Törölt felhasználó (774205)

A tatai Elite Diamond klubbot, csak ajánlani tudjuk, nyitva van és Szombatonként nagyon jóóó bulik szoktak lenni

A tatai Elite Diamond klubbot, csak ajánlani tudjuk, nyitva van és Szombatonként nagyon jóóó bulik szoktak lenni

Sziasztok!Vki nem tudná elküldeni nekem a Téten, ill. Tét-szentkúton lévő club cìmét,elérgetőségét??? Az lenne a legközelebb...hátha

Kedves Oldal és Club làtogatók! A tatai club nem zàrt be! Október óta új honlappal és vezetőséggel vàrja a swinger életformàt kedvelő Pàrokat, Hölgyeket és korlàtozott szàmban az Urakat is! A club régi oldala csupán rosszindulatú bejegyzést tartalmaz hiszen nyitva van a club! Köszönöm és Szép Napot Mindenkinek!
Moderátori bejegyzés: Sok félreértésre ad okot hogy Tatán volt az Elit klub, és helyette, ugyanott megnyílt az Elite Diamond
Az új klubról információt itt találtok: Elite Diamond Swinger Klub
Moderátori bejegyzés: Sok félreértésre ad okot hogy Tatán volt az Elit klub, és helyette, ugyanott megnyílt az Elite Diamond
Az új klubról információt itt találtok: Elite Diamond Swinger Klub
Tata nyitva van nem zárt be !!
nem zárt be
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 07. hétfő 05:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 07. hétfő 05:52
Törölt felhasználó (878508)

Sziasztok. Szeretnénk egy barátnőmmel elmenni megnézni egy swinger clubot.
Először a tataira gondoltunk de mint látom az bezárt. Győrhöz közel esetleg tudtok ajánlani valami színvonalas helyet. Ez lenne az első alkalom mind a ketténknek és nem szeretnénk ha rossz tapasztalattal indulnánk haza.
Köszönöm a segítséget előre is!
Először a tataira gondoltunk de mint látom az bezárt. Győrhöz közel esetleg tudtok ajánlani valami színvonalas helyet. Ez lenne az első alkalom mind a ketténknek és nem szeretnénk ha rossz tapasztalattal indulnánk haza.
Sziasztok
Tanácsot szeretnék kérni a gyakorlattal rendelkezőktől .... Tervezem egy klub látogatását, szeretném megtapasztalni hogy milyen az érzés ?!
Melyik klubbot és melyik napot ajánlanátok elsőre ahol jó a társaság és hölgyekből illetve párokból sincs hiány ?
És korban sem érezném magam rosszul ??!! (49)
Ha megtennétek hogy priviben segítenétek...köszönöm

Tanácsot szeretnék kérni a gyakorlattal rendelkezőktől .... Tervezem egy klub látogatását, szeretném megtapasztalni hogy milyen az érzés ?!

És korban sem érezném magam rosszul ??!! (49)
Ha megtennétek hogy priviben segítenétek...köszönöm

Sziasztok. Szeretnénk egy barátnőmmel elmenni megnézni egy swinger clubot.

Ha nem csókolózol mással csak a pároddal, akkor talán nem érzed
Félre a tréfát, vannak füstmentes bulik v nappali bulik is, azon szerintem üdítőznek, bár ilyenen még nem voltunk, csak szombat estére van bébicsőszünk

Félre a tréfát, vannak füstmentes bulik v nappali bulik is, azon szerintem üdítőznek, bár ilyenen még nem voltunk, csak szombat estére van bébicsőszünk
Tudod, ezekben a klubokban semmi nem kötelező :P
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2014. 04. 05. szombat 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Cigi és sörszagú emberekkel szexelni? Blehhh... : )
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2014. 04. 04. péntek 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 04. péntek 00:17

Ha kardinális ha nem, hogy egy ekkora klubban ne legyen sör és bor az elég ciki.
Ez pont az a két lájtos ital, ami a tömény és az üdítő között van és lazítónak jól jöhet ha valaki nem szereti a töményet.
Ez pont az a két lájtos ital, ami a tömény és az üdítő között van és lazítónak jól jöhet ha valaki nem szereti a töményet.

Ha kardinális ha nem, hogy egy ekkora klubban ne legyen sör és bor az elég ciki.
Ez pont az a két lájtos ital, ami a tömény és az üdítő között van és lazítónak jól jöhet ha valaki nem szereti a töményet. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 01. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 01. kedd 08:57
Ez pont az a két lájtos ital, ami a tömény és az üdítő között van és lazítónak jól jöhet ha valaki nem szereti a töményet. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 01. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez legalább életszagú riport volt
bár hogy miért ennyire kardinális kérdés a szesz, na azt nem értem. Vagy ennyire kell a bátorítás és a gátlások oldása miatt?
Igaz, nagyon nem szoktam csókolózni swingerben, de azért észreveszem, ha egy nőből árad a piaszag és ez elég lelombozó is tud lenni. Eddig a csúcs az volt, amikor egy 20 év körüli lány szopás köben diszkréten telehányta az ölemet, letakarta törölközővel és folytatni gondolta a mutatványt
)))) dadogva szabadkozott, hogy előtte még sosem ivott tequilát

Igaz, nagyon nem szoktam csókolózni swingerben, de azért észreveszem, ha egy nőből árad a piaszag és ez elég lelombozó is tud lenni. Eddig a csúcs az volt, amikor egy 20 év körüli lány szopás köben diszkréten telehányta az ölemet, letakarta törölközővel és folytatni gondolta a mutatványt

Pedig a tisztaságra kellene adniuk,és a büfét,ha hirdetik az sem elhanyagolható,mert a hitelességük forog kockán.ezért nem járok mekibe sem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 01. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 01. kedd 10:24
Törölt felhasználó (908783)

De a hányást nem tartalmazta az ár.....a kaja pia a hirdetésekben,képekben meg szuper.........
Sziasztok!
Tudtok olyan magyarorszagi klubról ahol csak parokat engednek be?Nincsenek szolo pasik!
udv
Tudtok olyan magyarorszagi klubról ahol csak parokat engednek be?Nincsenek szolo pasik!
udv
Hát ja, ez igaz. De a mekiben sem olyan a mekcsiken mint a képeken
. Jó, engem csak azért nem zavar ez különösképpen, mert alkoholt alig fogyasztok ( a potenciára sem gyakorol igazából túl pozitív hatást...) max egy dupla whiskey vagy egy-két pohár pezsgő. Inkább víz vagy lónyál. Tele pocakkal meg megint csak nem szeretek szexelni, inkább csak elálmosodom, szóval annyi nasit mindig találni amivel kihúzom reggelig
Amire kényesebb vagyok, az a wc-fürdőszoba-törölköző meg úgy általában a higiénés vonatkozások. Ebben viszont nagyjából minden hely elfogadható, max a vendégekkel van néha probléma. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 01. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 01. kedd 10:24

Amire kényesebb vagyok, az a wc-fürdőszoba-törölköző meg úgy általában a higiénés vonatkozások. Ebben viszont nagyjából minden hely elfogadható, max a vendégekkel van néha probléma. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 01. kedd 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (908783)

De a hányást nem tartalmazta az ár.....a kaja pia a hirdetésekben,képekben meg szuper.........
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 01. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

bár hogy miért ennyire kardinális kérdés a szesz, na azt nem értem. Vagy ennyire kell a bátorítás és a gátlások oldása miatt?

Sorry nekünk kardinális volt , de le is írtam hogy miért... sztem világos volt.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 01. kedd 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)