Már bocs..., de nem itt, és az üzifalakon kell "keresgélni"!Ez a hozlak-viszlek, beszéljük meg melyik multi parkoljában talizunk kicsit gyerekes... Nem tagadjuk - alapvetően párokkal - mi is belemegyünk abba kommunikációs "háborúba", aminek mindig kétséges a kimenetele, de a tutit, a klubban találjuk meg. Menj el a klubba - abba, amelyik szimpatikus -, bátran "élj" ott a lehetőségekkel, és szexelni fogsz, istenieket! Van igény az értelmes szóló pasikra, még akkor is, ha megy a nyafogás a jelenlétük néha túlzó túltengése okán. Mi is szeretjük, ha igény esetén ott vannak, és az igény sokszor felmerül...

Köszönjük a helyeslést...
Rápillantottunk az adatlapotokra - s miután hölgytagunk biszex - együttesen megállapítottuk, hogy gyönyörű, és szexi vagy..., nem tolakodás, nem bizalmaskodás, nem ismerkedési szándék, csak "puszta" ténymegállapítás!
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2016. 03. 15. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunántúlon vannak klubbok?Főként Balatontól északra!
Tündérálom Baráti Kör - beütöd..., google
, és dobja a programokat, elérhetőségeket - Győr és Pápa között található, Tétszentkút. Ez mondjuk a Balatontól jóval északra...
Az Általad keresett térségben erről tudunk, persze lehet több is, de akkor jól rejtőzködnek...
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2016. 03. 18. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
A párommal el akarunk menni egy swinger klubba ahol, durván ki tudja élni a vágyait.
Azt mondja, hogy 2-34-5 pasit is ki szeretne próbálni egyszerre. Természetesen lányokat is közben. Viszont úgy ,hogy ö legyen mindig a középpontban. Igazából szeretnénk ezt itthon is megélni az ágyunkban!
Vélemény?
/moderátori bejegyzés: igazából az a vélemény, hogy ez egy ügyes, burkolt partnerkeresés, aminek nem itt van a helye!/
A párommal el akarunk menni egy swinger klubba ahol, durván ki tudja élni a vágyait.
Azt mondja, hogy 2-34-5 pasit is ki szeretne próbálni egyszerre. Természetesen lányokat is közben. Viszont úgy ,hogy ö legyen mindig a középpontban. Igazából szeretnénk ezt itthon is megélni az ágyunkban!
Vélemény?
/moderátori bejegyzés: igazából az a vélemény, hogy ez egy ügyes, burkolt partnerkeresés, aminek nem itt van a helye!/
Sziasztok, Debrecen-Nyíregy-Miskolc vonalban tudtok kultúrált klubbot? Köszi : )
Szombaton voltunk a Paradise-be....
A királyság megszűnt, demokrácia lett! Aki érti érti, aki nem, nem!

Törölt felhasználó (901625)

Mi nagyon jól éreztük magunkat a Paradisében!Elindult valami,reméljük így marad!
az az a Máté utcára gondolsz ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 21. hétfő 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 21. hétfő 20:07
Törölt felhasználó (852449)

Mi nagyon jól éreztük magunkat a Paradisében!Elindult valami,reméljük így marad!
Nem!A Budaörs-i.Hóvirág utca!
(Ez egy válasz báró1 üzenetére (2016. 03. 22. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi mindjárt megkeresem irnál nekem privátba ilyen ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 22. kedd 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 22. kedd 15:40
Törölt felhasználó (852449)

