Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 217 218 219 220 221 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2042   2014. 11. 12. szerda 16:21
X Törölt felhasználó (901625)
Dehogy irigykedünk.... smile smile A LEGJOBB ahova járunk.... Azért járunk oda smile smile
Persze erre lesznek negatív vélemények biztos, de kit érdekel smile smile smile smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (933324) VIP
2014. 11. 11. kedd 19:55
Ne is irigykedjünk, nekünk jó az őrültekháza Budaörsön smile
#2041   2014. 11. 12. szerda 15:45
X Törölt felhasználó (824040)
itt vagytok
(Ez egy válasz szabadkaipar üzenetére (2014. 11. 12. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 12. szerda 12:12
hogy lehet a kiskunmajsai klubhoz ferni?
#2040   2014. 11. 12. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (824040)
irtam ismerkedjunk pesti duci pár
(Ez egy válasz szabadkaipar üzenetére (2014. 11. 12. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 12. szerda 12:12
#2039   2014. 11. 12. szerda 12:12
szabadkaipar szabadkaipar
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885890)
2014. 11. 11. kedd 09:19
Ès ez kiskunmajsán hol van mert a közelbe lakom
#2038   2014. 11. 12. szerda 08:18
szabadkaipar szabadkaipar
Sziasztok kedves swinger kedvelők és művelők.
Mi egy teljesen kezdő pár vagyunk.Infokat szeretnénk tőletek tapasztalt swingerezőktől.Mivel mi mind ketten ducik vagyunk érdekelne hogy mekkora esélyunk lehet,mennyire szeretik a ducikat ilyen helyen?A szeged melleti 3majom klubról tud e valaki valamit?Vagy esetleg szeged közelébe van e klub ezen kivül.Előre is köszi a hozzászólásokat.
#2037   2014. 11. 11. kedd 19:55
X Törölt felhasználó (933324) VIP
Ne is irigykedjünk, nekünk jó az őrültekháza Budaörsön smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2014. 11. 11. kedd 19:18
Jajj már... Az "elit, szép emberek" tanyabulija.... nyes nyes Háááát.... nem tudom....
#2036   2014. 11. 11. kedd 19:18
X Törölt felhasználó (901625)
Jajj már... Az "elit, szép emberek" tanyabulija.... nyes nyes Háááát.... nem tudom....
#2035   2014. 11. 11. kedd 09:19
X Törölt felhasználó (885890)
Ès ez kiskunmajsán hol van mert a közelbe lakom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895926)
2014. 11. 10. hétfő 11:16
a Kiskunmajsai "BŐVÉREK" most a legtutibb, bár zárt a rendszer, de kis fifikával be lehet jutni...bocs a kiírásért, de elkerülhetetlen volt....
#2034   2014. 11. 11. kedd 03:49
Zsulex1 Zsulex1
lásd: #1973 2014. 08. 22. péntek 14:27
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 09:14
Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.

Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
#2033   2014. 11. 10. hétfő 11:16
X Törölt felhasználó (895926)
a Kiskunmajsai "BŐVÉREK" most a legtutibb, bár zárt a rendszer, de kis fifikával be lehet jutni...bocs a kiírásért, de elkerülhetetlen volt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863690)
2014. 11. 05. szerda 10:44
Tudom, hogy hülye kérdés, de melyik klubbot mondanátok a legigényesebbnek. (Tisztaság, berendezés, étel – ital, stb.)
Köszi
#2032   2014. 11. 10. hétfő 09:14
Nanuq Nanuq
Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.

Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863690)
2014. 11. 05. szerda 10:44
Tudom, hogy hülye kérdés, de melyik klubbot mondanátok a legigényesebbnek. (Tisztaság, berendezés, étel – ital, stb.)
