Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 231 232 233 234 235 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1762   2014. 03. 31. hétfő 10:58
X Törölt felhasználó (139893)
Szia minket érdeklne részletesen..Dl beszámolotok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 31. hétfő 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (899398)
2014. 03. 31. hétfő 06:47
Ma: Dreamland beszámoló...
#1761   2014. 03. 31. hétfő 06:47
X Törölt felhasználó (899398)
Ma: Dreamland beszámoló...
#1760   2014. 03. 28. péntek 10:25
szidy4 szidy4
Sziasztok! A sok privát levél utàn szeretném kiirni hogy a tatai klub nincs zàrva! Vàrnak szeretettel Mindenkit!!! Szép Napot Mindenkinek! smile
#1759   2014. 03. 25. kedd 20:26
zsozs70 zsozs70
csak jót lehet mondani róla.menjetek mindenkép
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 25. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 25. kedd 06:52
Valakinek tapasztalat a drealmand swinger klubról? Akár privátba is írhattok.
Köszönöm.
#1758   2014. 03. 25. kedd 06:52
Valakinek tapasztalat a drealmand swinger klubról? Akár privátba is írhattok.
Köszönöm.
#1757   2014. 03. 18. kedd 20:19
X Törölt felhasználó (883175)
de jó lenne ezt újraátélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 11. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (849001)
2012. 08. 11. szombat 11:13
A kezdőpáros női tagja vagyok. A hétvégén elmentünk egy swinger klubba másodjára. Első alkalommal amikor voltunk nem igazán történt semmi, inkább csak szétnéztünk, felmértük a terepet.
Most viszont már oldottabbak voltunk, meg is történt amit szerettünk volna.
Este fél 11 körül értünk oda, kiültünk a teraszra, iszogattunk, beszélgettünk a többiekkel.
A Célunk plusz egy pasi volt aki csatlakozna hozzánk.
Mivel ekkor még nem volt egy szóló pasi sem úgy döntöttünk átöltözünk és benézünk a török fürdőbe. Nem volt bent senki, én kényelmesen elhelyezkedtem a párom félretolta a bugyimat és elkezdett az ujjaival kényeztetni.Izgató volt az a tudat is hogy bármikor bejöhet valaki. Imádom amikor az ujjaival izgatja a csiklómat körkörösen egyre gyorsabban, és az a hangulat a fürdőben / égtek a gyertyák a kő langyos volt/ ...
Nem is kellett sok idő mire eljutottam az orgazmusig. eljen
Ezután még megittuk az italunkat és felmentünk az emeletre egy üres szobába. Lefeküdtünk a fél szobányi méretű ágyra és elkezdtünk egymást kényeztetni. Én ekkor vettem észre hogy ott ül az ágy melletti széken egy pasi aki minket néz. A párommal egymásra néztünk és mondtam neki hogy OK. Erre ő szólt neki hogyha akar beszállhat.
Odafeküdt mellém az ágyra és simogatva közeledett hozzám. Széttárta a lábam és a nyelvével izgatta a csiklómat.
Fantasztikus volt ahogy nyalta a puncimat és ujjazott! Odanyúltam a kezemmel a farkához és éreztem hogy brutális kemény és vastag.
Ekkor én négykézlábra pozicionáltam és a párom farkát nyalogattam a nyelvemmel miközben ő gumit húzott és belémhatolt.
Gyengéden mozgatta a farkát a puncimba majd mondta hogy váltsunk poziciót. Én a hátamra feküdtem ő fölém jött és így folytattuk. Annyira élveztem hogy a hangos nyögések hallatán többen is benéztek a szobába.
Nagyon jól csinálta, egyre gyorsítva a tempót, mintha érezte volna hogy nekem erre van szükségem, én így szeretem!
Majd mikor a lábaimat feltette a vállára na az már maga volt a mennyország! Ekkor a párommal szinte már nem is nagyon tudtam foglalkozni annyira átadtam magam az élvezetnek a pasival. Olyan meleg volt a szobában hogy éreztem ahogy csöppen rám az izzadság a fiúról. De ez akkor nem számított.
