Sziasztok! Kb 3hónapja dél-somogyból felköltöztem közelebb az "élethez" a Balaton északi partjára munka ügyben. Na...szezonon kívül élet az nincs.
Akkor keresek...
Tőlem 12km-re találtam Keszthelyen egy klubot, a Sunshinet...mint a Balaton egyetlen swinger klubját.
Tud valaki valamit róla? Meg erről gazdaságos buliról.
Mert az oldal elég puritánnak tűnik.
Köszönöm!
Akkor keresek...
Tőlem 12km-re találtam Keszthelyen egy klubot, a Sunshinet...mint a Balaton egyetlen swinger klubját.
Tud valaki valamit róla? Meg erről gazdaságos buliról.
Mert az oldal elég puritánnak tűnik.
Köszönöm!
Most xxxxxxxx valaki axxxxxxx-be? 30-as pár, xxxxxx megyéből......
A fórum NEM TÁRSKERESŐ! A jövőben mindenféle nyílt és burkolt társkeresés, klubba invitálást törléssel és tiltással fogunk "honorálni". Nem hiszem hogy nem találtátok még meg a Goldangate társkereső részét. Ha mégse akkor itt a társkereső
A fórum NEM TÁRSKERESŐ! A jövőben mindenféle nyílt és burkolt társkeresés, klubba invitálást törléssel és tiltással fogunk "honorálni". Nem hiszem hogy nem találtátok még meg a Goldangate társkereső részét. Ha mégse akkor itt a társkereső
Sziasztok! A Swinger For You klub péntek délutáni programjáról van valakinek tapasztalata?
Csá Amatorió! Bulizni akarsz?
(Ez egy válasz amatorio üzenetére (2015. 12. 02. szerda 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 02. szerda 21:19

Sziasztok...nahyon részt szereznék venni egy ilyen swinger partyn...valszeg szóló pasiként mert a pàrom nem meri felvállalni, hogy tetszene neki is...budapest vagy közelében ilyen lehetőség?
Gang bang party izgazna a legjobban...előre is köszi
Hülyeség, van ott alvás aludtunk már ott 2000/fő.
Miről beszélsz??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 03. csütörtök 18:38
Miről beszélsz??? (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 03. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1182172)

Hali. A dreamland-be nincs az tuti. a martinibe nem tudom hogy van e, de a tik-tak ban ott tutira van lehetőség otalvásra. Én is aludtam már ott.
Mi a Paradise-ben aludtunk ott többször is! Nem kérnek érte plusz pénzt és még reggelit is kapsz!
Sőt!

Hali. A dreamland-be nincs az tuti. a martinibe nem tudom hogy van e, de a tik-tak ban ott tutira van lehetőség otalvásra. Én is aludtam már ott.
(Ez egy válasz albatros üzenetére (2015. 12. 02. szerda 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 02. szerda 20:45

Sziasztok! Valaki megtudná mondani a Dreamland-be van lehetőség ott alvásra? Vagy Martini-be?
Sziasztok...nahyon részt szereznék venni egy ilyen swinger partyn...valszeg szóló pasiként mert a pàrom nem meri felvállalni, hogy tetszene neki is...budapest vagy közelében ilyen lehetőség?
Sziasztok! Valaki megtudná mondani a Dreamland-be van lehetőség ott alvásra? Vagy Martini-be?
Köszi a bksBULIT!
Sziasztok!Szeretnék ellmeni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Sziasztok!Szeretnék elleni a Tik-Tak swinger clubba,tudna valaki infót mondani a clubról?Esetleg csatlakozhatnék valakihez!!
Holnap "utoljára" megyünk klubba...... A Paradisébe!
Egy kis retró bulizás és vége!

dreamland
(Ez egy válasz Nyulas üzenetére (2015. 11. 27. péntek 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi az a dl?

Megy a fuvar északra. Pontban ott és időben pontossan akkor.
Szamovár, holnapra megy egy fuvar északra????
Tik-tak
(Ez egy válasz nunikakukika üzenetére (2015. 11. 24. kedd 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 24. kedd 10:29

Sziasztok! Egy darabig próbálkoztunk feleségemmel a társkeresőben, de elég béna dolog. Inkább kipróbálnánk egy szwinger klubot. Tudtok segíteni? Hova érdemes menni? Mire figyeljünk, mit érdemes tudni? Vannak korunkbeliek? Harminc alattiak vagyunk.
Megyünk F. Klau, megyünk!!!