Köszi
#2031   2014. 11. 05. szerda 10:44
X Törölt felhasználó (863690)
Köszi
#2030   2014. 11. 02. vasárnap 01:25
tobbenjobb tobbenjobb
Helló, 4 éve voltunk, egyszer, úgyhogy kezeld megfelelően az infót. Óriási pincehelyiség, zegzugos, tele fával, és elég sötét. Egy szombati napon voltunk augusztusban es kb 30 fő lehetett. A többség inkább 50++. Velünk együtt kb. 4-5 pár volt akik 40 alatt voltunk. Mindenki arra vonult, amerre a fiatalok mentek. Elég feszélyező volt a kialakuló vonat, bárhová tartottunk. Nagy nehezen egymás mellé kerültünk a fiatalokkal, komoly fitymacsattogás kísérte minden mozdulatunkat a nézőseregből.
Szóval, ha bírod, hogy alibipárral lemenő magányos férfiak számolják a szőrszálakat a hatsodon vagy a csajod mindig legalabb 15 fasszal szemezzen bárhová néz, akkor a ti helyetek. El tudom képzelni, hogy ha nagyobb a tömeg, forróbb akciókban vehettek részt...
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2014. 09. 30. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 30. kedd 19:28
Aki volt már a bécsi Traumlandben, írna egy kis beszámolót?
#2029   2014. 11. 01. szombat 13:27
X Törölt felhasználó (925091) VIP
Miskolcon volt már valaki swingerklubban?
Esetleg tapasztalat? Egyedülálló férfiként lehet e esély...vagy inkább társsal?
Nem nézik e ki azokat,akik egyedül érkeznek,és kissé feszélyezetnek érzik magukat a sok ismeretlen ember előtt?
#2028   2014. 11. 01. szombat 13:08
LosLobos LosLobos
Ma az ünnepnap ellenére minden klub nyitva?
#2027   2014. 10. 30. csütörtök 18:51
4 alufelni 4 alufelni
Sziasztok van most györ környékén nyitva valahol swingerclub?
#2026   2014. 10. 30. csütörtök 09:56
X Törölt felhasználó (929830)
Mindenesetre le a kalappal a kedves barátaim előtt ,akik szervezik ezeket a bulikat,és mindent megtesznek hogy mindeki jól érezze magát.
#2025   2014. 10. 30. csütörtök 09:40
X Törölt felhasználó (929830)
Mi anno privát bulin próbálkoztunk.Nagyon szuper , szinte már családias bulik voltak.A szervező pár mindent megtett hogy a lehető legjobban megszűrjék a társaságot.Még is akadhatnak problémák.Ugye itt jön szóba a másik tisztelete.Jártunk -jártunk a bulikba,a feleségem könnyebben oldódott mint én ez tény. Voltak bulik ahol csak ő volt aktusban én nem.Történt egyszer hogy egy párral illetve egy úrral akiket már jól ismertünk elvonultak négyesezni. Én oda ültem az amúgy nyitott kis szoba(sajnos csak ez maradt szabadon) bejáratához mert tudtam hogy ez most az az eset amikor rajtuk kívül más nem jöhet szóba.Egy szer csak jön egy faszikám és szinte félre lökve ,megy be a szobába és már csatolja is ki az övét(valóban a feleségem tetszet neki ezt tudom) Én persze finoman vissza tarva őt, közöltem vele hogy ez most nem az a helyzet." Azt mondja ő csak nézné" mire én "oksa azt lehet". Majd max probálkozzon később.Nem is lett volna gond ha nem ment volna panaszkodni a többieknek. Ezzel a húzással elég erős unszimpátiát váltott ki belőlem.Amit azért ő is észre vett.Meg azt azt is hogy ezek után nem is kultiválnám ha drágám közelébe is menne.Ő ennek ellenére nem állt le.MIntha tudomást sem szerezne arról hogy a páromat nem érdekli. Nem tudom lehet én vok hülye de ha én úgy látom hogy egy pár ffi tagja nem kultiválja hogy közeledek a párja felé nekem azt is ugyanúgy tiszteletben kell tartanom. Pláne ha a hölgy egyértelműen nem mutat érdeklődést irántam.Utálom az értetlen embereket.Attól függetlenül hogy nyilván ha valaki nem szimpi nem egy "húzz a gecibe" beszolással adom tudtára. Bár én elég arrogáns , robbanékony ember hírében állok , mégsem tettem ezt a mi esetünkben. Pedig higgyjétek el megtehettem volna,de a barátaimat sem akartam kellemetlen helyzetbe hozni akik a bulikat szervezték.Mindenesetre higgyétek el nagyon nehéz megválogatni a vendégsereget. Pláne ha klubbról van szó.