A párom látta hogy rólam is folyik a víz és elment törölközőért, ekkor a fiú leengedte a lábam, szinte rám feküdt és kaptam tőle egy puszit, persze az aktivitása ekkor sem hagyott alább, egyre gyorsította a tempót én meg már alig kaptam levegőt.. és eljött a csúcspont...
Hm...mit ne mondjak isteni volt!!!
Ezután a párommal mi is megfürdöttünk, lementünk inni egy italt majd egy üres szobában a szobaajtót becsukva feltettük az i-re a pontot! kacsint
Utána még kicsit beszélgettünk a többiekkel és elindultunk haza.
Itthon még 1 pontot tettünk az i-re.....
#1756   2014. 03. 17. hétfő 20:06
X Törölt felhasználó (909651)
Sziasztok!
Sajnos nem tudtunk most szombaton elmenni de a héten be pótoljuk és megyünk.
(Ez egy válasz swingerpar74 üzenetére (2014. 03. 17. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 17. hétfő 13:41
Sziasztok!
Most véletlenül szombaton voltunk a Budaörsön a Paradise-be. Karaoke party volt meghirdetve és nagyon jól éreztük magunkat. A társaság kellemes, intelligens, barátságos és érdeklődő, mindenkire figyelnek, bevonják az új vendégeket a társaságba. Nem láttunk magára hagyott embereket, beszélgetnek, ismerkednek egymással, ami egy swinger klubban pont így elvárható.
Fergeteges buli résztvevői lehettünk. Mi eddig mindig pénteken voltunk ott, így a csendesebb, ismerkedősebb hangulatú éjszaka után meglepő volt az ilyen jó hangulatú buli.
Az ételválaszték finom, ízletes, az italválaszték megfelelő, bár nem volt Jameson (mi ha wiskey-t iszunk, ezt szeretjük) bár még sose kértünk ezt, mert eddig mindig lightosabb italt fogyasztottunk.
Mindent összevetve, kiválóan éreztük magunkat és váltakozva (péntek-szomat) fogjuk látogatni a klubot.
#1755   2014. 03. 17. hétfő 13:41
swingerpar74 swingerpar74
Sziasztok!
Most véletlenül szombaton voltunk a Budaörsön a Paradise-be. Karaoke party volt meghirdetve és nagyon jól éreztük magunkat. A társaság kellemes, intelligens, barátságos és érdeklődő, mindenkire figyelnek, bevonják az új vendégeket a társaságba. Nem láttunk magára hagyott embereket, beszélgetnek, ismerkednek egymással, ami egy swinger klubban pont így elvárható.
Fergeteges buli résztvevői lehettünk. Mi eddig mindig pénteken voltunk ott, így a csendesebb, ismerkedősebb hangulatú éjszaka után meglepő volt az ilyen jó hangulatú buli.
Az ételválaszték finom, ízletes, az italválaszték megfelelő, bár nem volt Jameson (mi ha wiskey-t iszunk, ezt szeretjük) bár még sose kértünk ezt, mert eddig mindig lightosabb italt fogyasztottunk.
Mindent összevetve, kiválóan éreztük magunkat és váltakozva (péntek-szomat) fogjuk látogatni a klubot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 10. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909651)
2014. 03. 10. hétfő 09:41
Sziasztok! Én a Halgatagok férfitagja vagyok. Mi nem vagyunk "TIK-TAK" fanok. Mi szombaton a Paradiseben voltunk ahol egy fergeteges buli volt ismét, Nőnapi köszöntővel a hölgyek virágot kaptak és meg volt spékelve táncos fiúval, szülinapi köszöntés ami elmaradhatatlan,és természetesen a Zoltánok is meglettek köszöntve. Mindezek mellett akciókban is dúskált az éjszaka. Nem először voltunk ebben a klubban de nem is utoljára.Igaz hogy itt kb:25 pár de lehet hogy több és kb:5 szóló pasi volt. A kiszolgálás ennek ellenére gyors volt és maximális és lehettek volna többen is a törülközők akkor sem fogytak volna el. Voltak új első bálozók is akik nagyon jól érezték magukat.Mindez köszönhető a klub vezetőjének és a személyzetének. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
