Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 232 233 234 235 236 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1744   2014. 03. 06. csütörtök 10:48
X Törölt felhasználó (745787)
Ti mindig együtt próbálkoztok a pároddal? Nyitottak vagytok szóló beszálló felé is?

Ha leteszed a szemüveget láthatod, hogy azon túl hogy mint szolgáltatót megvédtem a Tik-Takot, de az általad írt jelenséget én is észletem, és ki is fejtettem. Nem tudom, hogy miért merev a hangulat néha egy-egy klubban, de biztosan nem a hely szelleme a hibás!
Valahol máshol lehet az a bizonyos eb elhantolva! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (766796)
2014. 03. 06. csütörtök 09:30
Mi is többször voltunk már a Tik-Tak ban és tényleg a hely kifigástalan.
Mi nyitottak voltunk sok mindenre "akik ismernek tudják smile " , de többször csak kettesben voltunk.
Nem kívántak csatlakozni hozzánk. :(
Volt, hogy együtt felmentünk egy párral, majd azt mondták Bocsi de ők kivárásra játszanak! Semmi baj sziasztok!
Majd az éjszaka végén mikor már nem győztek tovább várni, szóltak nincs kedvünk csatlakozni?
Akkor már nem volt, bár energiánk se! smile
Az biztos szerintünk, de ez csak a mi véleményünk amikor mi ott voltunk, egyszer sem volt buli hangulat, nem táncolt senki akik már ismerték egymást külön együtt voltak, de azért mi jól éreztük magunkat minden alkalommal! smile
#1743   2014. 03. 06. csütörtök 10:23
X Törölt felhasználó (899398)
"Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát." .... ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 03. 05. szerda 20:15
Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát.

1. Szerintem nem probléma, ha egy társaságban, vagy jobban mondva egy tömegben számomra esztétikai értékkel kevéssé bíró emberek is vannak. Még akár jófejek is lehetnek, azontúl hogy maximálisan elférek tőlük.

2. Egy este hangulata az ott lévő embereken múlik. Rajtad is.

3. A te szórakozásod elsősorban magadon múlik. Ha nyitott vagy sok minden fog történni, ha valami elvárásnak akarsz megfelelni, akkor csak a bosszúság marad. De többnyire fölösleges mást okolni a saját "kudarcodért"!

Az ember egy ilyen helyre azért megy, hogy jól szórakozzon. Ehhez azonban el kell engedje magát, sőt nem árt egy kis bátorság sem, ahogy azt Télanyó írta.
Az biztos, hogy azok a klubokban ahova több nem pár jár oldottabb a hangulat, a Tik-Tak pedig a párok törzshelye. Vannak persze olyan párok, akik egy szvinger klubban is képesek egymást elengedni szórakozni, ők nagy értékei a swinger közösségnek, de a Tik-takban a nagy számok törvénye alapján a párok többsége nem ilyen.

Ez a jelenség adott, de nem a helyen múlik. Ezen érdemes lenne eltanakodni! smile

Részemről nem klubháborúról volt szó. Sajnálom, hogy ennyire Rád gyógyult az a bizonyos szemüveg! smile
#1742   2014. 03. 06. csütörtök 10:20
X Törölt felhasználó (901625)
Tényleg.... Mi már találkoztunk ott..... (is) wink wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (766796)
2014. 03. 06. csütörtök 09:30
Mi nyitottak voltunk sok mindenre "akik ismernek tudják smile " , de többször csak kettesben voltunk.
Volt, hogy együtt felmentünk egy párral, majd azt mondták Bocsi de ők kivárásra játszanak! Semmi baj sziasztok!
Majd az éjszaka végén mikor már nem győztek tovább várni, szóltak nincs kedvünk csatlakozni?
Az biztos szerintünk, de ez csak a mi véleményünk amikor mi ott voltunk, egyszer sem volt buli hangulat, nem táncolt senki akik már ismerték egymást külön együtt voltak, de azért mi jól éreztük magunkat minden alkalommal! smile
#1741   2014. 03. 06. csütörtök 09:30
X Törölt felhasználó (766796)
#1740   2014. 03. 06. csütörtök 09:11
X Törölt felhasználó (766796)
smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2014. 03. 06. csütörtök 08:28
Azért egy szemészetre neked sem ártana elmenned.......
#1739   2014. 03. 06. csütörtök 08:28
X Törölt felhasználó (901625)
Azért egy szemészetre neked sem ártana elmenned.......
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 20:15
Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát.

