Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 225 226 227 228 229 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1884   2014. 06. 20. péntek 20:10
ilba79 ilba79
Ma este megfordulunk a tiktakban! Meglátjuk mi fog törtènni. Nem vagyuk bezárkózva. Holnap leírjuk mi törtènt.
#1883   2014. 06. 20. péntek 16:38
jatekosmel jatekosmel
Sziasztok!
A szegedi 3 Majom klubbról szívesen olvasnánk egy kis beszámolót! Jövő hét szombaton előfordulhatunk ott, így kíváncsiak vagyunk mi várható! smile
#1882   2014. 06. 18. szerda 13:53
X Törölt felhasználó (915962)
Sziasztok!
Nyári időszakban is kb ugyanaz a létszám a klubbokban vagy melyik az igazi swinger időszak ha van ilyen?
#1881   2014. 06. 12. csütörtök 16:36
X Törölt felhasználó (901625)
Láttuk, hogy ott voltatok! smile smile
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2014. 06. 11. szerda 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 21:13
ez így igaz mi elősöre voltunk ott de nem utoljára az biztos
#1880   2014. 06. 12. csütörtök 14:18
Csipkerózsika Csipkerózsika
Hipp-hipp-hurrá! Végre, egy igazi moderátori bejeygzés! worship Csak akkor ez mindenkire (!) kellene, hogy vonatkozzon ne csak ránk!
Továbbá ha lehetséges, egy moderátor ne alkosson MAGÁN véleményt egyetlen klubról sem, mint ahogy azt egyikük el is ismerte: "Nekem az volt a véleményem amit akkor írtam de úgy érzem nem "gagyiztam le". Voltam, nem tetszett. Ennyi."
A moderátor tiszte rendet tenni és nem szítani a tüzet, aztán egyszerüen megoldani a dolgot: pikk-pakk delete a nem tetsző hsz. levele
wave Régen nagyon jó volt ez a topic, értelmes jó dolgokat (negatív kritikát is) lehetett olvasgatni. Mára már van amikor 4-5 napig egy sor sem kerül fel ide. szomoru1
Nos ezért amit írtam szinte tuti, hogy repülök....szerencsére már nem zakkant meg a dolog! vigyor2

moderátori bejegyzés

T. Csipkerózsika!

Az a bizonyos bejegyzés aminek örülsz, - talán sajnálatodra - tőlem származik... -> Ravenna
Továbbá az amit írtam mindenkire vonatkozik.
Ellenben nem kívánok skizofrén állapotba kerülni, hogy moderáljam a fórumot egy néven egy másikkal meg formáljak véleményt. Ugyanolyan hétköznapi hús-vér ember vagyok mint itt bárki más. És ebben az is benne van, hogy van véleményem. És ha úgy érzem leírom. Attól mert ott van a nevem mellett az hogy épp adminisztrátori szerep is hárul rám nem hiszem hogy hazudnom kéne, vagy olyat írni ami nem igaz. Ha nekem valami nem tetszik, az az én dolgom. Ahogy elfogadom azt hogy másnak lehet hogy épp az tetszett ami nekem nem.
Ha nem tetszik majd valakinek hogy van véleményem "felsőbb hatóság szintjén" akkor leszednek, de attól még a nevem mellett a véleményem marad.
A tüzet pedig nem azzal lehet szítani, hogy bárki véleményt ír, hanem azzal hogyha személyeskedik bárki is.
A topik pedig sajnos azért áll, mert mindenki a másikra vár, hogy írjon vagy épp történjen valami.

És ha gondod van velem: Privát üzenet!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 06. 12. csütörtök 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 12. csütörtök 05:10
csak tudnám miért sztároljtok annyira a paradiset?

/moderátori bejegyzés: : Bárki bármelyik neki tetsző klubot "sztárolja, ha ír róla, hiszen a rosszat nem sűrűn írja le senki a kedvenc klubjáról. Viszont ha valaki rosszat mert írni bármelyik helyről a rajongók ugye nekimennek...
Érezze mindenki ott jól magát, ami tetszik neki!
#1879   2014. 06. 12. csütörtök 05:10
zsozs70 zsozs70
csak tudnám miért sztároljtok annyira a paradiset?

