Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 211 212 213 214 215 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2164   2015. 05. 29. péntek 18:21
X Törölt felhasználó (975552)
tud valaki valamit mondani a szeged mellett müködö 3 majom klubbról? tapasztalatok?
#2163   2015. 05. 29. péntek 16:56
bucsó bucsó
Sziasztok. Volt már valaki a Dreamland sw.clubban? Vélemény,info privibe. Köszi
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 04. 07. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
ravenna VIP Admin
2015. 04. 07. kedd 21:13
... ha kicsit kutakodsz a világhálón, akkor van ilyen karperec, ráadásul magyarországi viszonylatban is megrendelhető. (nem fogom ide írni az elérhetőséget! nyes )
Az hogy hol viseled, viselitek .....talán segít partnert találnotok így. A hatásfoka nem tudom milyen lehet, de szerintem semmiféle jel, jelzés, ikonok vagy akár füstjelek nem fogja helyettesíteni a kommunikációt.
#2162   2015. 05. 25. hétfő 12:05
Párducék Párducék
Ezért kérdeztem, tudtam én hogy miért kérdezem. smile
Köszi, hasznos volt.
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 07. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 16:26
Mármint a klubban, vagy a hétköznapok során?
Mert a klubban már annyira nem releváns info, a privát életben meg ugye nem tartozik másra, hogy ki miként szereti a szexet. Mert ezek a "titkos" kis jelek midenki számára dekódolhatóak lennének, nem csak azok számára, akiknek ez életforma.
Mert tetoválásból van rogyásig, (sőt, ezek a motívumok ékszerekben is megjelennek, hovatovább AUDI kulcstartót már többször láttam a harmadik mintával felütve smile ) csak kérdés, hogy mondjuk egy iskolában, a tanítónéni csuklóján mikor válna problémák forrásává, vagy egy üzleti tárgyalás során. Vagy úgy általában, ha az ember egy bizonyos társadalmi státusz felett él....

etc,etc,etc...
#2161   2015. 04. 10. péntek 15:30
mazo mazo
Mi a Párommal próbáltuk a swingert, de sajnos mint kiderült nem nekünk való. Amikor megtudták, hogy mi BDSM élvezők vagyunk, megfagyott a levegő körülöttünk.
Végül is nem utáltak ki, de nem is mosolygott senki!
Azért láttunk néhány tekintetet, akikről lerítt, hogy szimpatikusak lennénk, ha nem ott találkozunk, mert a társaság vélemény ......
Ilyenkor kisit jobban érzem magam. Ott is a képmutatás győz.
#2160   2015. 04. 08. szerda 06:38
greatom greatom
Ne haragudj de ezt a választ csak eddig olvastam: a klubban.

