Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 138 139 140 141 142 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2781   2017. 01. 25. szerda 10:40
X Törölt felhasználó (919524)
Sziasztok! Nekünk is át tudnátok küldeni nekünk is? Köszönjük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1471492)
2017. 01. 24. kedd 17:03
Szia!

Igen ,van honlap is ,ha gondolod privátban átküldhetjük a címet smile worship
#2782   2017. 01. 25. szerda 11:16
katka28 katka28
mikor lesz a következő? mi is szeretnénk menni smile itt is meg lesz hirdetve? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901625)
2017. 01. 23. hétfő 20:14
Az egyik klubban szerveztünk decemberben kifejezetten ismerkedős bulit csak PÁROKNAK !! Többségében olyan pároknak, akik nem voltak még klubban! Sőt! Voltak olyanok is, akik a többest sem próbálták soha! smile Kicsit bulizós, beszélgetős volt éjfélig! Senki nem ment haza, amikor egy kicsit szexisebb ruhába kellett öltözni ( vagyis vetkőzni nyes ) Szinte mindenki reggelig volt! smile Lesz ilyen máskor is! smile
#2783   2017. 01. 25. szerda 14:34
Grafenberg Grafenberg
Mi is mennenk ujra,mert jol ereztuk magunkat es jopar szimpatikus emberrel ismerkedtunk meg
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2017. 01. 25. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 25. szerda 11:16
mikor lesz a következő? mi is szeretnénk menni smile itt is meg lesz hirdetve? smile
#2784   2017. 01. 25. szerda 14:58
X Törölt felhasználó (1438122)
Mi is jártunk havi, kéthavi rendszerességgel. Viszont sajnos nagyon messze van. Nekünk például oda vissza 450km. Viszont nagy előnye, hogy kikerülöd a képcsere, kv, Skype stb. Idiótaságot. Nem beszélve, hogy nem kell az otthonod feláldoznod ismeretleneknek. Még csak kamu sincs. Viszont hátránya, mi már kétszer szaladtunk bele kisebb betegségbe.A higiénia azért nem az igazi. Szét dobált törölköző, gumi stb. És ez elit klubban volt (nevet nem írok)
#2785   2017. 01. 25. szerda 19:52
X Törölt felhasználó (901625)
Nem, itt nem lesz meghirdetve! smile smile Tudod jól, hisz ott voltatok! nyes
Szigorúan csak szájhagyomány útján..... nyes nyes nyes nyes
(Ez egy válasz katka28 üzenetére (2017. 01. 25. szerda 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 25. szerda 11:16
#2786   2017. 01. 31. kedd 13:33
X Törölt felhasználó (1517432)
Meg se kérdezem kikkel voltatok nyes OMG nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 24. kedd 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (901631) VIP
2017. 01. 24. kedd 13:56
Aki swingerezik annak mindenképp érdemes megtapasztalni a klub adta előnyöket.Bizony több praktikus érv is szól a klub mellett az otthon szervezett partival szemben.Kellemes élmény volt.(ha akarod,jöhetünk máskor is-mondta a párom)
#2787   2017. 01. 31. kedd 14:45
X Törölt felhasználó (906929)
sziasztok.
kit érdekelne Tatán privát party? 10-12 fő smile
írj levelet smile
helyet megoldom .)
#2788   2017. 02. 02. csütörtök 10:24
1gabor 1gabor
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Debrecenbe tudtok-e swingerklubbot? Ha igen, mi a véleményetek róla. köszi.
#2789   2017. 02. 02. csütörtök 21:29
Lauban Lauban VIP
Debrecenben speciel nem. Legközelebbxxxxxxxxxxxxxt lenni "Swinger házibuli" szervezve. Hallomásból ismerem, de jókat mondtak róla. Legközelebb xxxxxxxxxx-én lesz.

moderátori bejegyzés: Ne reklámozz bulit, programot!
(Ez egy válasz 1gabor üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 10:24
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy Debrecenbe tudtok-e swingerklubbot? Ha igen, mi a véleményetek róla. köszi.
#2790   2017. 02. 03. péntek 08:51
1gabor 1gabor
Köszi az infót!
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 02. csütörtök 21:29
Debrecenben speciel nem. Legközelebbxxxxxxxxxxxxxt lenni "Swinger házibuli" szervezve. Hallomásból ismerem, de jókat mondtak róla. Legközelebb xxxxxxxxxx-én lesz.

