Miskolcon augusztus 2-án 21 órakor nyílik a sweet life swinger klub. Akit érdekel, privátban a telefonszámukat megadom.
ez az információ engem is érdekelne
(Ez egy válasz katist üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Pécsett van klub. Tolnában meg mgánparti szokott lenni.
(Ez egy válasz Ritacica üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Maci nem Laci!
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2014. 07. 18. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 16:05

Sziasztok!
Mi a Tik-Tak klubban jártunk kb.egy hónapja. Szerdai nap volt,ami ruhás ismerkedési nap volt. A tulaj,,Laci,, nagyon barátságosan fogadott minket. Végig vezetett bennünket,szinte szobáról-szobára és részletesen el magyarázott mindent mit miért,és miért nem...Valóban mindent lehet,de semmi nem kötelező..Sajnos nem maradtunk tovább.Nagyon tetszett minden,de sajnos a nejem még nem szánta rá magát hogy egy teljes estét töltsünk ott,de remélem hamarosan rá szánja magát... Mindenkinek csak ajánlani tudom...
Mi a Tik-Tak klubban jártunk kb.egy hónapja. Szerdai nap volt,ami ruhás ismerkedési nap volt. A tulaj,,Laci,, nagyon barátságosan fogadott minket. Végig vezetett bennünket,szinte szobáról-szobára és részletesen el magyarázott mindent mit miért,és miért nem...Valóban mindent lehet,de semmi nem kötelező..Sajnos nem maradtunk tovább.Nagyon tetszett minden,de sajnos a nejem még nem szánta rá magát hogy egy teljes estét töltsünk ott,de remélem hamarosan rá szánja magát... Mindenkinek csak ajánlani tudom...

Balatonlellén és/vagy környékén szeretnénk elmenni swinger klubba. Tud valaki létező és működő helyet itt valahol?
Ha nincs, akkor*************************
/moderálva! Ez itt nem párkereső!/
Ha nincs, akkor*************************

/moderálva! Ez itt nem párkereső!/
Tolna megye környékén tud mondani valaki infót ?????
írtam privit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 24. csütörtök 11:11
Törölt felhasználó (399550)

Valami olyasmi hely nincs Budapesten, ami nem swinger klub, viszont a swinger életforma iránt érdeklődők járnak oda ismerkedni? Egy sima beülős hely, ahol "nyílt titok", hogy miért vannak ott az emberek?

De van! A szerdai nap a "ketyegősben"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 07. 24. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 24. csütörtök 11:11

Törölt felhasználó (399550)

Valami olyasmi hely nincs Budapesten, ami nem swinger klub, viszont a swinger életforma iránt érdeklődők járnak oda ismerkedni? Egy sima beülős hely, ahol "nyílt titok", hogy miért vannak ott az emberek?

noky01 nekem is add meg priviben, légyszi. köszi előre is...!
Sziasztok. Tud valaki Zala megyében klubbot vagy privát bulit?
Valóban hallani!
De a változás szele nem Budaörsről, hanem a pesti oldalról fúj jelenleg....
(Ez egy válasz vklau üzenetére (2014. 07. 22. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 22. kedd 11:46
De a változás szele nem Budaörsről, hanem a pesti oldalról fúj jelenleg....

Egy spontán kérdést tettem fel,ennyi!Ha nem,hát nem...néha lehet hallani fura dolgokat!

Egy spontán kérdést tettem fel,ennyi!Ha nem,hát nem...néha lehet hallani fura dolgokat!

Bújtatott reklám. Néha "valaki" felteszi a kérdést, hogy téma legyen a TikTak.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
TikTakban múltkor voltunk, akkor még nagyon aktív volt.
De kérdésem még mindig nyitott, belvárosban mit ajánlotok? Akár priviben is írhattok véleményt, akár te is Ravenna, gondolom, neked van tapasztalatod
De kérdésem még mindig nyitott, belvárosban mit ajánlotok? Akár priviben is írhattok véleményt, akár te is Ravenna, gondolom, neked van tapasztalatod
... és mire alapozod ezt a kérdést?
(Ez egy válasz vklau üzenetére (2014. 07. 21. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Kérdés!Tényleg bezárt a Tik-Tak?
(Ez egy válasz szilvilajos üzenetére (2014. 07. 18. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 18. péntek 16:05

Sziasztok!

Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Budapesten melyik Klubot ajánljátok egy viszonylag kezdő, fiatal párnak, aki inkább csak flörtöl, szemezget, kacérkodik, de csak egymással szexel? (max egymás mellett, de néző közönség nem zavar)
Mi a Dreamland-et és a Hedonism-ot néztük ki elsőre, mert nem akarunk kocsikázni.
Pénteki és Szombati buli érdekelne.
Köszi előre is!
Egy gyors kérdés: Budapesten melyik Klubot ajánljátok egy viszonylag kezdő, fiatal párnak, aki inkább csak flörtöl, szemezget, kacérkodik, de csak egymással szexel? (max egymás mellett, de néző közönség nem zavar)
Mi a Dreamland-et és a Hedonism-ot néztük ki elsőre, mert nem akarunk kocsikázni.
Pénteki és Szombati buli érdekelne.
Köszi előre is!
Sziasztok!