Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 214 215 216 217 218 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2102   2015. 02. 15. vasárnap 21:01
Csipkerózsika Csipkerózsika
Esküszöm nagyon-nagyon akaratam, hogy nem válaszolok semmit sem neked, de (kérlek ne haragudjatok Kedves Moderátorok, igérem utána kussba teszem magam!) nem bírom ki!
Szóval Kedves Greatom! Nem fogsz tudni vitatkozni velem, mert nem fogok többet ezután semmit sem reagálni rá!
Értsd: nem vita indítót írok, CSAK amit érzek veled kapcsolatban. Vettem a fáradtságot és visszaolvastam az összes(!!!) hsz-edet. Nem tagadom, tettem mindezt azért, hátha kitisztul előttem miben is merül ki a te "munkásságod" itt a GG-n.
Sajnálom.....de ami kiderült számomra belőle, az elszomorító és sokszor nem is értem, de már nem is akarom!
Igazad van, én igyekszem objektiven nézni a dolgokat....ebből szervesen fakad, hogy védem azt ami nekem nagyon tetszik és az egyik kedvenc szórakozó helyünk. De könyörgöm! ....miért ne tehetném? Hiszen ez a topic erre lenne, hogy mindenki leírja a SAJÁT véleményét, tapasztalatát. Ha veszed a fáradtságot és vissza olvasod, hogy mit írtam, akkor jól láthatod, hogy CSUPÁN arra igyekeztem rámutatni, hogy a kedves érdeklődő ne adjon olyan "véleményre" amit olyan valaki írt ide, aki egyébként (számomra érthetetlen módon, mert ha annyira xar, minek jár ebbe a klubba!?) rendszeres vendége az adott "gagyi" helynek! Olyannnyira, hogy rendszeres olvasója és használója is a klub üzenőfalának. Ennyi és nem több az objektiv véleményem! pardon1
Más! Írásaid alapján tanult, művelt embernek tünsz! Így remélem megérted, hogy miért frusztráló tőled, ha lazán megkérdőjelezed mások olyan állításait amelyekről gőzöd nem lehet, hogy igazak-e! Ha nem igaz...nos te nyertél, DE ha igaz, akkor belegyalogolsz mások lelkébe és nem is kicsit!
Tehát ha nem tudod biztosra ki az aki "vetít" és ki nem, akkor inkább fordítsd GG munkásságod energiáit más dolgok véleményezésére! Természetesen csakis szubjektiv alapon! kacsint
Ugyanis - bármily meglepő és mulatságos - igaz is lehet, hogy Nskr-ék "lealacsonyodtak" az elmúlt öt évben oly sokszor a 3M szinvonalára, és jól is érezték magukat ott.
Csakhát, hogy erről bizonyosságot szerezz, ahhoz objektíven kellene TUDNI és nem szubjektiven GONDOLNI, hogy mese-e, vagy sem!
Ennyi! Köszönöm, hogy elolvastad és köszönöm, hogy nem reagálsz rá semmit! worship
Üdv wave
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 13. péntek 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 13. péntek 07:37
Én meg greatom párja vagyok és javaslom, hogy ne ragadj ki fél mondatokat és ne láss bele olyan dolgokat, amik nincsenek .
(Azon meg vitán felül áll, hogy a hely nem kifejezetten swingerre optimalizált (ettől még lehet jókat bulizni ... mint egy házibuliban és a menedzsment is korrekt, de ha hiszed, ha nem, van, akiknek nem feltétlen és nem mindig rokonszenves a vendégsereg)
#2101   2015. 02. 13. péntek 23:42
jirzi jirzi
Bocsi ezt NKSR nek akartam
#2100   2015. 02. 13. péntek 23:41
jirzi jirzi
Semmi rossz nincs abban hogy szereted a helyet .Ha én ott szeretek dugni akkor ezt védem meg Ennyi !!! Igazad van ,bár még soha nem voltam ott
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 11. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 09:44
Ez valami Pavlovi reflex, ha bántják a 3M-ot, akkor te jössz, és megvéded? Gyakorlatilag ebből áll a GG-s munkásságod. Objektivitás rulez.
