Megirnád privátban az infót! Moderálták
Köszönöm
Moderátori bejegyzés: ha érdekelnek az információk, miért nem írsz privát üzenetet?

Moderátori bejegyzés: ha érdekelnek az információk, miért nem írsz privát üzenetet?
Üdv. Nem swinger de hasonló, így bátorkodom itt kérdezni . Volt már valaki a Glory cafe-ba ? Milyen a hely ?
Azt irtam hogy tudtommal! Én csak hétvégén járok, csak segíteni próbálam
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 10. 09. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 15:28

Csak pontosítani szeretném a félresikerült infódat!
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban!
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban!
Csak pontosítani szeretném a félresikerült infódat!
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 09. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 06:49
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 09. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (862341)

Délután sehol sincs tudtommal! Hétközben szerdán a tiktakban,csütörtökön a DL ben van buli,de mindkettő 21órától !!
Keressetek rá a google.hu-n és megtaláljátok, hogy hol vannak nappali, illetve délutáni programok, mert vannak!
Továbbá szerda esti program is van máshol is! Nemcsak a két megnevezett klub üzemel szerdánként!
Érthetetlen számomra, hogy aki nem tájékozott minden klubról, miért ad konkrétnak tűnő információkat az érdeklődőknek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 08. csütörtök 21:40
Továbbá szerda esti program is van máshol is! Nemcsak a két megnevezett klub üzemel szerdánként!
Érthetetlen számomra, hogy aki nem tájékozott minden klubról, miért ad konkrétnak tűnő információkat az érdeklődőknek!

Törölt felhasználó (906929)

máshol hétköznap délután?
csak hogy értsétek mi hogy kezdtük a feleségemmel. ráböktünk Bp. térképére és ha a közelében találtunk klubbot oda mentünk. ahány klubb annyi féle. érdemes felfedezni őket!!!
csak azt tudom nektek mondani, amit az első hozzászólásomban: bármelyikbe! minden klubba vannak ducik és duci kedvelők. szombaton minden klubb teltház közeli .. nem csak a TT :P , a döntés a tietek, fedezzétek fel és nem fogjátok megbánni!
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 10. 09. péntek 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
mi duci pár milyen jo clubbot tudtok ahova szonbaton mehetnénk
(Ez egy válasz GyörgyiLaci üzenetére (2015. 10. 09. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 12:57

gugli a mi barátunk
, minden klubnak van honlapja ahol ki van írva a program, hozzájárulás.

bocs ezt még szabadjon megjegyeznem, hogy célszerű a megadott telefonszámon érdeklődni a buliról, nem pedig az üzenőfalon kérdezgetni mert az üzemeltető nem ül egész nap a gép előtt várva a kérdéseket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 08. csütörtök 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)

gugli a mi barátunk
, minden klubnak van honlapja ahol ki van írva a program, hozzájárulás.

Délután sehol sincs tudtommal! Hétközben szerdán a tiktakban,csütörtökön a DL ben van buli,de mindkettő 21órától !!

(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 04. vasárnap 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 04. vasárnap 08:15
Törölt felhasználó (862341)

Szerintem sehol :( tudtommal nincs az általad említett délutánokon!
Ami ezen a fórumon is időnként "zajlik"...???, csak jóízűeket mosolygunk.
Sziasztok
A miskolci sw klub elerhetoseget meg tudna valaki adni?
A miskolci sw klub elerhetoseget meg tudna valaki adni?
Keszthelyen hol van swinger klub...?
Köszönöm a vàlaszodat.
Ez a mondat "Valószínűleg megvan az oka miért az!!" picit másképp értelmezted.
Ténymegàllapîtàs és nem leszólas.
Mert îgy alakul,îgy alakítja vagy mert nem kell senkinek...ez mind 1lehetőség... "Valószínűleg megvan az oka miért az!!"
Így értettem.
Az pedig hogy egy pàr màs szemszögböl làt clubot..hàzibulikat megint csak tény...és vélemeny
Sokkal nyitottabban itélnek meg,fogadnak el bàrmit....bàrkit is.
Ahogy itt egyesek lehúznak..magasztalnak itt clubot..clubokat..sőt hàzibulikat...
Tehàt ez sajat vélemény,főleg olyan helyekről..személyekről akit ismer.
.felreismer az ember. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 10. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 20:46
Ez a mondat "Valószínűleg megvan az oka miért az!!" picit másképp értelmezted.
Ténymegàllapîtàs és nem leszólas.
Mert îgy alakul,îgy alakítja vagy mert nem kell senkinek...ez mind 1lehetőség... "Valószínűleg megvan az oka miért az!!"
Így értettem.
Az pedig hogy egy pàr màs szemszögböl làt clubot..hàzibulikat megint csak tény...és vélemeny
Sokkal nyitottabban itélnek meg,fogadnak el bàrmit....bàrkit is.
Ahogy itt egyesek lehúznak..magasztalnak itt clubot..clubokat..sőt hàzibulikat...
Tehàt ez sajat vélemény,főleg olyan helyekről..személyekről akit ismer.
.felreismer az ember. (Ez egy válasz Gabriel_Grey üzenetére (2015. 10. 07. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha egy egyedülálló ember kér tanácsot, talán segíthet neki egy másik egyedülálló ember véleménye, meglátásai. "Valószínűleg megvan az oka miért az!!" Nyilván, mint mindennek, de ez ebben a formában leszólás. Mindenkinek joga és lehetősége van ilyen helyekre (is) menni, de más megítélés alá fognak esni az ilyen helyeken, mint a párok, és nem is egyenlő esélyekkel indul mindenki, mint ahogy sehol máshol sem. Ilyen formán bőven van létjogosultsága a kérdéseknek és a puhatolózásnak, mások véleményének kikérésének.
Sziasztok
Kinek mi a véleménye a Keszthelyen lévő swinger klubról??
Kinek mi a véleménye a Keszthelyen lévő swinger klubról??

