Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 212 213 214 215 216 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2142   2015. 03. 03. kedd 09:03
X Törölt felhasználó (907402)
Kezdők vagytok ne hallgassatok senkire,ami jó nekik nem biztos ,hogy nektek is jó,mindegyik oldalnak van fóruma olvassatok bele és amelyik szimpatikus azzal a clubbal kezdjétek,járjátok végig lesz tapasztalat és élmény is ,élménybeszámolóra azért kíváncsi lennék,én sem mindig egy étterembe járok,szeretem az új izgalmas ízeket wave
(Ez egy válasz parpart40 üzenetére (2015. 03. 03. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 03. kedd 08:51
Kedves Csabi,

köszi a tippet.
Te voltál már ott?

Évi
#2141   2015. 03. 03. kedd 08:51
parpart40 parpart40
Kedves Csabi,

köszi a tippet.
Te voltál már ott?

Évi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 03. kedd 02:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (940115)
2015. 03. 03. kedd 02:18
Édes Évike! Egy biztos hogy nem szabad sokkal előbb menni,mert ezt minden párral előre megbeszélnénk,hogy nee legyen torlódás Pó
#2140   2015. 03. 03. kedd 02:18
X Törölt felhasználó (940115)
Édes Évike! Egy biztos hogy nem szabad sokkal előbb menni,mert ezt minden párral előre megbeszélnénk,hogy nee legyen torlódás Pó
(Ez egy válasz parpart40 üzenetére (2015. 03. 02. hétfő 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 02. hétfő 23:13
Szép estét,

most szeretnénk elmenni hétvégén Pesten valamelyik klubba, de most kicsit elkedvtelenedtem.
Kezdők vagyunk, és kicsit visszahúzódó is (legalábbis én), hisz nem a 20-as éveink elején járunk smile
Tudom, hogy mindenki a saját tapasztalata alapján ítélkezik, vagy dicsér, de mégis mit javasolnátok? Hova menjünk, és legyünk-e korán ott, vagy inkább később?
Van-e valami jó tippetek számomra?

Várnám segítségeteket.
Köszönettel
Évi
#2139   2015. 03. 02. hétfő 23:13
parpart40 parpart40
Szép estét,

most szeretnénk elmenni hétvégén Pesten valamelyik klubba, de most kicsit elkedvtelenedtem.
Kezdők vagyunk, és kicsit visszahúzódó is (legalábbis én), hisz nem a 20-as éveink elején járunk smile
Tudom, hogy mindenki a saját tapasztalata alapján ítélkezik, vagy dicsér, de mégis mit javasolnátok? Hova menjünk, és legyünk-e korán ott, vagy inkább később?
Van-e valami jó tippetek számomra?

Várnám segítségeteket.
Köszönettel
Évi
#2138   2015. 03. 01. vasárnap 22:07
Onkyoo12 Onkyoo12
és gondolom még az is az én hibám, hogy miattam kommentelned kellett és emiatt elloptam fél percet az életedből.
Azoknak írtam akiket érdekel a klub, mert sehol sincs egy részletes beszámoló róla.
#2137   2015. 03. 01. vasárnap 20:51
Nyúlmedve Nyúlmedve
Korrekt beszámoló volt! Nekem tetszett! eljen
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2015. 02. 22. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 22. vasárnap 22:05
Bécs, Traumland

Sziasztok, csak hogy ne mindig veszekedés legyen a téma:
Elmentünk párommal a híres Traumlandba szombaton egy páros éjszakán. Minden hónapban van egy Mega páros éjszaka, ami annyi különbséggel jár állítólag tulaj szerint, hogy 10 euróval olcsóbb és nagyon sok pár megy olyankor. Ez a szombat nem egy ilyen Mega akció volt.

10 fele érkeztünk, mi voltunk ha jól láttam a papíron a 20. pár, ami abban a hatalmas 1000nm helyen eléggé kevésnek tűnt. Első benyomás, hogy egy nagyon szép, igényes hely. Nem vagyunk profik, de 1-2 helyen jártunk már, és ez valahogy egy kategóriával magasabb volt mint az eddigi. Szóval maga a hely nagyon tetszett, bejártuk az egészet, tényleg minden szépen meg van csinálva, van mindenféle szoba, egy szó mint száz, nekünk nagyon megtetszett. Ami nagyon nagyon tetszett, hogy rendkívül jól meg van csinálva a levegőztetés. Mi nem vagyunk dohányosok és nagyon zavar, hogy a klubokat néha teljesen belepi a füst és a szag, de itt szinte mellettünk szívtak és mégsem éreztük. Nagyon sok elszívó volt ami folyamatosan szívta el a füstöt. (egy nagy plusz pont!)