Így is kell! Mert így legalább teljes önbizalommal gúnyolódhatsz smile A klubban egyébiránt nem kötelező a párcsere, és meglepő módon van olyan, aki csak a hely hangulatáért, az atmoszféráért jár oda, vagy éppen az út elején jár, még nem szánta el magát többre... de ezt csak úgy hozzáfűztem, nem kell elolvasni wink
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2015. 04. 07. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 19:02
Ne haragudj de ezt a választ csak eddig olvastam: a klubban. Nem vagyok profi de annyit még én is tudok, hogy egy sw.klubban azé' csak meg tudják tippelni a többiek, hogy ezek mégse répa kapálni jöhettek...
De biztos van itt olyan is aki érti is amire céloztam. Szal egy társaságban, szilveszteri buli, tengerpart, falutalálkozó, határ a csillagos ég, ha már van egy ilyen "jel". Mondom: ha van.
#2159   2015. 04. 07. kedd 21:46
jirzi jirzi
Sziasztok Higgyétek el a tömeg nem hátrány smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (997242)
2015. 04. 06. hétfő 14:35
Sziasztok!
Kezdő pár vagyunk, olyan helyet keresünk elsőre ahol nincs tömeg, Bp és környékén.
Esetleg olyat tud valaki ahol lehet ruhában körülnézni?
#2158   2015. 04. 07. kedd 21:13
ravenna ravenna VIP Admin
... ha kicsit kutakodsz a világhálón, akkor van ilyen karperec, ráadásul magyarországi viszonylatban is megrendelhető. (nem fogom ide írni az elérhetőséget! nyes )
Az hogy hol viseled, viselitek .....talán segít partnert találnotok így. A hatásfoka nem tudom milyen lehet, de szerintem semmiféle jel, jelzés, ikonok vagy akár füstjelek nem fogja helyettesíteni a kommunikációt.
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2015. 04. 07. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 19:02
Ne haragudj de ezt a választ csak eddig olvastam: a klubban. Nem vagyok profi de annyit még én is tudok, hogy egy sw.klubban azé' csak meg tudják tippelni a többiek, hogy ezek mégse répa kapálni jöhettek...
De biztos van itt olyan is aki érti is amire céloztam. Szal egy társaságban, szilveszteri buli, tengerpart, falutalálkozó, határ a csillagos ég, ha már van egy ilyen "jel". Mondom: ha van.
#2157   2015. 04. 07. kedd 19:02
Párducék Párducék
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2015. 04. 07. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 16:26
Mert a klubban már annyira nem releváns info, a privát életben meg ugye nem tartozik másra, hogy ki miként szereti a szexet. Mert ezek a "titkos" kis jelek midenki számára dekódolhatóak lennének, nem csak azok számára, akiknek ez életforma.
Mert tetoválásból van rogyásig, (sőt, ezek a motívumok ékszerekben is megjelennek, hovatovább AUDI kulcstartót már többször láttam a harmadik mintával felütve smile ) csak kérdés, hogy mondjuk egy iskolában, a tanítónéni csuklóján mikor válna problémák forrásává, vagy egy üzleti tárgyalás során. Vagy úgy általában, ha az ember egy bizonyos társadalmi státusz felett él....

etc,etc,etc...
#2156   2015. 04. 07. kedd 16:26
greatom greatom

etc,etc,etc...
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2015. 04. 07. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 07. kedd 16:07
Sziasztok! Nem feltétlenül ide de jobb helyet nem találok rá megkérdezni: régebben volt szó róla, hogy azok a párok akik benne vannak a párcserében viselhetnének egy megkülönböztető apró jelzést, pl fülcsi, nyaklánc, tetkó, vagy bármi, amit csak ők ismernek, és ezáltal egy társaságban a többiektől eltérően felismerhető lenne, hogy kik művelik ezt. Az ember fia tudhatná, hogy kikben mi lakódzik. Tippek? Vagy ha van már akkor ne kiméljetek a válaszokkal. smile
#2155   2015. 04. 07. kedd 16:07
Párducék Párducék
Sziasztok! Nem feltétlenül ide de jobb helyet nem találok rá megkérdezni: régebben volt szó róla, hogy azok a párok akik benne vannak a párcserében viselhetnének egy megkülönböztető apró jelzést, pl fülcsi, nyaklánc, tetkó, vagy bármi, amit csak ők ismernek, és ezáltal egy társaságban a többiektől eltérően felismerhető lenne, hogy kik művelik ezt. Az ember fia tudhatná, hogy kikben mi lakódzik. Tippek? Vagy ha van már akkor ne kiméljetek a válaszokkal. smile
#2154   2015. 04. 07. kedd 12:22
bali36 bali36
Sziasztok!
Budaörsön mindkét klub tart ruhás ismerkedős estét az egyik szerdán a másik pénteken, Bp. is ha felveszitek a kapcsolatot a ki nézet klubbal nyitás előtt bármelyik körbe fog fog vezetni benneteket és megnézhetitek a klubot és utána eldöntitek maradtok vagy nem. Általában a szombati napok az erősebbek létszámban a kluboknál hétközi vagy a pénteki napon szokott kevesebb ember lent lenni. Kezdőknek a pénteki DL erősebb létszámban ( bár attól függ mit kerestek smile ).
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (997242)
2015. 04. 06. hétfő 14:35
Sziasztok!
Kezdő pár vagyunk, olyan helyet keresünk elsőre ahol nincs tömeg, Bp és környékén.
#2153   2015. 04. 06. hétfő 14:35
X Törölt felhasználó (997242)
Sziasztok!
#2152   2015. 04. 05. vasárnap 16:58
Csipkerózsika Csipkerózsika
Bocsi! Lemaradt egy "m" betű! ennyire=mennyire vigyor2
#2151   2015. 04. 05. vasárnap 16:53
Csipkerózsika Csipkerózsika
Terveink szerint Eger környékén pünkösdölünk. Ha nem jön közbe semmi akkor mi is meg szeretnénk nézni a miskolci swingerklubot.
Bennünket az érdekelne, hogy (ha aznap rákérdezünk buli előtt 2-3 órával) vajon ennyire fogunk hiteles tájékoztatást kapni arról, hogy mennyien várhatóak aznap este. Ugyanis 2-3 párért még inkább nem indulnánk neki. Szerintünk a swinger bulihoz minimum 12-14 fő az alap + mi. Figyelnek-e a nemek arányára?
Köszönjük ha kapunk infót, segítene a döntésben, hogy leszakadjunk-e aznap éjszakára a saját "bandánktól".
Üdv wave
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2015. 03. 28. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 28. szombat 20:30
Sziasztok
A Sweetlifeswinger clubban szerzett tapasztalatok minket is nagyon érdekelnek Volt már ott valaki aki megosztaná tapasztalatát? Köszi
#2150   2015. 04. 04. szombat 17:10
iwantit iwantit
Ma este klubba látogatnék Budapesten. melyiket ajánljátok? Ha lehet priviben!

