Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 179 180 181 182 183 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2708   2016. 11. 25. péntek 23:50
goni13 goni13
Egyszer voltunk, többet nem megyünk.
(Ez egy válasz danika2567 üzenetére (2016. 11. 24. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 24. csütörtök 21:50
A pénteki dreamland bulikról mi a véleményetek?
#2707   2016. 11. 25. péntek 20:41
Puncifan Puncifan
Köszi a választ!
Baráti körök is érdekelnének, írtam privátot, esetleg ha nem gáz oda megírhatnád bővebben. Mégegyszer előre is kösz. wave
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2016. 11. 22. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 22. kedd 19:21
Enese 3 éve bezárt már wink Normális swinger klub nincs,de van baráti kőr a nevét nem lehet ki írni de van!! Igaz nem egyenlő a swinger klubbal,de kinek a pap kinek a Pappné nyes nyes
#2706   2016. 11. 24. csütörtök 21:50
danika2567 danika2567
A pénteki dreamland bulikról mi a véleményetek?
#2705   2016. 11. 24. csütörtök 21:49
danika2567 danika2567
Nem is tudtam, hogy van zuglóba, update ha van valami info : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1220252)
2016. 11. 21. hétfő 09:53
Sziasztok! A zuglói privát buliban volt már valaki innen? Tapasztalat?
#2704   2016. 11. 23. szerda 01:38
notle notle
Sziasztok van valakinek tapasztalata a Black Diamond hétfői medence party-járól? Infókat elöre is köszönöm.
#2703   2016. 11. 22. kedd 23:31
X Törölt felhasználó (1471492)
eljen worship wink
(Ez egy válasz Puncifan üzenetére (2016. 11. 22. kedd 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 22. kedd 13:11
Én egyedülállóként vágtam bele a swinger életstílusba, eddig MINDIG tudtam párokhoz csatlakozni, hölggyel lenni. Persze azt is tudomásul kell venni azt, hogy nem mindenkinek jön be mindenki. Magyarországi klubbokkal még nincs tapasztalatom, de kipróbálnám. Én nem látok semmi perverziót egy ilyen estében. Az én véleményem az, hogy még mindig jobb egy swingerben szórakozni és, ha van rá partner akkor szexelni is mint egy disco hátamögötti csalánosban megdugni egy nőt. Egy discoban se táncolhatsz mindenkivel, de attól még érezheted magad nagyon jól. Egy swingerpartira nem egy biztos szexforrásra kell gondolni hanem, egyfajta erotikus kikapcsolódásr
#2702   2016. 11. 22. kedd 19:21
ilcsiaty ilcsiaty
Enese 3 éve bezárt már wink Normális swinger klub nincs,de van baráti kőr a nevét nem lehet ki írni de van!! Igaz nem egyenlő a swinger klubbal,de kinek a pap kinek a Pappné nyes nyes
(Ez egy válasz Puncifan üzenetére (2016. 11. 22. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 22. kedd 12:51
Sziasztok! Győr környéki klubbok érdekelnének vélemények tapasztalat (Enese, ? Hegyeshalom?) klub honlap linkje.
#2701   2016. 11. 22. kedd 16:14
kiskoko34 kiskoko34
Pesti swinger klubokban vannak fiatal nyitott lányok, párok?
#2700   2016. 11. 22. kedd 13:11
Puncifan Puncifan
Én egyedülállóként vágtam bele a swinger életstílusba, eddig MINDIG tudtam párokhoz csatlakozni, hölggyel lenni. Persze azt is tudomásul kell venni azt, hogy nem mindenkinek jön be mindenki. Magyarországi klubbokkal még nincs tapasztalatom, de kipróbálnám. Én nem látok semmi perverziót egy ilyen estében. Az én véleményem az, hogy még mindig jobb egy swingerben szórakozni és, ha van rá partner akkor szexelni is mint egy disco hátamögötti csalánosban megdugni egy nőt. Egy discoban se táncolhatsz mindenkivel, de attól még érezheted magad nagyon jól. Egy swingerpartira nem egy biztos szexforrásra kell gondolni hanem, egyfajta erotikus kikapcsolódásr
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 11. 17. csütörtök 05:16
Ezt én anélkül gondoltam, és leírtam, hogy nem jártam még és nem is fogok ilyen helyen járni.