Persze nem volt tökéletes, volt más helyen olyan megoldás ami ott jobban tetszett (pl. a korom sötét szoba eléggé furcsa volt, egy pörgő puffal, ezt a szobát általában szeretjük, de ott valahogy nem volt jó, meg még néhány hasonló), de ha azok a piciségek nem annyira lényegesek, akkor ez a hely lehet az ember kedvence. Mint mondtam kevés volt a vendég, emiatt szerintem kevesebb kaját is raktak ki a büfébe, ami hajnal 2 fele már le volt zárva (de amikor ettünk, akkor nagyon nagyon finom volt), nem volt túl sok látnivaló, de azért itt-ott történt jó dolog, viszont mindig volt helyed ha el akartál vonulni, nem az volt, hogy akár egy órát vártál, hogy valahova oda férjél.
Nem tudom, hogy csak az a nap volt e, de valahogy a párok igényesek voltak. Nem rosszaságból mondom, nekünk ez nagyon tetszett, de amikor megérkeztünk párom egyből azzal kezdte, hogy ő úgy érzi alul-öltözött. Voltunk olyan helyen ahol úgy éreztük, mintha egy kocsmából jöttek volna az emberek, de itt épp az ellenkezője volt, persze ezt betudhatjuk az átlagos szombatnak is, ahova nem a nagy tömeg jár.

Én azt mondom jelenleg nekem viszi a pálmát, biztos visszamegyünk még, remélhetőleg egy Mega party is valamikor ki fog férni. Az első swinger élményünk után voltunk ennyire bezsongva mint ahogy a Traumland után éreztük magunkat, pedig itt nem volt minden sarkon szeretkezés.
#2136   2015. 02. 26. csütörtök 15:23
Csipkerózsika Csipkerózsika
Kedves Norbi!
Ha visszanézed a hozzászólásaim, akkor ott olvashatod a klubról a mi SAJÁT véleményünket! Csemegézz belőle ha gondolod.
De ha elfogadsz egy tanácsot.......senkitől ne fogadj el tanácsot!!! vigyor2 vigyor2 vigyor2
Menj, láss, tapasztalj....és alkoss véleményt TE saját magad! Az a tuti! eljen
Üdv wave
(Ez egy válasz kleinnorbi üzenetére (2015. 02. 23. hétfő 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 23. hétfő 14:59
Szegeden vagy környékén van klub? Infó róla? Valakinek tapasztalat?
#2135   2015. 02. 24. kedd 21:02
X Törölt felhasználó (880733) VIP
Mi bár "őslakosoknak" számítunk, minden alkalommal csak az újakat és bátortalanokat keressük. Bár sokakat ismerünk, sosem tartoztunk semmiféle klikkbe épp azért, mert minden alkalommal a váratlan helyzetek hozta örömöt keressük. Így persze kicsit különcként kezelnek, de hát az emeleten kell egy fehér tigris is. smile Mindenki remeg, ha át kell lépni első vagy második alkalommal a küszöböt, de megéri, mert egy olyan világ részese lehet, amit a kevesebbnél is kevesebben ismernek valóban. Így bátortalan GG-s pasik, hajrá!
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 02. 17. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 02. 17. kedd 21:46
örök téma ez a swingerben hogy vannak őslakosok, meg újak, és hogy a két tábor egymással nehezen vagy nem "keveredik".
Eleve nem jó ha van egy túl összetartó réteg, aki jelét teszi az újak felé hogy tudják : még kezdő. Mert ők elfelejtik hogy kezdők voltak egyszer régen ők is.
Másrészt pedig lehet duzzogni hogy nem megy a klubos ismerkedés, de meg kell tanulni a nulláról indítva kommunikálni. Egy halom semleges témát fel lehet hozni, de mindent agyon lehet ütni egy intim kérdéssel,egy magánéleti indiszkrécióval. De fel kell mindenkinek akkor és ott találni magát.
Ha valaki klubban jól akarja érezni magát, legyen az szólóban vagy párban, sikerülhet neki. És ha valaki úgy áll hozzá,hogy ő pedig eldöntötte hogy a hely rossz és ő ezért szarul akarja magát érezni, ez még jobban sikerülhet neki. Klubban mindenki azt kapja csak ami elé saját maga is megy, nem potyog a sültgalamb. De nem a kluboktól kell azt elvárni hogy ott "jól érezzük magunkat".
#2134   2015. 02. 23. hétfő 22:11
Onkyoo12 Onkyoo12
Annyit már megtanultunk, hogy a távolság annyira nem fontos, főleg nem 1-2 óráról beszélve, mert inkább utazunk hosszabban egy jó klubbért, mint röviden egy olyan helyért ahol nem érezzük jól magunkat. (felnőtt élet úgy hiszem, amikor már a minőség a fontos smile Plusz milyen alternatívák lennének?
Az ár nem olcsó (honlapján ki van írva, nem tudom mi itt a reklámozás szabálya)
Hogy voltak e magyar párok? Őszintén nem tudom, sokat nem beszélgettünk másokkal, nem a társaságért megyünk, de talán hallottam itt-ott egy magyar szót. Viszont több idegen nyelvet hallottunk a német mellett.
Ha meg fent vagy az emeleten és történnek a dolgok, oda már tényleg mindegy, hogy ki honnan származik és milyen nyelven beszél vigyor

