Az, hogy ellátogattok egy ilyen klubba, még nem kötelez semmire. A Tik Takról biztosan tudom, de szerintem a többi helyen is van olyan nap, amikor a nyitás előtt kb egy órával az először résztvevőknek megmutatják a klubbot, elmondják a fontos tudnivalókat, válaszolnak a kérdésekre. (Erről előtte telefonon lehet érdeklődni) Teljesen hétköznapi öltözetben. A maradni szándékozók a nyitásra átöltöznek/levetkőznek, nem feltétlenül szükséges az alsónemű, egy szexiszebb miniruha is megfelelő. Nem kell semmit csinálni, amit nem szeretnétek. Még egymással sem, ha elsőre feszélyez a légkör. Ha tetszik, a későbbiekben ti alakítjátok a saját határaitokat. Ha nem, akkor sem vesztettetek semmit. Alap szabály: mindent szabad, de semmi sem kötelező.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 15:46
Törölt felhasználó (104575)

Még sosem voltunk. Én szívesen szétnéznék egy ilyen helyen. Gondolom, a páromat legalább egy valaki biztos meg akarná dugni, vagy nem is tudom. Azt sem tudom, mi lenne a hozzáállása az egészhez neki.
Olyan volt már, hogy cseten jelentkezett valaki, hogy csatlakozva hozzánk elmehetnénk hárman.
Nem is tudom.
Olyan volt már, hogy cseten jelentkezett valaki, hogy csatlakozva hozzánk elmehetnénk hárman.
Nem is tudom.
Még sosem voltunk. Én szívesen szétnéznék egy ilyen helyen. Gondolom, a páromat legalább egy valaki biztos meg akarná dugni, vagy nem is tudom. Azt sem tudom, mi lenne a hozzáállása az egészhez neki.
Nem is tudom.
Nem is tudom.
Házibuli Nyh, őket keresd.
(Ez egy válasz baw69 üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Oket hogyan lehet utolérni. Esetleg van honlap?
Nyíregyházán van rendszeresen privát szervezésű buli. Azt nem tudom, hogy ezen az oldalon mi a szervezők nickneve.
(Ez egy válasz baw69 üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 14:58

Sziasztok. Elkeserito h csak bpen vannak klubok. Maganbulik milyenek szoktak lenni? Volt már valaki ilyenen? Nyiregyen van klub?
Sziasztok. Elkeserito h csak bpen vannak klubok. Maganbulik milyenek szoktak lenni? Volt már valaki ilyenen? Nyiregyen van klub?
Engem olyan klub érdekelne Pesten, ahol jellemzően fiatalabb a közönség. 20-30-as korosztály.
Febr. 4. szombatra tervez esetleg valaki clublátogatást?? Melyikbe lenne érdemes menni fiatal párnak?
Ne mar.. a Black Diamond bezart? Sosem volt normalis honlapja... :( A S4Y nem lep meg, ha igen, pedig az annyira igenyes, nagyon szepen berendezett hely. De pl. valamiert a 3 majomra is sokan mondjak, hogy bezart, pedig meg most is kapjuk a hirlevelet. Nem jartunk arra reg ota, de szerintem meg mukodik.
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2017. 01. 21. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 19:39

Igen én is utána néztem :-(
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is.
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is.
Igen én is utána néztem :-(
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 10:52
egyszer voltunk a for you-ban tetszett a hely a honlapjuk már nem üzemel és ez a helyzet a black diamonddal is. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)

...a felsorolás jó, de van közte olyan klub, ahova ma - már - képtelenség bejutni.
Mert bezárt!
Mert bezárt!
Melyik? S4Y vagy a Martini? :(
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 01. 21. szombat 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 10:52

...a felsorolás jó, de van közte olyan klub, ahova ma - már - képtelenség bejutni.
Mert bezárt!
Mert bezárt!
Mert bezárt! (Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 06:01
Mert bezárt! (Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Ha szexmozin túl vagytok, akkor bármelyiket
Tényleg
TikTakot simán próbálhatjátok szerintem, a Dreamlandet is (szombaton csak párok mehetnek), a Paradise-t is szokták szeretni.. ha kicsit extrémebb élményekre vágytok, érdemes szétnézni az Exotic programjában. Ha intimebb élményre, akkor a SwingerForYou zárható és elsötéthitő szobával, kis létszámú közönséggel. Van még a Martini, amiről hallomásból úgy tudom, hogy aki oda jár, nagyon szereti és a Black Diamond, ami barátságos

Köszö az infót!
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 21. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 06:01

Szia
Tényleg
TikTakot simán próbálhatjátok szerintem, a Dreamlandet is (szombaton csak párok mehetnek), a Paradise-t is szokták szeretni.. ha kicsit extrémebb élményekre vágytok, érdemes szétnézni az Exotic programjában. Ha intimebb élményre, akkor a SwingerForYou zárható és elsötéthitő szobával, kis létszámú közönséggel. Van még a Martini, amiről hallomásból úgy tudom, hogy aki oda jár, nagyon szereti és a Black Diamond, ami barátságos

Szia
Tényleg
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2017. 01. 20. péntek 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 20. péntek 19:33

Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy van e Egerben,vagy közelében lévő club?
Sziasztok. Ma este lenne kedve hölgynek elkísérnie?

Sziasztok! Egy 30 eleji párnak (swinger klubban még nem voltunk, moziban viszont igen és 4-esben is párszor) melyik budapesti klubot ajánlanátok?
Olyan.. 1,5-2 eve voltunk, egyszer. Huszan lehettunk akkor, es allitolag pont nem eros napot fogtunk ki, de jo volt. Kozvetlenek voltak, vegyesen, inkabb 40 felettiek, parok es ferfiak, egy-ket szolo holggyel. A hely megkozelitese ne ijesszen meg. Nagyon tiszta, a szobak klasszak, a kozossegi ter futmentes (dohanyzasra kulon helyiseg van), inkabb egy nappali. A hely kulonlegessege egy torokfurdo.. ami egy alom.. visszasirom azota is! Editek nagyon kedvesek, az etel boseges es fantasztikus, nem mellesleg helyben fozik a tulajok. Jo elmeny volt tenyleg, a kedves fogadtatas miatt is. Szeged a szivunk csucske.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 04. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 04. vasárnap 14:52
Törölt felhasználó (1250642)

3 majom klubrol valaki tudna valamit mondani?
Köszi a választ mit takar a nyitott szombat?
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 01. 14. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 14. szombat 15:43

Pontosan, csak páros nap lett. Nem rossz, vannak is jó páran és több pár kényelmesebben érzi magát így. Szerintünk a hangulat olyan, mint amikor még teljesen nyitott szombat volt.
Sziasztok! egy 50 éves kezdő párnak melyik klubot ajánlanátok? Csak a korunk miatt aggódom kicsit...