Semmi, csak néhány hónappal ezelőtt bezártak, ezek szerint újranyitottak. Ha arra jártok, beszámolót kérünk
(Ez egy válasz cse_keres üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 05:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 03. hétfő 05:15

Bezárt? Weblapjukon nincs infó erről... És helyette akkor mi lenne a javaslat?
rosszak a tapasztalaitok velük?melyiket ajánjátok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 08:32
Törölt felhasználó (831676)

A TIK_TAK sw.-klub tulaja maci üvölt a telefonba a vendéggel, más klubban kedvesebben látják a kulturáltan kikapcsolódni vágyó párokat?!
Bezárt? Weblapjukon nincs infó erről... És helyette akkor mi lenne a javaslat?
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Újraindult a Royal???
(Ez egy válasz cse_keres üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 21:47

Sziasztok,
Royalról vélemények, felhozatal? Február 8-i este mennénk, a csillagok jelen állása szerint... :s
Köszi
Royalról vélemények, felhozatal? Február 8-i este mennénk, a csillagok jelen állása szerint... :s
Köszi
Sziasztok,
Köszi
Köszi
A TIK_TAK sw.-klub tulaja maci üvölt a telefonba a vendéggel, más klubban kedvesebben látják a kulturáltan kikapcsolódni vágyó párokat?!
valakinek van tapasztalata a szegedi helyről?
Szia!
Megtudnád mondani hogy hol van az új club?
Köszi (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 26. vasárnap 09:19
Megtudnád mondani hogy hol van az új club?
Köszi (Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 01. 26. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagy a valószínűsége, hogy nem, mert nyitottak egy másikat, más településen.
Nagy a valószínűsége, hogy nem, mert nyitottak egy másikat, más településen.
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2014. 01. 25. szombat 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy tud valaki Swinger klubot Veszprém,Zala,Somogy,Vas megyékben?Köszönöm!
Tudja valaki,h miért zárt be Enesén a Cleopatra,s h kinyit még?
Hogy minek kell történnie?
A Swingerben a NEM az NEM-t jelent, tehát ha egy nő/férfi (ez utóbbi ritkább) a közeledésedre azt mondja, hogy bocsi de NEM, akkor azt indoklás nélkül fogadd el! HA! tegyük fel te nem fogadod el a választ és tovább nyomulsz a kiszemelt prédára, mert te úgy érzed kifizetted azt a pénzt akkor neked minden nő tegye szét a lábát..és már a nőt zavarja , hogy fogdosod, alányúlsz stb stb..talán még többet is ittál a kelleténél és te úgy érzed, hogy TE vagy a "Jani" és neked senki se mondhat NEM-t, na ekkor a nő szól a tulajdonosnak, hogy tolakodóan viselkedsz. Ezt követheti egy figyelmeztetés és ha ennek ellenére tovább csinálod amit elkezdtél.... simán kitehetnek a klubból. Láttam már erre példát, és még az illető volt felháborodva! (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 01. 04. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 21:24
A Swingerben a NEM az NEM-t jelent, tehát ha egy nő/férfi (ez utóbbi ritkább) a közeledésedre azt mondja, hogy bocsi de NEM, akkor azt indoklás nélkül fogadd el! HA! tegyük fel te nem fogadod el a választ és tovább nyomulsz a kiszemelt prédára, mert te úgy érzed kifizetted azt a pénzt akkor neked minden nő tegye szét a lábát..és már a nőt zavarja , hogy fogdosod, alányúlsz stb stb..talán még többet is ittál a kelleténél és te úgy érzed, hogy TE vagy a "Jani" és neked senki se mondhat NEM-t, na ekkor a nő szól a tulajdonosnak, hogy tolakodóan viselkedsz. Ezt követheti egy figyelmeztetés és ha ennek ellenére tovább csinálod amit elkezdtél.... simán kitehetnek a klubból. Láttam már erre példát, és még az illető volt felháborodva! (Ez egy válasz Kanellos üzenetére (2014. 01. 04. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Csak egy kérdés Swinger klubok és tapasztalatok terén van valakinek olyan saját története, amikor egy vendég panasza miatt , a tulajdonos távozásra kért fel valakit is ?
Sokat írnak a klubbok a Swinger etikáról de arról még nem olvastam sehol, hogy egy vendéget távozásra szólítottak fel azért mert megsérti a viselkedési normákat.
Van ilyen volt ilyen ? ? Minek kell történnie mennyire kell eldurvuljon a helyzet, hogy a házigazda közbelépjen ?
Csak egy kérdés Swinger klubok és tapasztalatok terén van valakinek olyan saját története, amikor egy vendég panasza miatt , a tulajdonos távozásra kért fel valakit is ?
Sokat írnak a klubbok a Swinger etikáról de arról még nem olvastam sehol, hogy egy vendéget távozásra szólítottak fel azért mert megsérti a viselkedési normákat.
Van ilyen volt ilyen ? ? Minek kell történnie mennyire kell eldurvuljon a helyzet, hogy a házigazda közbelépjen ?
Nekünk is. Akartunk adni még egy esélyt de úgy látszik jól tettük hogy nem adtunk.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 01. 24. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
nekünk is ez volt a véleményünk arról a helyről.sajnos.
(Ez egy válasz ilba79 üzenetére (2014. 01. 22. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 22. szerda 11:55