(azé' a 80 menet a 3M-ban az már rendes függőség... vagy mese... annyira nem világbajnok hely, inkább a helyi monopolhelyzet értékeli fel. Ez meg az én szubjektív véleményem wink )
#2099   2015. 02. 13. péntek 07:37
greatom greatom
Én meg greatom párja vagyok és javaslom, hogy ne ragadj ki fél mondatokat és ne láss bele olyan dolgokat, amik nincsenek .
(Azon meg vitán felül áll, hogy a hely nem kifejezetten swingerre optimalizált (ettől még lehet jókat bulizni ... mint egy házibuliban és a menedzsment is korrekt, de ha hiszed, ha nem, van, akiknek nem feltétlen és nem mindig rokonszenves a vendégsereg)
(Ez egy válasz nskr üzenetére (2015. 02. 11. szerda 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 11. szerda 20:53
Nskr párja vagyok. Elnézve a munkásságodat a GG-n (513 hozzáoszlás) neked szerintem ebből áll az egész életed, hogy itt lézengsz. Na ez már függőség smile . A NAGY MEGMONDÓEMBER nyes már-már istennek tekintve magad, mert hát neked lehet szubjektív véleményed, de másét kétségbe vonod. (mese???) Számomra nincs ez a hely területileg monopol helyzetben, mindegyik klub eléréséhez azonos időt kell utaznom. Én jól érzem magam ott, sok kedves ismeretséget kötöttünk az elmúlt 5 évben. Mert ahogy írtam is - a swinger élet, nem a bioszexről szól (nem vagyunk mi állatok -du*unk és futunk szanaszét nyes Emberek kapcsolatba kerülnek egymással, de nem csak a szex miatt. Baráti kapcsolatok is kialakulnak, persze, csak ha elég nyitott az ember és hasonló intelligenciájú, érdeklődésű emberekkel kerül kapcsolatba. És ez témába vág: "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely" Ez meg az én szubjektív véleményem.
#2098   2015. 02. 13. péntek 00:41
parow parow
akinek van az legalább négyszer írja meg köszi!
#2097   2015. 02. 13. péntek 00:19
X Törölt felhasználó (937623)
Sakáltanyáról van valakinek személyes élmény???
#2096   2015. 02. 12. csütörtök 18:46
cse_keres cse_keres
Ami jól esik és belefér az értékrendetekbe. Az a tanács, hogy nincs tanács. Ha "vadászni" akartok vadásszatok, ha hagyni akarjátok magatok "elcsábítani", hagyjátok. Nem lehet szerintünk ilyen tanácsot adni, mert minden buliban más és más a közeg. Ki ezt szereti, ki azt. Illetve egy jó tanácsot tudunk adni: érezzétek magatokat nagyon jól és valósítsátok meg az álmaitokat. A többi nem számít.
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 12. csütörtök 16:14
Most probalunk nyitni , egy svingerclubot szeretnenk meglatogatni . Szeretnek tanacsot kerni tapasztalattal rendelkezöktöl hogyan is müködik ez elsö alkalommal. Hatarozottnak es kezdemenyezönek kellene lennünk vagy inkabb visszafogottabbnak es varakozo allaspontuaknak ? Egymassal foglalkozzunk inkabb vagy varjuk meg hogy ismerkedne e velünk valaki ? Stb. Varom a segitsegeteket !
#2095   2015. 02. 12. csütörtök 18:45
cse_keres cse_keres
Ami jól esik és belefér az értékrendetekbe. Az a tanács, hogy nincs tanács. Ha "vadászni" akartok vadásszatok, ha hagyni akarjátok magatok "elcsábítani", hagyjátok. Nem lehet szerintünk ilyen tanácsot adni, mert minden buliban más és más a közeg. Ki ezt szereti, ki azt. Illetve egy jó tanácsot tudunk adni: érezzétek magatokat nagyon jól és valósítsátok meg az álmaitokat. A többi nem számít.
(Ez egy válasz stürmisch üzenetére (2015. 02. 12. csütörtök 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Most probalunk nyitni , egy svingerclubot szeretnenk meglatogatni . Szeretnek tanacsot kerni tapasztalattal rendelkezöktöl hogyan is müködik ez elsö alkalommal. Hatarozottnak es kezdemenyezönek kellene lennünk vagy inkabb visszafogottabbnak es varakozo allaspontuaknak ? Egymassal foglalkozzunk inkabb vagy varjuk meg hogy ismerkedne e velünk valaki ? Stb. Varom a segitsegeteket !
