Sziasztok! Allitolag a Blahanal Pesten van egy kis klub. Valaki tud rola valamit, vagy volt mar esetleg? Valasz akar privatban is, koszi!
www.swingerpartner.hu Bár te benne vagy majd minden klubban
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 30. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 15:52
Törölt felhasználó (901625)

Akár lehetne az is
Majd felvetem az ötletet a tulajnak

Martini nagyon jó.Tulajdonosok kedvesek,körbe vezetnek.Van szauna,medence.Padlófűtés.De vannak rossz oldalai is.Nem tudni miért a kajából visszavettek..Régen terülj-terülj asztalka volt.Manapság száraz szendvics..Ami nagyon illuzió romboló,megnézve az árakat.Ha rossz helyre parkolsz a klub elött,hajnalban defektet javithatsz..
(Ez egy válasz anitomi1 üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 18. vasárnap 11:33

Sziasztok!
Jártunk már pár swinger klubba, legtöbbször a Tiktakban. Szeretnénk megnézni a Martinit is, aki járt már ott tudna pár mondatot írni erről a klubbról?
Gondolok olyanra, hogy kb. létszám (úgy látjuk, hogy átálltak a szombatra ahogy valaki írta is) korosztály, hangulat, milyen zene stb... Kaját úgy látjuk a honlapon, hogy inkább csak snack van.
Köszönjük szépen!
Jártunk már pár swinger klubba, legtöbbször a Tiktakban. Szeretnénk megnézni a Martinit is, aki járt már ott tudna pár mondatot írni erről a klubbról?
Gondolok olyanra, hogy kb. létszám (úgy látjuk, hogy átálltak a szombatra ahogy valaki írta is) korosztály, hangulat, milyen zene stb... Kaját úgy látjuk a honlapon, hogy inkább csak snack van.
Köszönjük szépen!
Sziasztok!
Köszönjük szépen!
Köszönjük szépen!
Már megy.AHogy elnézem átállnak csak szombatra.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 09. péntek 18:34
Törölt felhasználó (911269)

Sziasztok!
Tudtok valamit a Martiniről? Nem működik a honlapja...
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami könyvet (esetleg blogot) Swinger tapasztalatokkal kapcsolatban? Hébe-hóba járunk klubbozni és előtte meg utána tök jó olvasgatni személyes történeteket a kedv meghozása céljából, de sehol sem találok egy jó könyvet amit az ágyban asszonnyal is lehet olvasgatni. (Hallasi féle nőci naplót ismerjük és szeretjük, kitalált fiktív 50 shades féle könyveket nem, mert nagyon nem életszagúak. Akár angol is lehet)
Akár lehetne az is
Majd felvetem az ötletet a tulajnak
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 30. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 10:51

Vakuljak meg, de először szalonna partyt olvastam. Azt hittem, valami magyarosch-tábortüzes bulit szerveztek...
Vakuljak meg, de először szalonna partyt olvastam. Azt hittem, valami magyarosch-tábortüzes bulit szerveztek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 29. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 29. hétfő 18:08
Törölt felhasználó (901625)

Ma este szauna party a Club Paradise-ben....

Ma este szauna party a Club Paradise-ben....

Mi a tiktak-ot próbáltuk elsőre, és megérte, nagyon bejött nekünk. Kulturált , jó volt a hangulat és barátságos ,befogadó a társaság.
(Ez egy válasz swing4you99 üzenetére (2014. 12. 20. szombat 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 20. szombat 17:20

tik tak vagy exotic? Valaki tudna segiteni nekunk? koszonjuk
Még most elugranánk valamelyik budapesti swinger klubba. Javaslatok?

Írtam üzit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 30. csütörtök 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 30. csütörtök 09:56
Törölt felhasználó (929830)

Mindenesetre le a kalappal a kedves barátaim előtt ,akik szervezik ezeket a bulikat,és mindent megtesznek hogy mindeki jól érezze magát.
Mi a DL-t terveztük be ma estére. Évek óta nem voltunk, és nem is hallottunk felőle.Van valakinek tapasztalata,hogy mi változott mostanság? A Tiktak-ban egyszer voltunk, de nekünk nem jött be.
tik tak vagy exotic? Valaki tudna segiteni nekunk? koszonjuk
engem is nagyon erdekelne ez a kerdes... valaki tud segiteni?
(Ez egy válasz Nanuq üzenetére (2014. 11. 10. hétfő 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 10. hétfő 09:14

Erre a kérdésre én is szívesen olvasnám a választ, miszerint ki melyik klubot tartja a legigényesebbnek, vagy épp hol a legjobbak a bulik.
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
Jó lenne már egy objektív képet olvasni a magyarországi swingerklubokról, nem csak elfogultságot.
Apropó, a Martiniről van valami híre bárkinek? A weblapjuk megy, de annyira diszkrétek, hogy sehol senkit se találok aki arra járt volna és egy kicsit irányba tegyen, mi van mostanában arrafelé....
sziassztok. Szeretnenk kiprobalni a Budapesten talalhato swinger klubbok valamelzikt. Valaki tudna nekunk segiteni? Melyik klubbot probaljuk ki szerintetek?
Péntek.... Paradise.... Ruhás ismerkedős buli
(éjfélig! Utána ha maradsz, maradtok, az utcai ruha le
)

(éjfélig! Utána ha maradsz, maradtok, az utcai ruha le

Köszi az információt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 13:46
Törölt felhasználó (918857)

tik tak swinger nagyon kulturált hely
filefile állításait azért nem kell halálosan komolyan venni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 24. hétfő 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 24. hétfő 13:17

Törölt felhasználó (879243)

Kiskunmajsán van klubb??? Érdekelne minket is!!!