Jók is a swinger bulik.... Elmenni mindenhova...

Ott a pont!!!
téves és valótlan infókat...
(Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 10. 09. péntek 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 15:28

Csak pontosítani szeretném a félresikerült infódat!
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban!
A DL-ben is van szerdán buli és máshol is! Nézz utána, hogy pontosabb infókat terjessz ebben a fórumban!
Leborulok nagyságotok előtt

van több is pesten a gitár utcait ajánlom
Sziasztok! Swingerben kezdő, korosabb párnak melyik klubot ajánljátok, Sokat olvastam itt is, másutt is, és egyre inkább eltanácstalanodtam.
Sziasztok! Mi is mennénk swingerbe,de nem tudom melyikbe.Sok jót hallottam, a Tik Tak -ról, és az Exotic-ról.A gitár utcában melyik van?
(Ez egy válasz betalál üzenetére (2015. 10. 13. kedd 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Dreamland van a gitár utcában. El kell 1-be menni és meg próbálni
....utána még mindig ki lehet próbálni a másikat is
(Ez egy válasz mercedes1124 üzenetére (2015. 10. 14. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 09:27

Sziasztok! Mi is mennénk swingerbe,de nem tudom melyikbe.Sok jót hallottam, a Tik Tak -ról, és az Exotic-ról.A gitár utcában melyik van?

El kell menni az összesbe,győzödj meg magad,mindenkinek más a kedvenc
(Ez egy válasz zoli_526 üzenetére (2015. 10. 13. kedd 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 13. kedd 23:50

Sziasztok! Swingerben kezdő, korosabb párnak melyik klubot ajánljátok, Sokat olvastam itt is, másutt is, és egyre inkább eltanácstalanodtam.
Sziasztok valaki volt e már a Miskolci swinger club ba?
És ha volt mi a vélemény róla mert mennék majd de nem tudom egyedül férfi ként jó ötlet e !
Ja és ha esetleg van hölgy vagy pár aki érdeklődik a swinger iránt és esetleg ismeretség után /ha a szimpátia is meg van/ mehetünk együtt is írj
És ha volt mi a vélemény róla mert mennék majd de nem tudom egyedül férfi ként jó ötlet e !
Ja és ha esetleg van hölgy vagy pár aki érdeklődik a swinger iránt és esetleg ismeretség után /ha a szimpátia is meg van/ mehetünk együtt is írj
Köszi bali36 az infót.Egyszer mikor az asszony dolgozott és mentem érte,kis kerülővel elugrottam az Exotic felé a Máté utcába körülnézni.Csendes nyugodt környék a XVI. ker-be.A másik szóba jöhető klub, a Tik-Tak Budaörsön.Utóbbiról is sok jót hallottam, de ugye ez mindíg társaság függő.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2015. 10. 14. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 14. szerda 13:15

Dreamland van a gitár utcában. El kell 1-be menni és meg próbálni
....utána még mindig ki lehet próbálni a másikat is

Sziasztok.
Van egy olyan érzésem a kezdők arra kíváncsiak, hogy a klubbok milyen "stilusban" működnek.
Talán egy más jellegű információ kezdő támpontot adhat nekik.
Gitár utca: elsősorban a gang-bang kedvelőknek ahol a férfi létszám jóval több!! mint a nőké.
Máté utca: (megjegyzem egyszer voltunk!) ottlétünk alkalmával travi show volt. többi napokat nem ismerem de szívesen veszem a kiegészítést!
Tik-Tak B.örs.: egylégtérben minden, kicsit zártabb de befogadó közösség ahol kielégitheti mindenki a vágyait, akkor is ha csak nézni szeretné a többes gabalyodást.
Paradise B.örs: akik szeretnek kicsit elbújni, de mégis szemelőtt lenni. 3 szinten 5 szoba teszi ezt lehetővé ebből 1 zárható. Itt is lehet akár 8 fős gabalyodás, a klubb limitálja a szóló férfiak létszámát.
Most is azt mondom és vallom, mindet meg kell nézni!
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Aki esetleg bővebb információt tud a bejegyzésemhez fűzni, szívesen venném én is, nem csak a kezdők!
Van egy olyan érzésem a kezdők arra kíváncsiak, hogy a klubbok milyen "stilusban" működnek.
Gitár utca: elsősorban a gang-bang kedvelőknek ahol a férfi létszám jóval több!! mint a nőké.
Máté utca: (megjegyzem egyszer voltunk!) ottlétünk alkalmával travi show volt. többi napokat nem ismerem de szívesen veszem a kiegészítést!
Tik-Tak B.örs.: egylégtérben minden, kicsit zártabb de befogadó közösség ahol kielégitheti mindenki a vágyait, akkor is ha csak nézni szeretné a többes gabalyodást.
Paradise B.örs: akik szeretnek kicsit elbújni, de mégis szemelőtt lenni. 3 szinten 5 szoba teszi ezt lehetővé ebből 1 zárható. Itt is lehet akár 8 fős gabalyodás, a klubb limitálja a szóló férfiak létszámát.
Aki esetleg bővebb információt tud a bejegyzésemhez fűzni, szívesen venném én is, nem csak a kezdők!