De ha belegondolsz a swinger pár cserét jelent. Így egyedüliként, főként férfinak nagyon nehéz. De még így is könnyebb, mint mondjuk itt az oldalon összeszedni valakit.
Az oldal társkeresőben lehet tovább el lehet jutni, addig, amíg valós képet nem kapnak a férfiról. Swingerben rögtön látják külsőre, hogyan is fest a delikvens.
Akik ilyen helyre járnak (tisztelet a kivételnek), még ha ők maguk átlagosak is, annak a reményében mennek, hogy valami extrát találnak. Tehát egyedülálló átlagosként, vagy átlagon aluliként (nem konkrétan pénisz méretre gondolok) nagyon nehéz.
Egyetértek veled, inkább konkrétan költse el egy nőre, aki dugás reményében menne le ilyen helyre. Kivéve ha az illetőnek, elég leskelődni, és ez a perverziója.
#2699   2016. 11. 22. kedd 13:09
Puncifan Puncifan
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 20. vasárnap 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465100)
2016. 11. 20. vasárnap 11:41
Már megint olyasmiről van véleményed, amiről fogalmatlan vagy. smile
Ez ugyan vicces, de ne csodálkozz, ha valaki ennek a bosszantó oldalát veszi észre!
#2698   2016. 11. 22. kedd 12:51
Puncifan Puncifan
Sziasztok! Győr környéki klubbok érdekelnének vélemények tapasztalat (Enese, ? Hegyeshalom?) klub honlap linkje.
#2697   2016. 11. 21. hétfő 09:53
X Törölt felhasználó (1220252)
Sziasztok! A zuglói privát buliban volt már valaki innen? Tapasztalat?
#2696   2016. 11. 20. vasárnap 11:44
X Törölt felhasználó (465100)
Nem jó helyen voltál, nem jó időben!

Amúgy az igaz, hogy kíván a dolog némi rutint akkor is, ha egyedülálló az ember, és akkor is, ha párban megy. Az első alkalom pusztán tapasztalat szerzés, ha ennél több jön össze, szerencséd volt.

Nagyon sok tényezős dolog ez, de ez benne az izgi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1078472)
2016. 11. 17. csütörtök 00:41
Sziasztok! Sokat olvastam a fórumot és egyedüli pasiként vettem a bátorságot és elmentem ma este egy swinger klubba. Azt kell mondjam, hogy sajnos nagyon langyos volt a közeg, megvoltak azok akik kb ismerték egymást. Az egyedüli férfiak csak lézengtek fel-le és keresték a helyet hogy hol tudnak zsebhokzini vagy tolakodó módon odatolni a farkukat. Kicsit kínosnak érzem így a szituációt. Amennyire lehet próbáltam ismerkedni, de a párok annyira elkülönültnek tűntek a legtöbb esetben oda se lehetett menni. Szerencsére megismerkedtem egy jófej párral, akik mondjuk nem kerestek férfit, de legalább beszélgettünk és rutinos swingerbe járók elmondták hogy ez egyre jobban leépül és szinte egyre rosszabb a helyzet. Szóval a tapasztalatom az, hogy aki csak nőt keres, az inkább ezért az összegért fizessen be hölgyre és ne itt próbálkozzon. Én aki inkább a hármast szerettem volna, nekem az a tapasztalatom hogy kellemes párt találni és nem csak a lepattanóra utazni az nagyon nehéz, mert a legtöbben itt is inkább párt keresnek mint férfit. Kipróbálta, megnéztem, ez is egy élmény volt (olyan amilyen). Nem leszek törzsvendég. Valószínűleg hölggyel más, mert akkor a párok valószínűleg jobban közelednek.
#2695   2016. 11. 20. vasárnap 11:41
X Törölt felhasználó (465100)
Már megint olyasmiről van véleményed, amiről fogalmatlan vagy. smile
Ez ugyan vicces, de ne csodálkozz, ha valaki ennek a bosszantó oldalát veszi észre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt én anélkül gondoltam, és leírtam, hogy nem jártam még és nem is fogok ilyen helyen járni.