/moderátori bejegyzés: : Bárki bármelyik neki tetsző klubot "sztárolja, ha ír róla, hiszen a rosszat nem sűrűn írja le senki a kedvenc klubjáról. Viszont ha valaki rosszat mert írni bármelyik helyről a rajongók ugye nekimennek...
Érezze mindenki ott jól magát, ami tetszik neki!
#1878   2014. 06. 11. szerda 21:13
maarimar maarimar
ez így igaz mi elősöre voltunk ott de nem utoljára az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 11. szerda 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2014. 06. 11. szerda 20:33
Talán pont azért nem..... smile smile

Jó bornak nem kell cégér! smile smile smile
#1877   2014. 06. 11. szerda 20:33
Talán pont azért nem..... smile smile

Jó bornak nem kell cégér! smile smile smile
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 06. 11. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2014. 06. 11. szerda 20:13
Cannabis Pedig megtehetnéd, mert ha ott voltál, hiteles lenne a beszámolód. Ráadásul sokan ismernek hogy az a hely a kedvenc klubod.

MÁS! ha innentől bárki nem a fórumhoz kapcsolódó dolgokról ír, minősíti a másikat, sértegeti vagy bármivel is provokálja moderálni fogom. Ha pedig nem tetszik, mint írtam: lap alja, lehet élni panasszal. Nem fog érdekelni hogy ki melyik klubot kedveli vagy épp nem, vagy utál bárkit bármiért.
Aki klubba jár: tolerálja a másik embert, és elfogadja ha valaki tetszik vagy épp nem tetszik neki. Mert ugye klubban mindent szabad, de semmi sem kötelező, de ha valakit elutasítanak azt kérdés nélkül kell elfogadni.
Akkor legyen így az is, ha valakinek nem egyezik a véleménye másokéval.
Tényleg lehetnétek már egy cseppet odafigyelőbbek, "toleránsabbak" a másikkal.
#1876   2014. 06. 11. szerda 20:13
ravenna ravenna VIP Admin
Cannabis Pedig megtehetnéd, mert ha ott voltál, hiteles lenne a beszámolód. Ráadásul sokan ismernek hogy az a hely a kedvenc klubod.

MÁS! ha innentől bárki nem a fórumhoz kapcsolódó dolgokról ír, minősíti a másikat, sértegeti vagy bármivel is provokálja moderálni fogom. Ha pedig nem tetszik, mint írtam: lap alja, lehet élni panasszal. Nem fog érdekelni hogy ki melyik klubot kedveli vagy épp nem, vagy utál bárkit bármiért.
Aki klubba jár: tolerálja a másik embert, és elfogadja ha valaki tetszik vagy épp nem tetszik neki. Mert ugye klubban mindent szabad, de semmi sem kötelező, de ha valakit elutasítanak azt kérdés nélkül kell elfogadni.
Akkor legyen így az is, ha valakinek nem egyezik a véleménye másokéval.
Tényleg lehetnétek már egy cseppet odafigyelőbbek, "toleránsabbak" a másikkal.
#1875   2014. 06. 11. szerda 20:05
Talán jobb, ha meg sem szólalunk.... nyes
Pedig ott voltunk mind a három nap..... smile smile smile smile
#1874   2014. 06. 11. szerda 19:32
hariyani hariyani
Csodálkoztam volna,ha nem tudnád mit felejtettem el wow3 Szerencsére van egy ilyen áldott jó ember aki figyelmeztet,hogy mit kellet volna még írni.Ahogy látom,Te különös képességekkel rendelkezel,mert egy hozzászólásból is látod,hogy valaki csak egy klubban volt eddig wow2 Megjegyzem ahogy olvasgattam az igen aktív szereplésedet,a hozzászólásaiddal nem csak másokat,hanem egyben magadat is minősíted.Nekem egyértelmű,hogy egy beszámoló ürügyén vitát akarsz itt is provokálni,mint ahogy másik témáknál is teszed.Várom a válaszod confused Tényleg,ha még egy kis időd marad akkor írd meg,hogy holnap mit fogok gondolni nyes
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 11. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 17:13
Greatom egy troll! Ezt kifelejtetted.
Egyébként meg odaírtam: nem a klubbot minősítettem (bár voltam ott vendég és pl. a viselkedni tudó emberekről némiképp eltérő véleménnyel vagyok...) hanem az erősen marketingszagú szuperlatívuszokkal spékelt 'beszámolót' firtattam. Piroskörömmel ellentétben még azt is felhozhatnám, hogy van összehasonlítási alapom, de tudom, hogy őt csak a Paradise érdekli.
Hogy végképp összezavarjalak, akkor hozzáteszem, hogy a klub, mint hely, az élmény (mármint a többes szex és szórakozás) minőségét csak kisebb részben befolyásolja, sokkal lényegesebb, hogy milyen társaság verődik éppen össze. Alapelvárások vannak, de engem többé-kevésbé hidegen hagy a jacuzzi vagy a svédasztal hossza és a whiskey választék. A cigifüst már zavaróbb, de valahogy mindig túléltem/tük. Minden klubban előfordul rossz konstelláció, bár kétségtelen, van ahol gyakoribb.
#1873   2014. 06. 11. szerda 17:36
X Törölt felhasználó (919251)
Ahogy elnézem te sem vagy itt fent olyan túl rég.......... ahoz hogy megemlítsd ki mikor regizet ide
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 11. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 17:13
Egyébként meg odaírtam: nem a klubbot minősítettem (bár voltam ott vendég és pl. a viselkedni tudó emberekről némiképp eltérő véleménnyel vagyok...) hanem az erősen marketingszagú szuperlatívuszokkal spékelt 'beszámolót' firtattam. Piroskörömmel ellentétben még azt is felhozhatnám, hogy van összehasonlítási alapom, de tudom, hogy őt csak a Paradise érdekli.
Hogy végképp összezavarjalak, akkor hozzáteszem, hogy a klub, mint hely, az élmény (mármint a többes szex és szórakozás) minőségét csak kisebb részben befolyásolja, sokkal lényegesebb, hogy milyen társaság verődik éppen össze. Alapelvárások vannak, de engem többé-kevésbé hidegen hagy a jacuzzi vagy a svédasztal hossza és a whiskey választék. A cigifüst már zavaróbb, de valahogy mindig túléltem/tük. Minden klubban előfordul rossz konstelláció, bár kétségtelen, van ahol gyakoribb.
#1872   2014. 06. 11. szerda 17:13
greatom greatom
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 06. 11. szerda 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 16:09
Ne húzd fel magad ejnye1 Ti leírtátok azt,hogy mi volt és miként éltétek meg wink Ennyi...Greatom nyilvánvaló,hogy itt is provokálni szeretne ravasz1 Engedjétek el nyes
#1871   2014. 06. 11. szerda 16:09
hariyani hariyani
Ne húzd fel magad ejnye1 Ti leírtátok azt,hogy mi volt és miként éltétek meg wink Ennyi...Greatom nyilvánvaló,hogy itt is provokálni szeretne ravasz1 Engedjétek el nyes
(Ez egy válasz Pirosköröm üzenetére (2014. 06. 11. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 15:24
Ravenna kérdezett, erre írtuk a hozzászólásunkat. Ő, egyébként az írásaiból is kiderül, egyáltalán nem szereti a Paradise-t, de nyilván kíváncsi volt hogy hogy ünnepeltük meg a 3. születésnapot.

