De poénos voltál...
...De ne aggódj nem lesz olyan szerencséd,hogy holnap ott legyen!!!!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 22. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 14:53

Küldd el a feleséged holnap, majd ő felderíti és beszámol. Ne félj, vigyázunk majd rá és bevezetjük a .....a társaságba

No, ebben valamiért biztos voltam
Amúgy nem érzem azt, hogy ettől el kellene szomorodnom. Biztos lesz más, aki bátrabb lesz.
(Ez egy válasz Vucsi üzenetére (2014. 08. 22. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 15:16

De poénos voltál...
...De ne aggódj nem lesz olyan szerencséd,hogy holnap ott legyen!!!!

Legyen úgy...Mi megtaláltuk tegnap éjjel akiket kellett!!!!
:-P (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 22. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 17:38
:-P (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 22. péntek 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)

No, ebben valamiért biztos voltam
Amúgy nem érzem azt, hogy ettől el kellene szomorodnom. Biztos lesz más, aki bátrabb lesz.

Eljutottunk a Tik-Takba, jó volt, a küzdőtéren szerencsére csak egyszer lehetett érezni a füstöt, lent meg nem nagyon töltöttünk időt.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2014. 06. 05. csütörtök 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 05. csütörtök 07:31

A budaörsi TikTak klubban is működni szokott tavasz végétől, nyáron a "bagós terasz", így a klubban alig van füst... Tehát nem csak Szegeden van ilyen.
Bár gondolom Csipkerózsika iróniának szánta a kiűzés szót.... mennek maguktól, önkéntesen. Néha a bagósok toleránsabbak tudnak lenni, mint a nemdohányzók ( Én nem cigarettázok mielőtt kapom a keresztet. )
Bár gondolom Csipkerózsika iróniának szánta a kiűzés szót.... mennek maguktól, önkéntesen. Néha a bagósok toleránsabbak tudnak lenni, mint a nemdohányzók ( Én nem cigarettázok mielőtt kapom a keresztet. )
Sziasztok!A miskolci klubban volt már valaki?
Sziasztok.Mi a Paradiseban voltunk.és ajánljuk mindenkinek.A környékröl.vas-zala akit érdekel.megkereshet privátban.
A SwingerForYou csütörtöki gangbang bulijairól van valakinek személyes infója? Van egy hölgy ismerősöm, akit érdekelne a téma.. ide, és privátba is jöhet.
A Dreamland mostanában milyen valaki tud adni némi infót itt vagy akár privátban is..
És sajna pont annyian is járnak:(
(Ez egy válasz Lindy25 üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 01:06

De hülye neveket tudnak kitalálni.
A swingerforyou is...értem én a küldetéstudatot
de se kimondani se rövidíteni nem lehet.
Még az elején szóltam a tulajnak, de azt hitte szívózom vele
Azóta is Royalnak hívja errefelé mindenki.
A swingerforyou is...értem én a küldetéstudatot

Még az elején szóltam a tulajnak, de azt hitte szívózom vele

Azóta is Royalnak hívja errefelé mindenki.
pár hét múlva Harkányban leszünk egy hétvégét...él a közelben egy aktív, kis csapat?
Clubbparadisebe volt valaki? Mi lefoglltuk napközbenere. Milyen hely?
Nem fogtok csalódni benne.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 05. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 05. péntek 16:10

mi már egy jó párszor jártunk ott, barátokis - nem is kívánkozunk más klubba
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 05. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 05. péntek 16:10

Köszi az infot
Van tapasztalata valakinek a miskolci Klubról?
Sziasztok!
A szerdai napokra melyik klubbot javasoljátok és mit lehet tudni róla?
Köszi!
A szerdai napokra melyik klubbot javasoljátok és mit lehet tudni róla?
Köszi!
Voltunk ma a clubparadise nevü helyen.
Ugye hogy napközben ki lehet venni. Hát érdekes a hely.
Takarítás erősen hagy kívánnivalót maga után. jakuzzi is meg a medence is pókhálok erösen mindenhol.
Arról ne is beszéljünk hogy 3 emeletes a hely mi lent voltunk a legalson a néne ött ücsörgött a középső szinten. Mindent halott meg nem tudom hogy képzelte ha felsö szobákat akartuk volna használni ö végignézi?
Tudom ez egy ilyen klub de ha nézöket akarunk akkor rendezvényre megyünk. na mindegy mi tuti kerüljük ezután ezt a helyet!
Takarítás erősen hagy kívánnivalót maga után. jakuzzi is meg a medence is pókhálok erösen mindenhol.
Arról ne is beszéljünk hogy 3 emeletes a hely mi lent voltunk a legalson a néne ött ücsörgött a középső szinten. Mindent halott meg nem tudom hogy képzelte ha felsö szobákat akartuk volna használni ö végignézi?
Tudom ez egy ilyen klub de ha nézöket akarunk akkor rendezvényre megyünk. na mindegy mi tuti kerüljük ezután ezt a helyet!
Hm.. pont gondolkoztam, hogy kivenném így hasonlóan napközben az egyik klub részét... de akkor nem ez lesz az a hely. Másnak más tapasztalat ilyesmi terén? Tudtok ajánlani valamit?
Hogy működik egyébként ez a "bérlés"? Szobára? Főre? Köszi! (Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 09. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 09. kedd 18:45
Hogy működik egyébként ez a "bérlés"? Szobára? Főre? Köszi! (Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 09. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)

én már többször mondtam hogy egy színvonal alatti hely.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2014. 09. 09. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 09. kedd 18:45

Mondjuk az elején már kapcsolhattam volna mikor megláttam a tulaj asszonyt. Hát ő sem volt tul igényes.
Tanulópénznek jó volt. De ilyen helyeket kerülni kell. Clubparadise. Nagyon lehangolo élmény volt.
Tanulópénznek jó volt. De ilyen helyeket kerülni kell. Clubparadise. Nagyon lehangolo élmény volt.