Ez így van, aki nyitott beszélget és barátságos legyen az nő vagy férfi annak sikere van és kedvelik ebben a világban. Hívják bulizni . Meg kell nézni minden helyet, légy tiszta, ápolt és tisztelettel fordulj a többi vendéghez. És igen van este, hogy nem történik semmi csak simán jó a társaság. És a következő buli meg olyan hogy 3 napig alig bírsz lábra állni. Ez ilyen
(Ez egy válasz Futársrác20 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 22:26
(Ez egy válasz Futársrác20 üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szóló pasiként amúgy azt tudom elmondani h ha vannak a klubbokban elegen csak merészen oda kell menni beszélgetni, Meg hívni őket italra s elég jó dolgok szoktak ki alakulni.
Nem olyan régen voltam a TikTak-ban pénteken. Nem voltak sokan de azok is elég mufurcak voltak. Én amikor beléptem köszöntem mindenkinek de mintha a falnak köszöntem volna, majd próbálkoztam oda üli melléjük és beszélgetni, de inkább fogták magukat és felmentek. Pedig nem lehettem büdös, előtte tusoltam.
Próbálkoztam több párnál is de hát akkor nem volt nyitott senki sem.
Így jártam aznap este
Próbálkoztam több párnál is de hát akkor nem volt nyitott senki sem.
Így jártam aznap este
Most hogy SW Yours lett a csoport neve már nem bántja a FB. De azért óvatosan kell fogalmazni a posztokban vagy a kommenteknél mert FB figyel.
A Swinger Budapest-el én próbálkoztam. Valóban kiköltözött, mert készült egy face mentes külön közösségi oldal, azt nem tudják szekálni a felnőtt tartalom miatt. Persze, még nincs rajta nagy élet, de egyszer majd hátha...
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:08
Van az SWLT-nek saját csoportja, de ott inkább csak a saját programjaikat promózzák. Van a Swinger Yours-nak is csoportja, azt nem ismerem. Van az sbclub-nak is egy oldala, szintén inkább csak promó (nekik van saját oldaluk is, bevallom, azon nem igazodom ki). Volt egy Swinger Budapest(?) csoport is, az is kiköltözött a Facebookról, szintén nincs túl sok élet benne. Attól tartok, nagyon rászálltak a szexes témákra és ellehetetlenültek még a privát csoportok is.
Sziasztok! Hogy kinek melyik klubról mi a véleménye az sokmindentől függ, mindegyik kap hideget-meleget. Szerintem érdemes mindegyiket megnézni nem is egyszer, mert sehol nincs két egyforma este. A For You-ban minden pénteken ruhás este van, nem kötelező vetkőzni. A Labirintusba pedig érdemes figyelni melyik péntek, mert két hetente bi elfogadó buli van, nehogy meglepetés érjen. A Tik-Tak és a Paradise pedig szokott csinálni kifejezetten kezdőknek eseményt.
(Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 20:21
Kezdő párként pénteken milyen lehetőségek vannak? For you rol vélemény?
Így van mire egy rendesen beindul már törli is a meta . De addig is naponta kell küzdeni vele mire végleg törlés.
Sajnos sokszor a csoport tagok olyan fotót raknak fel ami miatt célkeresztbe kerül.
Érdekes szemlélet ez a meta,tól de ez van, és az a tapasztalatom, hogy sehol máshol pl telegram vagy weboldal nem megy csak pang. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:08
Sajnos sokszor a csoport tagok olyan fotót raknak fel ami miatt célkeresztbe kerül.
Érdekes szemlélet ez a meta,tól de ez van, és az a tapasztalatom, hogy sehol máshol pl telegram vagy weboldal nem megy csak pang. (Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (ma 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Van az SWLT-nek saját csoportja, de ott inkább csak a saját programjaikat promózzák. Van a Swinger Yours-nak is csoportja, azt nem ismerem. Van az sbclub-nak is egy oldala, szintén inkább csak promó (nekik van saját oldaluk is, bevallom, azon nem igazodom ki). Volt egy Swinger Budapest(?) csoport is, az is kiköltözött a Facebookról, szintén nincs túl sok élet benne. Attól tartok, nagyon rászálltak a szexes témákra és ellehetetlenültek még a privát csoportok is.
(Ez egy válasz Pite6903 üzenetére (tegnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:36
Sziasztok! Swinger csoportok vannak Facebookon? Vagy hogyan lehet megtalálni illetve belépni? Köszönöm a segítséget!
Engem is érdekelne.
(Ez egy válasz Pite6903 üzenetére (tegnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:36
Sziasztok! Swinger csoportok vannak Facebookon? Vagy hogyan lehet megtalálni illetve belépni? Köszönöm a segítséget!