Megírtam és Te nem bírod ki, hogy ne kötözködj! Nem tudnál jót aludni? Győződj meg a legalább 1×, hogy milyenek a hétvégék és a hétközbeni programok a Paradise-ben, és utána kritizálj!
Miért olyan nagy baj, hogy most az egyszer nem a Te kedvenc klubodat dicsérjük? Mi a Paradisébe járunk, más klubban nem voltunk és nem is akarunk lenni, mert itt jól érezzük magunkat! Intelligens, ápolt, viselkedni tudó emberek társasága ez a klub!
A kedvenc klubodról szóló beszámoló olvasása után miért nem kötözködsz? Neked az a favorit, nekünk meg a Paradise.
Nyilván ismered azt a mondást, hogy kinek a pap, kinek meg a lánya! Nekünk ez a véleményünk, Neked más! Ennyi!

/moderátori bejegyzés:

Kedves Pirosköröm!

Köszöni mindenki a beszámolót, azt is hogy felhívod a figyelmét a tagságnak hogy van olyan ember, aki nem kedveli a Te kedvenc klubod. Ez eddig oké.
De szerintem felesleges kakaskodni, acsarkodást szítani azzal hogy bárkit - adminisztátort, tagot provokálsz.
Mindezek mellett nem hiszem hogy tudod hogy ki melyik klubban járt vagy épp jár.
Több figyelem és tisztelet kellene. A swingeresek tolerálják a klubba járókat, csak fura mód ez itt a fórumon nem megy.... /
#1870   2014. 06. 11. szerda 15:24
Pirosköröm Pirosköröm
Ravenna kérdezett, erre írtuk a hozzászólásunkat. Ő, egyébként az írásaiból is kiderül, egyáltalán nem szereti a Paradise-t, de nyilván kíváncsi volt hogy hogy ünnepeltük meg a 3. születésnapot.