1. Szerintem nem probléma, ha egy társaságban, vagy jobban mondva egy tömegben számomra esztétikai értékkel kevéssé bíró emberek is vannak. Még akár jófejek is lehetnek, azontúl hogy maximálisan elférek tőlük.

3. A te szórakozásod elsősorban magadon múlik. Ha nyitott vagy sok minden fog történni, ha valami elvárásnak akarsz megfelelni, akkor csak a bosszúság marad. De többnyire fölösleges mást okolni a saját "kudarcodért"!

Az ember egy ilyen helyre azért megy, hogy jól szórakozzon. Ehhez azonban el kell engedje magát, sőt nem árt egy kis bátorság sem, ahogy azt Télanyó írta.
Az biztos, hogy azok a klubokban ahova több nem pár jár oldottabb a hangulat, a Tik-Tak pedig a párok törzshelye. Vannak persze olyan párok, akik egy szvinger klubban is képesek egymást elengedni szórakozni, ők nagy értékei a swinger közösségnek, de a Tik-takban a nagy számok törvénye alapján a párok többsége nem ilyen.

Ez a jelenség adott, de nem a helyen múlik. Ezen érdemes lenne eltanakodni! smile

Részemről nem klubháborúról volt szó. Sajnálom, hogy ennyire Rád gyógyult az a bizonyos szemüveg! smile
#1738   2014. 03. 05. szerda 23:06
swingerpar74 swingerpar74
Persze, hogy megértettük, hiszen nincs szövegértési problémánk! smile
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 17:00
Köszi ezt mi is így gondoljuk,Ti megértettétek azt amit leírtunk,...*********************

(moderálva:e)
#1737   2014. 03. 05. szerda 20:35
ravenna ravenna VIP Admin
... tartom a #1742. bejegyzésem... Nem kéne senkit se kritizálni a külalakjáért és azért sem hogy hol érezte jól magát, vagy hol nem.
Az hogy valakinek bejön egy klub, másnak nem, azt is el kell tudni fogadni. Azért pedig hogy ki hol érzi jól magát, arról nem egy klub tehet, hanem az épp akkor ott levő társaság. A klub csak egy keret a dolgokhoz, bár tény ha ez a keret valakinek nem tetszik ott ha megszakad, akkor se fogja jól érezni magát.
Persze lehet provokálni egymást, hogy kinek mi tetszik és a másik hely miért nem jó.... ez szívetek joga. Csak épp nincs értelme.

Megismételném: Nem kell provokálni egymást se ravaszan, álcázva, becsomagolva, vagy épp régi sérelmek miatt, sem pedig izmoskodva nyílt színen, hogy "ide lőjetek".
A rossz tapasztalat is tapasztalat, és az elvakult rózsaszín köd is lehet pozitív. Csak kérlek Titeket: Ne egymást piszkáljátok
#1736   2014. 03. 05. szerda 20:15

(Ez egy válasz vklau üzenetére (2014. 03. 05. szerda 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 19:43
Én már egy szót sem merek itt nagyon szólni,mert legutóbb,amikor a Paradise klubot dicsértem,illetve csak le mertem írni,hogy milyen jó brigád volt épp akkor,és milyen sokan voltunk,akkor minden voltam,csak nagyságos kisasszony nem.....óriási felháborodás volt belőle...szóval hajrá tik-tak és martini fanok...de ne feledjétek,azon kívül is van élet! beka3
#1735   2014. 03. 05. szerda 19:43
vklau vklau
Én már egy szót sem merek itt nagyon szólni,mert legutóbb,amikor a Paradise klubot dicsértem,illetve csak le mertem írni,hogy milyen jó brigád volt épp akkor,és milyen sokan voltunk,akkor minden voltam,csak nagyságos kisasszony nem.....óriási felháborodás volt belőle...szóval hajrá tik-tak és martini fanok...de ne feledjétek,azon kívül is van élet! beka3
#1734   2014. 03. 05. szerda 17:00
feu1 feu1
Köszi ezt mi is így gondoljuk,Ti megértettétek azt amit leírtunk,...*********************

(moderálva:e)
(Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 16:03
Úgy látszik ezen a fórumon sem lehet a TT-ről egy rossz szót sem írni, ugyanúgy, mint a vermutos klubról. Azonnal lefikázzátok azokat az embereket, akik leírják negatív tapasztalataikat és nem felmagasztalják az égig!
Engedjétek már meg, hogy le lehessen írni a rossz tapasztalatokat is.
#1733   2014. 03. 05. szerda 16:29
Miért ne lehetne!