#2094   2015. 02. 12. csütörtök 18:01
zenito zenito
" 62 éves sportos,fiatalos fiú vagyok"... benőhetne már a fejed lágya,kis álmodozó.
#2093   2015. 02. 12. csütörtök 16:14
stürmisch stürmisch
#2092   2015. 02. 12. csütörtök 16:03
X Törölt felhasználó (139893)
Nskr és Csipkerózsika igazatok van természetesen menjen el és gyüjtsön tapasztalatot és utána alkosson Önmaga véleményt. worship
#2091   2015. 02. 11. szerda 20:53
nskr nskr
Nskr párja vagyok. Elnézve a munkásságodat a GG-n (513 hozzáoszlás) neked szerintem ebből áll az egész életed, hogy itt lézengsz. Na ez már függőség smile . A NAGY MEGMONDÓEMBER nyes már-már istennek tekintve magad, mert hát neked lehet szubjektív véleményed, de másét kétségbe vonod. (mese???) Számomra nincs ez a hely területileg monopol helyzetben, mindegyik klub eléréséhez azonos időt kell utaznom. Én jól érzem magam ott, sok kedves ismeretséget kötöttünk az elmúlt 5 évben. Mert ahogy írtam is - a swinger élet, nem a bioszexről szól (nem vagyunk mi állatok -du*unk és futunk szanaszét nyes Emberek kapcsolatba kerülnek egymással, de nem csak a szex miatt. Baráti kapcsolatok is kialakulnak, persze, csak ha elég nyitott az ember és hasonló intelligenciájú, érdeklődésű emberekkel kerül kapcsolatba. És ez témába vág: "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely" Ez meg az én szubjektív véleményem.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 02. 11. szerda 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez valami Pavlovi reflex, ha bántják a 3M-ot, akkor te jössz, és megvéded? Gyakorlatilag ebből áll a GG-s munkásságod. Objektivitás rulez.
(azé' a 80 menet a 3M-ban az már rendes függőség... vagy mese... annyira nem világbajnok hely, inkább a helyi monopolhelyzet értékeli fel. Ez meg az én szubjektív véleményem wink )
#2090   2015. 02. 11. szerda 18:26
wave worship
#2089   2015. 02. 11. szerda 10:26
nskr nskr
5 év 80 alkalom = évi 16 klubos est, az még messze van a függőségtől. Nem kell válaszolni.
#2088   2015. 02. 11. szerda 09:44
greatom greatom
#2087   2015. 02. 10. kedd 23:06
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Ne foglakozz vele, hogy ki mit ír egy klubról, hiszen nem vagyunk egyformák! El kell menni, meg kell tapasztalni és a saját bőrödön érezni a feelinget. Ami valakinek "gagyi" az lehet másnak érték, mert másképp ítél.
Buli és buli között is van különbség.......kettő sem egyforma! A jelenlévők teszik a bulit olyanná amilyen lesz és nem a hely!
Zazukáéknak valami nem jött össze és egyszerűbb legagyizni egy helyet, mint esetlegesen elgondolkodni azon mi lehetett az oka, hogy xarul érezték magukat. Lehet az, hogy a 3M-ben nem járja a férfi biszex pedig az nekik az nagyon bejönne?
Csak azt nem értem, hogyha szerintük gagyi a hely, akkor miért mentek újra, mert tudtommal nem csak egyszer jártak ott!
Sőt, miért olvassák és használják ismerkedésre a klub honlapjának üzenőfalát? Megnézheted, hogy ott van a pl. legutolsó (még látszik február 05-én 15.40-kor) a beírásuk valami pasinak, hogy hová írhat nekik!
A zebarbis email cím ugyanis az itt Zazuka néven alant véleményezők címe! Itt a GG-n is ezt a címüket használják, könnyű utána nézni az előző hozzászólásaikból!
Ennyit arról, hogy mennyire "egyszerű" másnak tanácsot adni, ha egy klubról véleményt kér!