Mi eddig kétszer voltunk a Club Paradiseban, de konkrétan fél óra után kijöttünk! :-( Sajnos nem az amire vágytunk! A dohányfüst az ordító zene, és az italozás miatt nekünk nem jött be! Adtunk még egy esélyt és sajnos az is ugyanaz lett! A páromat már biztos nem veszem rá, hogy újból odamenjünk! :-(
A Tik Takban eddig 5* voltunk, túlnyomórészt szerdán, de az nagyon bejött! Nagyon jó a társaság, több fiatallal is találkoztunk, és szédületes ahogy elindul az élet!
A Tik Takban eddig 5* voltunk, túlnyomórészt szerdán, de az nagyon bejött! Nagyon jó a társaság, több fiatallal is találkoztunk, és szédületes ahogy elindul az élet!

...nem a barátom, ő csak szereti a faszt! férfiszerű létére mindeni a szopás!
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 01. 24. péntek 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Akinek háry jani a barátja...)
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 20. hétfő 19:59
Törölt felhasználó (804968)

igen, én voltam ott barátommal, haríyanival, jól éreztem magam, jó volt látni, ahogy barátom, haríyani 4-5 faszt kezelésbe vett
ott ezt is szabad, bátran ajánlom!

Igen,igazad van.....egész más a két hely és a két nap is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 22. szerda 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 22. szerda 18:21

Törölt felhasználó (901625)

Egy szombati napot egy szerdaival összehasonlítani .....
A Paradiseben is más a két nap... A Tiktakban is!

Egy szombati napot egy szerdaival összehasonlítani .....
A Paradiseben is más a két nap... A Tiktakban is!

Mi eddig kétszer voltunk a Club Paradiseban, de konkrétan fél óra után kijöttünk! :-( Sajnos nem az amire vágytunk! A dohányfüst az ordító zene, és az italozás miatt nekünk nem jött be! Adtunk még egy esélyt és sajnos az is ugyanaz lett! A páromat már biztos nem veszem rá, hogy újból odamenjünk! :-(

Drága berekmeria!Te tényleg valamelyik másik hellyel kevered össze ezt a klubot,vagy lehet,biszex napon voltatok,az pedig nagyon nem szombat.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 20. hétfő 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 20. hétfő 19:59

Törölt felhasználó (804968)

igen, én voltam ott barátommal, haríyanival, jól éreztem magam, jó volt látni, ahogy barátom, haríyani 4-5 faszt kezelésbe vett
ott ezt is szabad, bátran ajánlom!