Valóban jellemző a Tik-Takra egy fajta merevség, ami abból adódik, hogy sok pár egyáltalán nem nyitott másokra, vagy elméletileg nyitott, de gyakorlatilag nem létezik olyan élő ember, aki az ő szintjüket megüti. smile
De ettől, ha Te valóban nyitott vagy és szexelni akarsz, nem pedig magával Aphroditéval, vagy Szép Helénával találkozni, fordízott esetben talán Hermész, Apollon, vagy Achilleus jöhetne szóba wink

Szóval, ha megelégszel húsvér emberekkel akkor nagyon is jót lehet szórakozni, mert a szolgáltatással nincs igazából probléma.

De konkrét esetben mi volt a baj? Voltak duckók is a vendégek között és nem átallottak pénzt kérni a szolgáltatásokért.
Ez tényleg probléma?

A kommunikációs zavar, és az, hogy sokan nem tudják mit is akarnak minden swinger klubra igaz, csak a Tik-Takba szeretnek valamiért járni a legkezdőbb, a legbizonytalanabb párok. De ebben is van szépség. És ettől nem a hely rossz. Egyébként is estéről estére változik.

De tőlem mindenki leírhatja a negatív véleményét is, amivel természetesen vitatkozni fog, akinek más az élménye.

Van egy mondás. "Aki szelet vet vihart arat."
Természetes ha bedobsz egy szélsőséges véleményt arra a válasz is szélsőséges lesz. De itt talán leginkább azért szóltam, mert nem akartam, hogy a butaság tenyésszen, ízlés terror, valamit swinger rezsicsökkentés formájában.

smile smile smile
(Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Úgy látszik ezen a fórumon sem lehet a TT-ről egy rossz szót sem írni, ugyanúgy, mint a vermutos klubról. Azonnal lefikázzátok azokat az embereket, akik leírják negatív tapasztalataikat és nem felmagasztalják az égig!
#1732   2014. 03. 05. szerda 16:17
vklau vklau
Ott a pont!!!
#1731   2014. 03. 05. szerda 16:03
swingerpar74 swingerpar74
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 13:49
Nem személyeskedni akarok, de Neked és minden fórumtársnak nem furcsa, hogy egy ember, aki állítólag jól érezte magát valahol, az idegből lefikázza azt helyet mondvacsinált indokok alapján, de a legnagyobb bűn talán az volt, hogy nem tiltottak ki néhány, kényes ízlésének nem megfelelő embert, illetve azok a srácok, akik őt egyáltalán semmi szín alatt nem érdekelték, akkor se érdekelték volna, ha egyébként érdekelték volna. nyes

Te érted ezt, Ravenna?

A másik téma, hogy mi itt ebben az édeni országban mindent ingyen szeretnénk, plusz közben üveggel vakargassák a seggünket válogatott szép jobbágyok...

Ez ráadásul túl is mutat a swingerezés kérdésén! nyes
#1730   2014. 03. 05. szerda 13:49
Nem személyeskedni akarok, de Neked és minden fórumtársnak nem furcsa, hogy egy ember, aki állítólag jól érezte magát valahol, az idegből lefikázza azt helyet mondvacsinált indokok alapján, de a legnagyobb bűn talán az volt, hogy nem tiltottak ki néhány, kényes ízlésének nem megfelelő embert, illetve azok a srácok, akik őt egyáltalán semmi szín alatt nem érdekelték, akkor se érdekelték volna, ha egyébként érdekelték volna. nyes

Te érted ezt, Ravenna?

A másik téma, hogy mi itt ebben az édeni országban mindent ingyen szeretnénk, plusz közben üveggel vakargassák a seggünket válogatott szép jobbágyok...

Ez ráadásul túl is mutat a swingerezés kérdésén! nyes
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 03. 05. szerda 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2014. 03. 05. szerda 13:28
... Az indulatokat - akár történések, vagy személyek iránt - ne itt éljétek ki.
Lehet érvelni, vagy ellenérveket felhozni bármi ellen, de ne személyeskedjetek!
#1729   2014. 03. 05. szerda 13:28
ravenna ravenna VIP Admin
... Az indulatokat - akár történések, vagy személyek iránt - ne itt éljétek ki.
Lehet érvelni, vagy ellenérveket felhozni bármi ellen, de ne személyeskedjetek!
#1728   2014. 03. 05. szerda 12:43
feu1 feu1
ennek a fórumnak az a címe,hogy: Swinger klubok és tapasztalatok.
Én a tapasztalatomat írtam le,szerintem, remélem ez nem baj.
Illetve igazat adtam Mayaah nevű felhasználónak.(vagy megerősítettem a hitelességét)
mindig csak jót szabad írni? a negatív is egy kritika. és igen is ezek tudatába lehet ilyen estékre is számítani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 12:06
Ha jól érezted magad akkor meg miért fikázod? Nem értem!