De ha belegondolsz a swinger pár cserét jelent. Így egyedüliként, főként férfinak nagyon nehéz. De még így is könnyebb, mint mondjuk itt az oldalon összeszedni valakit.
Az oldal társkeresőben lehet tovább el lehet jutni, addig, amíg valós képet nem kapnak a férfiról. Swingerben rögtön látják külsőre, hogyan is fest a delikvens.
Akik ilyen helyre járnak (tisztelet a kivételnek), még ha ők maguk átlagosak is, annak a reményében mennek, hogy valami extrát találnak. Tehát egyedülálló átlagosként, vagy átlagon aluliként (nem konkrétan pénisz méretre gondolok) nagyon nehéz.
Egyetértek veled, inkább konkrétan költse el egy nőre, aki dugás reményében menne le ilyen helyre. Kivéve ha az illetőnek, elég leskelődni, és ez a perverziója.
#2694   2016. 11. 20. vasárnap 11:06
nem1szer nem1szer
nyes

Hogy te mennyire tévedsz... smile
#2693   2016. 11. 20. vasárnap 11:05
nem1szer nem1szer
... úgy gondoltad hogy elmész egy swingerklubos estére, és a "belépődért" majd az ott lévő párok és nők a lábad elé vetik magad?
Jól írtad: aki "csak nőt keres, fizessen be valalkinél"...a swinger nem erről szól. Ahhoz hogy ne csak a törölköző alatt matató pasik közé tartozz, hanem férfiakhoz, akik tudnak kommunikálni, tudnak közeledni egy picit több kell. Csak annyi hogy férfiként viselkedj.
Tény hogy sok a zsebhokis pasi, de hidd el ha férfiként viselkedik valaki azt észreveszik.
Mindenesetre úgy érzem hogy egy látogatás után véleményt formálni nem biztos hogy jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 17. csütörtök 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Sokat olvastam a fórumot és egyedüli pasiként vettem a bátorságot és elmentem ma este egy swinger klubba. Azt kell mondjam, hogy sajnos nagyon langyos volt a közeg, megvoltak azok akik kb ismerték egymást. Az egyedüli férfiak csak lézengtek fel-le és keresték a helyet hogy hol tudnak zsebhokzini vagy tolakodó módon odatolni a farkukat. Kicsit kínosnak érzem így a szituációt. Amennyire lehet próbáltam ismerkedni, de a párok annyira elkülönültnek tűntek a legtöbb esetben oda se lehetett menni. Szerencsére megismerkedtem egy jófej párral, akik mondjuk nem kerestek férfit, de legalább beszélgettünk és rutinos swingerbe járók elmondták hogy ez egyre jobban leépül és szinte egyre rosszabb a helyzet. Szóval a tapasztalatom az, hogy aki csak nőt keres, az inkább ezért az összegért fizessen be hölgyre és ne itt próbálkozzon. Én aki inkább a hármast szerettem volna, nekem az a tapasztalatom hogy kellemes párt találni és nem csak a lepattanóra utazni az nagyon nehéz, mert a legtöbben itt is inkább párt keresnek mint férfit. Kipróbálta, megnéztem, ez is egy élmény volt (olyan amilyen). Nem leszek törzsvendég. Valószínűleg hölggyel más, mert akkor a párok valószínűleg jobban közelednek.
#2692   2016. 11. 17. csütörtök 05:38
X Törölt felhasználó (1438122)
Lehet pont nem olyan közeg volt. Sokan szoktak keresni fiút harmadiknak. Érdemes előtte az adott klub űzenőfalán rákérdezni.
#2691   2016. 11. 17. csütörtök 05:16
X Törölt felhasználó (69371)
#2690   2016. 11. 17. csütörtök 00:41
X Törölt felhasználó (1078472)
#2689   2016. 11. 13. vasárnap 22:08
X Törölt felhasználó (1250642)
3 majom szegedi klub rol tud valaki beszámolót irni?

... 179 180 181 182 183 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6308db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 05. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!