Történt itt azért itt egy kis félreértés.
Én nem tudtam, hogy egy szoba akkora, hogy 10 ember is elfér.
Így már ez a része érthető, de a probléma nem is ez volt
A probléma az volt, hogy egyesek meg akarják mondani, hogy mit csináljak.
Amikor pedig felhívom a figyelmet, hogy totál ellentmondásos az írása, akkor támadásnak veszi.
Maradjunk annyiban, hogy szerintem az nem swinger, hogy mások mondjak meg mit csináljunk.
Elfogadásról hadováltok, aztán ha valaki nem azt teszi, amit jónak láttok, akkor indul a hőbörgés.
De nem baj, legalább megtudtuk ezt is, biztos hogy nem megyünk ilyen klubba. Nehogy valakit zavarjon, hogy nem tudja az ajtót rátörni másokra.
Még valami. Egyáltalán nem akartunk egész éjszakára bezárkózni, se állandó lakcímet bejelenteni.
Én nem tudtam, hogy egy szoba akkora, hogy 10 ember is elfér.
Így már ez a része érthető, de a probléma nem is ez volt
A probléma az volt, hogy egyesek meg akarják mondani, hogy mit csináljak.
Amikor pedig felhívom a figyelmet, hogy totál ellentmondásos az írása, akkor támadásnak veszi.
Maradjunk annyiban, hogy szerintem az nem swinger, hogy mások mondjak meg mit csináljunk.
Elfogadásról hadováltok, aztán ha valaki nem azt teszi, amit jónak láttok, akkor indul a hőbörgés.
De nem baj, legalább megtudtuk ezt is, biztos hogy nem megyünk ilyen klubba. Nehogy valakit zavarjon, hogy nem tudja az ajtót rátörni másokra.
Még valami. Egyáltalán nem akartunk egész éjszakára bezárkózni, se állandó lakcímet bejelenteni.
Mondjuk azért, mert ahogyan korábban leírták, ezek a szobák arra is alkalmasak, hogy akár 7-8-10 ember is bent legyen. Pl mi konkrétan voltunk a TiktTak láncosában ennyien.
Azaz egy 10 fő bujálkodására alkalmas helyet lefoglelsz 3 embernek, be sem veszel senkit, be sem mehet senki, ezért tényleg tök felesleges klubba menni. Otthon, vagy egy motelszobába sima ügy.
És akár hiszed akár nem, az a fél óra soha nem fél óra, pont az ilyen pároknak, akik ezzel a célllal mennek.
Ráadásul adatap alapján egyedül vagy. Ha esetéeg az a cél, hogy a psik között is történjen valami és ezért kell zárható szoba, akkor néha van tematikus alkalom, vagy újra csak visszatértünk a privát találkozóhoz.
Mi magyar klubban egyébként nem tapasztaltunk nem elviselhető nyomulást. Ellenben pl Rovinj... na az tényleg gáz tud lenni, akár a parton, akár az Anacondában.
De ugye nincs két egyforma klub és klubon belül sincs két egyforma este. (Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:59
Azaz egy 10 fő bujálkodására alkalmas helyet lefoglelsz 3 embernek, be sem veszel senkit, be sem mehet senki, ezért tényleg tök felesleges klubba menni. Otthon, vagy egy motelszobába sima ügy.
És akár hiszed akár nem, az a fél óra soha nem fél óra, pont az ilyen pároknak, akik ezzel a célllal mennek.
Ráadásul adatap alapján egyedül vagy. Ha esetéeg az a cél, hogy a psik között is történjen valami és ezért kell zárható szoba, akkor néha van tematikus alkalom, vagy újra csak visszatértünk a privát találkozóhoz.
Mi magyar klubban egyébként nem tapasztaltunk nem elviselhető nyomulást. Ellenben pl Rovinj... na az tényleg gáz tud lenni, akár a parton, akár az Anacondában.
De ugye nincs két egyforma klub és klubon belül sincs két egyforma este. (Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez mind szép és jó, csak pont a lényeget hagytad ki.
Miért nem tudod elfogadni, hogy egyesek szeretnének egy fél órát eltölteni hármasban?
Miért akarsz ott állni fölöttük meg mindenáron bemenni?
