Kedves Oldal és Club làtogatók! A tatai club nem zàrt be! Október óta új honlappal és vezetőséggel vàrja a swinger életformàt kedvelő Pàrokat, Hölgyeket és korlàtozott szàmban az Urakat is! A club régi oldala csupán rosszindulatú bejegyzést tartalmaz hiszen nyitva van a club! Köszönöm és Szép Napot Mindenkinek!
Moderátori bejegyzés: Sok félreértésre ad okot hogy Tatán volt az Elit klub, és helyette, ugyanott megnyílt az Elite Diamond
Az új klubról információt itt találtok: Elite Diamond Swinger Klub
Moderátori bejegyzés: Sok félreértésre ad okot hogy Tatán volt az Elit klub, és helyette, ugyanott megnyílt az Elite Diamond
Az új klubról információt itt találtok: Elite Diamond Swinger Klub
Sziasztok!Vki nem tudná elküldeni nekem a Téten, ill. Tét-szentkúton lévő club cìmét,elérgetőségét??? Az lenne a legközelebb...hátha

A tatai Elite Diamond klubbot, csak ajánlani tudjuk, nyitva van és Szombatonként nagyon jóóó bulik szoktak lenni

Törölt felhasználó (774205)

A tatai Elite Diamond klubbot, csak ajánlani tudjuk, nyitva van és Szombatonként nagyon jóóó bulik szoktak lenni

Sziasztok!
Tud valaki elfogadható infót a délegyházi klubról?
Előre is köszönjük.
Tud valaki elfogadható infót a délegyházi klubról?
Előre is köszönjük.
Sziasztok!
Dremland-ról tud valaki valami jó információt? Jó vagy nem nagyon jó? Korosztály?
Dremland-ról tud valaki valami jó információt? Jó vagy nem nagyon jó? Korosztály?
Irány ma a Martini

szuper hely csak ajánlani tudom főleg szombaton
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2014. 04. 26. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 26. szombat 15:47

Sziasztok!
Köszi, ez jó hír
)
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 27. vasárnap 05:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hajdú-Biharban, vagy környékén tud valaki Swinger Clubot? Külön köszönöm, ha valaki tapasztalatairól is ír. A hasznos válaszokat előre is köszönöm.
Valakinek Paradise swinger tapasztalat?
Kellemes családias légkör, befogadó társaság. Menjetek el és tapasztaljátok meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 29. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 29. kedd 05:40
Törölt felhasználó (899398)

Családias? Papa-mama-gyerekek, házikoszt, libikóka és homokozó az udvaron? Egy SZOT-üdülő lehet családias, egy sw-club esetében egy ilyen jelző picit fura.
(ezzel együtt nem minősítem a Paradise-t, az adottságok magyar viszonylatban jónak számítanak, a többi úgyis a társaságon múlik. Ha nem csak a rideg szex a kitűzött cél, akkor a P jó választás lehet, az eléggé bulizós irányultságával
)
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 04. 29. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 29. kedd 07:35
(ezzel együtt nem minősítem a Paradise-t, az adottságok magyar viszonylatban jónak számítanak, a többi úgyis a társaságon múlik. Ha nem csak a rideg szex a kitűzött cél, akkor a P jó választás lehet, az eléggé bulizós irányultságával

Kellemes családias légkör, befogadó társaság. Menjetek el és tapasztaljátok meg.
Még ha fura is számodra a jelző, mi is azt mondjuk erre a klubra, hogy családias
és pozitív értelemben az!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 04. 29. kedd 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 29. kedd 11:38

Családias? Papa-mama-gyerekek, házikoszt, libikóka és homokozó az udvaron? Egy SZOT-üdülő lehet családias, egy sw-club esetében egy ilyen jelző picit fura.
)

Sziasztok!
Mi is kérnénk véleményeket a Paradise clubbról, akár privátban is. A T.T-t már ismerjük. Miben más. Cigi füst, párok, stb...
Mi is kérnénk véleményeket a Paradise clubbról, akár privátban is. A T.T-t már ismerjük. Miben más. Cigi füst, párok, stb...
semmi képp sem.a tulaj szörnyi hatalmas a füst a kutya a lábad alatt rohangászik a tulaj melegitőben fogad és van egész éjjel.soha többet oda
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 29. kedd 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 29. kedd 05:40
Törölt felhasználó (899398)

Most ez komoly?Már egyszer írtam,hogy igazából Neked,nektek ZSozs70 híretek van a társkeresők és a swingerklubba járó párok között.Igérgetek ezerrel,hogy itt tali,meg ott tali...Igazából ha nem is mentek el klubba,csak hitegetitek itt a párokat,akkor miért kell "beleböfikézni" olyan topicba ami nem igazán érint.Úgyse mész el,nem is voltál soha
Sírjál inkább,hogy nem találni komoly biszex férfit a "goldengate "oldalon.(Igaz,hogy van olyan aki azt írta,hogy a megbeszélt tali előtt etűntetek)Tévedés ne essék,nem ismerem a Paradise klubbot,de a híred,hozzászólásaid igen...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 30. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 30. szerda 15:01

semmi képp sem.a tulaj szörnyi hatalmas a füst a kutya a lábad alatt rohangászik a tulaj melegitőben fogad és van egész éjjel.soha többet oda
Már megszoktuk tőle!
Egyébként voltak a Paradiseben egyszer, mi láttuk őket! De aki így ír erről a klubról, az valószínű máshol is a negatívumokat keresi!
Nem a klubot minősíti, hanem saját magát!
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 04. 30. szerda 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 30. szerda 15:45

Most ez komoly?Már egyszer írtam,hogy igazából Neked,nektek ZSozs70 híretek van a társkeresők és a swingerklubba járó párok között.Igérgetek ezerrel,hogy itt tali,meg ott tali...Igazából ha nem is mentek el klubba,csak hitegetitek itt a párokat,akkor miért kell "beleböfikézni" olyan topicba ami nem igazán érint.Úgyse mész el,nem is voltál soha
Sírjál inkább,hogy nem találni komoly biszex férfit a "goldengate "oldalon.(Igaz,hogy van olyan aki azt írta,hogy a megbeszélt tali előtt etűntetek)Tévedés ne essék,nem ismerem a Paradise klubbot,de a híred,hozzászólásaid igen...

Nekem sincs jo velemenyem P_rol. :-P
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 30. szerda 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 30. szerda 16:25
Törölt felhasználó (901625)

Már megszoktuk tőle!
Egyébként voltak a Paradiseben egyszer, mi láttuk őket! De aki így ír erről a klubról, az valószínű máshol is a negatívumokat keresi!
Nem a klubot minősíti, hanem saját magát!

Szíved joga
Mindenkinek más és más klub jön be! De attól másnak még lehet teljesen jó ez a klub is!
Az oda járó embereket bántja meg zsozs70 ezzel az uszítással és hozzáállással!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 30. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 30. szerda 16:43

Törölt felhasználó (876621)
VIP

Nekem sincs jo velemenyem P_rol. :-P