Tudod nem illik, nem korrekt, azon fanyalogni, hogy milyen emberek voltak ott rajtad kívül. Ha nem érted sem magyarázom tovább!
Egy számodra nem tetsző embernek is pont annyi joga van ott lenni, mint neked. Lehet Te sem tetszel egy csomó embernek, de hogyan élnéd meg, ha ezen az alapon kitiltanának?
#1727   2014. 03. 05. szerda 12:06
Ha jól érezted magad akkor meg miért fikázod? Nem értem!

Tudod nem illik, nem korrekt, azon fanyalogni, hogy milyen emberek voltak ott rajtad kívül. Ha nem érted sem magyarázom tovább!
Egy számodra nem tetsző embernek is pont annyi joga van ott lenni, mint neked. Lehet Te sem tetszel egy csomó embernek, de hogyan élnéd meg, ha ezen az alapon kitiltanának?
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 11:55
Ember Te miről beszélsz? olvasd már el amit írtam és próbáld meg értelmezni!
Én egy szóval nem említettem,hogy szar volt a hangulat,vagy nem találtuk volna meg a számításunkat,elképzelésünket egy másik párral.Túl súly emlegetése mint ilyen részemről ???
Rasszizmus??? miről beszélsz? mi van veled??
Mi eddig minden alkalommal,itt is és máshol is jól tudtuk érezni magunkat egy ilyen helyen!!!!!!
#1726   2014. 03. 05. szerda 11:55
feu1 feu1
Ember Te miről beszélsz? olvasd már el amit írtam és próbáld meg értelmezni!
Én egy szóval nem említettem,hogy szar volt a hangulat,vagy nem találtuk volna meg a számításunkat,elképzelésünket egy másik párral.Túl súly emlegetése mint ilyen részemről ???
Rasszizmus??? miről beszélsz? mi van veled??
Mi eddig minden alkalommal,itt is és máshol is jól tudtuk érezni magunkat egy ilyen helyen!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 08:56
Ott voltál, és szar volt a hangulat? Te biztos nem tehetsz róla?

A túlsúlyos emberek ilyen emlegetése, ami nálad előfordul, az már-már rasszizmus! Ennyi előítélettel és összeférhetetlenséggel ne is várd, hogy jól tudod érezni magad egy ilyen helyen!

Nem tetszik valaki? Férj el tőle és kerüld el! Ha bepróbálkozik mondj egy határozott, de nem lesajnáló nemet, de mindig mindenkor tiszteld, mint embert. Attól, hogy neked nem tetszik még tetszhet nagyon sokmindenkinek!

Peace!
#1725   2014. 03. 05. szerda 08:56
Ott voltál, és szar volt a hangulat? Te biztos nem tehetsz róla?

A túlsúlyos emberek ilyen emlegetése, ami nálad előfordul, az már-már rasszizmus! Ennyi előítélettel és összeférhetetlenséggel ne is várd, hogy jól tudod érezni magad egy ilyen helyen!

Nem tetszik valaki? Férj el tőle és kerüld el! Ha bepróbálkozik mondj egy határozott, de nem lesajnáló nemet, de mindig mindenkor tiszteld, mint embert. Attól, hogy neked nem tetszik még tetszhet nagyon sokmindenkinek!

Peace!
(Ez egy válasz feu1 üzenetére (2014. 03. 05. szerda 05:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 05:35
Sziasztok!
Mi is ott voltunk szombaton,igen,minden szó amit leírtatok igaz. Erről a szombatról ugyan ez a véleményünk.
Mi a múltkor is belefutottunk egy általatok extra síze-nek nevezett társaságba,hát valóba lehangoló látvány volt
akkor is és most is. Szóló pasi minket ugyan nem érdekel,de a felhozatal belőlük valóban siralmas.
Többszöri Tik-Tak látogatással a hátunk mögött valóban azt érezzük,hogy ez a klub is elkezdett lecsúszni.
Az ár?! igen ez a plusz 2000 ft nem jó irány szerintünk.
A kiszolgálás és a kaja az rendbe van,dicséretes,de ez nem egy étterem ezért nem akarom agyon dicsérni.

... 232 233 234 235 236 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: tegnap 11:54

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!