Mond meg neki őszintén hogy te nagyon vágysz a swingerbe, nyugtasd meg hogy semmi olyan nem fog történni amit ő nem szeretne! Sokan első alkalommal csak nézelődnek, beszélgetnek, max a saját párjukkal sexelnek, vagy még azzal sem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 29. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 29. kedd 13:53
Törölt felhasználó (1101822)

Sziasztok!
Nekem inkább kérdésem lenne, hogy hogyan vegyem rá páromat, hogy elmenyjünk egy ilyen klubba? Hármasba már voltunk, de a swinger klubb-ról nem nagyon szeretne hallani sem.
Nekem inkább kérdésem lenne, hogy hogyan vegyem rá páromat, hogy elmenyjünk egy ilyen klubba? Hármasba már voltunk, de a swinger klubb-ról nem nagyon szeretne hallani sem.
Sziasztok!
Sziasztok, én a szerdai tiktakot ajánlanám, 20órától ingyenes ruhás lehetőség van megnézni a klubbot, a tulaj mindent megmutat ,körbevezet, kérdéseitekre válaszol,21órakkor indul a buli,eldönthetitek maradtok e vagy sem! Remélem tudtam segíteni, ha van még kérdésed tedd fel
(Ez egy válasz Tomcsika2 üzenetére (2015. 09. 28. hétfő 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 28. hétfő 20:19

Sziasztok!
Olvastuk, hogy a Paradise- ban péntekenként nyugisabb a hangulat? + a kezdők éjszakája. Na mi azok lennénk
Tud nekünk valaki valamilyen infót erről?
Előre is köszönjük
Olvastuk, hogy a Paradise- ban péntekenként nyugisabb a hangulat? + a kezdők éjszakája. Na mi azok lennénk

Előre is köszönjük
Sziasztok!
Tud nekünk valaki valamilyen infót erről?
Előre is köszönjük

Előre is köszönjük
Igen, gyertek bátran , nem ti lesztek az egyetlen 50es pár, eljöttök körülnéztek ,semmi sem kötelező! Én Tiktakot javaslom / én oda járok/ De ezt döntsétek el ti!
(Ez egy válasz lopici68 üzenetére (2015. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 22. kedd 09:28

Sziasztok!
A 40-50 éves korunkkal megjelenhetünk még egy swinger klubban?
Nem egy lepukkant pár vagyunk. Köszi. Szép napot.
Sziasztok!
Igen, bátran! A Paradise-ben péntekenként Kezdők és haladók éjszakája van. Éjfélig ruhában lehet maradni az új érdeklődőknek. Igényes és befogadó a társaság, jó hangulatban tölthetitek az éjszakát. (Ez egy válasz lopici68 üzenetére (2015. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 22. kedd 09:28
Igen, bátran! A Paradise-ben péntekenként Kezdők és haladók éjszakája van. Éjfélig ruhában lehet maradni az új érdeklődőknek. Igényes és befogadó a társaság, jó hangulatban tölthetitek az éjszakát. (Ez egy válasz lopici68 üzenetére (2015. 09. 22. kedd 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok! Aki már volt a Martini klubban, írna nekem?
Van a bertalan utcán keress neten utánna
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 05:45
Törölt felhasználó (926804)

Van egyaltalan most MISKOLCON swinger lehetoseg?
Indulj el bátran,beszélgess ismerkedj ,légy közvetlen,barátságos, a többi csak szimpátia kérdése,ha megvan a kölcsönös szimpátia minden lehet! De ez igy van egy normál randinál is,ha működik a kémia nyerő vagy ,ha nem akkor nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 19:35
Törölt felhasználó (1150322)

Sziasztok! Elsősorban tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy milyen eséllyel indulhat egy swinger terén kezdő férfi? A kérdés egyelőre csak elméleti, mivel senki se úgy kezdi, hogy az adott illető ebben profi.

Sziasztok! Elsősorban tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy milyen eséllyel indulhat egy swinger terén kezdő férfi? A kérdés egyelőre csak elméleti, mivel senki se úgy kezdi, hogy az adott illető ebben profi.