Miért nem tudod elfogadni, hogy egyesek szeretnének egy fél órát eltölteni hármasban?
(Valami gond van a fórummal, mert Babettbitch-nek írtam választ, de upaupa megjegyzését idézi
))
Lehet h ezzel generálja a GGa pezsgő vitákat!
)) Lehet h ezzel generálja a GGa pezsgő vitákat!
Szerintem nem nekünk címezted ezt a kommentet
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45
Értem. Tehát a swinger arról szól, hogy lessük ki mikor hova megy, utánamegyünk, majd fél méterről lessük őket és közben verjük a brét, ha már nekünk nem jutott semmi.
Aztán amikor kiküldenek, legalább egy alkalommal vissza is mehetek és kezdhetem megint.
Kössz, hogy leírtátok, mert erre nem vagyunk kíváncsiak.
Aztán amikor kiküldenek, legalább egy alkalommal vissza is mehetek és kezdhetem megint.
A swinger klubok a hasonló gondolkodásúak találkozásának lettek létrehozva+ a hely bérlője/tulajdonosa profitot is szeretne. A kezdők viszont megriadhatnak a tömegtől, nem biztos, hogy egyből gangbang hangulatot szeretnének. Mint írtam, nekünk nagyon pozitív volt a Gitár utcában, hogy be tudtuk zárni a szobát- a tűzkeresztségen gyorsan átestünk- bátrabbak is lettünk. Egyébként nem jellemző, hogy valakik egész estére bezárkóznak.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (tegnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:41
Szerintem meg miért ne élhetnék meg úgy ahogy nekik megfelelő ezt az élményt játékot, és miért kellene egy megmondó ember, hogy hogyan csinálják. Nem mindenki gépként swingerezik.
Úgy gondolom sok esetben az emberek (és direkt nem általánosítom párokra vagy szólókra) azért mennek klubba, mert az internetes oldalakon szinte lehetetlen valós személyekkel találkozóig eljutni. (Persze sok esetben magasabb mércét tesznek a másik irányába, mint maguk felé, de ez egy másik dolog, mivel túlnyomó részt magukat felvállalni nem tudó álmodozók vannak) Mindenkinek szíve joga elvonulni kettesben, vagy hármasban, és meg is értem ha ezt teszik, mivel a férfiak nagy része úgy gondolja, hogy ott a nő- aki felvállalja a vágyát és élvezetét, akkor ingyen hús.
Szerintem férfiként is: nem ott kezdődik egy swinger klubos “becsatlakozás”, hogy akció van akkor menjünk, nehogy lemaradjunk. A nők ma is szeretik ha valamivel megfogják őket és nem egyből betámadják.
Hogy a valódi swinger élményt ki tudja megélni, ez tapasztalat, hangulat és a pillanat adta lehetőség.
Írtam ezt úgy, hogy minden klubban megfordultam már, és tapasztalatból tudom, hogy egy “parti” sikeressège nem a hely és szervezőkön múlik, sokkal inkább a résztvevőkön. (Ez az én véleményem)
Szerintem férfiként is: nem ott kezdődik egy swinger klubos “becsatlakozás”, hogy akció van akkor menjünk, nehogy lemaradjunk. A nők ma is szeretik ha valamivel megfogják őket és nem egyből betámadják.
Hogy a valódi swinger élményt ki tudja megélni, ez tapasztalat, hangulat és a pillanat adta lehetőség.
Írtam ezt úgy, hogy minden klubban megfordultam már, és tapasztalatból tudom, hogy egy “parti” sikeressège nem a hely és szervezőkön múlik, sokkal inkább a résztvevőkön. (Ez az én véleményem)
Te is tudod,hogy az a fèl óra nem fèl óra..Plusz,az,hogy mondjuk a nagyon nem szimpatikus embereket elküldöd,az alap,ès nincs benne semmi,de amúgy pl egy 3x3 mèteres ágyon vígan elfèr mèg 3 ember,úgy,hogy nem is feltètlenül akarnak veletek kavarodni.Ennek semmi köze ahhoz,hogy valaki gèpkènt swigerezik,vagy nem.Hiába akarod fèlreèrteni mindegyik hozzászólásomat,szerintem rajtad kívül mindenki megèrtette a lènyeget...talán jobb is,ha nem mentek ilyen helyre,csak felidegesítenèd magad.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja és a horvát tengerparton a swingeres partszakaszok mint Punta kríz az az izgalmas mikor elkezd az ember szexelni, körbe állják a nézők… baromi jó
Nekünk még a kezdetekkor sem volt szándékunk elvonulni zárható szobába. Ahogy itt elmondták a swinger élményt nem a zárható szoba adja. Baromi izgatóak a hangok, izgató ha mellettünk a nagy agyon egy másik pár vagy csoport szexel. Ha nem akarsz valakit jelzés neki és kész békén hagy ( az intelligens, de volt már sajnos hogy rá kellett förmedni hogy hagyjon már minket) . Szóval s swinger úgy jó ha élvezzünk a hangokat ed a lehetőségeket.