Ha egy egyedülálló ember kér tanácsot, talán segíthet neki egy másik egyedülálló ember véleménye, meglátásai. "Valószínűleg megvan az oka miért az!!" Nyilván, mint mindennek, de ez ebben a formában leszólás. Mindenkinek joga és lehetősége van ilyen helyekre (is) menni, de más megítélés alá fognak esni az ilyen helyeken, mint a párok, és nem is egyenlő esélyekkel indul mindenki, mint ahogy sehol máshol sem. Ilyen formán bőven van létjogosultsága a kérdéseknek és a puhatolózásnak, mások véleményének kikérésének.
(Ez egy válasz nyusziful7774 üzenetére (2015. 10. 07. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 18:34

Az előző levelekhez hozzászólna 2 MESEHŐS... Mert egy önmaga által korreknek mondott valaki annak nevez minket.
Tehát clubbok vannak..lesznek és voltak is.
Mi sem vagyunk kezdők.. Hedonistáknak valjuk magunkat...
És soha nem érdekelt más véleménye... Sőtt!!!!!
Érdekel a swinger élet..irány egy club amelyik NEKED SZIMPATIKUS!!! Ne más mondja meg melyik jó...
Nézz körül..éld meg ÖNMAGAD...
A döntés a tiéd...
És még egy tanács...soha ne szóló véleményére építs...
Valószínűleg megvan az oka miért az!!
Más szemszögből lát egy pár aki clubba, házibulikba jár...
Nyusziék...
Érdekel a swinger élet..irány egy club amelyik NEKED SZIMPATIKUS!!! Ne más mondja meg melyik jó...
A döntés a tiéd...
Nyusziék...
Így igaz! Esélye csak annak van, ki megteremti önmagának! Ez az élet minden területén igaz! ... 14 éve swingerezem, nem zavartattam magam a kezdetekkor sem. Mentem egyedül és megfogott a légkör. Csak azt tudom mondani én is, nem kérdezősködni, hanem menni kell. Ha nem felel meg az egyik menni kell a másikba. Ha megfog az ottani hangulat, úgyis megtalálod a megfelelő helyet és a társaságot is.
(Ez egy válasz GyörgyiLaci üzenetére (2015. 10. 07. szerda 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 07. szerda 17:49

Sziasztok, lehet hogy kezdőnek számítok itt, de nem vagyok kezdő a swinger világában! Minden kezdő más véleményét kéri ki, holott a más véleménye nem célravezető. Pont azért mert az az Ő véleménye ... az Ő nem tetszése vagy ellenkezőleg a tetszése. Csak azt tudom mondani és ajánlani : öltözz fel csípd ki magad és menj be! Kell egy kis stressz oldó de nem mértéktelenül, beszélgess és ne a pultot támaszd, ha van lehetőség rá táncolj még akkor is ha egyedül mész.. lesz aki még táncoljon melletted. Kiakadok attól a mondattól: mennyi esélyem van? ha így kezded semmi! Mindenkinek van esélye csak élni kell vele, tudd használni! és ha ezt "elfogadod" akkor meglesz az első élményed, amit TE élsz meg és nem más! Lesznek jó és rossz dolgok. De ez az életben is így van! Én nem ajánlok egy klubbot sem, van kedvenc helyem és van ahova többet se megyek, de ez az ÉN privátom! ... szóval! Kezdők kalandra fel!
Az előző levelekhez hozzászólna 2 MESEHŐS... Mert egy önmaga által korreknek mondott valaki annak nevez minket.
A döntés a tiéd...
Nyusziék...
A döntés a tiéd...
Nyusziék...