Megírtam és Te nem bírod ki, hogy ne kötözködj! Nem tudnál jót aludni? Győződj meg a legalább 1×, hogy milyenek a hétvégék és a hétközbeni programok a Paradise-ben, és utána kritizálj!
Miért olyan nagy baj, hogy most az egyszer nem a Te kedvenc klubodat dicsérjük? Mi a Paradisébe járunk, más klubban nem voltunk és nem is akarunk lenni, mert itt jól érezzük magunkat! Intelligens, ápolt, viselkedni tudó emberek társasága ez a klub!
A kedvenc klubodról szóló beszámoló olvasása után miért nem kötözködsz? Neked az a favorit, nekünk meg a Paradise.
Nyilván ismered azt a mondást, hogy kinek a pap, kinek meg a lánya! Nekünk ez a véleményünk, Neked más! Ennyi!

/moderátori bejegyzés:

Kedves Pirosköröm!

Köszöni mindenki a beszámolót, azt is hogy felhívod a figyelmét a tagságnak hogy van olyan ember, aki nem kedveli a Te kedvenc klubod. Ez eddig oké.
De szerintem felesleges kakaskodni, acsarkodást szítani azzal hogy bárkit - adminisztátort, tagot provokálsz.
Mindezek mellett nem hiszem hogy tudod hogy ki melyik klubban járt vagy épp jár.
Több figyelem és tisztelet kellene. A swingeresek tolerálják a klubba járókat, csak fura mód ez itt a fórumon nem megy.... /
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 11. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 14:58
Mennyi színes egyéniség futott itt hirtelenjében össze és pont akadt közös téma. Már várom Zöld Darazsat aki frissen beregelve első postjaként boldog egyetértésben tudósít a Paradise-ban hévégén megesett csudáról, kiemelve a törölközők bársonyosságát és ANYA odaadó gondoskodását, amit a vendégek iránt tanusított.
(nem a klubot minősítem, csak a marketingeseit smile )
#1869   2014. 06. 11. szerda 14:58
greatom greatom
Mennyi színes egyéniség futott itt hirtelenjében össze és pont akadt közös téma. Már várom Zöld Darazsat aki frissen beregelve első postjaként boldog egyetértésben tudósít a Paradise-ban hévégén megesett csudáról, kiemelve a törölközők bársonyosságát és ANYA odaadó gondoskodását, amit a vendégek iránt tanusított.
(nem a klubot minősítem, csak a marketingeseit smile )
#1868   2014. 06. 11. szerda 14:40
Na erről van szó... köszönöm fekete holló, Pirosköröm!
#1867   2014. 06. 11. szerda 13:56
X Törölt felhasználó (919251)
Sziasztok!
Én is részt vettem a Paradise club szülinapi partiján, bár én csak hétköznapokon járok oda néha.És csak ugyan azokat tudom elmondani mint az előttem író. Bár kiegészíteném annyival hogy Vasárnap napközben is tökéletes volt minden és a teraszon eltöltött idő pedig csodás.Ételekben és italokban ekkor sem szenvedett hiányt a klub. ANYA (Annami) meg sürgött forgott hogy minden rendben legyen és közben még az estére is gondolt.Ez egy tökéletesen megszervezett hosszú hétvégés parti volt és ami köszönhető a klub vezetőjének ( ANYA )és a résztvevő vendégeknek. ÉS ezután a szombati bulikat is látogatni fogom ahogy az időm engedi. És ezúttal is boldog szülinapot kívánok a klubnak, remélem még sok ilyen csodás hétvégét fogok megélni ott.
(Ez egy válasz Pirosköröm üzenetére (2014. 06. 11. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 11. szerda 11:36
Sziasztok!
A hétvégi szülinapi nonstop Paradise buliról: Fergeteges buli szerveződött a ház három éves szülinapjára! Mi, akik kb. 7-8 alkalommal voltunk a Paradise-ben tudtuk előre, hogy hatalmas buli lesz, ha az eddigi ott töltött szombatokat vesszük alapul. Az, hogy a ház egy igényes, exkluzív ház, makulátlan tisztasággal, elvitathatatlan. Az érkező vendégek is az igényességet tükrözik, szinte senki nem úgy érkezik, hogy elég rá egy törülköző körbetekerve. Igényes, elegáns, erotikus fehérnemű az összes hölgyön és a férfiak sem maradnak le az öltözködésben. (Annami nyilván így szoktatta a vendégeit!)
Mint amikor mi jöttünk első bálozóként a Paradise-be, most is volt idő arra, hogy az újonnan érkező vendégeket bemutatják a régieknek, nem hagynak senkit egyedül visszahúzódni egy sarokban. Törődnek az új érdeklődőkkel, hogy ők is kellemes élményekkel tudjanak távozni.
