Paradise klub 3 éves lesz! Születésnapi nonstop buli szombat-vasárnap!

7-én kezdő--haladó party lesz..
(Ez egy válasz szabadkaipar üzenetére (2014. 06. 03. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
a szegedi 3majomrol van valakinek valami tapasztalata?
Ha a nyugati határszélnél vagytok menjetek el a Traumlandba vagy a Frivoli klubba. Mindkettő Bécs.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2014. 05. 29. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 29. csütörtök 18:53

Most belegondolva Bécs sem lenne kizárva. Valakinek van valami tapasztalata/ ajánlása? Traumland-et találtam érdekesnek
Most belegondolva Bécs sem lenne kizárva. Valakinek van valami tapasztalata/ ajánlása? Traumland-et találtam érdekesnek
Sziasztok!
Kicsit segítsetek, van valahol a Nyugati oldalt (mondjuk M1-es autópálya mentén) rendes, jól működő klub? Pénteken kicsit szabadok lennénk és szívesen elugranánk pár órára valahova kiereszteni a heti fáradságot, de a TikTak picikét messze van.
Tatán hallottam, hogy van, de honlap szerint megszűnt, Hegyeshalomnál is látok linkeket, de semmi infó nincs és igazából semmi épkézláb beszámolót vagy programot nem találok.
(Mosonmagyaróvár körül lenne a legjobb, de semmit sem találok. Ezek szerint Pesten kívül pangás van?)
Kicsit segítsetek, van valahol a Nyugati oldalt (mondjuk M1-es autópálya mentén) rendes, jól működő klub? Pénteken kicsit szabadok lennénk és szívesen elugranánk pár órára valahova kiereszteni a heti fáradságot, de a TikTak picikét messze van.
Tatán hallottam, hogy van, de honlap szerint megszűnt, Hegyeshalomnál is látok linkeket, de semmi infó nincs és igazából semmi épkézláb beszámolót vagy programot nem találok.
(Mosonmagyaróvár körül lenne a legjobb, de semmit sem találok. Ezek szerint Pesten kívül pangás van?)
A szombatok mindenhol ütősebbek, a Tik-Tak sem kivétel ebben, némely szombaton kifejezetten zsúfoltak tudnak lenni a küzdőterek, a kiemelt napok: Valentin, Szülinap stb. különösen túlterhelik néha a "házat".Hónap közepe, eleje, erősebb, mint a vége, bár erre sincs szabály.Rendszeres Tik-Tak látogatóként megjegyeznénk, azért nem minden a létszám!Volt remek élményünk kisebb létszámú, ám tudatosabb vendégkör mellett, és volt egy picit langyosabb esténk nagy létszám mellett.Nem a mennyiség számít igazán, hanem az, hogy akik ott vannak, miért mentek..., mert ha azért, amiről a hely szól, akkor néhány rátermett pár és pasi társaságában is iszonyat jó éjszaka tud kerekedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 05. 24. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 24. szombat 17:58

Törölt felhasználó (366008)

Egyik pénteket próbáltunk ki a TikTakban. Olvasgatva a fórumot látom elmondható, hogy a szombat nagyobb létszámú mindenhol? Megint mennénk, mit ajánlatok? nekük tetszett a TikTak egyébként, csak nagyobb létszámot preferálnánk.
Van valahol hétköznap nappal? /család mellett nem tud az ember reggelig kimaradni
/

Egyik pénteket próbáltunk ki a TikTakban. Olvasgatva a fórumot látom elmondható, hogy a szombat nagyobb létszámú mindenhol? Megint mennénk, mit ajánlatok? nekük tetszett a TikTak egyébként, csak nagyobb létszámot preferálnánk.
Martini Swinger Clubban voltunk tegnap. Nagyon tetszik a hely. Kedves fogadtatás, jó társaság. Ragyogóan jó szauna és medence. Kicsit kevesen voltak, de mi azért jól éreztük magunkat.

Sziasztok!
Tata működik e ma este -05.24?
Vagy hol lenne javasolot, ahol ott alvás is opcio?
Köszönöm
Tata működik e ma este -05.24?
Vagy hol lenne javasolot, ahol ott alvás is opcio?
Köszönöm
Azon gondolkodtam, hogy a pasik mit vesznek fel "szexi" dress gyanánt a klubba - a csajok nyilván szexi fehérnemüt és hasonlót, de a srácok?
Hölgyek, szerintetek mi az alaklomhoz illő férfi öltözet (itt most nyilván a szex elött és közbenső időkre gondolok)
Hölgyek, szerintetek mi az alaklomhoz illő férfi öltözet (itt most nyilván a szex elött és közbenső időkre gondolok)
Gugli. Két perc alatt mindent megtudhatsz róla
(Ez egy válasz tomika7576 üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 22. csütörtök 12:59

sziasztok! Tatán hol van swingerklub mi a neve és mikor szokott lenni!?
....ehhhhhh..
(Ez egy válasz tomika7576 üzenetére (2014. 05. 22. csütörtök 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 22. csütörtök 12:59

Én még csak neten láttam,de megnézném élőben is.

Nagyon köszönjük!
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 05. 17. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 17. szombat 13:27

Hát péntekenként 4 és 20fő között mozog a létszám.Szombaton 20-40 között, azt javasolnánk.
Az ilyen kijelentések írásához ismerned és sűrűn látogatnod is kellene a szóban forgó klubot. Úgyhogy kedves Bambara69 azt ajánlanám neked, hogy játszd meg a lottón az adott számokat.
(Ez egy válasz bambara69 üzenetére (2014. 05. 17. szombat 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 17. szombat 13:27

Hát péntekenként 4 és 20fő között mozog a létszám.Szombaton 20-40 között, azt javasolnánk.