Ságváron.
(Ez egy válasz schneider4340 üzenetére (2016. 08. 10. szerda 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 17:16

A Balaton déli oldalán, valahol Kaposvár és a balcsi közötti részen tud valaki swinger klubot ?
Na, ez a belefutás érdekes lehet.
Különösen, ha mondjuk valaki a főnöknőjébe fut bele, aki bent a cégnél az erénycsősz szerepben tetszeleg.
Itt meg benézel az egyik szobába és éppen fellátsz a méhéig ...
Mi a reakció?
Észrevett? Nem vett észre?
Igyekszel kamuflázsolni magad vagy nyíltan mellé keveredsz? (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 08. 10. szerda 08:02
Különösen, ha mondjuk valaki a főnöknőjébe fut bele, aki bent a cégnél az erénycsősz szerepben tetszeleg.
Itt meg benézel az egyik szobába és éppen fellátsz a méhéig ...
Mi a reakció?
Észrevett? Nem vett észre?
Igyekszel kamuflázsolni magad vagy nyíltan mellé keveredsz? (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2016. 08. 10. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

dako84: el szeretnélek egy egész picit keseríteni! Swingerklubban - amelyik TÉNYLEG swingerklub, ott nem készül se fotó, se videó. Tehát amit elnéztél klubokról képet az igen csak hamis. És szerintem azon állításod is cáfolnám hogy csak öreg, löttyedt emberek vannak. Hatalmasat tévedsz, ha ez a kép van benned, bár szerintem nem voltál ilyen helyen, mert belefuthatsz akár ismerősbe is!
Valóban rossz a forrásod. Tudod ki kell lépni a komfortzónából!

Valóban rossz a forrásod. Tudod ki kell lépni a komfortzónából!
Eddig feltétel nélkül a TT .t ajánlottam volna Sajna mostanában azt vesszük észre hogy többen csak azért járnak hogy s...g részegre igyák magukat .(A belépő korlátlan italfogyasztást takar) Mostanában sajnos eltűnik egy két kint felejtett dolog is. Sajnos úgy néz ki hígul a társaság. Mi általában benne vagyunk minden jóban ,de nem mindenkivel. Jó volna egy színvonal, amit nehéz kiszűrni.
(Ez egy válasz ac4er üzenetére (2017. 04. 04. kedd 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 04. kedd 15:45

Van valakinek bécsi klubbokal tapasztalata? Áprilisban lehet elnéznénk, de a netet böngészve nem igazán tudunk dönteni. Illetve nem teljesen világos, hogy akkor most melyik ruhás, melyik fehérneműs, stb...Néhány inkább szórakozóhelynek tűnik, elvonulás opcióval. Ha valakinek van tapasztalata, akkor ne tartsa magában. Jöhet itt vagy privátban, ahogy kényelmesebb! Köszi!
Szia.
Beírod a keresőbe "swinger" több oldalt ad meg ahol utána tudsz nézni, vagy bármely swinger klub nyitó oldalán is fent vannak a szabályok stb. Amennyiben itt a fórumot vissza olvasod itt is megtalálod
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 06. szombat 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 06. szombat 09:39
Beírod a keresőbe "swinger" több oldalt ad meg ahol utána tudsz nézni, vagy bármely swinger klub nyitó oldalán is fent vannak a szabályok stb. Amennyiben itt a fórumot vissza olvasod itt is megtalálod

Törölt felhasználó (1835962)
VIP

Sziasztok! A swingerelésnek vannak írott és íratlan szabályai? Mi az amit szabad es mi az amit nem?
Sziasztok! A swingerelésnek vannak írott és íratlan szabályai? Mi az amit szabad es mi az amit nem?
Olvassatok vissza egy keveset,rengetegszer volt ez a téma kitárgyalva. Külön nincs a fiataloknak klub és senki sem tudja előre,hogy mondjuk jövő hét szombaton milyen lesz a "felhozatal". Az első alkalmat majd követi a többi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 03. szerda 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 03. szerda 23:34
Törölt felhasználó (1329302)