Pontosan,egyetèrtek Delightpar-ral... az a baj,hogy ha zárható szoba van,akkor a buli elejèn bevonulnak pont az ilyen megközelítésű emberek,ès a buki vègèig kis sem akarnak jönni,ha valaki meg szóvá teszi fel vannak háborodva
Nem tudom miért veszed támadásnak ha valaki leírja a véleményét. Több tucat klubban, buliban voltunk külföldön is. Egy jó, hangsúlyozpm jó buliban eszedbe nincs elbújni, elvonulni. Ez a swinger lényege. Nem fognak szurikáták betámadni, max nézni fognak. Az meg csak izgalmas. Ha azzal a céllal mész egy swinger klubba hogy valakivel elvonulj, az mem swinger. Továbbra se. Természetesen jogod van hozzá, és ha ezt élvezed csináld, semmi gond a világon,de ez nem swinger. Ennyi csupán mondandónk lényege. Béke.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként full röhej, hogy azzal vagytok, hogy nem kell elvonulni, hát ez egy swingerklub.
Aztán ki van akadva, hogy nem tud bemenni a szobába, mert zárva van.
Akkor most mit szeretnétek?
Minek akarsz egy zárt szobába bemenni, ha te nem akarsz elvonulni?
Magyarázkodtok itt, de saját magatoknak mondtok ellent folyamatosan.
Aztán ki van akadva, hogy nem tud bemenni a szobába, mert zárva van.
Akkor most mit szeretnétek?
Minek akarsz egy zárt szobába bemenni, ha te nem akarsz elvonulni?
Magyarázkodtok itt, de saját magatoknak mondtok ellent folyamatosan.
Miért akarsz ott állni fölöttük meg mindenáron bemenni? (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (ma 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:31
Miért akarsz ott állni fölöttük meg mindenáron bemenni? (Ez egy válasz Delightpar üzenetére (ma 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem. A swinger arról szól, hogy emberek buliznak, táncolnak, ismerkednek és jó esetben szexelnek. Egy este akár sokszor, sok emberrel is. Egy jó buliban, jó klubban, jó emberek között teljesen felesleges a zarható szoba, nincs kitől, mitől elvonulj. Ha eleve elvonulni van kedved, ahhoz ne menj klubba. Az a privat 4es talalkozó.
Nem. A swinger arról szól, hogy emberek buliznak, táncolnak, ismerkednek és jó esetben szexelnek. Egy este akár sokszor, sok emberrel is. Egy jó buliban, jó klubban, jó emberek között teljesen felesleges a zarható szoba, nincs kitől, mitől elvonulj. Ha eleve elvonulni van kedved, ahhoz ne menj klubba. Az a privat 4es talalkozó.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (ma 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:45
Értem. Tehát a swinger arról szól, hogy lessük ki mikor hova megy, utánamegyünk, majd fél méterről lessük őket és közben verjük a brét, ha már nekünk nem jutott semmi.
Kössz, hogy leírtátok, mert erre nem vagyunk kíváncsiak. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (tegnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:45
Kössz, hogy leírtátok, mert erre nem vagyunk kíváncsiak. (Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (tegnap 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljesen érthető, ha szeretnének egy kis intimitást. Annak idején a Gitár utcában volt zárható szoba, amint megtaláltuk a kiszemelteket, azonnal mentünk szobára
Már megint milyen igazad van!!!!
A fő probléma az, hogy a legtöbben nem tudják mit is jelent a swinger!
