Talán azért téma mindig mert igaz..D Erre nem gondoltál.?..D Amúgy régen volt club ahol pl. szombaton csak párok és lányok mehettek és telt házzal dübörgött ahogy híre ment mert a legtöbb pár nem kíváncsi a lihegő fiúkra.. Ezen lehet megsértődni de ez a tény!
(Ez egy válasz nem1szer üzenetére (2015. 10. 29. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 29. csütörtök 19:35

Érdekes hogy ez a sok a szóló pasi mindenhol téma. A legtöbb klub üzemeltetői rettentően, néhol már matematikailag is figyelnek arra hogy ahány plusz szóló lány/nő van,annyi szóló férfit engednek be. Még is sok a "szóló pasi".
Budapesten talán egy klub van, ahol mernek több szóló pasit beengedni és ez a DL. A többi klubnál sose vettem észre hogy eget verően sok a szóló férfi. Privát bulin meg tény: Nem lesz aránytalanság. Viszont hamarabb kialakul a kényszeres "szex".
Budapesten talán egy klub van, ahol mernek több szóló pasit beengedni és ez a DL. A többi klubnál sose vettem észre hogy eget verően sok a szóló férfi. Privát bulin meg tény: Nem lesz aránytalanság. Viszont hamarabb kialakul a kényszeres "szex".
Milyen az a kényszeres szex?
Elmennek a fiúk lányok swingerbe, hogy jól érezzék magukat és azon kapják magukat, hogy már megint szexelni kell? De rossz lehet..

Elmennek a fiúk lányok swingerbe, hogy jól érezzék magukat és azon kapják magukat, hogy már megint szexelni kell? De rossz lehet..
Azért gondold végig amit írtál, a sw klubok nem jótékonysági intézmények , az üzemeltetőnek érdeke hogy legyen haszon , ha "csak páros napon" annyira "dübörgött" akkor egyik se olyan hülye hogy abba hagyja. Klubba meg járnak alkalmi párok is akik ép a klub látogatásra állnak össze, ezt meg igazán sehol se tudják kiszűrni. Mi egyébként jártunk le klubba csak páros napon és nem dübörgött....érdekes módon voltunk már több telt házas "dűbörgős" klub napon is , de azok nem páros napok voltak. Abban igazatok van hogy a falkában járó "lihegő fiúkra" általában nem sokan kíváncsiak, de azért a normális szóló pasikra is igény van a klubokba és ez is tény
(Ez egy válasz egyparvagyunk üzenetére (2015. 10. 30. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 30. péntek 12:11

Talán azért téma mindig mert igaz..D Erre nem gondoltál.?..D Amúgy régen volt club ahol pl. szombaton csak párok és lányok mehettek és telt házzal dübörgött ahogy híre ment mert a legtöbb pár nem kíváncsi a lihegő fiúkra.. Ezen lehet megsértődni de ez a tény!
Nem akarok se vitát generálni se kardoskodni a témán.
A következőt írtad: " Amúgy régen volt club ahol pl. szombaton csak párok és lányok mehettek és telt házzal dübörgött " - Az üzemeltetők a vendégekből élnek. Ha az a szombat tényleg úgy dübörögne akkor most is menne az a szombat. De azt írtad hogy "régen volt egy klub". Ezek szerint nincs? Lehet hogy a dübörgő szombat nem tartotta el?
Megsértődni meg nem fogok, mert nincs min. Viszont nincs minden klub teli "lihegő fiúkkal", de az lehet hogy rosszkor és rossz helyen voltatok. (Ez egy válasz egyparvagyunk üzenetére (2015. 10. 30. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 30. péntek 12:11
A következőt írtad: " Amúgy régen volt club ahol pl. szombaton csak párok és lányok mehettek és telt házzal dübörgött " - Az üzemeltetők a vendégekből élnek. Ha az a szombat tényleg úgy dübörögne akkor most is menne az a szombat. De azt írtad hogy "régen volt egy klub". Ezek szerint nincs? Lehet hogy a dübörgő szombat nem tartotta el?
Megsértődni meg nem fogok, mert nincs min. Viszont nincs minden klub teli "lihegő fiúkkal", de az lehet hogy rosszkor és rossz helyen voltatok. (Ez egy válasz egyparvagyunk üzenetére (2015. 10. 30. péntek 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Hú látom feldobtam a labdát...DD. Nem akartam ekkora hű-hót, de azért reagálok néhány dologra, aztán nem írok többet erről mert látom inkább bántásnak veszik egyesek mint hogy elgondolkoznának rajta. És hogy üzletileg mi a jobb hosszútávon, erről tudnék , sőt tudok is tartani előadást ha igény van rá de azt nem itt fogom, és nem ingyen szoktam. Amúgy nem anyagi okból hagyták abba vagy azért mert nem érte meg. Eleve nem abból éltek... De ez nem az én dolgom meg magyarázni, kérdezzétek meg őket, ha akarjátok, szerintem minden régi swingeres ismeri őket .. Amúgy csak ui. ként most is csinálnak nagyon néha egy - egy bulit és és láss csodát akkor is teli van a klub amit kibérelnek....Ja és csak párokkal... Na, szép napot vagy szép estét nektek! Inkább bulit keresek...D
ÓÓÓ csak nem Kayetiékről beszélsz ?? Hát őket max felbérelik hogy a nevük szerepeljen, de úgy hallottuk a legutolsó bulin részt se vettek... És olvasva a meghívóikat az összes csinos hölgytagú, izmos pasitagú pár ezekbe a bulikba jár
(Ez egy válasz egyparvagyunk üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 14:02

