Sziasztok. Elkeserito h csak bpen vannak klubok. Maganbulik milyenek szoktak lenni? Volt már valaki ilyenen? Nyiregyen van klub?
Nyíregyházán van rendszeresen privát szervezésű buli. Azt nem tudom, hogy ezen az oldalon mi a szervezők nickneve.
(Ez egy válasz baw69 üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 14:58

Sziasztok. Elkeserito h csak bpen vannak klubok. Maganbulik milyenek szoktak lenni? Volt már valaki ilyenen? Nyiregyen van klub?
Oket hogyan lehet utolérni. Esetleg van honlap?
Házibuli Nyh, őket keresd.
(Ez egy válasz baw69 üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Még sosem voltunk. Én szívesen szétnéznék egy ilyen helyen. Gondolom, a páromat legalább egy valaki biztos meg akarná dugni, vagy nem is tudom. Azt sem tudom, mi lenne a hozzáállása az egészhez neki.
Olyan volt már, hogy cseten jelentkezett valaki, hogy csatlakozva hozzánk elmehetnénk hárman.
Nem is tudom.
Olyan volt már, hogy cseten jelentkezett valaki, hogy csatlakozva hozzánk elmehetnénk hárman.
Nem is tudom.
Az, hogy ellátogattok egy ilyen klubba, még nem kötelez semmire. A Tik Takról biztosan tudom, de szerintem a többi helyen is van olyan nap, amikor a nyitás előtt kb egy órával az először résztvevőknek megmutatják a klubbot, elmondják a fontos tudnivalókat, válaszolnak a kérdésekre. (Erről előtte telefonon lehet érdeklődni) Teljesen hétköznapi öltözetben. A maradni szándékozók a nyitásra átöltöznek/levetkőznek, nem feltétlenül szükséges az alsónemű, egy szexiszebb miniruha is megfelelő. Nem kell semmit csinálni, amit nem szeretnétek. Még egymással sem, ha elsőre feszélyez a légkör. Ha tetszik, a későbbiekben ti alakítjátok a saját határaitokat. Ha nem, akkor sem vesztettetek semmit. Alap szabály: mindent szabad, de semmi sem kötelező.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 15:46
Törölt felhasználó (104575)

Még sosem voltunk. Én szívesen szétnéznék egy ilyen helyen. Gondolom, a páromat legalább egy valaki biztos meg akarná dugni, vagy nem is tudom. Azt sem tudom, mi lenne a hozzáállása az egészhez neki.
Nem is tudom.
Nem is tudom.
Igen, kb mindenki ilyesmit ír. Csak amikor az ember nem volt ilyen helyen, annak minden új.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 16:50

Az, hogy ellátogattok egy ilyen klubba, még nem kötelez semmire. A Tik Takról biztosan tudom, de szerintem a többi helyen is van olyan nap, amikor a nyitás előtt kb egy órával az először résztvevőknek megmutatják a klubbot, elmondják a fontos tudnivalókat, válaszolnak a kérdésekre. (Erről előtte telefonon lehet érdeklődni) Teljesen hétköznapi öltözetben. A maradni szándékozók a nyitásra átöltöznek/levetkőznek, nem feltétlenül szükséges az alsónemű, egy szexiszebb miniruha is megfelelő. Nem kell semmit csinálni, amit nem szeretnétek. Még egymással sem, ha elsőre feszélyez a légkör. Ha tetszik, a későbbiekben ti alakítjátok a saját határaitokat. Ha nem, akkor sem vesztettetek semmit. Alap szabály: mindent szabad, de semmi sem kötelező.
Es vannak olyanok h hazi sw party?
Az egyik klubban szerveztünk decemberben kifejezetten ismerkedős bulit csak PÁROKNAK !! Többségében olyan pároknak, akik nem voltak még klubban! Sőt! Voltak olyanok is, akik a többest sem próbálták soha!
Kicsit bulizós, beszélgetős volt éjfélig! Senki nem ment haza, amikor egy kicsit szexisebb ruhába kellett öltözni ( vagyis vetkőzni
) Szinte mindenki reggelig volt!
Lesz ilyen máskor is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 15:46

Nem is tudom.
Nem is tudom.
Ez nagyon jól hangzik!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 20:14

Törölt felhasználó (901625)

Az egyik klubban szerveztünk decemberben kifejezetten ismerkedős bulit csak PÁROKNAK !! Többségében olyan pároknak, akik nem voltak még klubban! Sőt! Voltak olyanok is, akik a többest sem próbálták soha!
Kicsit bulizós, beszélgetős volt éjfélig! Senki nem ment haza, amikor egy kicsit szexisebb ruhába kellett öltözni ( vagyis vetkőzni
Lesz ilyen máskor is!

