, ahogy ők próbálják...hát az is eléggé olyan mintha a régi világ lenne. Ez ilyen burkolt árukapcsolás, vagy mit tudom én...
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Az régen volt, ma már nemzetgazdaságról beszélünk!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 17. csütörtök 12:15

Vannak napközben is nyitva levő klubok, de délután. És nem hiszem hogy túl nagy tömeg lenne, mert az emberek nagyrésze olyankor építi a népgazdasági mutatókat....
Persze, tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor nincs nagy tömeg
És tudsz példát mondani?
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 17. csütörtök 12:15

Vannak napközben is nyitva levő klubok, de délután. És nem hiszem hogy túl nagy tömeg lenne, mert az emberek nagyrésze olyankor építi a népgazdasági mutatókat....
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 17. csütörtök 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 17. csütörtök 11:24
Törölt felhasználó (426950)

Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy Bp-en van olyan hely, ami napközben, délelőtt is nyitva van, és esetleg vannak is ott?

Sziasztok. Az volna a kérdésem, hogy Bp-en van olyan hely, ami napközben, délelőtt is nyitva van, és esetleg vannak is ott?

Ez engem is érdekel! Írjon róla, ki tud valamit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 16. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 16. szerda 21:20
Törölt felhasználó (884496)

Fóti club, ami egy hete debutalt, arrol valaki tud valamit?
Fóti club, ami egy hete debutalt, arrol valaki tud valamit?