Megnéznénk szívesen, csak ne lenne olyan messze :( Átlagos létszám?
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 16. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 16. szerda 12:20
Törölt felhasználó (919316)

Sziasztok! Nemrégiben írtam már a nyíregyi buliról, de úgy gondoltam, hogy azóta újabb tapasztalatainkat is érdemes lenne megosztani. A kezdetektől részt veszünk az összejöveteleken, és kialakult már egy konkrét társaság akik mindig ott vagyunk. Persze mindig jönnek újak, és ez remek, izgalmasabb a buli, nagyon barátságos a társaság. A létszám változó, de mindenből megpróbáljuk kihozni a legjobbat, tehát sohasem távoztunk még keserű szájízzel. Sajnos nagyon jellemző az, hogy bejelentkeznek az emberek, és aztán elfelejtenek eljönni, de nyilván ez nem a szervezők felelőssége! Ilyenekkel dunát lehet rekeszteni itt a gg-n is! Szóval a tapasztalatunk eddig nagyon pozitív, már 2 jakuzzi áll rendelkezésünkre, hamarosan kész a szauna, a kaja szuper, és a háziasszony mindig meglepi az ünnepelteket, ami szerintem egy nagyon figyelmes gesztus. A környezet, igényes, tiszta, a dekoráció ötletes, szép. Szerintünk ez egy szuper hely, és csábítani kell ide a környékbeli swingerezni vágyókat, hogy legyünk jó sokan! Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan priviben!
Sziasztok! Nemrégiben írtam már a nyíregyi buliról, de úgy gondoltam, hogy azóta újabb tapasztalatainkat is érdemes lenne megosztani. A kezdetektől részt veszünk az összejöveteleken, és kialakult már egy konkrét társaság akik mindig ott vagyunk. Persze mindig jönnek újak, és ez remek, izgalmasabb a buli, nagyon barátságos a társaság. A létszám változó, de mindenből megpróbáljuk kihozni a legjobbat, tehát sohasem távoztunk még keserű szájízzel. Sajnos nagyon jellemző az, hogy bejelentkeznek az emberek, és aztán elfelejtenek eljönni, de nyilván ez nem a szervezők felelőssége! Ilyenekkel dunát lehet rekeszteni itt a gg-n is! Szóval a tapasztalatunk eddig nagyon pozitív, már 2 jakuzzi áll rendelkezésünkre, hamarosan kész a szauna, a kaja szuper, és a háziasszony mindig meglepi az ünnepelteket, ami szerintem egy nagyon figyelmes gesztus. A környezet, igényes, tiszta, a dekoráció ötletes, szép. Szerintünk ez egy szuper hely, és csábítani kell ide a környékbeli swingerezni vágyókat, hogy legyünk jó sokan! Ha kérdésetek van írjatok nyugodtan priviben!
Szia .A tiktakot javasolnám, tiszta igényes hely,szombatonként 80-100 fő van általában! Tudtok ismerkedni szimpatikus párokkal,az egymás elötti sex csak megbeszélés kérdése,mindenki tiszteletben tartja a másik döntését! Felesleges hozzá itt ismerkedni, tapasztalatom szerint itt csak az ígeretekig jutnak el az emberek, természetesen tisztelet a kivételnek! Gyertek el bátran ,hisz semmi olyan nem történhet veletek amit nem szeretnétek! Sokan első alkallommal csak nézelődnek beszélgetnek,hisz semmi sem kötelező!!!
(Ez egy válasz nyalokabalint üzenetére (2015. 09. 14. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 14. hétfő 18:00

Mi most gondolkodunk rajta de csak egymással lennénk. Vagy egy párt találni akivel párcsere nélkül egymás előtt. Valaki tudna egy jó helyet?
Mi most gondolkodunk rajta de csak egymással lennénk. Vagy egy párt találni akivel párcsere nélkül egymás előtt. Valaki tudna egy jó helyet?
A 20 emberben igazad van.
De belőlük 17 pasiból van.
Bizony volt idő,amikor sokkal jobb volt a nemek aránya. (Ez egy válasz exoticswinger üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 13. vasárnap 00:45
De belőlük 17 pasiból van.
Bizony volt idő,amikor sokkal jobb volt a nemek aránya. (Ez egy válasz exoticswinger üzenetére (2015. 09. 13. vasárnap 00:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia.Nem tudom mikor voltál nálunk de közel 20 ember mindig van nálunk.
Szia.Nem tudom mikor voltál nálunk de közel 20 ember mindig van nálunk.
(Ez egy válasz Kékes üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 22:59

Amióta átnevezték csak rottyan lefelé, most már a szauna nap is szar. Nem ajánlom.
Üdv ! Bp- en melyik klub lenne a legjobb választás első látogatáshoz ? Gloryhole van- e esetleg valamelyik klubba , próbálta - e valaki , mi a tapasztalat . ? Párként mennénk , életünkben elöszőr ( hetero ) !!!
Pécsen vagy környékén tud valaki sw klubot, vagy társaságot?
Szia priviben küldtünk infót
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 09. 10. csütörtök 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 10. csütörtök 05:45

Törölt felhasználó (926804)

Van egyaltalan most MISKOLCON swinger lehetoseg?