#1754   2014. 03. 10. hétfő 09:41
X Törölt felhasználó (909651)
Sziasztok! Én a Halgatagok férfitagja vagyok. Mi nem vagyunk "TIK-TAK" fanok. Mi szombaton a Paradiseben voltunk ahol egy fergeteges buli volt ismét, Nőnapi köszöntővel a hölgyek virágot kaptak és meg volt spékelve táncos fiúval, szülinapi köszöntés ami elmaradhatatlan,és természetesen a Zoltánok is meglettek köszöntve. Mindezek mellett akciókban is dúskált az éjszaka. Nem először voltunk ebben a klubban de nem is utoljára.Igaz hogy itt kb:25 pár de lehet hogy több és kb:5 szóló pasi volt. A kiszolgálás ennek ellenére gyors volt és maximális és lehettek volna többen is a törülközők akkor sem fogytak volna el. Voltak új első bálozók is akik nagyon jól érezték magukat.Mindez köszönhető a klub vezetőjének és a személyzetének. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
#1753   2014. 03. 10. hétfő 05:07
Azt szeretnénk legközelebb kipróbálni, lakinek van infoja róla?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 09. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (910683)
2014. 03. 09. vasárnap 19:38
Dreamland ?
#1752   2014. 03. 09. vasárnap 19:38
X Törölt felhasználó (910683)
Dreamland ?
#1751   2014. 03. 09. vasárnap 09:25
Télanyó Télanyó
Érdekes tapasztalatokkal gazdagodtunk a tegnapi Tik-tak éjszakánkon.A Valentin napi "őrület" és áremelés, meg persze az utána kialakult polémia folyományaként sejtettük, egy kicsit más élmény lesz, és igazunk lett.A létszám ahhoz képest, hogy nőnapi buli, és szombat, jóval kisebb volt a megszokottnál..., ezt már az üzenőfal csendessége is sugallta, és itt véget is ér a "negatívum".A kevesebb ugyanis több volt.Lényegesen célorientáltabb volt a megjelenő közönség!
A kevesebb ember persze hozott nyilvánvaló praktikus előnyöket is, gyors kiszolgálás, még a hajnali órákban is bőséges ételválaszték, könnyebb bejutás a zuhanyozóba, soha el nem fogyó törölköző, nagy mennyiségű hely a küzdőtereken, egy-egy akció után nem kellett "kimenekülni" az adott helyről, lehetett még néhány szót váltani, bemutatkozni smile , pihenni...stb.
A leglényegesebb különbség azonban abban rejlett, hogy aki felment az emeletre, nyitott volt, oldott volt, akarta, amiért odament, és nem kezdett el nagyon mérlegelni.
Ennek köszönhetően egészen elementáris gabalyodás alakult ki például a pirosban - melyben volt szerencsénk részt venni - spontán, előzetes "egyeztetések" nélkül, fantasztikus, erotikával túlfűtött hangulatban, vagy másfél órán keresztül.Persze ehhez mondjuk fel kellett menni, be kellett mászni..., és nem a társalgóban kellett elmélkedni a cserebogarak halhatatlanságán, és várni, hogy jöjjön egy húsz éves bomba testű csaj, egy jóképű, kigyúrt sráccal, aki felrángat, ez tény!
És a piros csak a kezdet volt...! smile
Nincs hely hibák nélkül - nyilván a Tik-Tak sem hibátlan - és nincs tökéletes társaság, bár ez rém szubjektív, - de most már a sokadik tapasztalás után azt kell mondanunk, aki itt nem találja meg a számítását, ez egy kicsit magában is keresse a hibát, és ne csak a külső körülményeket okolja, vagy a csillagok állásában keresse a "baj" okát.
Mi nem kizárólag megszokott partnerekkel voltunk együtt - azzal is, - hanem ismét megismertünk, olyan szimpatikus embereket, akikkel nagyon kellemes volt az együttlét, és szívesen találkozunk velük újra.
Ahogy, eddig mindig.
Elfogultak vagyunk, lehet..., vállaljuk, de ha az ember csak pozitív élményekkel gazdagodik, akkor milyen legyen, ha nem elfogult. vigyor2
#1750   2014. 03. 07. péntek 13:13
X Törölt felhasználó (745787)
Nem kötődöm! smile