Köszönöm Laci! Pont ilyen rövid tömör összefoglaló értékelésre voltam kíváncsi! Segítettél, köszönöm!
(Ez egy válasz GyörgyiLaci üzenetére (2015. 10. 15. csütörtök 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 15. csütörtök 12:26

Sziasztok.

Hello
és hol van délutáni lehetőség? (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 10. 09. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 09. péntek 15:15
és hol van délutáni lehetőség? (Ez egy válasz haboskave üzenetére (2015. 10. 09. péntek 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Keressetek rá a google.hu-n és megtaláljátok, hogy hol vannak nappali, illetve délutáni programok, mert vannak!
Továbbá szerda esti program is van máshol is! Nemcsak a két megnevezett klub üzemel szerdánként!
Érthetetlen számomra, hogy aki nem tájékozott minden klubról, miért ad konkrétnak tűnő információkat az érdeklődőknek!
Továbbá szerda esti program is van máshol is! Nemcsak a két megnevezett klub üzemel szerdánként!
Érthetetlen számomra, hogy aki nem tájékozott minden klubról, miért ad konkrétnak tűnő információkat az érdeklődőknek!

Sziasztok
Vannak itt miskolci swingeresek akik a sweetlifeswinger clubba szoktak járni? Véleményeket tudnátok írni nekünk? Szívesen ellátogatnánk a clubba párokkal ismerkednénk.
Vannak itt miskolci swingeresek akik a sweetlifeswinger clubba szoktak járni? Véleményeket tudnátok írni nekünk? Szívesen ellátogatnánk a clubba párokkal ismerkednénk.
.... külön köszönet a "tejért" szegedi szegediek...!

szia kicsit irnál bővebben a békési buliról üzenetben köszi
Sziasztok!
Egy kis érdeklődés: A Club Paradise-ról, azon belül is főként a hétfői szauna estekről van valakinek tapasztalata, amit meg is osztana?
Kösz előre is!
Egy kis érdeklődés: A Club Paradise-ról, azon belül is főként a hétfői szauna estekről van valakinek tapasztalata, amit meg is osztana?
Kösz előre is!
Sziasztok! Ismét a nyíregyházi bulival kapcsolatos élményeinkről szeretnék pár gondolatot megosztani. Már írtam, hogy folyamatosan fejlődik a hely, most szaunával bővült a szolgáltatások kínálata. Hétvégén tartják majd a szauna avató bulit, de aki két héttel ezelőtt ott volt már kipróbálhatta. Jelentem a szauna remek, rendesen megizzadtunk benne!
Picit negatívum, hogy nem tolonganak az emberkék, nincs tömegnyomor, de akár ez pozitív is lehet valakinek. Nekünk nagyon bejön a hely, minden buliban ott vagyunk, és nem értem, hogy miért nincs több látogató? Sok embertől hallom, hogy jó lenne vidéken is buli, örülnének ha nem kéne pestre elmenni stb. Hát jelentem itt a hely keleten, el kell jönni, meg kell nézni, mert csak mi tudjuk benépesíteni, feldobni a helyet! Vádolhattok azzal, hogy elfogult vagyok, ezt vállalom is, de a véleményem ez, és természetesen tudomásul veszem ha más nem így gondolja, nem pozitív élményekkel jött el onnan! Tanácsom az, hogy saját tapasztalatok, élmények alapján alkosson mindenki véleményt, menjen el, próbálja ki, mert nem vagyunk egyformák, mások az igényeink, és ami valakinek negatív az másnak lehet jó.
Puszi!
J

Puszi!
J
sziasztok engem is érdekelne a hely privátba irj kérlek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 19. hétfő 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 19. hétfő 09:28
Törölt felhasználó (1149912)

szia kicsit irnál bővebben a békési buliról üzenetben köszi
Szia!én voltam már egy jó párszor.mirre lennél kíváncsi?
(Ez egy válasz keletmagyar üzenetére (2015. 10. 18. vasárnap 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 18. vasárnap 19:30

Sziasztok