Amikor viszont utána olvastam a klubnak, láttam, hogy sok magyar is megfordul arra fele. Végül is híre van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 22. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (811984)
2015. 02. 22. vasárnap 23:28
Köszönjük a beszámolót.
Nektek azért onnan Sopronból közelebb van ez a klub mint itthon bármelyik másik.
Azt írod,hogy 10 euróval több,mintha akciós lenne,de konkrétan mennyit fizettetek?
Voltak még magyar párok rajtatok kívül?
#2133   2015. 02. 23. hétfő 14:59
kleinnorbi kleinnorbi
Szegeden vagy környékén van klub? Infó róla? Valakinek tapasztalat?
#2132   2015. 02. 23. hétfő 09:34
X Törölt felhasználó (337951)
worship
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2015. 02. 18. szerda 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 18. szerda 13:13
Nagyszerűen szóltál Végre közös nevezőn vagyunk smile
#2131   2015. 02. 22. vasárnap 23:28
X Törölt felhasználó (811984)
Köszönjük a beszámolót.
Nektek azért onnan Sopronból közelebb van ez a klub mint itthon bármelyik másik.
Azt írod,hogy 10 euróval több,mintha akciós lenne,de konkrétan mennyit fizettetek?
Voltak még magyar párok rajtatok kívül?
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2015. 02. 22. vasárnap 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 22. vasárnap 22:05
Bécs, Traumland

Elmentünk párommal a híres Traumlandba szombaton egy páros éjszakán. Minden hónapban van egy Mega páros éjszaka, ami annyi különbséggel jár állítólag tulaj szerint, hogy 10 euróval olcsóbb és nagyon sok pár megy olyankor. Ez a szombat nem egy ilyen Mega akció volt.

10 fele érkeztünk, mi voltunk ha jól láttam a papíron a 20. pár, ami abban a hatalmas 1000nm helyen eléggé kevésnek tűnt. Első benyomás, hogy egy nagyon szép, igényes hely. Nem vagyunk profik, de 1-2 helyen jártunk már, és ez valahogy egy kategóriával magasabb volt mint az eddigi. Szóval maga a hely nagyon tetszett, bejártuk az egészet, tényleg minden szépen meg van csinálva, van mindenféle szoba, egy szó mint száz, nekünk nagyon megtetszett. Ami nagyon nagyon tetszett, hogy rendkívül jól meg van csinálva a levegőztetés. Mi nem vagyunk dohányosok és nagyon zavar, hogy a klubokat néha teljesen belepi a füst és a szag, de itt szinte mellettünk szívtak és mégsem éreztük. Nagyon sok elszívó volt ami folyamatosan szívta el a füstöt. (egy nagy plusz pont!)

Persze nem volt tökéletes, volt más helyen olyan megoldás ami ott jobban tetszett (pl. a korom sötét szoba eléggé furcsa volt, egy pörgő puffal, ezt a szobát általában szeretjük, de ott valahogy nem volt jó, meg még néhány hasonló), de ha azok a piciségek nem annyira lényegesek, akkor ez a hely lehet az ember kedvence. Mint mondtam kevés volt a vendég, emiatt szerintem kevesebb kaját is raktak ki a büfébe, ami hajnal 2 fele már le volt zárva (de amikor ettünk, akkor nagyon nagyon finom volt), nem volt túl sok látnivaló, de azért itt-ott történt jó dolog, viszont mindig volt helyed ha el akartál vonulni, nem az volt, hogy akár egy órát vártál, hogy valahova oda férjél.
Nem tudom, hogy csak az a nap volt e, de valahogy a párok igényesek voltak. Nem rosszaságból mondom, nekünk ez nagyon tetszett, de amikor megérkeztünk párom egyből azzal kezdte, hogy ő úgy érzi alul-öltözött. Voltunk olyan helyen ahol úgy éreztük, mintha egy kocsmából jöttek volna az emberek, de itt épp az ellenkezője volt, persze ezt betudhatjuk az átlagos szombatnak is, ahova nem a nagy tömeg jár.