Nem akarom újra leírni, amit már kifejtettem. Azon meg nem vitatokozom, ami nyilvánvaló.

Amúgy a merevségért talán a Tik-tak fő hitvallása a felelős az, hogy a párok swingere akar lenni. Ez egyébként szimpatikusnak is tűnik elsőre, de a gyakorlatban merevséghez, és bezárkózottsághoz vezet. smile

Nàlatok is levágható a kommunikációból, hogy ez a zártság, merevség természetes viselkedésetek, pl. bizonyos dolgok élbőli elutasítása, illetve az hogy pont ugyanez nehézzé teszi, hogy szórakozni tudjatok...

Érdekes téma! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 07. péntek 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 07. péntek 05:26
"Komolyan gondolod, hogy elvárható lenne, hogy bárkit ott altassanak ingyen?" Hol is mondtam én ilyet? Te a sorok közt olvasol, vagy a lelkembe vélsz látni? Én már rég elfelejtettem az egészet, és nem hibáztattam a klubot semmiért ( na jó kivéve a küszöb smile .
Most őszintén! Te ugye valamilyen szinten kötődsz a tiktakhoz?
Összesítve: nem a tiktak hibája hogy nem jött be nekünk , egyszerűen nem az a társaság volt amit elképzeltünk, és nem volt olyan a hangulat ahogy elképzeltük. Pároknak akik egymással akarnak lenni TÖKÉLETES. És itt fejezzük is be smile
#1749   2014. 03. 07. péntek 07:41
X Törölt felhasználó (766796)
Mindig össze futunk valahol. smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2014. 03. 06. csütörtök 10:20
Tényleg.... Mi már találkoztunk ott..... (is) wink wink
#1748   2014. 03. 07. péntek 05:26
"Komolyan gondolod, hogy elvárható lenne, hogy bárkit ott altassanak ingyen?" Hol is mondtam én ilyet? Te a sorok közt olvasol, vagy a lelkembe vélsz látni? Én már rég elfelejtettem az egészet, és nem hibáztattam a klubot semmiért ( na jó kivéve a küszöb smile .
Most őszintén! Te ugye valamilyen szinten kötődsz a tiktakhoz?
Összesítve: nem a tiktak hibája hogy nem jött be nekünk , egyszerűen nem az a társaság volt amit elképzeltünk, és nem volt olyan a hangulat ahogy elképzeltük. Pároknak akik egymással akarnak lenni TÖKÉLETES. És itt fejezzük is be smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 03. 06. csütörtök 10:53
Komolyan gondolod, hogy elvárható lenne, hogy bárkit ott altassanak ingyen? Szerintem nem! És ennek akár itt vége is lehet. Ha a hozzászólásaim elolvastad, akkor a másik témáról ismered a véleményem. Lehet, ha meggondolod rájössz, hogy nem is áll a véleményünk távol egymástól.