A másik probléma,emberek úgy gondolják, hogy egy kicsi hozzá járulásèrt cserèbe,teljes szolgáltatással,csak ők legyenek! (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (ma 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:41
A fő probléma az, hogy a legtöbben nem tudják mit is jelent a swinger!
A másik probléma,emberek úgy gondolják, hogy egy kicsi hozzá járulásèrt cserèbe,teljes szolgáltatással,csak ők legyenek! (Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (ma 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért a tárgyilagosság, meg a gyakorlatiasság, meg az életszerűség miatt annyit azért nem árt tudni, hogy a swinger clubok nem az "édes kettesek", meg az "édes hármasok" számára lettek létrehozva.
Értem ez alatt azt, hogy egyik club sem tud működni mondjuk 10-15 emberrel, - legalább is hosszabb távon biztosan nem. Mert ekkora létszámnál ráfizetéses a vállalkozás.
Emiatt az üzemeltetők számára szó szerint létkérdés, hogy minél nagyobb létszám legyen estéről estére.
Tételezzük fel, hogy van három, azaz 3 db zárható szoba (ez is inkább úgy pontos, hogy ajtó van, amit kilincsre lehet csukni), és az adott estén van mondjuk 65 ember, ami már egy tűrhető létszám, a brutál rezsi levonása után is marad még valamicske az üzemeltetőnek, - már ha ezt a létszámot többé-kevésbé rendszeresen tudja hozni a ház (nem egyszer havonta).
Szóval van ez a 65 ember, akik között van 3 pár akik mindenképpen a swinger clubban szeretnék megélni az intimitásukat, emiatt lefoglalják mindhárom zárható (csukható) szobát, - idő nem számít, hiszen ők hosszasan akarnak adózni az intimitás oltárán, ha már egyszer befizették a hozzájárulást!
Úgyhogy irgum-burgum, kifelé mindenkinek, aki esetleg benyitna hozzájuk! Még mondják is, hogy "Mennyé má ki!" (Hallottam ilyet (is).)
Na szóval akkor, a 65 fő mínusz a 6 fő ( 3 pár), akkor ugyebár marad 59 ember, akiknek "testvériesen" meg kell osztozni a maradék (mondjuk 2 db) nyitott (nem csukható) helyiségen.
Mondom még egyszer: 59 -en a 2 helyiségben, csak azért, hogy a 3 pár (külön-külön) kellőképpen ki tudjon teljesedni, pont úgy, mintha otthon lennének.
Ilyenkor azért a többi 59 -ben ugyebár jogosan vetődik fel, hogy akkor tulajdonképpen miért is nem maradtak otthon!?
Merthogy ugyebár a többi 59 is kifizette a hozzájárulást, és ezért azt kapják cserébe, hogy a maradék két helyiségben, a maradék két ágyon összezsúfolódhatnak - mint a heringek - csak azért, hogy a már említett 3 pár megélhesse a magas fokú intimitásukat.
Tudom-tudom, nincs mindenki egy időben egy helyen, vannak néhányan a bárban is, stb. De akkor is, szerintem a lényeg érzékelhető.
Egy club az nem magánlakás. Ha van lehetőség akkor persze, vonuljanak el, de ha a létszám miatt mások is bekényszerülnek ugyanoda (kinyílik az ajtó, és többen lesznek), akkor így jártak, és kész, ez van.
Ha ez nem tetszik, akkor valóban otthonra kell szervezni az édes hármast, vagy akárhányast...
Na, ezzel most megint nem leszek népszerű...
Értem ez alatt azt, hogy egyik club sem tud működni mondjuk 10-15 emberrel, - legalább is hosszabb távon biztosan nem. Mert ekkora létszámnál ráfizetéses a vállalkozás.
Emiatt az üzemeltetők számára szó szerint létkérdés, hogy minél nagyobb létszám legyen estéről estére.
Tételezzük fel, hogy van három, azaz 3 db zárható szoba (ez is inkább úgy pontos, hogy ajtó van, amit kilincsre lehet csukni), és az adott estén van mondjuk 65 ember, ami már egy tűrhető létszám, a brutál rezsi levonása után is marad még valamicske az üzemeltetőnek, - már ha ezt a létszámot többé-kevésbé rendszeresen tudja hozni a ház (nem egyszer havonta).