a párommal meglátogtanánk egy swinger klubbot ... elsőnek életünkben... fiatalok és mondhatni csinosak vagyunk..., melyiket javasoljátok elsőre... ? Köszönöm a válaszokat
a párommal meglátogtanánk egy swinger klubbot ... elsőnek életünkben... fiatalok és mondhatni csinosak vagyunk..., melyiket javasoljátok elsőre... ? Köszönöm a válaszokat
Van valakinek bécsi klubbokal tapasztalata? Áprilisban lehet elnéznénk, de a netet böngészve nem igazán tudunk dönteni. Illetve nem teljesen világos, hogy akkor most melyik ruhás, melyik fehérneműs, stb...Néhány inkább szórakozóhelynek tűnik, elvonulás opcióval. Ha valakinek van tapasztalata, akkor ne tartsa magában. Jöhet itt vagy privátban, ahogy kényelmesebb! Köszi!
Ez így van
Mind kettő Győrből egy óra csak és sokkal korrektebbek is.
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2017. 03. 28. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 14:32

Mit jelent a "környéke" fogalom? Magyarországon nem igen van távolság...de Budapesten és Bécsben is vannak jó bulik

Sziasztok!
Igazából még nem voltam egyetlen klubban sem de első körben az érdekelne, hogy ott lehet vásárolni action előtt potencianövelőket (kamagra-tadalafil), vagy már felszerelkezve kellene érkezni?
Igazából még nem voltam egyetlen klubban sem de első körben az érdekelne, hogy ott lehet vásárolni action előtt potencianövelőket (kamagra-tadalafil), vagy már felszerelkezve kellene érkezni?

Mit jelent a "környéke" fogalom? Magyarországon nem igen van távolság...de Budapesten és Bécsben is vannak jó bulik
(Ez egy válasz Motoros 69 üzenetére (2017. 03. 28. kedd 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 28. kedd 11:50

Sziasztok ,győr ,komárom környèkèn tud valaki ilyet bulit? Jelezze már kèrlek kiakarjuk probálni
Sziasztok ,győr ,komárom környèkèn tud valaki ilyet bulit? Jelezze már kèrlek kiakarjuk probálni
Mi is klubban kezdtük. Nagyon bejött nekünk. Egyértek azzal, h első körben amolyan "kettesben bulizós" estét érdemws tervezni. Ismerkedni a hellyel, a feeling-gel. És ki tudja!? Lehet h isten más is kisül már első alkalommal is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 18. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 18. szombat 20:28

Törölt felhasználó (1311932)

Sziasztok!
Szinte hihetetlen, de addig sugdostam a feleségem fülébe szex közben a kitalált gruppen történeteimet ( persze vele a főszerepben) , hogy tegnap azt mondta, szeretne valami titkosat elmondani nekem. Mikor néha egyedül van otthon, swinger videókat néz a neten és egyre jobban izgatja a dolog, hogy esetleg mégis elmehetnénk egy ilyen helyre. 6 éves kemény munkám beérni látszik
Eddig úgy ismertem mint aki teljesen elzârkózik a nőkkel való szexuális érintkezéstől, erre tessék azt mondta, akár lehet olyan szituáció, hogy mégis benne lenne a dologban.
Gyorsan meg is néztem, mire izgult fel ennyire. Nos igen tudjátok, ahol kamera van ott szinte biztos, hogy nem teljesen amatőr szereplőkkel van bemutatva a dolog.
Itt vagyok egyik nagy vàgyam kapujában, hogy lássam a csodás kis feleségem mással szeretkezni (remélem nem tartotok betegnek) erre nem tudom mi tévő legyek. Mi van ha elmegyünk és csalódás lesz az első? Akkor oda az egész. Milyen egy swingerklub? Nem tudnátok olyan videolinket ajánlani ahol legalább hozzávetőlegesen korrekt képet kapnánk az egészről?
Ezt most nem szabad elcsesznem!
Köszi
Szinte hihetetlen, de addig sugdostam a feleségem fülébe szex közben a kitalált gruppen történeteimet ( persze vele a főszerepben) , hogy tegnap azt mondta, szeretne valami titkosat elmondani nekem. Mikor néha egyedül van otthon, swinger videókat néz a neten és egyre jobban izgatja a dolog, hogy esetleg mégis elmehetnénk egy ilyen helyre. 6 éves kemény munkám beérni látszik