Nem!A Budaörs-i.Hóvirág utca!
Sziasztok én nemrégen voltam egy vidéki Club ban és a tapasztalatom nem volt jó mert régebben már voltam egy véleményem szerint jó helyen máshol
Ezen a helyen ezt tapasztaltam...
Az érkezéskor 21:30 kor 5 ember volt velem együtt 4 férfi 1 nő és előtte 20 szor el mondták telefonba hogy csak a párok és hölgyek arányában jöhet férfi is
Majd még utánam jött 3 férfi még és az arány nem változott hajnal 2 ig akkor el jöttem
Én azért nem hiszem hogy ennyien nem jöttek még el hogy 7 férfit hívtak el és ez arányában nem jött nő vagy pár
Különben a tulaj a kiszolgálás a hely jó volt nem volt kivetni való semmi
Az összes helyiség tiszta sőt szóval a higiénia max volt de hát nem csak ezért mentem és a véleményem hogy ne hívjanak ha nincsen kihez mert ez nem is olcsó sztori különben
És beszélgettem 2 emberrel is ott az egyik ffi 2 szor volt és az első alkalom is ilyen volt
De ezért is jött el másodszor mert azt ígérték neki hogy jó lesz a társaság de nem jött össze másodszor sem
A hely nevét nem írom ki mert nem szeretnék belőle problémát de ha valaki kíváncsi írjon privin és meg írom!
És a vélemény még az hogy csak párban érdemes menni vagy 3 ik nak egy párral mert akkor legfeljebb egymásra számíthattok de ffi egyedül hát nemtudom .....
Az érkezéskor 21:30 kor 5 ember volt velem együtt 4 férfi 1 nő és előtte 20 szor el mondták telefonba hogy csak a párok és hölgyek arányában jöhet férfi is
Majd még utánam jött 3 férfi még és az arány nem változott hajnal 2 ig akkor el jöttem
Én azért nem hiszem hogy ennyien nem jöttek még el hogy 7 férfit hívtak el és ez arányában nem jött nő vagy pár
Az összes helyiség tiszta sőt szóval a higiénia max volt de hát nem csak ezért mentem és a véleményem hogy ne hívjanak ha nincsen kihez mert ez nem is olcsó sztori különben
És beszélgettem 2 emberrel is ott az egyik ffi 2 szor volt és az első alkalom is ilyen volt
De ezért is jött el másodszor mert azt ígérték neki hogy jó lesz a társaság de nem jött össze másodszor sem
A hely nevét nem írom ki mert nem szeretnék belőle problémát de ha valaki kíváncsi írjon privin és meg írom!
És a vélemény még az hogy csak párban érdemes menni vagy 3 ik nak egy párral mert akkor legfeljebb egymásra számíthattok de ffi egyedül hát nemtudom .....
Ha ismeretlenül mész az tuti hogy minden egyes este lutri lesz
de ez benne a szép

Ezt mi is alá tudjuk támasztani..... igaz kevesebben vannak, de nagyság rendel nyugisabb, békésebb, és ...... jobb
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 21. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 21. hétfő 18:46

Pedig ugye elsőre milyen jó gondolatnak tűnt elmenni...
Arra számítottál,hogy a beugródért majd kedvedre válogathatsz a szőkék,barnák vörösök közt, két aktus közt persze megvacsorázol,kicsit iszogatsz,és újra kegyeidben részesíted a hölgyeket. (Ez egy válasz borsodi srác üzenetére (2016. 03. 23. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 23. szerda 20:17
Arra számítottál,hogy a beugródért majd kedvedre válogathatsz a szőkék,barnák vörösök közt, két aktus közt persze megvacsorázol,kicsit iszogatsz,és újra kegyeidben részesíted a hölgyeket. (Ez egy válasz borsodi srác üzenetére (2016. 03. 23. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok én nemrégen voltam egy vidéki Club ban és a tapasztalatom nem volt jó mert régebben már voltam egy véleményem szerint jó helyen máshol

Ne légy szigorú... a GG-s beszámolók (áradozások?) zöme pont ezt sugallja. Mész, válogatsz, élvezed. (A hölgyek örömére, természetesen...) (Ez egy válasz zenitó üzenetére (2016. 03. 24. csütörtök 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig ugye elsőre milyen jó gondolatnak tűnt elmenni...
Arra számítottál,hogy a beugródért majd kedvedre válogathatsz a szőkék,barnák vörösök közt, két aktus közt persze megvacsorázol,kicsit iszogatsz,és újra kegyeidben részesíted a hölgyeket.
Arra számítottál,hogy a beugródért majd kedvedre válogathatsz a szőkék,barnák vörösök közt, két aktus közt persze megvacsorázol,kicsit iszogatsz,és újra kegyeidben részesíted a hölgyeket.
Na tessék! Mik vannak!
Azok a párok, akik szombaton 21 és 22 óra között érkeznek bulizni a xxxxxxxx-be , xxxx Ft helyett csak xxxxx Ft hozzájárulást fizetnek!
/moderátori bejegyzés: ez mind szép és jó de nem szerencsés egyik klubot sem reklámozni..../

Azok a párok, akik szombaton 21 és 22 óra között érkeznek bulizni a xxxxxxxx-be , xxxx Ft helyett csak xxxxx Ft hozzájárulást fizetnek!

/moderátori bejegyzés: ez mind szép és jó de nem szerencsés egyik klubot sem reklámozni..../

Na tessék! Mik vannak!

Maradandó szokás lehetne....
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 25. péntek 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 25. péntek 07:09

Na tessék! Mik vannak!