Hát igen aztán meg mondják jaj ez milyen rossz hely stb. Miközben állt mint egy f... Sz. Amúgy is ha esetleg nem is történik semmi legalább jót beszélget az ember s jól szórakozik.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (tegnap 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:06
Tény, hogy aki szoborként áll, az úgy is marad! Nagyon eredményes szokott lenni a beszélgetésre való hajlam.
Tény, hogy aki szoborként áll, az úgy is marad! Nagyon eredményes szokott lenni a beszélgetésre való hajlam.
2026. 02. 16. hétfő 22:26
Szóló pasiként amúgy azt tudom elmondani h ha vannak a klubbokban elegen csak merészen oda kell menni beszélgetni, Meg hívni őket italra s elég jó dolgok szoktak ki alakulni.
Sziasztok, Eger környékén tud valaki klubbot, vagy hasonló szórakozást?
A DL a legjobb választás ha Ffi többest akartok Viszont azt gondolom hogy nem kezdő szint Ott kezelni kell az embereket Tudni kell nemet mondani ha arra van szükség Viszont ha harmadiknak vagy akár gang bangba vennétek be valakit a legjobb hely erre Nem akarok senkit elriasztani Imádjuk a helyet Az egyetlen ahol van biztonsági személyzet és rendet is tartanak Annyi hogy ha úgy fogjátok fel hogy., de jó van egy csomó jentkező, van kiből válogatni Akkor jó Ha úgy hogy mennyi tapló akkor szar lesz az élmény
(Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 13. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 10:15
Köszi az infót. Pesti oldal jobban szoba jöhet nekünk. Még a Dreamland-del szemezünk. Szimpatikusnak tűnik. Csak nem tudom hogy péntek mennyire mozgalmas, üres klubba sem szeretnénk menni...
A Dreamland elég mozgalmas pénteken is! Kezdők számára lehet hogy túl mozgalmas is! Esetenként ijesztő is lehet!
Ne ijedjetek meg! Nagyon meg kell tanulnotok nem-et mondani! A pasik értenek a szóból, de ha nincs szó, akkor nyomulnak mint a tank!!!
Fontos, hogy egy buliból nem szabad általánosítani! Minden buli más! Minden klub más!
Reméljük jól érzitek majd magatokat!
(Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 13. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne ijedjetek meg! Nagyon meg kell tanulnotok nem-et mondani! A pasik értenek a szóból, de ha nincs szó, akkor nyomulnak mint a tank!!!
Fontos, hogy egy buliból nem szabad általánosítani! Minden buli más! Minden klub más!
Reméljük jól érzitek majd magatokat!
Köszi az infót. Pesti oldal jobban szoba jöhet nekünk. Még a Dreamland-del szemezünk. Szimpatikusnak tűnik. Csak nem tudom hogy péntek mennyire mozgalmas, üres klubba sem szeretnénk menni...
Ha kezdő párként elmentek a Dreamlandbe, akármi is lesz, az ne szegje kedveteket.
Egy helyből semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Minden hely teljesen más. (Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 13. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy helyből semmilyen következtetést nem lehet levonni.
Minden hely teljesen más. (Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 13. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz AnonimCouple82 üzenetére (2026. 02. 13. péntek 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 13. péntek 06:32
A Swinger For You klub is egy lehetőség
Másik lehetőség Budapesten belül a pesti oldalon a Dreamland swingerklub és a Labirintus swingerklub.
Budapesthez közel van még Budaörsön a Tik-Tak swingerklub és Szigetszentmiklóson a Paradise For You swingerklub.
Szerintünk mindegyik, vagy bármelyik jó választás lehet péntek estére!
Talán a Labirintusban és a Paradiseban van rá lehetőség hogy ha nyitásra mentek akkor kicsit szétnézzetek utcai ruhában mielőtt döntenének a maradásáról.
Ez amolyan kezdők éjszakája szokott lenni.
De erről telefonon kell érdeklődni. Telefonszám a honlapokon, amit egyszerű kereséssel könnyű megtalálni!
Másik lehetőség Budapesten belül a pesti oldalon a Dreamland swingerklub és a Labirintus swingerklub.
Budapesthez közel van még Budaörsön a Tik-Tak swingerklub és Szigetszentmiklóson a Paradise For You swingerklub.
Talán a Labirintusban és a Paradiseban van rá lehetőség hogy ha nyitásra mentek akkor kicsit szétnézzetek utcai ruhában mielőtt döntenének a maradásáról.
De erről telefonon kell érdeklődni. Telefonszám a honlapokon, amit egyszerű kereséssel könnyű megtalálni!
A Swinger For You klub is egy lehetőség
(Ez egy válasz 00bcs üzenetére (2026. 02. 12. csütörtök 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 12. csütörtök 20:21
Györ vagy Móvár környékén van lehetöség swingerezni?

amlaa

atiko