Mint láthatod nskr-ék is azt írják, hogy szoktak máshová is járni és szokták másutt is jól érezni magukat (tehát bizonyítottan nem tapasztalatlanok swinger terén!), de azt is írják, hogy már kb. 80 (!!!) alkalommal jártak a 3M-ben is. Nos, szerintem ez is bizonyíthatja, hogy nekik is érték az ami másnak nem az!
Szóval menj....láss.....bulizz és döntsd el te magad, hogy neked mi jön be! Ne hallgass másokra, mert már valamikor írtam itt, hogy kinek a pap, kinek a papné......! Popey és én imádjuk a spenótot....... a férjem utálja!
Üdv wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 30. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907371)
2015. 01. 30. péntek 20:09
3 Majom Clubról Szeged környékén tud valaki valamit mondani??? Tapasztalatok?
#2086   2015. 02. 10. kedd 13:36
nskr nskr
Szia! Szerintem sose nézz más szemüvegén keresztül, tapasztalj Te magad. Én voltam Pesten is, nekem ott több a sznob (magamutogató, elmondhatom a haveroknak, hogy klubban voltam, de a csajomhoz ne nyúlj, mert megöllek! nyes ) típusú ember, de ez nem a hely, nem a tulaj hibája. Máskor meg nagyon jó volt Pesten is, mert jó társaság jött össze! Volt amikor jó volt, volt amikor nem. Akinek nem jó - ZAZUKA, BICSABI!!! - talán alkatra, temperamentumra, elvárások terén, személyiségre nem jönnek be a másiknak. Elvégre a klubokban sem bioszex van (fűvel-fával), csak azzal vagyunk együtt, aki szimpatikus és működik vele a kémia. Én pont a vadászat öröme miatt szeretem smile És hát segítőkésznek lenni? ahhoz két ember kell, aki segít, meg aki nyitott. Klubba csak olyan emberek boldogulnak, akik nyitottak, kedvesek. Én már kb 80x voltam majomkodni, és nagyon szeretem a helyet, pont azért amilyen. Nekem ez fer hely. Ja és volt a fővárosban is olyan, hogy csak 4-en voltunk párok, és 10 szóló pasi...na az undorító. A majom legalább megtisztel, hogy felhív!!!! Figyelj, ez van és nem költesz feleslegesen útiköltségre. Hajrá majom!!!
Egyébként pedig minden klubnak sok sikert kívánok a működéshez, mert nagyon nehéz ennyi féle elvárású embernek korrekt szolgáltatást nyújtani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 30. péntek 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907371)
2015. 01. 30. péntek 20:09
3 Majom Clubról Szeged környékén tud valaki valamit mondani??? Tapasztalatok?
#2085   2015. 02. 10. kedd 09:37
X Törölt felhasználó (139893)
Nagy gagyi hely most a mult héten nem is volt bulise meg néha vannak kb 10 fő abbol 3pár többi szóló pasi smile )
(Ez egy válasz bicsabi üzenetére (2015. 02. 03. kedd 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 03. kedd 13:43
Hogy 3 ? Sok majom ! Voltunk párszor a nejemmel, hát,,,, mit mondjak ? A tulaj részéről minden very profi, és korrekt. Viszont a "clubtagok".....? Persze - ha van párod és még benne is van a buliban- akkor Ő nagyon kapós lesz. Bezzeg a többiek csajai már nem annyira "adakozóak". Lehet hogy csak rossz szériát fogtunk ki, de nekünk nem jött be. A "közösség" sem igazán segítőkész, örülj ha valaki szóba áll veled, nem hogy még el is mondja, mi merre hány méter. Megfigyeltük, hogy leginkább azok szexeltek együtt, akik már régebb óta ismerték egymást, az újaknak maradt a párjuk ( ha volt), vagy a ricsi-recsi.
#2084   2015. 02. 08. vasárnap 19:22
jirzi jirzi
Óriási buli volt a Tik Tak ban .Még most is alig élünk smile oooo
#2083   2015. 02. 07. szombat 18:34
jirzi jirzi
Ma Tik és Tak

... 214 215 216 217 218 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: ma 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!