Szóval van ez a 65 ember, akik között van 3 pár akik mindenképpen a swinger clubban szeretnék megélni az intimitásukat, emiatt lefoglalják mindhárom zárható (csukható) szobát, - idő nem számít, hiszen ők hosszasan akarnak adózni az intimitás oltárán, ha már egyszer befizették a hozzájárulást!
Úgyhogy irgum-burgum, kifelé mindenkinek, aki esetleg benyitna hozzájuk! Még mondják is, hogy "Mennyé má ki!" (Hallottam ilyet (is).)
Na szóval akkor, a 65 fő mínusz a 6 fő ( 3 pár), akkor ugyebár marad 59 ember, akiknek "testvériesen" meg kell osztozni a maradék (mondjuk 2 db) nyitott (nem csukható) helyiségen.
Mondom még egyszer: 59 -en a 2 helyiségben, csak azért, hogy a 3 pár (külön-külön) kellőképpen ki tudjon teljesedni, pont úgy, mintha otthon lennének.
Ilyenkor azért a többi 59 -ben ugyebár jogosan vetődik fel, hogy akkor tulajdonképpen miért is nem maradtak otthon!?
Merthogy ugyebár a többi 59 is kifizette a hozzájárulást, és ezért azt kapják cserébe, hogy a maradék két helyiségben, a maradék két ágyon összezsúfolódhatnak - mint a heringek - csak azért, hogy a már említett 3 pár megélhesse a magas fokú intimitásukat.
Tudom-tudom, nincs mindenki egy időben egy helyen, vannak néhányan a bárban is, stb. De akkor is, szerintem a lényeg érzékelhető.
Egy club az nem magánlakás. Ha van lehetőség akkor persze, vonuljanak el, de ha a létszám miatt mások is bekényszerülnek ugyanoda (kinyílik az ajtó, és többen lesznek), akkor így jártak, és kész, ez van.
Ha ez nem tetszik, akkor valóban otthonra kell szervezni az édes hármast, vagy akárhányast...
Azért a tárgyilagosság, meg a gyakorlatiasság, meg az életszerűség miatt annyit azért nem árt tudni, hogy a swinger clubok nem az "édes kettesek", meg az "édes hármasok" számára lettek létrehozva.
Szerintem meg miért ne élhetnék meg úgy ahogy nekik megfelelő ezt az élményt játékot, és miért kellene egy megmondó ember, hogy hogyan csinálják. Nem mindenki gépként swingerezik.
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (tegnap 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:23
Ez viszont nem a swinger,akkor keressetek partner(eke)t menjetek búvóhelyre,vagy valamelyikőtők lakásába.A swinger másról szól ,igy akkor rossz helyen keresitek a megoldást.
Persze,megindulnak...sőt a szobába is bejönnek..Aztán szèpen megkèrjük őket,hogy menjenek ki,ès kimennek .Elvètve fordul elő,hogy újra bejön ugyanaz,ha mègis,akkor megint megkèrjük,hogy menjen ki...ès utána már szinte kizárt,hogy megint megpróbálja.
(Ez egy válasz édesék üzenetére (2026. 01. 07. szerda 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 07. szerda 17:10
Dehogynem, tele van hiénával, olyat keressetek ahol van zárható ajtó.
Arra verik hogy más sexel. Ahogy megindultok ugranak utánatok.
Arra verik hogy más sexel. Ahogy megindultok ugranak utánatok.
Ez viszont nem a swinger,akkor keressetek partner(eke)t menjetek búvóhelyre,vagy valamelyikőtők lakásába.A swinger másról szól ,igy akkor rossz helyen keresitek a megoldást.
(Ez egy válasz GameOver8 üzenetére (tegnap 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:17
Na pont ez a baj.
Mi úgy képzeljük el, hogy ismerkedünk, de ha elvonulunk hármasban, akkor más ne legyen ott.
És ne nyitogassák az ajtót 5 percenként.
Mi úgy képzeljük el, hogy ismerkedünk, de ha elvonulunk hármasban, akkor más ne legyen ott.
És ne nyitogassák az ajtót 5 percenként.

amlaa

Polina K