Az ital- és ételválaszték kiváló és soha nem kaptunk még olyan választ, hogy elfogyott! Most sem!
A ház szülinapján kívül még egy vendégnek volt szülinapja, őt is felköszöntötték egy isteni finom tortával.
Annami műsorról is gondoskodott meglepetésként a vendégek számára volt chippendale és táncoslány is, ami jócskán emelte a már emelkedett hangulatot.
Ami meglepő volt számunkra, volt királyválasztás, mert 2 éve Pünkösdkor választottak mókából egy királyt, akit most korona alakú tortával újraválasztották. Lali király egy csupaszív, vidám, jóhumorú férfi, aki szintén szívén viseli a vendégek jó hangulatát!
Érdekesség, hogy a Paradise vendégei Annamit ANYA-nak szólítják, mert olyan szívvel-lélekkel vezeti ezt a klubot, gondoskodik a vendégeiről, hogy ezzel a megszólítással tisztelik meg odaadó munkáját.
Isten éltesse még nagyon sokáig a Paradise-t! Nagyon jó egészséget Anyának!
#1866   2014. 06. 11. szerda 11:36
Pirosköröm Pirosköröm
Sziasztok!
A hétvégi szülinapi nonstop Paradise buliról: Fergeteges buli szerveződött a ház három éves szülinapjára! Mi, akik kb. 7-8 alkalommal voltunk a Paradise-ben tudtuk előre, hogy hatalmas buli lesz, ha az eddigi ott töltött szombatokat vesszük alapul. Az, hogy a ház egy igényes, exkluzív ház, makulátlan tisztasággal, elvitathatatlan. Az érkező vendégek is az igényességet tükrözik, szinte senki nem úgy érkezik, hogy elég rá egy törülköző körbetekerve. Igényes, elegáns, erotikus fehérnemű az összes hölgyön és a férfiak sem maradnak le az öltözködésben. (Annami nyilván így szoktatta a vendégeit!)
Mint amikor mi jöttünk első bálozóként a Paradise-be, most is volt idő arra, hogy az újonnan érkező vendégeket bemutatják a régieknek, nem hagynak senkit egyedül visszahúzódni egy sarokban. Törődnek az új érdeklődőkkel, hogy ők is kellemes élményekkel tudjanak távozni.
Az ital- és ételválaszték kiváló és soha nem kaptunk még olyan választ, hogy elfogyott! Most sem!
A ház szülinapján kívül még egy vendégnek volt szülinapja, őt is felköszöntötték egy isteni finom tortával.
Annami műsorról is gondoskodott meglepetésként a vendégek számára volt chippendale és táncoslány is, ami jócskán emelte a már emelkedett hangulatot.
Ami meglepő volt számunkra, volt királyválasztás, mert 2 éve Pünkösdkor választottak mókából egy királyt, akit most korona alakú tortával újraválasztották. Lali király egy csupaszív, vidám, jóhumorú férfi, aki szintén szívén viseli a vendégek jó hangulatát!
Érdekesség, hogy a Paradise vendégei Annamit ANYA-nak szólítják, mert olyan szívvel-lélekkel vezeti ezt a klubot, gondoskodik a vendégeiről, hogy ezzel a megszólítással tisztelik meg odaadó munkáját.
Isten éltesse még nagyon sokáig a Paradise-t! Nagyon jó egészséget Anyának!
#1865   2014. 06. 10. kedd 21:14
OFF ...Ha gondod van velem : innentől privátba. Vagy ha gondolod az oldal alján írhatsz az oldal tulajdonosainak, akár panaszt is tehetsz ha bármi gondod van az oldallal, hozzászólókkal, vagy épp hozzászólásokkal.
Én feltettem egy kérdést, és erre reagáltál, majd megszólítottál a bejegyzéseddel. Ennyi részemről. a bejegyzésed többi részére pedig nem hiszem hogy választ kéne adni. Mint írtam: Sok moderátora van a GG-nek.
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 06. 10. kedd 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 10. kedd 20:25
"... csak kérdést tettem fel... de látom gond, zavar embereket. Majd beregisztrálok két-három néven és nem VIP-ként írok, az jobb?"
Ne haragudj,de úgy néz ki téged zavar a kérdésedhez írt hozzászólás.Logikus,hogy ha valakit el akartok tiltani a hozzászólástól mindenféle ok nélkül,az csinál egy regisztrációt és ír.Talán nem kellene úri szeszélyből törölgetni,letíltani.Akit nem látunk,nem tudunk ahhoz nem lehet kérdést intézni....Na de hagyjuk...

... 225 226 227 228 229 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 20. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!