Pesti swinger klubokban vannak fiatal nyitott lányok, párok?
Enese 3 éve bezárt már
Normális swinger klub nincs,de van baráti kőr a nevét nem lehet ki írni de van!! Igaz nem egyenlő a swinger klubbal,de kinek a pap kinek a Pappné
(Ez egy válasz Puncifan üzenetére (2016. 11. 22. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 22. kedd 12:51

Sziasztok! Győr környéki klubbok érdekelnének vélemények tapasztalat (Enese, ? Hegyeshalom?) klub honlap linkje.

Én egyedülállóként vágtam bele a swinger életstílusba, eddig MINDIG tudtam párokhoz csatlakozni, hölggyel lenni. Persze azt is tudomásul kell venni azt, hogy nem mindenkinek jön be mindenki. Magyarországi klubbokkal még nincs tapasztalatom, de kipróbálnám. Én nem látok semmi perverziót egy ilyen estében. Az én véleményem az, hogy még mindig jobb egy swingerben szórakozni és, ha van rá partner akkor szexelni is mint egy disco hátamögötti csalánosban megdugni egy nőt. Egy discoban se táncolhatsz mindenkivel, de attól még érezheted magad nagyon jól. Egy swingerpartira nem egy biztos szexforrásra kell gondolni hanem, egyfajta erotikus kikapcsolódásr
Sziasztok van valakinek tapasztalata a Black Diamond hétfői medence party-járól? Infókat elöre is köszönöm.
Nem is tudtam, hogy van zuglóba, update ha van valami info : )
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 21. hétfő 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 21. hétfő 09:53
Törölt felhasználó (1220252)

Sziasztok! A zuglói privát buliban volt már valaki innen? Tapasztalat?
A pénteki dreamland bulikról mi a véleményetek?
Köszi a választ!
Baráti körök is érdekelnének, írtam privátot, esetleg ha nem gáz oda megírhatnád bővebben. Mégegyszer előre is kösz.
(Ez egy válasz ilcsiaty üzenetére (2016. 11. 22. kedd 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 22. kedd 19:21
Baráti körök is érdekelnének, írtam privátot, esetleg ha nem gáz oda megírhatnád bővebben. Mégegyszer előre is kösz.

Enese 3 éve bezárt már
Normális swinger klub nincs,de van baráti kőr a nevét nem lehet ki írni de van!! Igaz nem egyenlő a swinger klubbal,de kinek a pap kinek a Pappné

Egyszer voltunk, többet nem megyünk.
(Ez egy válasz danika2567 üzenetére (2016. 11. 24. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Tegnap este a Tic-Tac Cluba voltunk nagyon jovolt.
Sziasztok!

3 majom klubrol valaki tudna valamit mondani?
Tatabányán van?
Hát a tegnapi buli nagyon jó volt a TT ben .Mindenkinek ajánlom.Biztos hogy megtalálja mindenki a saját elképzelését.
Valaki mondjon egy jó swingert, ahol vannak párok, lányok, a 20-as 30-eleji korosztályból, akik keresnek szóló férfiakat. Akár privát üzenetben is jöhet...
Sziasztok !
Tata Tatabánya környékén nem tud valaki tuti klubot ?
Párommal szeretnénk kipróbálni kezdőként !
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Tata Tatabánya környékén nem tud valaki tuti klubot ?
Párommal szeretnénk kipróbálni kezdőként !
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Van pesten olyan swinger club, ahol hiánycikk a soló férfi és lányok, párok őket keresik?
Nem a szóló férfi a hiánycikk, hanem az úriember. De még nem haltak ki.
(Ez egy válasz kiskoko34 üzenetére (2016. 12. 22. csütörtök 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 22. csütörtök 00:00

Van pesten olyan swinger club, ahol hiánycikk a soló férfi és lányok, párok őket keresik?
Egyszer kipróbálnám....
Teljesen egyetértünk!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2016. 12. 22. csütörtök 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 22. csütörtök 10:55