Törölt felhasználó (1501512)

Sziasztok.
Miskolcon van svinger klub?
írj privit légyszi szívesen menénk
Miskolcon van svinger klub?
írj privit légyszi szívesen menénk
Sziasztok,szombaton milyen a dl?Azt olvastuk,hogy páros nap szólló fiút nem engednek be?
Sziasztok !
Tata Tatabánya környékén nem tud valaki tuti klubot ?
Párommal szeretnénk kipróbálni kezdőként !
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Szia,onnan egy sóhajtásnyi Budaörs.
Nincs klub minden megyeszékhelyen.
A meglepivel pedig óvatosan,nehogy rosszul süljön el. (Ez egy válasz Glob112 üzenetére (2017. 01. 14. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 09:50
A meglepivel pedig óvatosan,nehogy rosszul süljön el. (Ez egy válasz Glob112 üzenetére (2017. 01. 14. szombat 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Neki meglepi lenne. wink
Előre is köszi .
Köszönöm .
Talán közelebb ? (Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 01. 14. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 10:47
Talán közelebb ? (Ez egy válasz csak együtt üzenetére (2017. 01. 14. szombat 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia,onnan egy sóhajtásnyi Budaörs.
A meglepivel pedig óvatosan,nehogy rosszul süljön el.
A meglepivel pedig óvatosan,nehogy rosszul süljön el.
Pontosan, csak páros nap lett. Nem rossz, vannak is jó páran és több pár kényelmesebben érzi magát így. Szerintünk a hangulat olyan, mint amikor még teljesen nyitott szombat volt.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2017. 01. 14. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 07:49

Sziasztok,szombaton milyen a dl?Azt olvastuk,hogy páros nap szólló fiút nem engednek be?
Sziasztok! egy 50 éves kezdő párnak melyik klubot ajánlanátok? Csak a korunk miatt aggódom kicsit...
Köszi a választ mit takar a nyitott szombat?
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 14. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 15:43

Pontosan, csak páros nap lett. Nem rossz, vannak is jó páran és több pár kényelmesebben érzi magát így. Szerintünk a hangulat olyan, mint amikor még teljesen nyitott szombat volt.
Olyan.. 1,5-2 eve voltunk, egyszer. Huszan lehettunk akkor, es allitolag pont nem eros napot fogtunk ki, de jo volt. Kozvetlenek voltak, vegyesen, inkabb 40 felettiek, parok es ferfiak, egy-ket szolo holggyel. A hely megkozelitese ne ijesszen meg. Nagyon tiszta, a szobak klasszak, a kozossegi ter futmentes (dohanyzasra kulon helyiseg van), inkabb egy nappali. A hely kulonlegessege egy torokfurdo.. ami egy alom.. visszasirom azota is! Editek nagyon kedvesek, az etel boseges es fantasztikus, nem mellesleg helyben fozik a tulajok. Jo elmeny volt tenyleg, a kedves fogadtatas miatt is. Szeged a szivunk csucske.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 04. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 04. vasárnap 14:52
Törölt felhasználó (1250642)

3 majom klubrol valaki tudna valamit mondani?
Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Sziasztok. Ma este lenne kedve hölgynek elkísérnie?

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy van e Egerben,vagy közelében lévő club?
Szia
Ha szexmozin túl vagytok, akkor bármelyiket
Tényleg
TikTakot simán próbálhatjátok szerintem, a Dreamlandet is (szombaton csak párok mehetnek), a Paradise-t is szokták szeretni.. ha kicsit extrémebb élményekre vágytok, érdemes szétnézni az Exotic programjában. Ha intimebb élményre, akkor a SwingerForYou zárható és elsötéthitő szobával, kis létszámú közönséggel. Van még a Martini, amiről hallomásból úgy tudom, hogy aki oda jár, nagyon szereti és a Black Diamond, ami barátságos
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2017. 01. 20. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 19:33

Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Köszö az infót!
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 06:01

Szia
Tényleg
TikTakot simán próbálhatjátok szerintem, a Dreamlandet is (szombaton csak párok mehetnek), a Paradise-t is szokták szeretni.. ha kicsit extrémebb élményekre vágytok, érdemes szétnézni az Exotic programjában. Ha intimebb élményre, akkor a SwingerForYou zárható és elsötéthitő szobával, kis létszámú közönséggel. Van még a Martini, amiről hallomásból úgy tudom, hogy aki oda jár, nagyon szereti és a Black Diamond, ami barátságos

...a felsorolás jó, de van közte olyan klub, ahova ma - már - képtelenség bejutni.
Mert bezárt! (Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 06:01
Mert bezárt! (Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Tényleg

Melyik? S4Y vagy a Martini? :(
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 10:52

...a felsorolás jó, de van közte olyan klub, ahova ma - már - képtelenség bejutni.
Mert bezárt!
Mert bezárt!
Igen én is utána néztem :-(
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 10:52
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Mert bezárt!
Mert bezárt!
Ne mar.. a Black Diamond bezart? Sosem volt normalis honlapja... :( A S4Y nem lep meg, ha igen, pedig az annyira igenyes, nagyon szepen berendezett hely. De pl. valamiert a 3 majomra is sokan mondjak, hogy bezart, pedig meg most is kapjuk a hirlevelet. Nem jartunk arra reg ota, de szerintem meg mukodik.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2017. 01. 21. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 19:39

Igen én is utána néztem :-(
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is.
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is.
Febr. 4. szombatra tervez esetleg valaki clublátogatást?? Melyikbe lenne érdemes menni fiatal párnak?
Engem olyan klub érdekelne Pesten, ahol jellemzően fiatalabb a közönség. 20-30-as korosztály.