Sziasztok!
Mi régen voltunk klubban ennek már több éve, és szeretnénk ismét ellátogatni.A kérdésūnk az lenne mely klubbot ajánlanátok Budapesten amelyben a hölgy tagunk átélhetné a férfi többes adta lehetőségeket.A válaszokat lehetőleg privátban várjuk.Előre is köszönjūk.
Mi régen voltunk klubban ennek már több éve, és szeretnénk ismét ellátogatni.A kérdésūnk az lenne mely klubbot ajánlanátok Budapesten amelyben a hölgy tagunk átélhetné a férfi többes adta lehetőségeket.A válaszokat lehetőleg privátban várjuk.Előre is köszönjūk.
Sziasztok!
Dunántúlon, a nyugati országrészben van működő klub?
Dunántúlon, a nyugati országrészben van működő klub?

Törölt felhasználó (824040)

itt vagytok
sziasztok
fiatal csinos par vagyunk szeretnenk hasonlo parokkal ismerkedni bulizni budapesti swingerclubban,valaki tudna ajanlani egy olyan clubbot ahol szombaton sokan vannak lehetoleg a fiatalabb koruak is?koszonjuk elore is,
fiatal csinos par vagyunk szeretnenk hasonlo parokkal ismerkedni bulizni budapesti swingerclubban,valaki tudna ajanlani egy olyan clubbot ahol szombaton sokan vannak lehetoleg a fiatalabb koruak is?koszonjuk elore is,

Dehogy irigykedünk....
A LEGJOBB ahova járunk.... Azért járunk oda
Persze erre lesznek negatív vélemények biztos, de kit érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 11. kedd 19:55

Persze erre lesznek negatív vélemények biztos, de kit érdekel

Törölt felhasználó (933324)
VIP

Ne is irigykedjünk, nekünk jó az őrültekháza Budaörsön

itt vagytok
(Ez egy válasz szabadkaipar üzenetére (2014. 11. 12. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
irtam ismerkedjunk pesti duci pár
(Ez egy válasz szabadkaipar üzenetére (2014. 11. 12. szerda 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
hogy lehet a kiskunmajsai klubhoz ferni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 11. kedd 09:19
Törölt felhasználó (885890)

Ès ez kiskunmajsán hol van mert a közelbe lakom
Sziasztok kedves swinger kedvelők és művelők.
Mi egy teljesen kezdő pár vagyunk.Infokat szeretnénk tőletek tapasztalt swingerezőktől.Mivel mi mind ketten ducik vagyunk érdekelne hogy mekkora esélyunk lehet,mennyire szeretik a ducikat ilyen helyen?A szeged melleti 3majom klubról tud e valaki valamit?Vagy esetleg szeged közelébe van e klub ezen kivül.Előre is köszi a hozzászólásokat.
Mi egy teljesen kezdő pár vagyunk.Infokat szeretnénk tőletek tapasztalt swingerezőktől.Mivel mi mind ketten ducik vagyunk érdekelne hogy mekkora esélyunk lehet,mennyire szeretik a ducikat ilyen helyen?A szeged melleti 3majom klubról tud e valaki valamit?Vagy esetleg szeged közelébe van e klub ezen kivül.Előre is köszi a hozzászólásokat.
Ne is irigykedjünk, nekünk jó az őrültekháza Budaörsön
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 11. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 11. kedd 19:18

Törölt felhasználó (901625)

Jajj már... Az "elit, szép emberek" tanyabulija....
Háááát.... nem tudom....

Jajj már... Az "elit, szép emberek" tanyabulija....
Háááát.... nem tudom....

Ès ez kiskunmajsán hol van mert a közelbe lakom
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 11:16
Törölt felhasználó (895926)

a Kiskunmajsai "BŐVÉREK" most a legtutibb, bár zárt a rendszer, de kis fifikával be lehet jutni...bocs a kiírásért, de elkerülhetetlen volt....
lásd: #1973 2014. 08. 22. péntek 14:27
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 09:14

Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
a Kiskunmajsai "BŐVÉREK" most a legtutibb, bár zárt a rendszer, de kis fifikával be lehet jutni...bocs a kiírásért, de elkerülhetetlen volt....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 05. szerda 10:44
Törölt felhasználó (863690)

Tudom, hogy hülye kérdés, de melyik klubbot mondanátok a legigényesebbnek. (Tisztaság, berendezés, étel – ital, stb.)
Köszi
Köszi
Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 05. szerda 10:44
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 05. szerda 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (863690)

Tudom, hogy hülye kérdés, de melyik klubbot mondanátok a legigényesebbnek. (Tisztaság, berendezés, étel – ital, stb.)
Köszi
Köszi
Köszi
Köszi
Helló, 4 éve voltunk, egyszer, úgyhogy kezeld megfelelően az infót. Óriási pincehelyiség, zegzugos, tele fával, és elég sötét. Egy szombati napon voltunk augusztusban es kb 30 fő lehetett. A többség inkább 50++. Velünk együtt kb. 4-5 pár volt akik 40 alatt voltunk. Mindenki arra vonult, amerre a fiatalok mentek. Elég feszélyező volt a kialakuló vonat, bárhová tartottunk. Nagy nehezen egymás mellé kerültünk a fiatalokkal, komoly fitymacsattogás kísérte minden mozdulatunkat a nézőseregből.
Szóval, ha bírod, hogy alibipárral lemenő magányos férfiak számolják a szőrszálakat a hatsodon vagy a csajod mindig legalabb 15 fasszal szemezzen bárhová néz, akkor a ti helyetek. El tudom képzelni, hogy ha nagyobb a tömeg, forróbb akciókban vehettek részt... (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2014. 09. 30. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóval, ha bírod, hogy alibipárral lemenő magányos férfiak számolják a szőrszálakat a hatsodon vagy a csajod mindig legalabb 15 fasszal szemezzen bárhová néz, akkor a ti helyetek. El tudom képzelni, hogy ha nagyobb a tömeg, forróbb akciókban vehettek részt... (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2014. 09. 30. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolcon volt már valaki swingerklubban?
Esetleg tapasztalat? Egyedülálló férfiként lehet e esély...vagy inkább társsal?
Nem nézik e ki azokat,akik egyedül érkeznek,és kissé feszélyezetnek érzik magukat a sok ismeretlen ember előtt?
Esetleg tapasztalat? Egyedülálló férfiként lehet e esély...vagy inkább társsal?
Nem nézik e ki azokat,akik egyedül érkeznek,és kissé feszélyezetnek érzik magukat a sok ismeretlen ember előtt?
Ma az ünnepnap ellenére minden klub nyitva?
Sziasztok van most györ környékén nyitva valahol swingerclub?