Sziasztok!Szeretnék ellmeni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Sziasztok!Szeretnék elleni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Holnap "utoljára" megyünk klubba...... A Paradisébe!
Egy kis retró bulizás és vége!

dreamland
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 27. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi az a dl?

Megy a fuvar északra. Pontban ott és időben pontossan akkor.
Szamovár, holnapra megy egy fuvar északra????
Tik-tak
(Ez egy válasz nunikakukika üzenetére (2015. 11. 24. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 10:29

Sziasztok! Egy darabig próbálkoztunk feleségemmel a társkeresőben, de elég béna dolog. Inkább kipróbálnánk egy szwinger klubot. Tudtok segíteni? Hova érdemes menni? Mire figyeljünk, mit érdemes tudni? Vannak korunkbeliek? Harminc alattiak vagyunk.
Megyünk F. Klau, megyünk!!!
Sziasztok! Egy darabig próbálkoztunk feleségemmel a társkeresőben, de elég béna dolog. Inkább kipróbálnánk egy szwinger klubot. Tudtok segíteni? Hova érdemes menni? Mire figyeljünk, mit érdemes tudni? Vannak korunkbeliek? Harminc alattiak vagyunk.
Üzenet ment.
(Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 11. 19. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 19. csütörtök 09:46

Sziasztok..Szeretnénk elmenni párommal a Tik Tak swinger clubba.Véleményeket tapasztalatokat várunk,aki volt már az irjon nekünk privibe milyen ok?
Köszi..Csini párokkal szívesen elmennénk,meglátogatnánk a clubbot..
Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
sziasztok mi egyszer voltunk de a elsön ösze jötünk egy páral jo ki kell probálni
(Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 11. 19. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 19. csütörtök 09:46

Sziasztok..Szeretnénk elmenni párommal a Tik Tak swinger clubba.Véleményeket tapasztalatokat várunk,aki volt már az irjon nekünk privibe milyen ok?
Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
Szilveszteri bulit keresünk, illetve érdeklődnénk tavaly szilveszteri swingerklub tapasztalatokról.
Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
Nyíregyháza
(Ez egy válasz cserepeszoty üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerbiában tud valaki?
tud valaki debrecen környékén swinger lehetőségről?
ÓÓÓ csak nem Kayetiékről beszélsz ?? Hát őket max felbérelik hogy a nevük szerepeljen, de úgy hallottuk a legutolsó bulin részt se vettek... És olvasva a meghívóikat az összes csinos hölgytagú, izmos pasitagú pár ezekbe a bulikba jár
(Ez egy válasz egyparvagyunk üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 14:02

Hú látom feldobtam a labdát...DD. Nem akartam ekkora hű-hót, de azért reagálok néhány dologra, aztán nem írok többet erről mert látom inkább bántásnak veszik egyesek mint hogy elgondolkoznának rajta. És hogy üzletileg mi a jobb hosszútávon, erről tudnék , sőt tudok is tartani előadást ha igény van rá de azt nem itt fogom, és nem ingyen szoktam. Amúgy nem anyagi okból hagyták abba vagy azért mert nem érte meg. Eleve nem abból éltek... De ez nem az én dolgom meg magyarázni, kérdezzétek meg őket, ha akarjátok, szerintem minden régi swingeres ismeri őket .. Amúgy csak ui. ként most is csinálnak nagyon néha egy - egy bulit és és láss csodát akkor is teli van a klub amit kibérelnek....Ja és csak párokkal... Na, szép napot vagy szép estét nektek! Inkább bulit keresek...D
Hú látom feldobtam a labdát...DD. Nem akartam ekkora hű-hót, de azért reagálok néhány dologra, aztán nem írok többet erről mert látom inkább bántásnak veszik egyesek mint hogy elgondolkoznának rajta. És hogy üzletileg mi a jobb hosszútávon, erről tudnék , sőt tudok is tartani előadást ha igény van rá de azt nem itt fogom, és nem ingyen szoktam. Amúgy nem anyagi okból hagyták abba vagy azért mert nem érte meg. Eleve nem abból éltek... De ez nem az én dolgom meg magyarázni, kérdezzétek meg őket, ha akarjátok, szerintem minden régi swingeres ismeri őket .. Amúgy csak ui. ként most is csinálnak nagyon néha egy - egy bulit és és láss csodát akkor is teli van a klub amit kibérelnek....Ja és csak párokkal... Na, szép napot vagy szép estét nektek! Inkább bulit keresek...D