Sziasztok! Sokat olvastam a fórumot és egyedüli pasiként vettem a bátorságot és elmentem ma este egy swinger klubba. Azt kell mondjam, hogy sajnos nagyon langyos volt a közeg, megvoltak azok akik kb ismerték egymást. Az egyedüli férfiak csak lézengtek fel-le és keresték a helyet hogy hol tudnak zsebhokzini vagy tolakodó módon odatolni a farkukat. Kicsit kínosnak érzem így a szituációt. Amennyire lehet próbáltam ismerkedni, de a párok annyira elkülönültnek tűntek a legtöbb esetben oda se lehetett menni. Szerencsére megismerkedtem egy jófej párral, akik mondjuk nem kerestek férfit, de legalább beszélgettünk és rutinos swingerbe járók elmondták hogy ez egyre jobban leépül és szinte egyre rosszabb a helyzet. Szóval a tapasztalatom az, hogy aki csak nőt keres, az inkább ezért az összegért fizessen be hölgyre és ne itt próbálkozzon. Én aki inkább a hármast szerettem volna, nekem az a tapasztalatom hogy kellemes párt találni és nem csak a lepattanóra utazni az nagyon nehéz, mert a legtöbben itt is inkább párt keresnek mint férfit. Kipróbálta, megnéztem, ez is egy élmény volt (olyan amilyen). Nem leszek törzsvendég. Valószínűleg hölggyel más, mert akkor a párok valószínűleg jobban közelednek.
3 majom szegedi klub rol tud valaki beszámolót irni?
Sziasztok!van valakinek infója milyen mostanában a Club Paradise szombat esténként?
Mi a Tik-Tak-ban debütáltunk és legközelebb is oda szeretnénk menni.
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2016. 11. 08. kedd 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
TIK-TAK-ba járó párokat keresünk ismerkedésre.
eEsetleg Tündérálom ?
eEsetleg Tündérálom ?
Nem voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 08. kedd 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 08. kedd 11:44
Törölt felhasználó (919524)

Ti voltatok már ott?
Ti voltatok már ott?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 04. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 19:49
Törölt felhasználó (1438122)

Nem működik. Közelben Nyíregyházán találsz privát swinger bulit.
Nem működik. Közelben Nyíregyházán találsz privát swinger bulit.
(Ez egy válasz Eule2 üzenetére (2016. 11. 04. péntek 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 04. péntek 19:21

Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudjátok-e, hogy Debrecenben működik-e jelenleg swinger klub?
Előre is köszi!
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudjátok-e, hogy Debrecenben működik-e jelenleg swinger klub?
Előre is köszi!
Sziasztok!
Előre is köszi!
Előre is köszi!
Sziasztok!
Pénteki Dl gang bang buliba volt valaki mostanában?
Milyen a korosztály, igényes a buli?
Pénteki Dl gang bang buliba volt valaki mostanában?
Milyen a korosztály, igényes a buli?
Szép napot! A Swingerforyouba volt valaki?Vélemény?
szep napot,
ma este a black diamondba gondoltunk menni.Ha valaki jart ott, akkor orulnenk a velemenyenek..
koszonjuk
mandy
ma este a black diamondba gondoltunk menni.Ha valaki jart ott, akkor orulnenk a velemenyenek..
koszonjuk
mandy
Szia,
ha találtál, akkor szólj nekem légyszi.
Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 22. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 22. szombat 17:12
ha találtál, akkor szólj nekem légyszi.
Köszi! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 22. szombat 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (860076)

Sziasztok,Zalában vagy Somogyban keresek swinger clubot!
Beszámolót bármikor nyugodtan írjon mindenki, arra mindig van igény.
Aki még nem járt ilyen helyen, annak mindenképp hasznos, ha minél több élményt olvas - akár jót, akár kevésbé jót.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 11. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 11. kedd 06:52

Törölt felhasználó (1119852)

Köszönöm a biztatást, kedves vagy.
Igazából néha belefér egy-egy különleges alkalomról egy beszámoló, de nem szeretnék ebből rendszert csinálni. Nem is biztos, hogy igény lenne rá. Viszont úgy látom, talán itt is elindult valami, amitől a swinger iránt érdeklődők tényleg kicsit jobban belelátnak ebbe a sokszínű világba.

Veszprém környékén van club vagy privát buli?
Pedig rendszert kell belőle csinálni, mert sokan pont az ilyen beszámolóktól kapnak kedvet hozzá. Mi is több beszámolót elolvastunk, mielőtt belevágtunk volna. Sokat lehet ezekből tanulni. Egy kis önbizalmat ad, ami a helyszínen csak fokozódik.
Mi a pozitív beszámolókat tekintettük mérvadónak, hiszen a negatív élmények mögött pont a résztvevők vannak. Hiszen aki nem akar ismerkedni, bátortalan, az nem fog jó élménnyel távozni. Az sem, aki csak a hibákat keresi. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 11. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a pozitív beszámolókat tekintettük mérvadónak, hiszen a negatív élmények mögött pont a résztvevők vannak. Hiszen aki nem akar ismerkedni, bátortalan, az nem fog jó élménnyel távozni. Az sem, aki csak a hibákat keresi. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 11. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazából néha belefér egy-egy különleges alkalomról egy beszámoló, de nem szeretnék ebből rendszert csinálni. Nem is biztos, hogy igény lenne rá. Viszont úgy látom, talán itt is elindult valami, amitől a swinger iránt érdeklődők tényleg kicsit jobban belelátnak ebbe a sokszínű világba.

Sziasztok,Zalában vagy Somogyban keresek swinger clubot!
Sziasztok
Most szombatra vidéki swinger bulihoz keresek párt vagy pasit
Most szombatra vidéki swinger bulihoz keresek párt vagy pasit
Az igényesen előadott, jól megírt élményekre-tapasztalatokra mindig van igény.
Természetesen egyetértek veled abban, hogy lényegtelen-tartalmatlan szrorikra nincs sok igény. Ne feledd el azonban, hogy olyan tapasztalat birtokában vagy, ami egy érdeklődő ember számára akkor is nagy segítség, ha te azt már nem érzed túl nagy durranásnak.
Úgy, hogy ne tartsd a tehetségedet palackban! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 11. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen egyetértek veled abban, hogy lényegtelen-tartalmatlan szrorikra nincs sok igény. Ne feledd el azonban, hogy olyan tapasztalat birtokában vagy, ami egy érdeklődő ember számára akkor is nagy segítség, ha te azt már nem érzed túl nagy durranásnak.
Úgy, hogy ne tartsd a tehetségedet palackban! (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 11. kedd 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 10. hétfő 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 10. hétfő 08:27

Törölt felhasználó (465100)

Kimondottan jól írsz. Ügyesen fogalmazol, odaviszed az embert, nem szájbarágósan, nem tolakodóan, inkább hívogatva.
Lehet olvasni blogokat swinger témában, itt is nyomult egy pár korábban promótálva a "termékét", de az valójában messze nem volt ilyen jó.
Jó lenne, ha a tapasztalataidat megosztanád ilyen módon, akár a blogok között is!
Köszi a tapasztalat megosztást! Tanulságos volt.
Lehet olvasni blogokat swinger témában, itt is nyomult egy pár korábban promótálva a "termékét", de az valójában messze nem volt ilyen jó.

Jó lenne, ha a tapasztalataidat megosztanád ilyen módon, akár a blogok között is!
Köszi a tapasztalat megosztást! Tanulságos volt.