Eddig úgy ismertem mint aki teljesen elzârkózik a nőkkel való szexuális érintkezéstől, erre tessék azt mondta, akár lehet olyan szituáció, hogy mégis benne lenne a dologban.
Gyorsan meg is néztem, mire izgult fel ennyire. Nos igen tudjátok, ahol kamera van ott szinte biztos, hogy nem teljesen amatőr szereplőkkel van bemutatva a dolog.
Itt vagyok egyik nagy vàgyam kapujában, hogy lássam a csodás kis feleségem mással szeretkezni (remélem nem tartotok betegnek) erre nem tudom mi tévő legyek. Mi van ha elmegyünk és csalódás lesz az első? Akkor oda az egész. Milyen egy swingerklub? Nem tudnátok olyan videolinket ajánlani ahol legalább hozzávetőlegesen korrekt képet kapnánk az egészről?
Ezt most nem szabad elcsesznem!
Köszi
Igen kezdem belátni,hogy igazatok van.Bár ahogyan írtam is mi fizetős pasikkal találkoztunk akiket ügye eleve (külső) szimpátia alapján választ az ember.Majd levelezés,telefon beszélgetés után találka.Az első eset nem volt túl jó a második sokkal jobb volt.Viszont az itteni tapasztalataink alapján azt kell mondanom,hogy ha valaki komolyan gondolja és nem akar heteket hónapokat várni az menjen klubba.Mi leegyeztettünk mindent egy sráccal aztán utolsó pillanatban lemondta.Most egy nagyon szimpatikus párral beszélgetünk,egyeztetünk.Meglátjuk mi lesz belőle,ha ez sem sikerül akkor nekünk is marad a klub,vagy hagyjuk az egészet...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 03. 25. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 14:21
Pláne, ha ismeretlennel találkozunk!
Mi alapból a klubokat favorizáljuk, pontosan ezért.

Ajánlani tudom. Nagyon kedvesen fogadtak, figyelmesek voltak, jó volt a társaság...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 23. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 23. csütörtök 12:49

Törölt felhasználó (846835)

swingerforyou privát klubról van valakinek tapasztalata véleménye? Kezdőként mennénk párban.
Mi az az Édeniták? Rákerestem de csak valami könyv jött le... Arra gondolsz? Édenita közösségre? Sokszerelműség? Poliamoria? Van ilyen fórum, de most nem találom.
(Ez egy válasz Leuska üzenetére (2017. 03. 25. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 25. szombat 10:53

Hasonló:
Édenitákról mit tudtok?
Normàlisak?
Lenne lehetőségünk (illetve elsőre csak nekem) csatlakozni, de csak felületes infóink vannak.
Édenitákról mit tudtok?
Normàlisak?
Lenne lehetőségünk (illetve elsőre csak nekem) csatlakozni, de csak felületes infóink vannak.

Igen, a meghittség rendben, viszont csak egy lehetőség van és ha mégsem szimpi, akkor oda az est. Egy klubban vagy egy házibuliban viszont többen fordulnak meg, így van lehetőség mást választani.
Hasonló:
Édenitákról mit tudtok?
Normàlisak?
Édenitákról mit tudtok?
Normàlisak?
Igen, a meghittség rendben, viszont csak egy lehetőség van és ha mégsem szimpi, akkor oda az est. Egy klubban vagy egy házibuliban viszont többen fordulnak meg, így van lehetőség mást választani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 19. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 19. vasárnap 08:24
Törölt felhasználó (1436672)

Szia!
Én a helyetekben nem clubban kezdeném.Inkább felkeresnék egy srácot aki hirdet.(tudok ajánlani egyet ha gondolod,mi már voltunk nála és még megyünk is)
Első alkalommal talán így jobban el tudna lazulni a párod,nincs annyi ember,nyugodtabb és csak róla szól.
Ez csak az én saját véleményem,nem vagyok a clubbok ellen sőtt.
Nekem is az a vágyam,hogy egyszer eljussunk egy ilyen helyre,de ez még várat magára.
Bárhogy is alakul én sok sikert kívánok hozzá és érezzétek jól magatokat.
Én a helyetekben nem clubban kezdeném.Inkább felkeresnék egy srácot aki hirdet.(tudok ajánlani egyet ha gondolod,mi már voltunk nála és még megyünk is)
Első alkalommal talán így jobban el tudna lazulni a párod,nincs annyi ember,nyugodtabb és csak róla szól.
Ez csak az én saját véleményem,nem vagyok a clubbok ellen sőtt.
Nekem is az a vágyam,hogy egyszer eljussunk egy ilyen helyre,de ez még várat magára.
Bárhogy is alakul én sok sikert kívánok hozzá és érezzétek jól magatokat.
tud valaki klubbot ahol esetleg van nap amikor csak bisex párok vannak??