Üdv,
István
#2149   2015. 03. 28. szombat 20:30
jirzi jirzi
Sziasztok
A Sweetlifeswinger clubban szerzett tapasztalatok minket is nagyon érdekelnek Volt már ott valaki aki megosztaná tapasztalatát? Köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 04. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (939538)
2015. 03. 04. szerda 09:50
Sziasztok.
Volt már valaki innen a miskolci sweetlifeswinger clubban? Érdekelne hogy milyen maga a club illetve milyen emberek és mennyien járnak oda. Mind pozitív mind negatív vélemények is érdekelnek. Szeretnénk majd meglátogatni a clubbot de előtte érdekelne a ti véleményetek.
Köszi sziasztok
#2148   2015. 03. 28. szombat 18:56
maarimar maarimar VIP
ki volt már az exotic klubban tud valaki valamit mondani róla mármint nem csak azt ami a lapjukon is fenn van
itt még nem voltunk de mennénk 04. 11.
#2147   2015. 03. 04. szerda 10:26
parpart40 parpart40
Szia,

..vagy egyszerűen nem merik felvállalni...
(Ez egy válasz dudinuni üzenetére (2015. 03. 03. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 03. kedd 10:23
Sziasztok!
Miért van az, hogy szexpartnerkeresők tele vannak biszex férfiakkal/biszex párokkal, de klubban csak hetero férfiak vannak?
#2146   2015. 03. 04. szerda 10:24
parpart40 parpart40
Kedves Kanoska,

kezdők vagyunk, és úgy gondoltam várok tapasztalatokat, mert szerintem az első ilyen élmény (ahogy az élet bármely területén) meghatározó éesz, a jövőre.
HA ez rossz élmény lesz, lehet, hogy soha többet nem akarunk részt venni ilyen eseményen, vagy ha kellemes lesz, akkor pedig szeretnénk máskor is.
Ezért nem mindegy .
smile
Pénteken remélem okosabbak leszünk.

Évi
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 03. kedd 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907402)
2015. 03. 03. kedd 09:03
Kezdők vagytok ne hallgassatok senkire,ami jó nekik nem biztos ,hogy nektek is jó,mindegyik oldalnak van fóruma olvassatok bele és amelyik szimpatikus azzal a clubbal kezdjétek,járjátok végig lesz tapasztalat és élmény is ,élménybeszámolóra azért kíváncsi lennék,én sem mindig egy étterembe járok,szeretem az új izgalmas ízeket wave
#2145   2015. 03. 04. szerda 09:50
X Törölt felhasználó (939538)
Sziasztok.
Volt már valaki innen a miskolci sweetlifeswinger clubban? Érdekelne hogy milyen maga a club illetve milyen emberek és mennyien járnak oda. Mind pozitív mind negatív vélemények is érdekelnek. Szeretnénk majd meglátogatni a clubbot de előtte érdekelne a ti véleményetek.
Köszi sziasztok

... 211 212 213 214 215 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6404db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 20. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!