Hú látom feldobtam a labdát...DD. Nem akartam ekkora hű-hót, de azért reagálok néhány dologra, aztán nem írok többet erről mert látom inkább bántásnak veszik egyesek mint hogy elgondolkoznának rajta. És hogy üzletileg mi a jobb hosszútávon, erről tudnék , sőt tudok is tartani előadást ha igény van rá de azt nem itt fogom, és nem ingyen szoktam. Amúgy nem anyagi okból hagyták abba vagy azért mert nem érte meg. Eleve nem abból éltek... De ez nem az én dolgom meg magyarázni, kérdezzétek meg őket, ha akarjátok, szerintem minden régi swingeres ismeri őket .. Amúgy csak ui. ként most is csinálnak nagyon néha egy - egy bulit és és láss csodát akkor is teli van a klub amit kibérelnek....Ja és csak párokkal... Na, szép napot vagy szép estét nektek! Inkább bulit keresek...D
tud valaki debrecen környékén swinger lehetőségről?
Szerbiában tud valaki?
Nyíregyháza
(Ez egy válasz cserepeszoty üzenetére (2015. 11. 08. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok..Szeretnénk elmenni párommal a Tik Tak swinger clubba.Véleményeket tapasztalatokat várunk,aki volt már az irjon nekünk privibe milyen ok?
Köszi..Csini párokkal szívesen elmennénk,meglátogatnánk a clubbot..
Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
Szilveszteri bulit keresünk, illetve érdeklődnénk tavaly szilveszteri swingerklub tapasztalatokról.
sziasztok mi egyszer voltunk de a elsön ösze jötünk egy páral jo ki kell probálni
(Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 11. 19. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 19. csütörtök 09:46

Sziasztok..Szeretnénk elmenni párommal a Tik Tak swinger clubba.Véleményeket tapasztalatokat várunk,aki volt már az irjon nekünk privibe milyen ok?
Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
Üzenet ment.
(Ez egy válasz vs.par üzenetére (2015. 11. 19. csütörtök 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 19. csütörtök 09:46

Üzibe irjatok köszi..

Üzibe irjatok köszi..
Sziasztok! Egy darabig próbálkoztunk feleségemmel a társkeresőben, de elég béna dolog. Inkább kipróbálnánk egy szwinger klubot. Tudtok segíteni? Hova érdemes menni? Mire figyeljünk, mit érdemes tudni? Vannak korunkbeliek? Harminc alattiak vagyunk.
Megyünk F. Klau, megyünk!!!
Tik-tak
(Ez egy válasz nunikakukika üzenetére (2015. 11. 24. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 10:29

Sziasztok! Egy darabig próbálkoztunk feleségemmel a társkeresőben, de elég béna dolog. Inkább kipróbálnánk egy szwinger klubot. Tudtok segíteni? Hova érdemes menni? Mire figyeljünk, mit érdemes tudni? Vannak korunkbeliek? Harminc alattiak vagyunk.
Szamovár, holnapra megy egy fuvar északra????
Megy a fuvar északra. Pontban ott és időben pontossan akkor.
Sziasztok! Mi az a dl?