Ez az ominózus buli számunkra is az első klubos élmény volt, minden hasonló kezdeményezés dicséretes
Sokak számára lehetne az a bizonyos kezdő lökés
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Lesz ilyen máskor is!

Erdekel. De hol volt ez?
Legközelebb talán mi is eljutunk.
A vetkőzés sincs ellenünkre, a többi sem.., ha akad olyan pár, akivel kölcsönös a szimpátia, mind testileg, mind stílusban.
Ha meg nincs olyan, akkor szórakoztunk egyet. De azért persze az az igazi, ha valaki élvezetekkel és nem csak élményekkel gazdagodva térhet haza.

Ha meg nincs olyan, akkor szórakoztunk egyet. De azért persze az az igazi, ha valaki élvezetekkel és nem csak élményekkel gazdagodva térhet haza.

Lesz ilyen máskor is!

Sziasztok!
Szegeden vagy környékén pénteken elérhető swinger clubot tudtok ajánlani?
Szegeden vagy környékén pénteken elérhető swinger clubot tudtok ajánlani?
De ha a képeidet nézzük, meg régebbi írásaid, azért a párod volt már más férfival is. Tehát nem a nulláról kezditek.
Sokkal kevésbé para a dolog nektek. Hisz alapozva már meg van. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 17:08
Sokkal kevésbé para a dolog nektek. Hisz alapozva már meg van. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen, kb mindenki ilyesmit ír. Csak amikor az ember nem volt ilyen helyen, annak minden új.
Nem a nulláról kezdésről van szó.
Eddig azért hol egy fél órás kávézás, hol egy fotócsere, stb után jöttek létre az esték.
Itt meg minden bizonnyal egy pár perces ismi, egy koktél mondjuk, és gyerünk.
Tudom, semmi sem kötelező, de mégis.
Viszont itt nem kell tisztetköröket futni úgy gondolom, mindenki lát (szinte) mindent, nincs takargatnivaló.
De ez még a jövő zenéje. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 24. kedd 09:43
Eddig azért hol egy fél órás kávézás, hol egy fotócsere, stb után jöttek létre az esték.
Viszont itt nem kell tisztetköröket futni úgy gondolom, mindenki lát (szinte) mindent, nincs takargatnivaló.
De ez még a jövő zenéje. (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

De ha a képeidet nézzük, meg régebbi írásaid, azért a párod volt már más férfival is. Tehát nem a nulláról kezditek.
Sokkal kevésbé para a dolog nektek. Hisz alapozva már meg van.
Sokkal kevésbé para a dolog nektek. Hisz alapozva már meg van.
A koktélt is iszogathatod fél óráig, vagy tovább. Sőt, ihatsz még egyet. De mondhatsz nemet is, és mással/másokkal beszélgetve iszogathatsz tovább.
A frivol légkör miatt még izgatóbb is, mint egy kávézó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 24. kedd 12:02
A frivol légkör miatt még izgatóbb is, mint egy kávézó.

Nem a nulláról kezdésről van szó.
De ez még a jövő zenéje.
De ez még a jövő zenéje.
Aki swingerezik annak mindenképp érdemes megtapasztalni a klub adta előnyöket.Bizony több praktikus érv is szól a klub mellett az otthon szervezett partival szemben.Kellemes élmény volt.(ha akarod,jöhetünk máskor is-mondta a párom)
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 20:29
Törölt felhasználó (1567362)

Ez az ominózus buli számunkra is az első klubos élmény volt, minden hasonló kezdeményezés dicséretes
Sokak számára lehetne az a bizonyos kezdő lökés

Szia!
Igen ,van honlap is ,ha gondolod privátban átküldhetjük a címet
(Ez egy válasz baw69 üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia igen jo lenne ... Koszi. Szeretnenk megnezni titeket is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 24. kedd 17:03
Törölt felhasználó (1471492)

Szia!