moderátori bejegyzés: Ne reklámozz bulit, programot!
#2791   2017. 02. 13. hétfő 16:47
X Törölt felhasználó (1567272)
Privat atdobanad hol volt ez a buli?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Az egyik klubban szerveztünk decemberben kifejezetten ismerkedős bulit csak PÁROKNAK !! Többségében olyan pároknak, akik nem voltak még klubban! Sőt! Voltak olyanok is, akik a többest sem próbálták soha! smile Kicsit bulizós, beszélgetős volt éjfélig! Senki nem ment haza, amikor egy kicsit szexisebb ruhába kellett öltözni ( vagyis vetkőzni nyes ) Szinte mindenki reggelig volt! smile Lesz ilyen máskor is! smile
#2792   2017. 02. 14. kedd 09:20
gipszjani gipszjani
Szia! Engem is érdekelne. Talán így a páromat rá tudom venni hogy elmenjünk.
#2793   2017. 02. 18. szombat 20:28
X Törölt felhasználó (1311932)
Sziasztok!
Szinte hihetetlen, de addig sugdostam a feleségem fülébe szex közben a kitalált gruppen történeteimet ( persze vele a főszerepben) , hogy tegnap azt mondta, szeretne valami titkosat elmondani nekem. Mikor néha egyedül van otthon, swinger videókat néz a neten és egyre jobban izgatja a dolog, hogy esetleg mégis elmehetnénk egy ilyen helyre. 6 éves kemény munkám beérni látszik smile
Eddig úgy ismertem mint aki teljesen elzârkózik a nőkkel való szexuális érintkezéstől, erre tessék azt mondta, akár lehet olyan szituáció, hogy mégis benne lenne a dologban.
Gyorsan meg is néztem, mire izgult fel ennyire. Nos igen tudjátok, ahol kamera van ott szinte biztos, hogy nem teljesen amatőr szereplőkkel van bemutatva a dolog.
Itt vagyok egyik nagy vàgyam kapujában, hogy lássam a csodás kis feleségem mással szeretkezni (remélem nem tartotok betegnek) erre nem tudom mi tévő legyek. Mi van ha elmegyünk és csalódás lesz az első? Akkor oda az egész. Milyen egy swingerklub? Nem tudnátok olyan videolinket ajánlani ahol legalább hozzávetőlegesen korrekt képet kapnánk az egészről?
Ezt most nem szabad elcsesznem!
Köszi
#2794   2017. 02. 19. vasárnap 08:24
X Törölt felhasználó (1436672)
Szia!
Én a helyetekben nem clubban kezdeném.Inkább felkeresnék egy srácot aki hirdet.(tudok ajánlani egyet ha gondolod,mi már voltunk nála és még megyünk is)
Első alkalommal talán így jobban el tudna lazulni a párod,nincs annyi ember,nyugodtabb és csak róla szól.
Ez csak az én saját véleményem,nem vagyok a clubbok ellen sőtt.
Nekem is az a vágyam,hogy egyszer eljussunk egy ilyen helyre,de ez még várat magára.
Bárhogy is alakul én sok sikert kívánok hozzá és érezzétek jól magatokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2017. 02. 18. szombat 20:28
Sziasztok!
Szinte hihetetlen, de addig sugdostam a feleségem fülébe szex közben a kitalált gruppen történeteimet ( persze vele a főszerepben) , hogy tegnap azt mondta, szeretne valami titkosat elmondani nekem. Mikor néha egyedül van otthon, swinger videókat néz a neten és egyre jobban izgatja a dolog, hogy esetleg mégis elmehetnénk egy ilyen helyre. 6 éves kemény munkám beérni látszik smile
Eddig úgy ismertem mint aki teljesen elzârkózik a nőkkel való szexuális érintkezéstől, erre tessék azt mondta, akár lehet olyan szituáció, hogy mégis benne lenne a dologban.
Gyorsan meg is néztem, mire izgult fel ennyire. Nos igen tudjátok, ahol kamera van ott szinte biztos, hogy nem teljesen amatőr szereplőkkel van bemutatva a dolog.
Itt vagyok egyik nagy vàgyam kapujában, hogy lássam a csodás kis feleségem mással szeretkezni (remélem nem tartotok betegnek) erre nem tudom mi tévő legyek. Mi van ha elmegyünk és csalódás lesz az első? Akkor oda az egész. Milyen egy swingerklub? Nem tudnátok olyan videolinket ajánlani ahol legalább hozzávetőlegesen korrekt képet kapnánk az egészről?
Köszi
#2795   2017. 02. 19. vasárnap 11:11
LeonKatja LeonKatja
Sziasztok,
Mi klubban kezdtük és nem bántuk meg. Nincs kötelezettség, semmi olyan nem történhet, amit nem akartok. Első alkalom lehet egy "terepszemle" is, jót buliztok, élesben látjátok hogy néz ki belülről az egész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2017. 02. 18. szombat 20:28
Sziasztok!
Köszi
#2796   2017. 02. 19. vasárnap 13:05
maarimar maarimar
eljen worship
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 02. 19. vasárnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 19. vasárnap 11:11
Sziasztok,
Mi klubban kezdtük és nem bántuk meg. Nincs kötelezettség, semmi olyan nem történhet, amit nem akartok. Első alkalom lehet egy "terepszemle" is, jót buliztok, élesben látjátok hogy néz ki belülről az egész.
#2797   2017. 02. 23. csütörtök 12:49
X Törölt felhasználó (846835)
swingerforyou privát klubról van valakinek tapasztalata véleménye? Kezdőként mennénk párban.
#2798   2017. 02. 23. csütörtök 19:51
jirzi jirzi
Sziasztok Szeretnénk egy hétvégét Prágában eltölteni. Van valakinek tapasztalata? : Melyik jó klub ,mik a szokások stb
#2799   2017. 02. 25. szombat 22:31
leslie0 leslie0
Szóló pasiként jövő péntekre, vagy szombatra tudnátok klubot javasolni?
#2800   2017. 02. 25. szombat 22:45
JaneJohn JaneJohn
Sziasztok, osztrák (elsősorban bécsi) klubokról van valakinek infoja ? Melyik a jó, hol van stb. ? Belső üzeneteket várunk. Mindenkinek köszönjük, aki válaszol. puszi JJ

... 138 139 140 141 142 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6401db
Utolsó üzenet: ma 16:34

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!