#2024   2014. 10. 29. szerda 16:44
apuka70 apuka70
szomorú volt olvasni..
de sajnos igaz a legtöbb club ilyen
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 10. 27. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 27. hétfő 18:34
Jól tettétek! Nappali partin voltatok már? Kéthetente szerdán a létszámtól függően van, de igen akció dúsak szoktak lenni!
#2023   2014. 10. 28. kedd 17:19
X Törölt felhasználó (884496) VIP
Atya ég!
:-( Ez roppant sajnálatos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 19. vasárnap 01:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (913793)
2014. 10. 19. vasárnap 01:51
Húzz a gecibe !
Először is szeretnék elnézést kérni a vulgáris címert, na ,de olvassatok tovább . Az összes Pesti és Pest környéki klubban jártunk már , volt jó és rosszabb élményünk is. A mai nap választása Bexter bixi chat társ ajánlásával a
SWINGER FOR YOU nevű helyre esett.
Megérkeztünk hat nyolc ember ücsörög a bárpultnál és fogyasztja a helyi specialitásokat ruhában. Picit zavartan ,de mindenkinek bemutatkozunk ,ahogy illik . Persze ismét találkoztunk egy magyar hírességgel aki szinten bemutatkozott nekünk.Mivel senki nem szolt hozzánk legalább 10 percig ,gondoltam megkérdezem ,hogy most mi is fog történni.Bátran a bárpult fele vettem az irányt és a felettébb kedves,ránézésre nagy vendéglátói tapasztalattal bíró hölgy közölte velünk ,hogy körbevezetnek. Egy kedves ,kopasz úriember mutatott két szobát és hozzátette ,hogy itt a lámpakapcsoló .Nagyon impozáns , gondoltuk. Mindegy ha itt vagyunk és kifizettük a 8500 FT-os belépőt akkor maradunk ,meg amúgy is meg kéne várni Bexter bixit és nejét . Félre ültünk egy a pulthoz közeli asztalhoz és vártunk ,hogy ebből mi lesz . Hallgattuk a pultnál zajló ki bír nagyobbat röhögni versenyt amit a kopasz úriember ,mint egy karmester vezényelt a pult túlsó feléről . Egyszer csak elhangzott a vezényszó ,hogy mindenki vetkőzzön le. Aminek majdnem mindenki eleget tett kivéve egy úr,aki jobban alkalomhoz illőnek találta az övére csatolt telefontokot és egy hölgy aki meg úgy gondolta ,hogy ez egy edző cipős buli lesz . Kb egy óra múlva érkezett a Bixi páros. Dumálgattunk,nevetgéltünk egy asztalnál ahova csatlakozott még egy barát innen a gg chatrol. Gondoltam rágyújtok es mivel nem volt nálam öngyújtó odasétáltam a ki bír nagyobbat röhögni verseny résztvevőihez és tűzet kertem az edzőcipős hölgytől ,aki előtte a már az említett celebunkkel csókolózott. Erre közölte velem ,hogy HÚZZAK A GECIBE !!!!!!!!
Eleget tettünk a kérésének a párommal ,de azért gondoltuk ezt szóvá tesszük a vezetőségnek. Nekik az volt a válaszuk ,hogy nem is értik miért akadunk mi ki ezen. Vajon miért ???
Kedves SWINGER FOR YOU VEZETŐSÉG ez felháborító,hogy ilyet megengedhettek egy általatok színvonalasnak tartott klubban. Köszönjük szépen a vendéglátást ,de legközelebb inkább kihagyjuk .

... 217 218 219 220 221 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: tegnap 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!