TATA NAGYON IS MŰKÖDIK CSAK REIZNI KELL ÉS IGEN ÉLŐ A TEL SZÁMUK IS
Nem lehet, hogy nem a Paradise a katasztrófa?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 02. 08. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 16:06

na kiváncsiak leszünk milyen lett mert amikor mi voltunk katasztrofa volt
Sziasztok !
Engemet két éve meghívtak a tatai klubba csak sajna akkor munkanélküli révén nem tudtam élni a lehetőséggel. Most elmennék ha lenne parterem ehhez a kalandos kikapcsolódási formához valahol Budapest környékén.
Engemet két éve meghívtak a tatai klubba csak sajna akkor munkanélküli révén nem tudtam élni a lehetőséggel. Most elmennék ha lenne parterem ehhez a kalandos kikapcsolódási formához valahol Budapest környékén.
A sok félre értessek elkerülése véget Tata-i klub működik mi voltunk ott és nincs bezárva,fel lehet hívni őket és rá is lehet keresni!! Nagyon egyszerű google mindenben segít.
Azért tart itt az ország is mert ilyen birka effektus van.
Azért tart itt az ország is mert ilyen birka effektus van.
na kiváncsiak leszünk milyen lett mert amikor mi voltunk katasztrofa volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 08. szombat 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 06:10
Törölt felhasználó (756889)

Szombaton paradise.......vas beszámoló
Kedves Bambara!Válaszoltam privátban!Üzifalunk meg van de csak a regisztrált felhasználók számára!!De nem szeretnék felesleges "vitákba" belemenni! Nem azért van ez a fórum!!Köszönöm és Szép Napot Mindenkinek!!!!
Kedves Bambara!
Ha itt a fórumon elkezdődik egy "megy a klub-nem megy a klub" vita-értekezés, vagy nevezzük bárminek kis idő kell csak hogy ismét valami buta indulat is felkapja a fejét és megint zárolják a fórumot akár.
Szerintem erre nincs szükség.
Tény: az egyik, általad említett klub napok óta elérhetetlen, a másik meg elérhető. Tehát az egyik nem működik nagy valószínűséggel, a másik viszont telefonon is elérhető, és megy. Bár lehet hogy a nem működő weblappal bíró klub új site-ot kap, azért elérhetetlen ideiglenesen! Majd az idő bizonyít!
Ennyi!
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 02. 08. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha itt a fórumon elkezdődik egy "megy a klub-nem megy a klub" vita-értekezés, vagy nevezzük bárminek kis idő kell csak hogy ismét valami buta indulat is felkapja a fejét és megint zárolják a fórumot akár.
Szerintem erre nincs szükség.
Tény: az egyik, általad említett klub napok óta elérhetetlen, a másik meg elérhető. Tehát az egyik nem működik nagy valószínűséggel, a másik viszont telefonon is elérhető, és megy. Bár lehet hogy a nem működő weblappal bíró klub új site-ot kap, azért elérhetetlen ideiglenesen! Majd az idő bizonyít!

Ennyi!

remélem szaftos beszámoló lesz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 08. szombat 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 06:10

Törölt felhasználó (756889)

Miért kell privátban cáfolni?Ezt nem vágom
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Se dátum se üzenőfal semmi.
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 02. 08. szombat 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 08. szombat 11:35

AHogy privátban is írtam több fórumon is ez jött le és az oldal sem győzött meg az ellenkezőjéről.Ha nem így van annak csak örülünk, de akkor ezt az oldalon is nyomatékosítsátok, mert a jelenlegi info alapnán pont tegnapi is lehetne meg 2 éves is.
AHogy privátban is írtam több fórumon is ez jött le és az oldal sem győzött meg az ellenkezőjéről.Ha nem így van annak csak örülünk, de akkor ezt az oldalon is nyomatékosítsátok, mert a jelenlegi info alapnán pont tegnapi is lehetne meg 2 éves is.
(Ez egy válasz szidy4 üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 06. csütörtök 15:23

Kedves Bambara69! Szeretnélek megkérni hogy ne terjessz téves infókat a tatai klubról mert NEM ZÁRT BE!!Mielőtt bármit is írnál kérlek informálódj!több oldalon is megtalálható az új üzemeltetés alatt futó club új elérhetősége!Köszönöm!Szép Napot Mindenkinek!!
Kedves Bambara69! Szeretnélek megkérni hogy ne terjessz téves infókat a tatai klubról mert NEM ZÁRT BE!!Mielőtt bármit is írnál kérlek informálódj!több oldalon is megtalálható az új üzemeltetés alatt futó club új elérhetősége!Köszönöm!Szép Napot Mindenkinek!!
Az egyiket én cáfolnám! ( privátban )
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 06. csütörtök 13:57

Némi friss infó aki tud megerősítsét jelezze:
tata ismét bezárt!
sdc bezárt!
tata ismét bezárt!
sdc bezárt!
köszi, végre valaki
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Némi friss infó aki tud megerősítsét jelezze:
tata ismét bezárt!
sdc bezárt!
tata ismét bezárt!
sdc bezárt!
ha kezdők vagytok akkor martini pl.
vagy tata (Ez egy válasz cse_keres üzenetére (2014. 02. 04. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 06:01
vagy tata (Ez egy válasz cse_keres üzenetére (2014. 02. 04. kedd 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenképpen írunk, de nem tudjuk, hogy kinyitott e. Igaz, azt sem tudtuk, hogy bezárt. A legegyszerűbb, ha ma felhívom az oldalon jelölt telefonon

nem lep meg...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 02. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 02. vasárnap 08:32
Törölt felhasználó (831676)

A TIK_TAK sw.-klub tulaja maci üvölt a telefonba a vendéggel, más klubban kedvesebben látják a kulturáltan kikapcsolódni vágyó párokat?!
Sajnos nem nyitott újra és ilyen formában nem is fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 04. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 13:11
Törölt felhasználó (139893)

Szia mi párszor voltunk,
kb 8-10 pár meg 5-6 szóló pasi a létszám 2 szoba van nyitva de amúgy elfogadható

Szia mi párszor voltunk,
kb 8-10 pár meg 5-6 szóló pasi a létszám 2 szoba van nyitva de amúgy elfogadható
(Ez egy válasz gebor03 üzenetére (2014. 02. 01. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)