A szemüvegről. smile Én nem gondolom, hogy egy klub attól lesz jó, ha a másik rossz! Viszont nem hiszem, hogy a hangulatért kizárólag a klub felel...
#1747   2014. 03. 06. csütörtök 18:25
X Törölt felhasználó (911059)
Mi is voltunk már, egész jól éreztük magunkat...Bár nem mentünk el senkivel. Még kezdőnek számítunk.
#1746   2014. 03. 06. csütörtök 12:54
atti70 atti70
wow1 nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2014. 03. 06. csütörtök 10:20
Tényleg.... Mi már találkoztunk ott..... (is) wink wink
#1745   2014. 03. 06. csütörtök 10:53
Komolyan gondolod, hogy elvárható lenne, hogy bárkit ott altassanak ingyen? Szerintem nem! És ennek akár itt vége is lehet. Ha a hozzászólásaim elolvastad, akkor a másik témáról ismered a véleményem. Lehet, ha meggondolod rájössz, hogy nem is áll a véleményünk távol egymástól.

A szemüvegről. smile Én nem gondolom, hogy egy klub attól lesz jó, ha a másik rossz! Viszont nem hiszem, hogy a hangulatért kizárólag a klub felel...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 10:23
"Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát." .... ugye?
#1744   2014. 03. 06. csütörtök 10:48
Ti mindig együtt próbálkoztok a pároddal? Nyitottak vagytok szóló beszálló felé is?

Ha leteszed a szemüveget láthatod, hogy azon túl hogy mint szolgáltatót megvédtem a Tik-Takot, de az általad írt jelenséget én is észletem, és ki is fejtettem. Nem tudom, hogy miért merev a hangulat néha egy-egy klubban, de biztosan nem a hely szelleme a hibás!
Valahol máshol lehet az a bizonyos eb elhantolva! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (766796)
2014. 03. 06. csütörtök 09:30
Mi is többször voltunk már a Tik-Tak ban és tényleg a hely kifigástalan.
Mi nyitottak voltunk sok mindenre "akik ismernek tudják smile " , de többször csak kettesben voltunk.
Nem kívántak csatlakozni hozzánk. :(
Volt, hogy együtt felmentünk egy párral, majd azt mondták Bocsi de ők kivárásra játszanak! Semmi baj sziasztok!
Majd az éjszaka végén mikor már nem győztek tovább várni, szóltak nincs kedvünk csatlakozni?
Akkor már nem volt, bár energiánk se! smile
Az biztos szerintünk, de ez csak a mi véleményünk amikor mi ott voltunk, egyszer sem volt buli hangulat, nem táncolt senki akik már ismerték egymást külön együtt voltak, de azért mi jól éreztük magunkat minden alkalommal! smile
#1743   2014. 03. 06. csütörtök 10:23
"Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát." .... ugye?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 05. szerda 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2014. 03. 05. szerda 20:15
Szörnyű dolog, ha az emberre rátapad egy szemüveg és mindent azon keresztül lát.

1. Szerintem nem probléma, ha egy társaságban, vagy jobban mondva egy tömegben számomra esztétikai értékkel kevéssé bíró emberek is vannak. Még akár jófejek is lehetnek, azontúl hogy maximálisan elférek tőlük.

2. Egy este hangulata az ott lévő embereken múlik. Rajtad is.

3. A te szórakozásod elsősorban magadon múlik. Ha nyitott vagy sok minden fog történni, ha valami elvárásnak akarsz megfelelni, akkor csak a bosszúság marad. De többnyire fölösleges mást okolni a saját "kudarcodért"!

Az ember egy ilyen helyre azért megy, hogy jól szórakozzon. Ehhez azonban el kell engedje magát, sőt nem árt egy kis bátorság sem, ahogy azt Télanyó írta.
Az biztos, hogy azok a klubokban ahova több nem pár jár oldottabb a hangulat, a Tik-Tak pedig a párok törzshelye. Vannak persze olyan párok, akik egy szvinger klubban is képesek egymást elengedni szórakozni, ők nagy értékei a swinger közösségnek, de a Tik-takban a nagy számok törvénye alapján a párok többsége nem ilyen.

Ez a jelenség adott, de nem a helyen múlik. Ezen érdemes lenne eltanakodni! smile

Részemről nem klubháborúról volt szó. Sajnálom, hogy ennyire Rád gyógyult az a bizonyos szemüveg! smile

... 231 232 233 234 235 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!