Én azt mondom jelenleg nekem viszi a pálmát, biztos visszamegyünk még, remélhetőleg egy Mega party is valamikor ki fog férni. Az első swinger élményünk után voltunk ennyire bezsongva mint ahogy a Traumland után éreztük magunkat, pedig itt nem volt minden sarkon szeretkezés.
#2130   2015. 02. 22. vasárnap 22:05
Onkyoo12 Onkyoo12
Bécs, Traumland

#2129   2015. 02. 22. vasárnap 17:20
szilvilajos szilvilajos
worship
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 02. 17. kedd 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
örök téma ez a swingerben hogy vannak őslakosok, meg újak, és hogy a két tábor egymással nehezen vagy nem "keveredik".
Eleve nem jó ha van egy túl összetartó réteg, aki jelét teszi az újak felé hogy tudják : még kezdő. Mert ők elfelejtik hogy kezdők voltak egyszer régen ők is.
Másrészt pedig lehet duzzogni hogy nem megy a klubos ismerkedés, de meg kell tanulni a nulláról indítva kommunikálni. Egy halom semleges témát fel lehet hozni, de mindent agyon lehet ütni egy intim kérdéssel,egy magánéleti indiszkrécióval. De fel kell mindenkinek akkor és ott találni magát.
Ha valaki klubban jól akarja érezni magát, legyen az szólóban vagy párban, sikerülhet neki. És ha valaki úgy áll hozzá,hogy ő pedig eldöntötte hogy a hely rossz és ő ezért szarul akarja magát érezni, ez még jobban sikerülhet neki. Klubban mindenki azt kapja csak ami elé saját maga is megy, nem potyog a sültgalamb. De nem a kluboktól kell azt elvárni hogy ott "jól érezzük magunkat".
#2128   2015. 02. 18. szerda 14:55
ravenna ravenna VIP Admin
Mostantól....
Bárki bejegyzése, amely a másik emberre, emberekre bármiféle jelzővel bír, vagy fórumon kívüli tevékenységére utal ( klubozás, megjelenés vagy meg nem jelenés, privát egy email levelezés ) az a bejegyzés törlésre fog kerülni.
Ha továbbra se bír magával se a megszólított, sem az gyermeki módon visszareagáló, mint akinek meghúzták a haját azért mert a másik visszaütött ( lsd. óvoda ) zokszó nélkül moderálásra kerül. ( Törlés, tiltás )
Kiemelném hogy nem csak én vagyok moderátor, mások is.
#2127   2015. 02. 18. szerda 13:13
jirzi jirzi
Nagyszerűen szóltál Végre közös nevezőn vagyunk smile
ravenna VIP Admin
#2126   2015. 02. 18. szerda 12:08
X Törölt felhasználó (901625)
Húúúú... miből maradtam ki... nyes nyes nyes nyes Micsoda vita! nyes nyes nyes
#2125   2015. 02. 17. kedd 21:46
ravenna ravenna VIP Admin
#2124   2015. 02. 17. kedd 18:46
jirzi jirzi
Az elszomorító helyzet az hogy igen ,Neked kell odamenni a társasághoz ismerkedni !Megkérdezni mi a téma éppen .Bemutatkozni mire számíthatnak tőled .De ez valahogy nálunk fel sem merült Az ember elmegy ismerkedik ,beszélget ,szeretkezik . Emlékszem mindig voltak azok az emberek gyermekkoromban is akik pl egy építőtáborban ültek a szobában és duzzogtak hogy szar az egész . Az meg aki vegyült ismerkedett szórakozott nem értette mi bajuk van? Lehet vannak olyan emberek akik nem tudnak oldódni és ezért másra ,másokra köpködnek.Ha vannak emberek akik azért mennek el hogy jól érezzék magukat (nem olcsó pénzen) Nehogy már kisgyermek módjára a tulaj szóljon nekik hogy tessék foglalkozni Pistikével is mert ő az új gyermek smile aki nehezen alkalmazkodik és beszélgessetek vele is ne unatkozzon :(
#2123   2015. 02. 17. kedd 15:22
bicsabi bicsabi
Kedves Ravenna ! Szeretnénk betartani a szabályzatot, hát légyszi' Írd meg hogy netán azzal megsértjük-e azt, hogy "itt arról beszélgetünk, hogy mi van szegedi viszonylatban..." ? Az istenért sem szeretnénk ki moderáltatni magunkat ! Köszi a választ !

... 212 213 214 215 216 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6402db
Utolsó üzenet: ma 19:05

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!